ΑΥΣΤΡΙΑ: Οι Trackshittaz στο Μπακού!

Το νεανικό γκρουπ των Trackshittaz με το τραγούδι “Woki mit deim Popo” είναι το τραγούδι που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό της Αυστρίας για να την εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Μπακού!

Δέκα τραγούδια διαγωνίστηκαν στον αποψινό εθνικό τελικό της Αυστρίας, από τα οποία δύο μόνο, το νικητήριο και αυτό της Conchita Wurst, επελέγησαν για να μονομαχήσουν για την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού στο τέλος. Με ποσοστό 51% η μονομαχία ανέδειξε νικητές τους Trackshittaz, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της Αυστρίας στο μεγάλο τελικό του διαγωνισμού στον πρώτο ημιτελικό της 22ης Μαΐου.

[youtube id=”L_W2tbW64pQ” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. auto ithela apo tin arxi( kerdisa kai sto stoixima)! exei plaka , i emfanisi einai kali kai xairomai pou tha ekproswpithei kai auto to eidos tis mousikis fetos! kserw oti einai dyskolo na prokrithoun sto teliko alla tha deiksei.. eutuxws pou den pige ekeino to prama me ta genia!

  2. Ραπ, και ιδιαίτερα στα γερμανικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτό το διαγωνισμό. Πολύ πιο “εύπεπτες” απόπειρες δεν κατάφεραν πολλά. Δεν βλέπω να πηγαίνει μακριά. Θεωρώ ότι θα υπάρχει και κάποιο θέμα με τους στίχους και την παρουσίαση από την EBU.

  3. Τί ρατσισμός είναι αυτός με την conchita? Έχει ωραία φωνή, αν το ψάξετε λίγο.
    Ηνωμένο Βασίλειο, ξέρει κανένας πότε επιλέγει?

  4. Τα αποκριάτικα άσματα συνεχίζονται…….. ευτυχώς εδώ δεν έχουμε ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (Για περάστε παρακαλώ να δείτε τη γυναίκα τέρας με τα γένια). Καλή παρουσίαση σε μια συμμετοχή παρωδία. Θα πάει καλά λόγω κοιλικών και κώλων, συμμετοχή των οπισθίων θα την χαρακτήριζα!

  5. re paides den eipame oti den exei wraia fwni, proswpika den eimai ratsistis , o kathenas mporei na kanei tis epiloges tou , arkei na min prokalei! alla auti o,ti kai na einai to geni giati to afinei?? einai apopsi? gia na prokalesei to kanei kai auto enoxlei, opws kai oi stixoi tou tragoudiou! eutuxws pou den kerdise , o diagwnismos exei sovarepsei arketa! oso gia UK kati legetai gia 10-12 martiou me anathesi se Will Young or Geri Halliwell or Pixie Lott, auta toulaxiston akougontai.

  6. Δεν μου αρέσει το τραγούδι, αλλά εκτιμώ το γεγονός ότι είναι στα Γερμανικά. ‘Ολο Αγγλικά ακούμε, ας αλλάξουμε λίγο… Πραγματικά έχω αγωνία να δω ποιοι θα περάσουν από το πρώτο τελικό… μέχρι τώρα έχει αρκετά καλά τραγούδια και κυρίως, αν εξαιρέσουμε εμάς και τη Κύπρο, δεν υπάρχουν τρανταχτές συμμαχίες!!!!

  7. κατ αρχην χαρηκα που δεν βγηκε το τερας..δεν υπηρξα ποτε ρατσιστης αλλα θεωρω οτι ενας αντρας ειναι αντρας ειτε στρειτ ειτε γκει..και αν ενας θελει να γινει γυναικα ας γινει σωστα..αυτο το τραβελι ειναι οτι πιο αντιαισθητικο εχω δει…….

    οσον αφορα αυτο που νικησε εχει πλακα..δεν με ενοχλει καθολου..δεν με ενδιαφερει πως θα τα παει αλλα ειναι μια συμμετοχη με πολυ κεφι και ωραιο ρυθμο..

  8. Εμ…ναι…πλακα εχει,αλλα ειναι και πολυ γελοιο!Οι στιχοι τραγικοι!Το ραπαρισμα στα γερμανικα μου θυμιζει γκεττο του Βερολινου! 😛

  9. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σχολιάσω την γενειοφόρο γυναίκα, όταν για αυτό ακριβώς το λόγο έχει στηθεί όλο αυτό το concept πάνω της, για να προκαλεί και να τιν σχολιάζουν. Αν το ζητούμενό του ήταν απλά να κάνει καλή μουσική, δεν χρειαζόταν να καταφύγει σε όλο αυτό το τέχνασμα. Όσο για το τραγούδι, θα ασχολιόταν κανείς τόσο με ένα κοινότυπο φεστιβαλικό τραγούδι, αν δεν είχε αυτό το περιτύλιγμα;

  10. Παιδια τι σημασια εχει αφου δεν βγηκε η Wurst? 😛 Σχολιαστε εδω το αλλο χαλι που βγηκε! Τελικα εχουμε πολλες ελπιδες!

  11. πολυ σωστα τα ειπε ο φιλος μαριος..για μενα ηταν αισχρο και γελοιο το θεαμα..σε ενα τοσο μετριο τραγουδι να βλεπω αυτη την καρικατουρα,αυτο το καρναβαλι…ακουγονται σκληρα αυτα που γραφω αλλα ετσι ειναι..δεν ειναι θεμα ρατσισμου αλλα η προκληση του/της ερμηνευτριας..

  12. ενταξει μωρε συμπαθητικο ειναι 🙂
    πραγματικα δεν εχω προβλημα με το τραγουδακι..κεφατο ειναι,τζερτζελο δημιουργει..γιατι οχι..καλα δεν ειναι για ψηλα,αμφιβαλω αν θα περασει τελικο αλλα δεν θα βαρεθω τη στιγμη που θα ειναι στη σκηνη…..

  13. Είπα κι εγώ πέρσι που επέστρεψε η Αυστρία με την υπέροχη (αλλά δυστυχώς κακόγουστη) ερμηνεύτριά της και την πολύ όμορφη μπαλάντα της, πως έβαλε μυαλό! Μπα, αναλαμπή της στιγμής ήταν!!!

  14. Συμπαθητικό έως αδιάφορο αλλά οκ… 🙂
    Εγώ έμεινα στην πληροφορία οτι παίζει η Geri Haliwell για UK???Mακάριιιι!!!Αγαπώ!!! 🙂

  15. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής για την περίοδο 2000-2012 …
    Διαφωνώ με την σοβαρότητα του Διαγωνισμού … Φέτος κυριαρχούν τα τραγούδια παραωδίες κ χαβαλέ χωρίς καμία ουσία στους στίχους κ στη μουσική σε αρκετές περιπτώσεις .. Μαυροβούνιο, Αυστρία, Λετονία, Ουκρανία κ Γεωργία αν μη τι άλλο υποβιβάζουν το επίπεδο των συμμετοχών .. το φετινό τραγούδι των Ιρλανδών διδύμων πάλι θα έλεγα ότι είναι λιγότερο ακράιο απο πέρυσι… όσο για το Ισραήλ πλησιάζει επικίνδυνα τις χώρες που ανέφερα πριν .. Αναμένω με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πλέον τη συμμετοχή της Σερβίας κ το τραγούδι της Ιταλίας …

  16. Χαβαλέ έχουν, ρυθμό έχουν, διαφορετικοί σε σχέση με τις άλλες συμμετοχές είναι, οπότε μάλλον θα πάνε καλά στο televoting. Απ’ την άλλη όμως, δεν νομίζω οι επιτροπές να ψηφίσουν για ένα τραγούδι με τίτλο “κούνα τον κώλο σου”, οπότε η πρόκριση παίζεται.

  17. i kathe xwra kanei tis epiloges tis, thewrw omws oti parwdia einai oi idioi oi tragoudistes kapoies fores. gia paradeigma o mavrovounios auto to styl exei , oi Austria einai ena hip/hop kommati sugxrono oxi parwdia , i Oukrania exei mia kali tragoudistria me ena metrio tragoudi pou thelei ftiaximo i emfanisi , i Lettonia den einai parwdia alla atuxestati prospatheia oso gia ti Georgia einai noumero to atomo. o diagwnismos exei allaksei opws kai na to kanoume.. oson afora tin Italia apla na sas enimerwsw oti i omada tis Nina Zilli prosanatolizetai gi auto to tragoudi http://www.youtube.com/watch?v=g7B2Z0E35mw

  18. Ε εννοώ ότι αν δεν ΄θα ναι παρωδίες, θα είναι είτε χαβαλέ σε υπερβολικό βαθμό -βλέπε Αυστριακή σκηνική παρουσία- είτε θα είναι μέτριου επιπέδου -βλέπε στίχοι Λετονίας- … Η Ιταλία θα βρίσκεται κ πάλι στη δεκάδα κ φέτος ..

    • gi auto eipa oti prosanatolizetai, einai anamesa sto “per sempre” sto “per le strande” kai sto ” L’Amore è Femmina ” to opoio thelei kai i idia kai i omada tis. pantws poio tragoudi tha epileksei tha to mathoume me tin katathesi tis summetoxis tis Italias stis 19 martiou.. i Italia tha einai pali tOp 5 , min to parei kiolas.

  19. Τι καλή συμμετοχή που ήταν περυσι η Αυστρία με την φωνάρα ”Αθηνα Οικονομάκου”!!! Φέτος γιατί στέλνουν τραγούδι που μιλάει για κώλους? Τους ”χάλασε” που μπήκαν τελικό δηλαδή?
    Εμετικό γερμανικό ραπ με γλοιώδεις ”ερμηνευτές” και ξέκωλα απο ‘δω κι από εκεί. Ευχαριστώ πολύ, αν θέλω βρίσκω και στην Ελλάδα τέτοιες αηδίες.
    Με δυο λόγια: ΣΤΑ ΤΡΕΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

  20. Χάλι.Δεν μπορείς να βοηθήσεις καν στο να κάνεις καλύτερο το τραγούδι (τι περιμένεις όταν έχει τίτλο <> !!).Καταρχήν η σκηνική εμφάνιση ήταν ΧΑΛΙΑ.Οι γυναίκες έκαναν στριπτίζ για να εντυπωσιάσουν τους άντρες,ο Lukas Ploch,ο τραγουδιστής δείχνει τους μύες τους για να εντυπωσιάσει τις γυναίκες,και γενικά για να έχει τις ψήφους και των 2 φύλλων !! Τι να πω,ΈΛΕΟΣ !!
    Υ.Σ.Όσο για την Conchita,έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου αλλά κάτι πήγε στραβά και το αποτέλεσμα της επέμβασης ήταν η έντονη τριχοφυΐα.

  21. Hahahahahahahah eleos hahahahaha einai toso asteio eleos eyelpistw na mn katalavenei kaneis aystrika kai vavarika pantos ayto to tragoydi einai 3esikotiko alla den nomizw oi 8a perase sto teliko

  22. Οκ…woki mit deim Popo…και περυσι φανηκε να παιρνουν στα σοβαρα τον διαγωνισμο οι Αυστριακοι…ρε παιδια,σοβαρα τωρα,πειτε μου,φετος ειπατε για καποιο τραγουδι ‘Αυτο θα νικησει!’ οπως αλλες χρονιες (πχ 2009,2010) ?

  23. Πόσο ανόητος και χαμηλού επιπέδου θα είναι κάποιος για να ψηφίσει κάποιους που πιάνουν το πουλί τους και κουνάνε το ποπό τους πάνω στη σκηνή;; Τι μυαλό έχουν εκεί στην Αυστρία… από τη χώρα που γεννήθηκε ο Mozart, δεν το περίμενα αυτό το έκτρωμα!!!

  24. Χαχαχαχα!!!Μόνο που Αυστρία μου θα σου φταίνε πάλι οι συμμαχίες που θα σε ”αδικήσουνε”(ΑΝ τελικά αποκλειστείς γιατί μετά τη Σερντούτσκα όλα μπορούν να συμβούν!! και θα μας αφήσεις του χρόνου επειδή δε θα σε περάσουν οι κακοί Ευρωπαίοι τελικό!Όπως και με την αντίδρασή σου για τον άδικο αποκλεισμό του άλλου ”αριστουργήματός” σου το 2007.Η Ελλάδα με την Κύπρο θα σου φταίνε πάλι!Είναι και στα Γερμανικά….(Φτου φτου φτου!!)……
    Για να τελειώνω….Στείλε ένα τραγούδι της προκοπής,όπως το περσινό να σε ψηφίσει και η γειτόνισα Γερμανία-Της φταίνε οι συμμαχίες της Αυστρίας τελικα!!).

    • Χαχαχαχαχαχα!!!!!Κοινώς ημιτελικός των οπισθίων ο πρώτος(Με φωτεινή εξαίρεση την Ισλανδία!!Το καλύτερο μπαι φαρ!!!)…Και πεντάδα χτυπάμε φέτος μη σας πω με ένα καλό τραγουδάκι…

  25. Πάντως φέτος ο ανταγωνισμός έχει πέσει σε λίθαργο!Θα ναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσουμε!!!Μάτια ανοιχτά εκεί στην ΕΡΤ ε;Μη συνεχιστεί το τσίρκο!!!!Μπορούμε μία πολύ υψηλή θέση!!!Έτσι όπως το κόβω!!Και (Αν αποσυρθεί η Ισλανδία..) πρωτιά χτυπάμε μη σας πω!!!

    • Νομίζω ότι τα παραλές.. Καταρχάς είναι κάπως νωρίς για να μιλάμε για θέσεις στον τελικό, έχουμε πολλά τραγούδια να ακούσουμε ακόμα. Εκτός αυτού, πέρα από την εξαιρετική φετινή συμμετοχή της Ισλανδίας, υπάρχει η Δανία, η Ελβετία, η Γαλλία που είναι εξαιρετικά δυνατές συμμετοχές. Και όπως είπα μη ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε και ένα δυνατό όνομα από τη Σερβία αλλά περιμένουμε να δούμε και ΗΒ αλλά και Ρωσία… Αν σκάσει κανένας Dima Bilan η καμία Geri Halliwell;; Τι θα πεις μετά;; 🙂

      • Με την προϋπόθεση οτι και οι άλλες συμμετοχες θα είναι έτσι,το εννοούσα!!!!!Εννοούνται αυτά!!Θα ταν ανόητο να προδικάσω γενικά απο τώρα!!Όντως δε μπορώ να ξέρω τί θα γίνει στο μέλλον!!!Άλλωστε όλα παίζονται!!!

  26. Η γλώσσα στο συγκεκριμένο τραγούδι, δεν είναι η επίσημη Γερμανική, αλλά τοπική διάλεκτος της Αυστρίας!

  27. Το τραγούδι είναι τραγικό..τρισάθλιο..απαίσιο..ανόητο..κακό..αηδιαστικό..ενώ το επιπεδό του είναι τόσο χαμηλά που δεν πάει άλλο..!!

  28. Kosta.ch min koyrazese einai aystrika kai vavarika mazi epeidi tis milaw sto lew kai o titlos poy den to grafei metafrazetai koyna ton kolo soy kai apla ok elpizw kaneis na min to metafrasei to tragoydi einai eleos alla kai poly cool kapos dn 3erw einai periergo

    • Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια! Και επειδή ξέρω από γερμανιστικές γλώσσες, σε ενημερώνω η Αυστρία έχει πολλές διαλέκτους και διαφορετική προφορά στα Γερμανικά, δεν υπάρχει όμως επίσημη γλώσσα Αυστριακή όπως λες!

  29. re paidia to parakanete ligaki me tn chonsita,ok,einai transe3oual,siga,h prwth einai h h teleutaia????e3alou kai h ntana apto israhl,to 1998 katafere na parei tn nikh!!!!akoma to tragoudi ts chonsita htan polu pio kalo apo ayto kai exei kai yperoxh fwnh,re paidia sta ellhnika ayto to tragoudi sumainei:kouna tn kwlo s 😛 xaxaxaxa,an kai den nomizw ayto na parasei aptis kritikes epitropes… tespa kalh tyxh aystria 😀

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ