EUROVISION 2018: Τα ονόματα των Ελλήνων κριτών!

Η EBU έδωσε, σήμερα, στη δημοσιότητα τα ονόματα των 215 κριτών που θα διαμορφώσουν το 50% της βαθμολογίας, τόσο στους ημιτελικούς όσο και στον τελικό της φετινής Eurovision.

Την πενταμελή ελληνική κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι:

  • Νίκος Γραίγος (πρόεδρος της επιτροπής) – μουσικός παραγωγός
  • Γιάννης Νικολετόπουλος – στιχουργός, συνθέτης
  • Άρης Αναγνωστόπουλος – μάνατζερ καλλιτεχνών
  • Ιλένια Ουΐλιαμς – τηλεπαρουσιάστρια
  • Μαργκώ Ενεπεκίδη – ερμηνεύτρια

Ο μέσος όρος ηλικίας των κριτών είναι τα 40,8 έτη με τον νεότερο να είναι 16 χρόνων (στην επιτροπή της Εσθονίας) και τον γηραιότερο, 74 χρόνων (στην επιτροπή της Κροατίας). Μεταξύ των ονομάτων συναντούμε αρκετούς Eurostars, όπως την Bojana Stamenov (Σερβία 2015) και τη Laura Tesoro (Βέλγιο 2016) καθώς και δύο νικήτριες του διαγωνισμού, τη Niamh Kavanagh (Ιρλανδία 1993) και την Emmelie De Forest (Δανία 2013).

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μάνα τους τους ξέρει; Είμαι υπερ των επιτροπών, δηλαδή του να μετρά η γνώμη 5 ανθρώπων όσο κάποιων χιλιάδων στο televoting, υπό τον όρο να μιλάμε για γνωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες στο είδος τους και όχι για 5 τριτοτέταρτους τυχαία επιλεγμένους.

  2. Γουίλιαμς….γουίλιαμς…. ποιόν μου θυμίζει…. ποιον μου θυμίζει… μπα απλή συνωνυμία θα είναι… γνωστός του πρίγκιπα στην χειρότερη….

  3. Τώρα σοβαρά? Μια κοπελιά που τυγχάνει να είναι κόρη τραγουδιστή και κοπέλα τηλεπαρουσιαστη (προσωπικά δεν έχω ιδέα τι άλλο κάνει, απ ‘ αυτές τις ιδιότητες την ξερω, χωρίς να το θέλω κιόλας), μια υποψήφια του voice, ένας μανατζερ αποτελούν τη κριτική μας επιτροπή? Γιατί δεν έβαζαν και τη Στέλλα Μπεζαντακου? Κι αυτή έμπειρη είναι.. Κι ύστερα αναρωτιομαστε γιατί τα αποτελέσματα των επιτροπών είναι αυτά που είναι.. Ότι χάθηκαν οι αξιόλογοι άνθρωποι με μια πορεία στο χώρο της μουσικής, αντε και της επικοινωνίας… ό, τι να’ναι.. Να διευκρινίσω πως δεν αξιολογω κανέναν προσωπικά. Απλά λαμβάνω υπόψη την πορεία του και τη συναφεια με το χώρο.

    • δίκιο έχεις. Στο κάτω κάτω αν ήθελαν οπωσδήποτε μάνατζερ να έβαζαν τον μάνατζερ ράγκμπι. πιο καταξιωμένος είναι από αυτούς εδώ

  4. Έβαλε κάποιος το χεράκι του/της πάλι…. Η μαργκω από το voice επιτροπή!!!! Ήμαρτον! Αυτή κρινοταν ως χθες! Για γκομενα ουγγαρεζου ας μη σχολιάσω! Η γνωστή γριούλα που λιμαινεται τα της ελληνικής γιουροβίζιον μαγείρεψε την ελληνική επιτροπή ?

  5. Δεν ξέρω κανέναν, θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν υπάρχει ούτε ένας καταξιωμένος με επιτυχίες και διακρίσεις ανάμεσά τους. Η τηλεπαρουσίαση δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό αυτό, ούτε και το μανατζάρισμα καλλιτεχνών. Οι Διεθνείς & Δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ μπορούσαν πολύ καλύτερα! Ειλικρινά κρίμα

  6. Καλά ρε δεν ξέρετε την Ιλενια Ουίλιαμς; Την πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης;

    Ούτε κι εγώ… Περίμενα να πάθω ένα σοκ, ότι θα έβαζαν τον Ντανο στην επιτροπή αλλά μου ήρθε χειρότερο… Η γκόμενα του Ουγγαρεζου, διάσημο σκυλάκι του Γιώργου Λιάγκα (άλλη “προσωπικότητα” από κει)

  7. Πέρυσι ο Ουγγαρέζος, φέτος η γκόμενά του. Μην τύχει και δεν πάνε όλοι από την κλίκα τους. Συγχαρητήρια και εις… κατώτερα. Κατά τα άλλα οι επιτροπές αποτελούνται από “ειδικούς”. Ωραία ψηφοφορία θα έχουμε και φέτος.

  8. Eντάξει τώρα, δεν μπορούσαν να βρουν καταξιωμένους ανθρώπους, τι επιτροπή είναι αυτή, άσχετοι μου φαίνονται….

  9. Καλα η ΕΡΤ το εχει παραχεσει το ολο θεμα αηδιαστικοι καταντησαν!Τοσοι πρωην τραγουδιστες που μας εκπροσωπησαν εναν δεν βρηκαν αλλα την κορη του.Πως δεν ειναι η Γεροθοδωρου να στηριξει τα φιλαρακια της αλλα μαλλον ασχολειται με την καριερα της κορης της…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ