EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Ρωσίας!

Νέα ημέρα προβών σήμερα κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν οι δεύτερες πρόβες των χωρών που απομένουν από τον Β’ Ημιτελικών. Την αυλαία ανοίγει η Julia Samoylova από την Ρωσία η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται επάνω στη σκηνή για να ερμηνεύσει τη συμμετοχή της “I Won’t Break”.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές από την ημέρα της πρώτης τεχνικής πρόβας. Το πρώτο τηλεοπτικό πλάνο είναι σε κοντινή λήψη στο πρόσωπο της Julia. Καθώς το πλάνο ανοίγει, βλέπουμε την τραγουδίστρια, που είναι ντυμένη στα λευκά, να είναι τοποθετημένη επάνω σε ένα τεχνητό βουνό. Τόσο το βουνό όσο και το λευκό πανί που υπάρχει γύρω του, στο πάτωμα της σκηνής, λειτουργούν ως εφέ καθώς πάνω τους προβάλλονται μέσω projector διάφοροι χρωματισμοί.

Επί σκηνής, η Julia είναι πλαισιωμένη από δύο χορευτές που χορεύουν μπροστά από το τεχνητό βουνό ενώ στη μέση του τραγουδιού κατευθύνονται προς τις δύο γέφυρες της σκηνής, για να καταλήξουν στο τελείωμα, μπροστά από το Golden Circle. Ο φωτισμός είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης σε μπλε και μοβ αποχρώσεις εκτός από ένα συγκεκριμένο σημείο του τραγουδιού όπου τα φώτα αλλάζουν σε κόκκινα και πορτοκαλί. Ωστόσο, για το φινάλε, επιστρέφουν στα αρχικά τους χρώματα (μπλε και μοβ).

Φωνητικά η Julia υποστηρίζεται από τρεις τραγουδιστές που είναι ντυμένοι στα λευκά. Η ίδια έχει κάποιες τονικές αστάθειες στην ερμηνεία της, όμως αυτό φαίνεται ότι μπορεί να διορθωθεί με τις επόμενες πρόβες.

(Φωτογραφίες: Thomas Hanses / Eurovision tv)

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλή τη βρίσκω και ελπίζω να περάσει στον τελικό γιατί το αξίζει και το τραγούδι είναι πολύ καλό. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλες συμμετοχές και ειδικά του δεύτερου ημιτελικού όπου διαγωνίζεται. Καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ