EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Αυστρίας!

Δεύτερη πρόβα και για την Αυστρία σήμερα η οποία εκπροσωπείται από τον ταλαντούχο Cesár Sampson και την δυναμική μπαλάντα “Nobody but you”.

Όπως συνέβη και κατά τη πρώτη του πρόβα, ο Cesár στέκεται σε ένα ιδιαίτερα ψηλό βάθρο το οποίο ουσιαστικά είναι ένα υπερυψωμένο κομμάτι της σκηνής. Ο φωτισμός είναι κατά βάση σκοτεινός και υπάρχουν μόνο μερικές δεσμίδες φωτός. Τηλεοπτικά, η κάμερα κάνει πολύ κοντινά πλάνα στο πρόσωπο του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε ότι ο ίδιος στέκεται στο σημείο εκείνο και μάλιστα γονατιστός. Αυτό αποκαλύπτεται σταδιακά καθώς η κάμερα απομακρύνεται από το πρόσωπο του Cesár και εκεί παρατηρούμε ότι το βάθρο έχει και περιμετρικό φωτισμό.

Ακριβώς πίσω από το υπερυψωμένο βάθρο στέκονται τρεις κοπέλες που εκτελούν τα φωνητικά του τραγουδιού. Στη πορεία του τραγουδιού το βάθρο χαμηλώνει και γίνεται ένα με το πάτωμα της σκηνής και παράλληλα μ’ αυτό το συμβάν οι κοπέλες στα φωνητικά “εξαφανίζονται” από τη σκηνή εκμεταλλευόμενες το σκοτεινό φωτισμό. Θα εμφανιστούν ξανά αργότερα, στη δεξιά πλευρά της σκηνής. Μόνο που αυτή τη φορά, θα είναι πέντε!

Προς το τέλος του τραγουδιού, ο Cesár κατευθύνεται προς το Golden Circle που βρίσκεται το κοινό, με την κάμερα να τον ακολουθεί. Ενδυματολογικά, φοράει μια γκρι μπλούζα και ένα γκρι παντελόνι, ιδιαίτερα εφαρμοστά, όπως ακριβώς και στη πρόβα της προηγούμενης φοράς. Σε γενικές γραμμές, όσο προχωράει το τραγούδι επικρατούν στη σκηνή κόκκινα και λευκά φώτα, όπως ακριβώς είναι και τα χρώματα της Αυστριακής σημαίας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρόβες σταμάτησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές στη μέση καθώς ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα με τα ρούχα του, που σκάλωναν σε κάποια σημεία της σκηνής ενώ ο σκηνοθέτης έκανε παρεμβάσεις ότι για τεχνικούς λόγους το βάθρο κατέβαινε πολύ αργά απ’ όσο έπρεπε.

[Φωτογραφίες: Andres Putting, Thomas Hanses / eurovision.tv]

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εγω από τα αποσπάσματα που είδα μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με αυτά που είδα… Ενοω και με την σκηνή αλλά και με τα acts στην σκηνή. Ειδικά για το Αζερμπαιτζαν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άρεσε τόσο πολύ, τα πλάνα ήταν πολύ αργά και προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα περάσει.

  2. Έχω την αίσθηση ότι θα περάσει αλλά οριακά στον τελικό θα ειβαι από θέση 15 έως 22
    ( και πάλι εάν περάσει)

  3. Το τραγούδι είναι από τα αγαπημένα μου,ωραία χροιά φωνής ,το αποδίδει εξαιρετικά live,αλλά πάνω στην σκηνή κάτι λείπει. Δεν ξέρω μου φαίνεται σαν να είναι λίγο νευρικός ,σαν να μην ξέρει τι να κάνει..Θα περάσει αλλά μάλλον οριακά.

  4. Τώρα γιατί αυτό είναι 7ο στο να περάσει ακόμα να καταλάβω..
    Να δείτε που θα κοπεί τελικά..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ