EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Βουλγαρίας!

Η διαδικασία των δεύτερων προβών συνεχίζονται και στη σκηνή αυτή τη στιγμή είναι οι Equinox από την Βουλγαρία.

Τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται επάνω σε ένα σκούρο, μεγάλο, οριζόντιο βάθρο το οποίο κατά τη διάρκεια του τραγουδιού φωτίζεται με λευκό χρώμα. Στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον και είναι ντυμένοι όλοι σε μαύρες αποχρώσεις! Η Zhana Bergendorff , που είναι στο κέντρο, εξακολουθεί να φοράει τη ξανθιά περούκα που φορούσε και κατά τη πρώτη πρόβα ενώ το σημείο του βάθρου στο οποίο στέκεται είναι κάπως πιο υπερυψωμένο.

Η πρόβα ξεκινάει με κάποια τεχνικά προβλήματα. Τα μπάσα ακούγονται ιδιαίτερα δυνατά με αποτέλεσμα οι τραγουδιστές μην αποδίδουν φωνητικά 100% καλά. Οπτικά θα έχουμε την εντύπωση ότι τους βλέπουμε μέσα από ένα τζάμι, κάτι που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στις τηλεοπτικές οθόνες. Κατά το δεύτερο ρεφρέν τα δύο ζευγάρια των ανδρών που βρίσκονται δεξιά και αριστερά από την Zhana στέκονται και τραγουδούν αντικριστά. Στη σκηνή, επικρατεί το μαύρο και το πράσινο χρώμα ενώ ο φωτισμός περιέχει το χρώμα του πάγου. Στη δεύτερο και τρίτο γύρο της πρόβας, αποδίδουν πολύ καλύτερα ερμηνευτικά το τραγούδι τους και λαμβάνουν πολύ θερμό χειροκρότημα τόσο από την αίθουσα όσο και από τους δημοσιογράφους στο press centre.

[Φωτογραφίες: Andres Putting, Thomas Hanses / eurovision.tv]

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγουρη 5αδα. Δεν το βλεπω ομως για βραβειο για καποιο λογο. Θα γουσταρα πολυ να παει ο διαγωνισμος Βουλγαρια αλλα το τραγουδι και η σκηνικη παρουσια δεν μου βγαζει winning vibes. Ισως ο ηχος παραειναι αμερικανοτροπος για να κερδισει. Δεν ξερω.

  2. Απίστευτα βγαίνει στο φακό. Έχει γίνει δουλειά στη σκηνοθεσία τρομερή. Όχι σαν την Ελλάδα που με παρόμοιο τραγούδι η μόνη τους σκηνική ιδέας ήταν να κουνάει τα χέρια και να πιάνει τα φωτάκια της σκηνής. Ας πάρουμε μαθήματα για το πώς γίνεται καλή σκηνοθεσία και καλός φωτισμός σε μια μπαλάντα, Όταν δεν θες να ξοδέψεις πολλά λεφτά για staging τύπου Αζερμπαϊτζάν 2013.

  3. εχει κανεις ιδεα γιατι ο ριμπακ δεν εχει δωσει ουτε μια συνεντευξη ? Ουτε καν στο wiwiblogs

  4. Αυτο το τραγουδι εχει ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου δε θα με χαλαγε αν κερδιζε.Ωραια φαινεται κι εδω η σκηνοθεσια και γενικα δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα η σκηνη γραφει ωραια.Φαινεται πολυ επιβλητικη!

  5. Ένα από τα καλύτερα κομμάτια για φέτος! Για κάποιο λόγο όμως δεν μου βγάζει αέρα νικητή! Το περσινό πχ για μένα ήταν καλύτερο.

  6. Αν και μου αρέσει πιο πολύ απο όλα τα τραγούδια φέτος, χάνει πολύ οπτικά δυστηχώς

  7. Πολύ ωραίο, σίγουρη πεντάδα στον τελικό, με πολλές πιθανότητες για πρωτιά!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ