EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Αλβανίας!

Με μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των προβών, δεύτερος κατά σειρά για σήμερα ανεβαίνει στη σκηνή ο χαρισματικός Eugent Bushpepa από την Αλβανία, παίρνοντας τη θέση του Ισλανδού Ari Ólafsson ο οποίος ήταν κανονικά δεύτερος στη σειρά.

Η πρώτη εικόνα περιλαμβάνει δύο κιθαρίστες οι οποίοι είναι στο μπροστινό μέρος της κεντρικής σκηνής, το λεγόμενο Golden Cirlce. Στη συνέχεια, οι δύο μουσικοί κατευθύνονται προς την κεντρική σκηνή για να συναντήσουν τον Eugent Bushpepa ο οποίος είναι ήδη πλαισιωμένος από έναν drummer και δύο κοπέλες στα φωνητικά. Ο τραγουδιστής είναι ντυμένος με μαύρο σακάκι το οποίο στα μανίκια του έχει σχέδια που μοιάζουν με λουριά. Τρομερή εντύπωση κάνει χωρίς αμφιβολία η ερμηνεία του Αλβανού τραγουδιστή ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από άψογος φωνητικά. Οι φωτισμοί παίζουν με κόκκινα και μπλε χρώματα σε γενικές γραμμές. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με τη πρώτη πρόβα.

[Φωτογραφίες: Andres Putting, Thomas Hanses / eurovision.tv]

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολοι στο press center μιλουν για προκριση της αλβανιας!!Και το αζερμπαιτζαν προκριση αρα εχουμε 2 προκρισεις..Πολυ δυσκολος ημιτελικος αλλα πιστευουμε στην Γιαννα μας!!!

    • Εε για να είπε το press.. Εντάξει. Να μας πουν και τον καφέ μια μέρα

    • Αν ακούγαμε τι λέει το press center κάθε χρόνο οι μισοί νικητές έπρεπε να είναι τραγούδια που δεν πέρασαν κάν τελικό…

  2. Aυτο θα ειναι μεσα στην τελική δεκαδα του τελικου. Ο ανθρωπος κανει την ερμηνεια!!!

  3. Από τα official clip των δεύτερων προβών έχω να πω ότι σκηνή γράφει πάρα πολύ ωραία. Παρά την έλλειψη led, φαίνεται καλύτερη και πιο “ακριβή” από το περσινό αίσχος.

    • Συμφωνω απολυτα. Πολυ ομορφη εικονα και σιγουρα καλυτερη απο αλλες χρονιες που μπορει να υπηρχαν οθονες LED. Πολλες φορες οι οθονες LED λειτουργουσαν αρνητικα για καποιες συμμετοχες αφου παραφορτωναν την εικονα και αποσπουσαν αρνητικα την προσοχη απο τους καλλιτεχνες και την σκηνικη παρουσια. Φετος συμπληρωνουν ομορφα τις συμμετοχες και δεν τις καπελωνουν.

  4. Θα μπορουσε να εχει μια καπως καλυτερη σκηνικη παρουσια ωστε να σου μενει κατι. Τωρα θα στηριχτει αποκλειστικα στην υπεροχη φωναρα του αφου και το τραγουδι σαν τραγουδι δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. Το αν αρκει μια αψογη ερμηνεια να τον παει στον τελικο θα φανει. Εγω παντως το εχω στην 10αδα που θα περασουν. Θα ειναι ψηλα στις επιτροπες και η Αλβανια ειναι σε εναν ημιτελικο με χωρες που παραδοσιακα την ψηφιζουν στο τελεβοτινγκ.

  5. Το τραγούδι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ,αλλά με την φωνή του το ανεβάζει πολύ!!

  6. Κρίμα, που ένα τέτοιο τραγούδι θα μείνει στον ημιτελικό..Μακάρι να ήταν στο 2ο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ