EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Γεωργίας!

Τέταρτη ημέρα των προβών σήμερα (02/05) για τη Eurovision 2018 καθώς εννέα ακόμη χώρες από τον β’ ημιτελικό θα κάνουν τις πρώτες τους τεχνικές δοκιμές, με τους Iriao από τη Γεωργία να ανεβαίνουν πρώτοι στη σκηνή.

Tα μέλη του συγκροτήματος είναι ντυμένοι με μαύρα κοστούμια (μαύρο σακάκι, μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο) και τραγουδούν στο κέντρο της σκηνής. Οι φωτισμοί κινούνται σε κόκκινους, μπλε και λευκούς χρωματισμούς. Υπάρχει, επίσης, αριστερά κι άλλο ένα άτομο που παίζει πλήκτρα και κάνει φωνητικά. Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Καλή απόδοση, αλλά χλιαρή αντίδραση στο Κέντρο Τύπου.

Στην τελευταία πρόβα που πραγματοποίησαν, το πλάνο ξεκινάει από μακριά (και όχι με κοντινό στον κεντρικό τραγουδιστή όπως στις δύο προηγούμενες) και στο πάτωμα διακρίνεται το εφέ της ομίχλης, το οποίο κυλά χαμηλά στα πόδια του συγκροτήματος. Λευκός φωτισμός «πέφτει» πάνω στην ομίχλη για να φαίνεται πιο έντονο το φαινόμενο ενώ, στο βάθος, στις άκρες -πίσω από τους καλλιτέχνες δηλαδή- παρατηρείται πορτοκαλοκόκκινο φως. Έπειτα από περίπου μισό λεπτό, το εφέ αυτό εξαφανίζεται κι οι καλλιτέχνες συνεχίζουν κανονικά όπως και στις δύο προηγούμενες πρόβες με πολύ σημαντική λεπτομέρεια την πύρινη βροχή βεγγαλικών που εμπλουτίζει το τέλος του τραγουδιού.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τι περιμένατε…να αποτρελαθουν από το χειροκρότημα στο κέντρο τύπου;! Οτι χειρότερο φέτος …αυτό είναι.

  2. Δεν θα τους ξέγραφα ακόμα – αυτό που είδα ήταν μακράν καλύτερο από αυτό που περίμενα.

  3. Όχι δεν…. βασικά νομίζω ότι φλερτάρει με τη τελευταία θέση!Μόνο οι φωνές μου αρέσουν το υπόλοιπο αδιαφορο κι η σκηνική παρουσία κλισέ (μα πύρινη βροχή???)

  4. Πέρασαν και με χειρότερα, όποταν και να περάσει δε θα είναι και καμια τεράστια έκπληξη θεωρώ
    Εξαλλού εκτός απο τον εύκολο ημιτελικό, έχει και αρκετές συμμαχίες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ