EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Δανίας!

Πέμπτος στη σειρά για σήμερα, για τη πρώτη του πρόβα είναι ο Rasmussen από την Δανία, o οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του με το δυναμικό “Higher Ground“.

Ως άλλοι Vikings και με πολλές ομοιότητες με τον εθνικό τελικό ο Rasmussen, ντυμένος στα μαύρα, μαζί με τα τέσσερα άτομα που κάνουν τα φωνητικά (το πέμπτο άτομο βρίσκεται στο παρασκήνιο) εμφανίζονται πάνω στη σκηνή, η οποία έχει δυο καράβια και πανιά. Το τραγούδι ξεκινά με τον τραγουδιστή μόνο σε θολό φόντο και με επικρατέστερα χρώματα αυτά της θάλασσας, ενώ τα φωνητικά του εμφανίζονται στο ρεφραίν. Κινήσεις κι ενδυματολογία όπως τις είχαμε δει και στον εθνικό τελικό της Δανίας. Στη γέφυρα ανάβει ανεμιστήρας και σκόνη σαν χιόνι εμφανίζεται στη σκηνή, ενώ ένα από τα άτομα ανεμίζει μια λευκή σημαία. Σταθερός και πολύ καλός φωνητικά ο Δανός εκπρόσωπος και με πολύ καλή υποδοχή από τους διαπιστευμένους μέσα στο κέντρο τύπου. Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι ο Rasmussen έκανε και τις 3 πρόβες του πολύ γρήγορα και ήταν πολύ καλός σε όλες.

Απόσπασμα από την πρόβα:

Photos: Andres Putting (eurovision.tv)

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φωνητικα αισχος;;;
      Μα ειναι προβα. Δεν εχουμε αμφιβολια οτι το χει φωνητικα. Το εχει αποδωσει αρτια λαιβ στο δανεζικο τελικο. Ακυρο το σχολιο σου. Τωρα αν δε σου αρεσει το τραγουδι δικαιωμα σου. Ουτε εμενα μ αρεσει. Αλλα οχι αισχος φωνητικα…

      • αυτο που άκουσα εδώ ήτανε για γέλια ,να ναι καλά το παλικάρι μιας που βαριόμουν κιόλας

      • Εισαι προκατειλημενος. Κανενας δεν εχει τραγουδισει αισχος.
        Τοσο αυστηρος εισαι και με τον εαυτο σου; Η μονο με τους αλλους;

      • Με τον εαυτό μου είμαι πιο πολύ αυστηρός για να μην γίνομαι γελοίος,πράγμα που δεν ισχύει για τον φίλο μας από την Δανία που απλά δεν το έχει, εμένα παντός με διασκεδάζει και αυτό καλό είναι,περιμένω πως και πως να τον δω στον ημιτελικό για να γελάσω .Και να σου πω και την μαύρη μου αλήθεια θέλω να περάσει τελικό για να τον ξαναδώ ,περνάω ευχάριστα με κάτι τέτοιους διαγωνιζόμενους

  1. Κιτς κιτς κιτς!!!
    Αχ γιατί να μη συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό να φάει ένα σουτ ξεγυρισμένο..τώρα θα το υποστούμε και στον τελικό! Αίσχος, απεχθές, ειδεχθές lol!!!

  2. Τα βρετανικα πρακτορεια στοιχηματων προβαλουν ξεδιαντροπα σκανδιναβια κ δυτ.ευρωπη.
    Γεμισαν μπλε …..και σημερα…οι εξης χωρες.
    Αυστραλια
    Γαλλια
    Ολλανδια
    Νορβηγια
    Σουηδια
    Δανια
    ΑΚομα και η Κυπρος που τα πηγε ομολογουμενως τελεια χθες, σημερα την κοκκινιζουν. Πρεπει να μας μισουν αρκετα στην Αγγλια εμας τους ηλιοκαμμενους χαχαχαχα

  3. Καλά η Δανία είναι η πιο ό,τι να ναι συμμετοχή φέτος.
    Αυτά τα απολιθώματα, δεν ξερω και εγω τι ειναι, που εχει η σκηνη τουλαχιστον ταιριαξαν γαντι μ΄ αυτους
    Τα πανια μου βγαζουν κατι πολυ φτωχικο
    Η σημαια στο τελος κατι παει να πει
    Φωνητικα ηταν καλυτερος στον εθνικο τελικο
    Το τραγουδι παραμενει ψηλοεκνευριστικο

  4. Αυτο που υποτιθεται οτι ολοι εδω ειναι φανς του διαγωνισμου αλλα μονο λιγοι καταλαβαινουν ποσο λαθος ειναι το στησιμο που εκανε η Χαλι τζενινγκς με ξεπερνα.
    Η συμμετοχη μας εχει ιδιο στησιμο με την Πολωνια περυσι που ηταν μια ποπ μπαλαντουλα της σειρας.
    Δεν ταιριαζει σε ενα εθνικ δυναμικο σινεματικο και επικο κομματι τοσο υπερβολικη απλοτητα. Τα φωνητικα επρεπε οπωσδηποτε να ειναι στη σκηνη η να μπαινουν στο τελος και η γεφυρα δεν επρεπε να την αφησουν αδεια, αυτο ηταν εγκλημα, ειναι φτιαγμενη για να γινεται κατι ωραιο στη σκηνη. Και μη μου πειτε οτι θα ελεγχει τα φωτα με το χερι, ειναι λιγο, ειναι αδιαφορο, και οτι και να κανει δεν θα μπορει να ανατρεψει την εικονα της αδειας σκηνης. Το τραγουδι μας ειναι πολυ ιδιαιτερο και μονο απο μια ιδιαιτερη παρουσιαση θα μπορουσε να περαστει σωστα.
    Εγω πραγματικα απορω τι εκαναν στις προβες, να σηκωνεις το ενα σου χερι και να γονατιζεις τα μαθαινεις σε ενα απογευμα.
    Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε και θα ακουω τα γνωστα πω πω κακη ενεργεια περιμενε την επομενη προβα κλπ αλλα επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια με τον θεσμο και μαλιστα απο » εσωτερικη ματια » θα σας πω οτι οι πιθανοτητες να ειμαστε εμεις η χωρα που θα αποκλειστει φετος και ολοι θα λενε μετα » αδικια » ( οπως με τη Φινλανδια περυσι ). Κι αν περασουμε ( ευχαριστουμε Αρμενια, Κυπρο, Αλβανια και Αζερμπαιτζαν ), δε θα μπει στην 15αδα, ειναι πολυ λιγο και η επικοτητα του τραγουδιου δεν περναει. Εδω στη press conference μεχρι και οι δημοσιογραφοι τη δουλευαν » λες οτι εχεις τοσο συναισθηματικο τραγουδι και δεν ειδαμε καθολου συναισθημα στη σκηνη «.
    Οταν η παρουσιαση ειναι τοσο απλη δεν δινεις και μεγαλη προσοχη στο τραγουδι. Σκεφτειτε ποσο μεγαλυτερη εμφαση θα ειχε η φλογερα στην αρχη του τραγουδιου αν τα φωνητικα ηταν στη σκηνη λιγο γονατισμενα και οταν επαιζε η φλογερα αρχιζαν να σηκωνονται, και ποσο πιο ενταση θα ειχε το ρεφρεν αν την κυκλωναν και εκαναν κινησεις με τα χερια τους σα να της δινουν την καρδια τους. Με τοση απλοτητα δεν περναει ουτε η ενορχηστρωση, δεν την παρατηρεις, δεν ξεχωριζει.
    Εβγαλαν λοιπον μονοι τους τα ματια τους, και του χρονου με υγεια.

    Υγ Η Δανία γιατί δε βγαίνει μόνος ο τραγουδιστής της στη σκηνή? Γιατί δεν είναι βλακας. Θα πάει καλύτερα από εμάς.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ