EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ρουμανίας!

Δεύτεροι στη σειρά, για σήμερα (01/05), ανεβαίνουν στη σκηνή οι The Humans από τη Ρουμανία για την πρώτη πρόβα της συμμετοχής της χώρας, «Goodbye».

Η σκηνή είναι «ντυμένη» σε μωβ χρωματισμούς. Η εμφάνιση είναι πολύ θεατρική. Το φόρεμα της ερμηνεύτριας είναι, επίσης, σε μωβ απόχρωση κι ύστερα εμφανίζονται δύο μέλη του συγκροτήματος, αυτοί που παίζουν κιθάρα και μπάσο, και κάνουν χορευτικές κινήσεις με τα χέρια και φέρουν μία άσπρη μάσκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Έχουν λευκά ρούχα. Παρουσιάζονται μαύρες κούκλες γυναικείων μορφών με άσπρη μάσκα στο πρόσωπο.Ενδιάμεσα, όμως, υπάρχει και μία λευκή.

Εν συνεχεία, βλέπουμε κι εκείνους που παίζουν πιάνο και τύμπανα. Η κοπέλα που παίζει βιολοντσέλο, ακόμα, περπατά στη σκηνή φορώντας μία μάσκα, την οποία και αφαιρεί και φτάνει σιγά-σιγά στο μουσικό όργανο. Στη γέφυρα του τραγουδιού, δύο μέλη της μπάντας αναπαριστούν τα αγάλματα. Ύστερα, οι χρωματισμοί της σκηνής γίνονται μπλε. Επίσης, υπάρχουν κίτρινοι και άσπροι φωτισμοί. Η απόδοση του τραγουδιού ήταν πολύ καλή. Η ανταπόκριση στο Κέντρο Τύπου ήταν θερμή.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν είναι της Νορβηγίας αδιάφορο τραγούδι, αυτό τι είναι; Δυστυχώς η Ρουμανία φέτος για μένα έχει από τα χειρότερά της έβερ…

  2. Αδιάφορο τραγούδι αλλά εγώ θα το ψηφίσω για τους άντρες του συγκροτήματος, με τρέλα! Τι τεκνά Θεέ μου οι δύο Ρουμάνοι! Αχ……φεύγω για Βουκουρέστι το καλοκαίρι!

  3. Υπεροχο τραγουδι! Μελωδικό, διαχρονικό, με σπουδαία φωνή. Μου θυμίζει ωραία αμερικανική μπαλάντα. Για μένα η καλύτερη ρουμανική συμμετοχή και Νο 3 στη φετινή μου λίστα.

  4. Εμενα πολυ μου αρεσε.Βεβαια μου ειχε αρεσει το τραγουδι απο την αρχη αλλα η κοπελα ειναι αψογη φωνητικα.

  5. Πολυ ομορφο τραγουδι, αν και οχι του γουστου μου.
    Εξυπνη ιδεα με τις κουκλες στο μπακραουντ.

  6. Εννοειται οτι θα περασει και φετος η Ρουμανια, το φαινομενο Anna Bergendahl, για άλλες χωρες καραδωκει φετος

    Y.Γ. Ας αλλαξει φορεμα αυτη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ