EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ελλάδας!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Είναι η ώρα για την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας μας και η Γιάννα Τερζή ανεβαίνει στη σκηνή του Altice Arena για να ερμηνεύσει το “Όνειρό μου”. Φοράει ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες που θυμίζουν αρχαιοελληνικές γραμμές. Η κάμερα ξεκινά από μακριά και μέχρι να τελειώσει η εισαγωγή της μουσικής έχει φτάσει στην Γιάννα. Υπάρχει ανεμιστήρας και κατά την διάρκεια της μουσικής γέφυρας κάνει κάποιες χορογραφημένες κινήσεις. Το αριστερό της χέρι είναι βαμένο μπλε και στη γέφυρα από πίσω βγαίνουν λευκοί καπνοί. Είναι εντελώς μόνη στη σκηνή, ενώ φωνητικά στο τελευταίο κομμάτι του αμανέ ήταν λίγο ασταθής στο ξεκίνημά του στην πρώτη και στην δεύτερη πρόβα. Καλή αντίδραση στο press center. Τα φωνητικά ακούγονται αρκετά δεμένα. Κατά την διάρκεια της τρίτης πρόβας διακόπηκε το feed για να δείξουν στο press center την συνέντευξη τύπου της ΠΓΔΜ! Από διάφορες πηγές όμως μαθαίνουμε οτι η τρίτη πρόβα ήταν πολύ καλύτερη!

Φωτό: Andres Putting (eurovision.tv)

279 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλύτερα απο πέρσυ, θέλει δουλίτσα όμως.. εντάξει πρόβες είναι.. άντε να δούμε…

    • Και τις δύο φορές που άκουσα την πρόβα το σακατεψε το “μα γιατί” το μόνο απογοητευτικό αυτό ήταν για μένα. Όλο το υπόλοιπο το άκουσα υπεροχο.

    • Σύμφωνα με το InfeGreece “Φωνητικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την συμμετοχή μας” Αν ειχε μια αστάθεια φωνητική στο συγκεκριμένο σημείο ίσως ήταν γιατι σηκώνεται μόνη της αλλά αν κατάλαβα, μάλλον , καποιος θα εμφανιστεί και θα την σηκώσει ή κάτι θα γίνει που δεν ειδαμε, γιατι γονατίζει με πλάτη στο κοινό και μια “πυραμίδα” φωτός εμφανίζεται μπροστά τη σύμφωνα σχολιασμό που είδα από το press center. κι αν υπολογίσουμε αυτό που έχει πει η ίδια, ότι δηάδή ισως υπάρχει ενα έκτο άτομο στη σκηνή. Κάτι κρατάνε για έκπληξη .

  2. Το μόνο που θα ήθελα είναι μετά την γέφυρα..στο ‘μα γιατι’ τα φωνητικά να έμπαιναν στη σκηνή…ή να γίνεται κάτι πιο έντονο στην γέφυρα!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  3. Χμμμ ας δουμε και το βιντεακι να παρουμε μια ιδεα ωστε να βγαλω μια ολοκληρωμενη αποψη αλλα θα θελα να μαθω τι απεγινε τελικα το ατομο που μαλλον θα ητανε μαζι της…

    Αρα να υποθεσω οτι την ατμοσφαιρα κτλ που ελεγε οτι θελει να βγαλει θα τη βγαλει με βαση το συναισθημα.

  4. To ότι έβαψε το χέρι της μπλε ήταν το όλο εύρημα; Δηλαδη κάθεται απλά εκεί και τραγουδάει. Τουλάχιστον καμια τσαχπινιά με τις κάμερες; Τίποτα;

    Υ.Γ. Το τελευταίο ρεφραίν ακούστηκε κακό.

  5. Ναι, το ‘μα γιατι’ ηταν εκτος τονου… Αν βαλετε το escyounited youtube ΤΩΡΑ μπορει να προλαβετε την τελευταια προβα

  6. Δεν θα αντέξω και φέτος να καθόμαστε να ακούμε αν είπε το μα γιατί καλά σαν το this is love πέρυσι, έλεος…

  7. OMG! Η τρίτη φορά που ανέβηκε για την πρόβα της διακόπηκε απότομα και όλοι ξέσπασαν σε γέλια και τώρα παίζει το τραγούδι των Σκοπίων! WTF

    • Στο Press Center δείχνουν και αποσπάσματα από τις πρόβες αλλά και από τις Press Conferance (συνέντευξη τύπου των καλλιτεχνών). Λογικά αυτό θα έγινε.. Σταμάτησε η μετάδοση κατά τον τρίτο γύρο της πρόβας της Ελλάδας και ξεκίνησε η μετάδοση της συνέντευξης τύπου των Eye Cue.

      • Ναι, το ξέρω. Σ’ ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Να είσαι καλά! Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Πότε θα ανέβουν οι ψηφοφορίες των εναπομεινάντων σωματείων;

      • αν εννοείς για τον OGAE Poll, έχουν βγει! απλά λόγω των προβών θα βγάλουμε το σχετικό άρθρο σε λίγο! 🙂 Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

    • Eurovision Greece, ζητώ συγνώμη, τελικά αυτό που ανέφερα πριν δεν ισχύει. Μόλις πληροφορήθηκα ότι από την δική μας αποστολή ζητήθηκε να διακοπεί η μετάδοση διότι ήθελαν να προβάρουν κάτι που κρατάνε για έκπληξη και δεν θέλουν ακόμη να “μαθευτεί”. Βέβαια, δεν είμαι και 100% σίγουρος… αλλά μου ήρθε αυτή η πληροφορία και την μοιράζομαι!

  8. κλαίω που στο press center έκοψαν την τρίτη πρόβα για να βάλουν τη συνέντευξη της ΦΥΡΟΜ (κάτι που δεν έγινε σε προηγούμενα τραγούδια)

  9. Κοπηκε η 3 προβα και συνδεθηκαν με σκοπια στο πρες.Δεν ηταν τελεια φωνητικα απο οσο ακουσα ειπαν οτι τους αρεσε το ρουχο αλλα δεν υπαρχει κορυφωση στο τραγουδι και ειναι μονη στην σκηνη.Ενα μονοτονο πραγμα.

  10. αστειο τουλαχιστον.. οκευ ας μην δραματοποιουμε τα πραγματα απλα μπαινω στην θεση της γιαννας και ευχομαι η ψυχολογια της να ειναι καλα!!

    • νταξει παιδια, εμενα μαρεσε παρα πολυ η σκηνικη της παρουσια..μπραβο γιαννα μου κι ας λενε για τα φωνητικα, οτι ειναι, εχεις χρονο να το βελτιωσεις!!

  11. Τραγικο το βρισκω που δεν εχουμε τιποτα απολυτως πανω στη σκηνη, θα περασει εντελως απαρατηρητο. Μα γιατι εκανες προβες και καλα μερα νυχτα;;;
    Για το τιποτα;;; Και η γεφυρα αδεια ειναι!
    Μου φαινεται πως οι φοβοι μου επιβεβαιωθηκαν, ολο το budget πηγε στη Φουρειρα. Αντε γεια!

    • Κάπου πάντως διάβασα ότι στη γέφυρα γίνονται και κάποιες προβολές πάνω στο φόρεμα της Γιάννας.

    • Χαχαχαχαχααααααααα σας το λεω, δεν θα περασει! Μεγαλη απογοητευση! Ανεμπνευστο, πρεπει να βαριοντουσαν πολυ στις προβες!

      • Απίθανο σχόλιο!!! χα χα. Το σκεφτόμουνα για το πρόσωπό της. Μην ξυθεί στο πρόσωπο και γίνει μπλέ!!! χα χα χα. Της στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια, όλα τα vibes! Σήμερα που έχω τα γεννέθλιά μου, σήμερα έγινε η αρχή για μας! Εύχομαι ολόψυχα να τελεσφορήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ναι, γιατί όχι και σε πρωτιά. Να γινει χαμός, να τρελαθούνε όλοι, ακόμη και εκεί στην ΕΡΤ που όλα τα βλέπουν χλιαρά, να γίνει πανικός!

  12. Πάντως κάπως απογοητευτικό μου φάνηκε. Δεν περίμενα να το πω αλλά μακάρι τουλάχιστον να έχει καλή παρουσία η Κύπρος να χαρούμε λιγάκι!

  13. Δυστηχως μετα απο το βιντεακι που ανεβαστηκε στο ινστα εχω να πω και εγω οτι περιμενα περισσοτερα…Τουλαχιστον κατι στη γεφυρα.Ειναι κριμα να χαραμιστει μια τοσο καλη συμμετοχη ετσι και δε ξερω τι θα απογινει απο εδω και περα…Αμα αρεσε θα φανει στα στοιχηματα…

    • Επισης η φωνη της μου ακουγεται καπως αλλα ελπιζω να μαστε καλυτεροι στην επομενη προβα.

  14. Κάποιοι τα λέγαμε από χθες. Άθλια πρόβα. Στήσιμο στο πόδι που δεν απευθύνεται σε διεθνές ακροατήριο. Οι φωνές ακούγονται φαλτσες σε πολλά σημεία. Ντροπή που ερτ επαναλαμβάνει τα λάθη του 2012. Πρέπει Να γίνεται ελληνικός τελικός. Είναι δυνατόν να διαλέγουμε να μας εκπροσωπεί κάποιος απλά με το ηχογραφημένο του τραγούδι που είναι τίγκα στο autotune ?? Για το στήσιμο επί σκηνής δεν θα ασχοληθώ, απευθύνεται στο ελληνικό κοινό και έγινε μέσα σε 5 λεπτά. Ούτε μια έξυπνη σκηνοθετική ιδεα δεν ζήτησαν. Γέφυρα ανεκμετάλλευτη. Ίσως να μείνουμε και ημιτελικό.

    • Και τελικός να γινόταν, αυτό θα επέλεγαν σε σχέση με την τριάδα στην οποία καταλήξαμε. Το πρόβλημα με την ΕΡΤ είναι ότι η νέα ομάδα που ασχολείται με τη Eurovision είναι εντελώς άσχετη και έπειρη. Και δεν νομίζω ότι την πολυενδιαφέρει να μάθει.

  15. Παιδιά και ο Πορτογάλος περσι απλή παρουσία είχε τπτ παραπάνω κ κέρδισε. Ίσως ν παίζουν πλ με την κάμερα κ να χορεύει ωραια στη γέφυρα. Μν ειμαστε υπερβολικοί. Από το να είχαν κάτι κιτς καλύτερα αρμόζει η απλότητα σε αυτο το τραγουδι. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δώσει πλ συναίσθημα (όπως κάνει σχεδόν παντα) και να κερδίσει με αυτο σαν τον Πορτογάλο περσι. Καλη επιτυχία!

  16. 1)Θέλει πολλή δουλειά ακόμα στις πρόβες.Δεν ήταν τόσο καλή η Γιάννα σήμερα.Τα Backing Vocals ήταν σταθερά.Το τελευταίο δυνατό κομμάτι του “Μα γιατί;” το κατέστρεψε.Αποδείχτηκε δυστυχώς ό,τι είχε autotune στη μορφή του στούντιο.2)Chali Jennings και κοπριά στα λάχανα.3)Ρούχο συμπαθητικό θα έλεγα.4)Αν δεν κάνουμε τρομερή βελτίωση γενικά σε αυτόν το 1ο ημιτελικό δεν έχουμε καμιά ελπίδα να ξέρετε.Να γυρίσουμε πίσω καλύτερα.Κρίμα ήταν φοβερό τραγούδι αλλά.Μη μου πείτε χαζά και βλακείες.Ό,τι είδα – είπα. – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ΗΣ ΠΡΟΒΑΣ:5/10.

  17. Δεν ήταν καλή, πάει το χάσαμε, τελικό περνάει, αλλά δεκάδα δεν εχει και πάλι 19οι θα βγούμε, ήδη κάνει βουτιά στα στοίχηματα. Δε πειράζει

  18. Καλα εσεις μονο να κραζετε ξερετε! Να πειτς κατι καλο δεν μπορειτε! Τοση απαισιοδοξια ελεος πια! Εγω νε το.αποσπασμα που ειδα στην ιστορια του ινστα μαρεσε παρα πολυ! Αυτη ειναι η Ελλαδα μας! Αυτη ειναι η Γιαννα!

    • Ποια ειναι η Γιαννα???Εγω απλα ακουστα την εχω δεν εχει καριερα.Για ηρεμηστε και μην δικαιολογειται τα παντα οπως περσυ.Τοσες μηνες και δεν μπορεσε να ειναι καλη φωνητικα τι εκαναν???Μπιριμπα επαιζαν?Μερικα ατομα γεννιουνται με αστερι και λαμψη η κοπελα δεν το εχει.Θυμαστε την Κυριακου με την μετριοτατη μπαλαντα που την απογειωσε αυτες ειναι φωνες και επιτελους διαγωισμος να ακουμε το εχουν η οχι.

  19. Ποσο πικροχολοι ολοι εδω μεσα ειστε ρε ! δειτε το ολοκληρωμενο πρωτα και υστερα κρινεται ! στην κορυφωση στην γεφυρα την τελευταια φορα το ειπε πολυ καλα κ στην τελικη προβα κανε , να δοκιμασει διαφορα ! δηλ . ηρεμηστε λιγο γινεστε γραφικοι καθε χρονο !Μια χαρα θα παει το κομματι οπως και η Γιαννα !

  20. Αχ κλασσικοί έλληνες
    Κράξτε κράξτε ακόμα δεν ανέβηκε στην σκηνή
    Μολις με 3 πρόβες
    Παντα θα υπάρχουν αστοχίες
    Αλλά βέβαια εδώ είστε όλοι ειδικοί

  21. μεσα σε 2 λεπτα όλοι οι υποστηροκτες μεχρι πρότινος εφεραν την καταστροφή κανοντας στροφη 180° . Οι κλασικοι που πανε με τον ανεμο.. οταν ελεγαν ολοι τα καλυτερα και αυτοι μαζι εξτψωναν το κομματι .. με τβν πρωτη παραφωνία αμέσως κατακρινουν τη γιαννα χωρις αυριο. Αντι να δινετε συμβουλες επειδη η γιαννα τα διαβαζει αυτα καθεστε και της ριχνετε ακομη περισσοτερο την ψυχολογια

  22. Κάποιοι είστε πολύ υπερβολίκοι, πρώτη πρόβα ήταν, εδώ δεν εντυπωσίασε το Ισραήλ, πέρσυ ο Πορτογάλος ήταν πιο λίτος πεθαίνεις, το κομμάτι αυτό τη θέλει τη λιτότητα του.. Θέλει δουλίτσα ο αμανές και πιστεύω ότι θα είμαστε μια χαρά. Σίγουρα θα περάσουμε!!! Αν μας ακούτε εκεί στη Λισαβόνα, τον αμανέ προσοχή!!! Από πέρσυ πολύ καλύτερα!!! Αν περάσαμε πέρσυ, φέτος μας βλέπω τοπ 10!!!

    • To κομμάτι είναι “επικό” και θέλει επιβλητική σκηνική παρουσίαση. Εντελώς καμία σχέση με την εσωτερική μπαλάντα του Sobral.

  23. Το βιντεάκι που είδα ήταν συμπαθητικό οκ και γενικά μπορεί να γράφει καλά κλπ… Σίγουρα η 10αδα είναι κάτι δύσκολο πια αλλά κουλ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να λέει ότι θα κάνει πράγματα στη σκηνή ενώ δεν κάνει τίποτα… Μάλλον δεν πρόλαβαν να τα κάνουν όλα και εκεί δυστυχώς φταίει και η panic και κυρίως η ερτ. Φαντάζομαι για Φουρέιρα θα έσκασε λεφτά και το ΡΙΚ μη γελιόμαστε, αυτοί έκαναν πραγματικό σαπόρτ γιατί θέλουν να τα πάνε καλά.

  24. Πρώτη πρόβα είναι. Για το Θεό. Λίγο έλεος κάπου. Τουλάχιστον σκηνικά, οι περισσότερες χώρες δεν δείχνουν τίποτα στη πρώτη πρόβα. Δεν το έχετε δει ολοκληρωμένο, δεν έχετε δει τις λήψεις, πιθανότατα να μην αποκαλύπτουν κάτι και αμέσως σπεύσατε να προδικάσετε. Το φωνητικό είναι το σημαντικότερο να βελτιωθεί, αν όντως δεν ήταν καλό.Σε κάθε περίπτωση διακρίνω χαιρεκακία σε σχόλια ορισμένων,πράγμα όχι πολύ τιμητικό για τους ίδιους.

  25. δεν θεωρω σωστο να κραζουμε την συμμετοχη μας, θελω να πω περισσοτερα αλλα θελω και να ειμαι ευγενικη..
    δεν ειναι ωραιο να λεμε απο την πρωτη προβα μας κιολας οτι δεν θα περασουμε, οτι παει δεν θα τα παμε καλα κκλπ κλπ..ηρεμηστε λιγο και μην υπερβαλλετε…η απλοτητα δεν εβλαψε ποτε κανεναν. το τραγουδι μας απαιτει να μην υπαρχει υπερβολη, και στην τελικη απο την τηλεοραση μπορει να φαινεται χιλιες φορες καλυτερο! προσωπικα αγαπησα τον φωτισμο και το φορεμα..δεν ειναι αναγκη να κρινουμε με το καλημερα την γιαννα και την αποστολη και μην ξεχναμε την κουραση.. η γιαννα ανεβασε οτι ηταν στο αεροδρομιο λισαβωνας και μετα απο 7 ωρες ανεβασε οτι ηταν ξυπνια και ξεκινουσαν για το σταδιο…φανταζεστε την κουραση!!
    ελεος πια με το κραξιμο μονο αυτο ξερουμε να κανουμε!!
    και μια χαρα θα τα παμε, και μπραβο πρεπει να λεμε!!

  26. Ποσο κακοπροαιρετοι είστε εδώ μέσα,τραγικοί και εμπάθεις
    Περαστικά σας οσο για το τραγούδι δεν παρουσιάστηκε ακόμα 100%

    • Ε καλά, τι έχει μείνει να δείξουν; Θεωρητικά ο,τι είναι θέμα σκηνοθεσίας το δείχνουν στην πρώτη πρόβα για να δουν πως γράφει και να το τροποποιήσουν όσο έχουν ακόμα χρόνο.

  27. Επίσης – ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ – Κέρδισε τον διαγωνισμό γιατί τον λυπήθηκαν οι επιτροπές ό,τι θα πέθαινε και θα τραγουδούσε τελικά η αδελφή του.Ούτε θα το θυμάται κανένας σε λίγα χρόνια από τώρα. – ΗΤΑΝ ΜΑΠΑ – ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

  28. Οσοι κανετε τους καλοθελητες παλι στα σχολια, να ξερετε οτι μονη της στη σκηνη με αδεια τη γεφυρα δεν θα κανει τιποτα. Η Τζαμαλα ειχε τουλαχιστον το δεντρο.
    Πολυ ανεμπνευστο χωρις project.

    • σε αλλο ελληνικο σαιτ,παντως λενε οτι κατα τη διαρκεια της γεφυρας γυρναει την πλατη στο κοινο με το φορεμα της να κυματιζει και εκεινη βαδιζει γρηγοροτερα.

      Δε θελω να γινω κινδυνολογος,απλως μετα απο χρονια εχουμε ενα παρα πολυ καλο υλικο στα χερια μας και εκ πρωτης οψεως δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος(επειδη ειδα καποια σχολια πανω).Φυσικα απο τηλεοραση η στην επομενη μπορει να φαινεται καλυτερα.Ας δουμε τι θα γινει και στα σχολια των ξενων επισης.

    • Η Ταμαλα ειχε παθος το οποιο το περασε στον τηλεθεατη ,σε τετοια τραγουδια θελει παθος ακομα και η Κλεοπατρα 30 χρονια πριν σε ολα καλυτερη ηταν απο την Τερζη και μιλαμε για τεραστιες τεχνολογικες βελτιωσεις για να πουλησεις ενα τραγουδι.

      • και για πες μας πώς ήταν η Τζαμάλα και η Κλεοπάτρα στην πρώτη τεχνική τους πρόβα; Ηρεμήστε λίγο παιδιά. Ας περιμένουμε. Πρέπει να απαγορευτεί επιτέλους να μεταδίδεται οτιδήποτε από την πρώτη πρόβα για να ησυχάσουμε. Και όσο για τα στοιχήματα και μόνο ότι όλες οι χώρες που έκαναν πρόβα έπεσαν δείχνει ότι τίποτε δεν είναι έτοιμο ούτε έχει κριθεί ακόμη.

  29. Παιδιά πάντως στο instagram της eurovision, στην ετικέτα της φωτογραφίας της Γιάννας, γράφει ότι χρησιμοποιεί το φωτισμό αλλά και το φόρεμα..τώρα αν υπήρχαν προβολές pyros κλπ δεν γνωρίζουμε διότι νομίζω εμφανίζονται μόνο στη τρίτη πρόβα.
    Πάντως με τίποτα δεν ευχαριστιέστε, δηλαδή πέρσι με το θεσπέσιο εύρημα της θολούρας ήμασταν καλύτερα;

  30. Οι ξενοι σχολιαστες στο λαιβ που εβλεπα εγω ειπαν οτι φωνητικα ηταν πολυ καλη με εξαιρεση ενα σημειο που εφυγε λιγο αλλα διορθωθηκε στην δευτερη προβα. Οι ιδιοι περυσι τις ψιλες νοτες της Ντεμυ τις ειχαν κραξει οποτε αν ηταν χαλια θα το ελεγαν. Αλλιως ακουμε εμεις μεσω του λαιβ στριμινγκ και αλλιως αυτοι που ειναι εκει.

    Επισης ειπαν οτι εκτος απο μπλε φωτισμο παιζει σε καποια σημεια και το χρυσο. Στην γεφυρα ειπαν οτι κανει κινησεις σαν να ψαχνει κατι/καποιον (νοερα) μετα υψωνει τα χερια στον ουρανο και μετα λυγιζει γονατα ενω τα φωτα σχηματιζουν πυραμιδα και στο τελος κλεινει με χρυσο φωτισμο πανω της.

  31. Eεεε Κροατία 1999…. Maria Magdalena… Είναι πολύ παρόμοιο, αν και το προτιμώ από το μπλέ φόρεμα…

  32. Δεν είδα την πρόβα αλλά θα συνηστουσα ψυχρεμια. Καλό μήνα καλή επιτυχία με το καλύτερο αποτέλεσμα στην Γιάννα και την Ελλάδα μας ???????

  33. Λάθος κατα την γνώμη μου να είναι μόνη της στην σκηνή. Επρεπε να είχε ένα άντρα χορευτή μαζί της οπώς η Loreen με το Euphoria.

    Αλλά να μου πεις τι να περιμένα από την χορογράφο που διάλεξαν?

  34. αυτο που ειναι για λυπηση βασικα, ειναι οτι αρεσουμε σε ολους εξω ειδικα μετα την προβα και οι μονοι που σαμποταρουν την γιαννα ειναι οι ελληνες! χαχαχαχαχαχαχ ενταξει φοβεροι ειστε..
    παμε ρε γιαννα σκισε!

    • Σε κανεναν στο press center δεν αρεσε, γιατι λες ψεματα;
      Ολοι λενε οτι δεν εχει προτζεκτ, καθεται με ενα ασπρο φορεμα και τραγουδα μπροστα απο μπλε φοντο. ΟΚ.

    • Πέστα! Ότι μιλάνε και για ελλιπή σκηνική παρουσία…Δηλ τι θα έπρεπε να κάνει; Να βάλει ένα τσεμπέρι και να μοιρολογεί; Να πιάνει από το χέρι τα φωνητικά και να στήνουν χορό μαζί; Να κάνει τούμπα στον αέρα; Εσωτερικό τραγούδι με νόημα είναι. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Αν θέλει κάποιος να υποστηρίζει αυτό που τραγουδάει και να μην κάνει τον κλόουν χωρίς λόγο.

  35. Όσοι κράζετε, δεν εχουμε δει ακομη το βιντεο. ΕΛΕΟΣ.. μονο φωνητικα ακουσαμε απο ενα livestream στο youtube, ελεος ηρεμιστε…ορισμενοι ειστε για πολλες μπατσες… ειδικα αυτοι που λετε οτι δεν περναμε τελικο και μααααλ…ιες. μια χαρα ηταν. αντε σους τωρα πισω στις σπηλιες σας να χαρειτε και κραξετε, εδω δεν εχετε χωρο.. κακοπροαιρετοι και αρνητικοι ανθρωποι γενικα δεν εχουν θεση πουθενα!!

  36. Η Γιάννα σε συνέντευξη της: “Δε θέλω να γίνουμε γραφικοί με το όλο μπλε θέμα”, αλλά το χεράκι της το έριξε στο κουβά με τη μπλε μπόγια… No hate… απλά χιούμορ…

  37. Αλήθεια…, κάποιοι φαν απογοητεύθηκαν; Αντε καλε, πως έγινε αυτό;;

    Ειλικρινά χαίρομαι για την συμμετοχή μας φέτος. Τόσο για το τραγούδι, όσο και για την παρουσία μας στη σκηνή. Έκανε αυτό που μας είχε πει η Γιάννα.
    Όσοι ονειρεύτηκαν μπαλέτα και περίεργα σκηνικά ας ξυπνήσουν και να χαρουν το τραγούδι μας.
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  38. Αρχικά στη τελευταία πρόβα κανείς δεν είδα τα εφέ (καπνός,φωτιά) καθώς μπήκαν στα Σκόπια στο πλάνο. Τέλος,όλα τα διεθνή μέσα έχουν κάνει πολύ καλές κριτικές.
    Δεν έχω ν πω κάτι άλλο βαρέθηκα τη γκρίνια

  39. Σε οσους δινετε σημασια σε κακεντρεχη σχολια, μην μπαινετε στην διαδικασια να ασχοληθειτε ή να χαλαστειτε. Δεν υπηρξε ποτε προβα οποιασδηποτε ελληνικης συμμετοχης που να ΜΗΝ ειχε κραξιμο απο τους Ελληνες ειδικους που αυτοαποκαλουνται και φανς. ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Μετα απο τις καλες θεσεις ομως πρωτοι ηταν στα πανηγυρια.

  40. Ήταν που ό,τι θέση και να πάρουμε, δεν σας πειράζει γιατί το τραγούδι μιλάει στην καρδιά σας. Να, όμως, που κατευθείαν με μια αστοχία το ρίξατε στο κράξιμο. Προσωπικά, δεν με πειράζει η αρνητική κριτική. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν διαφορετικά γούστα και απόψεις. Με πειράζουν, όμως, τα σχόλια ία τύπου “πάτος”, “ούτε τελικό” κ.ο.κ.
    Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι έχουμε ένα κομμάτι εσωτερικό, συναισθηματικό και με βαθύ νόημα. Δεν χρειάζονται ούτε υπερβολές, ούτε έντονες χορογραφίες ούτε τίποτα. Τι θέλατε; Να βγει και να χορέψει και κάνα τσάμικο για να έχει κορύφωση; Μόνο με τον φωτισμό και το συναίσθημα μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά. Όσο για την ψιλή νότα, ήταν ακόμα πρώτη πρόβα. Ηρεμήστε, μπορούν να βελτιωθούν.
    Το βαμμένο χέρι είναι μεν πολύ απλό, αλλά και πολύ “βαθύ” ταυτόχρονα. Τι σημαίνει στην καρδιά σας η Ελλάδα; Τι είναι η Ελλάδα; Είναι ένα απέραντο μπλε. Και το μπλε στη δική μας περίπτωση κρύβει τόσα συναισθήματα και αγάπη για τη χώρα μας. Όσοι ξέρουν απο μουσική και συναίσθημα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμήσουν αυτό το αριστούργημα που μας εκπροσωπεί φέτος.

  41. Μια χαρά τα πήγε για πρώτη πρόβα 😉

    -Ψηφίζουν όσοι βλέπουν τηλεοπτικά τον διαγωνισμό… περιμενετε να δείτε πως θα “γραψει” το τελικό αποτελεσμα στην κάμερα… μην βιάζεστε!

    -Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι στην 10’αδα τραγουδι που υμνεί την χώρα μας (με οποιονδήποτε τρόπο)… όσοι έχετε ιστορία στον διαγωνισμό το ξέρετε…

    -Δεν είναι παράφωνη ούτε άφωνη η Τερζή σαν την ατάλαντη περσινη μας… Ισως χρειάζεται μεγαλύτερη ένταση στο ακουστικό της για να μην βγαίνει εκτός τόνου στην κορώνα που κάνει… θα γίνει και αυτό.

  42. Ελπίζω να μην ξεχαστεί και ακουμπήσει το χέρι με τη μπλε γάγγραινα στο φόρεμα, γιατί θα καταλήξει να τραγουδάει με μια μπλε μούντζα πάνω στο ρούχο και δεν θα είναι ωραίο θέαμα.

  43. Από τα λίγα που έχουμε δει έχω να πω ότι αυτό το τραγούδι το λάτρεψα από τη πρώτη στιγμή. Η εμφάνιση της όμως ήταν πολύ απλή, πολύ μέτρια, δεν υπήρχε δυναμισμός κάτι που προσωπικά περιμενα. Κρίμα, πολύ κρίμα, πρεπε να λε με την αλήθεια, ούτε και γω το περίμενα, ούτε και κανεις

    • Τηλεοπτικα θα ειναι υπεροχο. Και ανεμιστηρα εχει, και καπνους εχει και εναλλαγες στα φωτα, και κινησεις σωματος και παιχνιδι με την καμερα, και γραφει πολυ το φορεμα και η Γιαννα στον φακο. Επισης θεωρω οτι με την μπλε μπογια κατι θα γινεται. Τα φωνητικα ηταν αψογα, απολυτα συγχρονισμενα το ιδιο και η Γιαννα εκτος απο καποια στιγμη που εφυγε τονικα ισως λογο αγχους, ισως λογο κουρασης αλλα η Γιαννα το εχει το κομματι. Το δυσκολο ηταν η πολυφωνια που ηταν αψογη. Αφησατε την γκρινια τοσων ημερων για την πολυφωνια, για το πως θα ειναι φωνητικα, για το οτι θα κλωτσαει η αντρικη φωνη κτλ κτλ και τωρα πιασατε την σκηνικη παρουσια που ενω δεν ειδατε παρα μονο 20 δευτερολεπτα μη τηλεοπτικων πλανων κραζετε επειδη εσεις ειχατε φανταστει χορευτικα ή τα φωνητικα να συμμετεχουν και ειχατε πλασει στο μυαλο σας δικια σας σκηνοθεσια.

  44. Από τις φωτό που είδα μου κάνει άκρως αρχαιοελληνική η εμφάνιση και μου αρέσει πάρα πολύ. Έτσι ακριβώς την φανταζόμουνα. Η αρχή με μία δέσμη από φως πάνω της εντυπωσιακή ως έναρξη και συνεπής με το κόνσεπτ. Το βλέμμα προς τα πάνω και το χαμήλωμα θυμίζουν Πυθία. Φαντάζομαι και τα πολλά φώτα (σαν φλας) στο τέλος με τον αέρα παραπέμπουν σε καταιγίδα στη κορύφωση. Υποψιάζομαι και κάτι σε οπτικά εφέ πάνω της…. Ευτυχώς δεν έχει χορευτή!!!
    Συμπέρασμα: σκηνική παρουσία εξαιρετική. Πρόβες το “Μα γιατί” τώρα γιατί μου θυμίζει This is love” (Και είναι πάλι η ίδια νότα;;; )

  45. ειστε το λιγοτερο ασχολιαστοι…
    τα σχολια ειναι αποκλειστικα θετικα και κατι ακομη παραπανω ισως
    τα εφε ηταν στη 3η προβα,βλεπετε καπνους, μας γραφουν απο πανω οτι εχει και ανεμιστηρες…
    τι αλο θελετε δλδ;
    γατες και φουσκες;
    κοψτε τις μπιπ και αποκτηστε ζωη, η…θια..!!!

    • Αυτό το τελευταίο σχόλιο εντελώς άστοχο, ενώ θα συμφωνήσω ότι ακόμα και εγω σχολίασα με βάση των 2 πρώτων προβών που έκαναν περιγραφή κάτι κυράτσες απ’ το wiwibloggs. Την ίδια ζωή έχουμε αυτήν τη στιγμή αφού ασχολούμαστε φανατικά με τη γιουροβίζιον. Κόψε τις βρισιές λοιπόν γιατί εκτίθεσαι.

  46. Όλα μια χαρά ήταν. Σας λυπάμαι. Τόσο μιζέρια πια δεν βαρεθήκατε.
    Αυτό το σάιτ θα είναι αυστηρά ακατάλληλο τις επόμενες μέρες για όποιον θέλει να απολαύσει το διαγωνισμό.
    Ευτυχώς που οι ξένοι δεν μισούν το τραγούδι μας όσο όλοι εσείς.

  47. Πάντως οι ξένοι έχουν εντυπωσιαστεί με την πρόβα. Και ειναι άκρως λογικό να ακούγεται διαφορετικά στην live έκδοση. Και σίγουρα δεν μένει μέχρι εκεί το τραγούδι. Είδαμε μόνο 46 δευτερόλεπτα. Καλό είναι να έχουμε θετικές προοπτικές για το τραγούδι και να μην βγάζουμε απόλυτα συμπεράσματα. Καί ότι λάθη έκανε μπορεί και σίγουρα θα τα διορθώσει στις επόμενες πρόβες. Σιγά ,κάνουμε έτσι για την 1η πρόβα…

  48. Έπρεπε η Γιάννα την ώρα του αμανέ να κάνει στροφές κωλοτούμπες να πετάγεται ο χορευτής να έρχονται τα φωνητικά να αλλάζει χρώμα η σκηνή να κλαίει η Γιάννα, να πετάξουμε και ένα προβολέα με τη δακρυσμένη Γιάννα, να κοπανιέται ο χορευτής να κάνουν κινήσεις και στροφές με τα χέρια τα φωνητικά….ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕ
    Η κοπελα μας ειχε πει το κομματι θα ειναι συναισθηματικο και οχι πονυ και κομφετι στη σκηνη..

  49. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση!Σωστή επιλογή φορέματος,το μπλέ πίσω με το λευκό φόρεμα δένουν αρμονικά….Ευελπιστώ να προσθέσουν κάτι ακόμα στη γέφυρα του τραγουδιού…Αναμένουμε να ακούσουμε τις κορώνες και τις δυναμικές νότες στο τέλος του κομματιού….

  50. Την πτώση στα στοιχήματα που την είδατε ρε παιδιά; Ήμαρτον.
    Εξαιρετική. Στη γέφυρα που βγαίνουν οι καπνοί προσωπικά ανατρίχιασα. Αν ήταν ο αμανές ασταθής, οκ. Θα λυθεί…
    Τί τσαχπινιές με κάμερες; Δεν έχουμε στείλει το Secret Combination…
    Και η Jamala μόνη χωρίς τσαχπινιές βρέθηκε στην κορυφή.
    Πάμε Γιάννα!!

  51. Δε πιστεύω ότι θα δούμε αυτή την παρουσία ,κρατάνε εκπλήξεις ,κάτι θα σημαίνει η μπλε μπογιά ….. να δούμε τις επόμενες πρόβες ,ερμηνευτικά παντός μου άρεσε ,go go EΛΛΑΔΑΡΑ ??????????????????????????????????????????????????????????

  52. Με την ελληνική αποστολή δεν έχω ασχοληθεί από τη στιγμή που έμαθα ότι η Ελένη θα πάει με την Κυπρο. Έτσι δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ή δε μου άρεσε αυτό που είδα γιατί δεν είχα προσδοκίες έτσι κι αλλιώς.

    Το να κράζετε τη Φουρειρα για το budget της Ελλάδας πάντως είναι πιο αστείο από όλες τις πατάτες που έχετε προλάβει να πετάξετε μετά από ένα δείγμα 40 δευτερολέπτων.

    Φιλικά! 🙂

    • Να μαντέψω, φαν της Φουρέιρα; :p
      Στο ινσταγκραμ που σας παρακολουθώ φαίνεστε πολύ μπιτσάκια (δεν το λέω κακοπροαίρετα, δε σας ξέρω καν απλά υπάρχει αυτό το “I’m fab” στυλ)

      • Φαν από το 2010, δεν αρνούμαι τίποτα. ? Είμαστε πολλοί, μη μας βάζεις όλους στο ίδιο σακί χαχα

        Καλή επιτυχία στα κορίτσια πάντως. Ας μείνουμε σε αυτό για να μην πέσουν να μας φάνε…

  53. Με το που μπήκα και διάβασα τα drama queen σχόλια τρόμαξα…Μετά είδα την πρόβα και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή. Εσείς που ουρλιάζετε και ζητάτε να το παίξει η Γιάννα David Copperfield πόσο είστε; 12; Ωριμάστε…

  54. Και μόνο που ακούω ελληνικά με ένα τόσο όμορφο κομμάτι ανατριχιάζω.. Δε μου κάνει εντύπωση που πέφτει ΤΟ κράξιμο άλλωστε χρόνια τώρα μερικοί είναι πιστοί σε αυτό. Πάντως είμαστε πολύ πιο αξιοπρεπείς στη σκηνή από το Ισραήλ που μόνο κλόουν και ελέφαντες δεν ανέβασε στη σκηνή.

  55. Διαβάζω τα σχόλια και πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ για όλους σας είστε μίζεροι και μόνο κακιά θέλετε να βγάζετε…ΣΟΒΑΡΑΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ…τι τσαχπινιές με κάμερες ακροβατικά και ιστορίες θέλετε ρε πάτε καλά ;;;;Μια χαρά το προσεγγίσανε το κομμάτι στην σκηνή απλό λιτό ανατριχιαστικό και μου άρεσε πολύ η στιγμή με τους καπνούς!!!!αμα θέλετε ακροβατικά και τσίρκα να υποστηρίζετε την φουρειρα που η πανικ έχει πέσει πάνω της και την γιαννα την έχουν παρατήσει!!πειτε ένα μπράβο ρε μίζεροι για αυτή την συμμετοχή για την τραγουδίστρια για όλους ρεεεε που κάνουν μια προσπάθεια και εκπροσωπούν την χώρα μας αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε με ένα τραγούδι που μας αντιπροσωπεύει αλλά όχι εσείς εκεί να γράψετε την κακιά σας!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ!

  56. εγώ αυτό που είδα μου άρεσε πάρα πολύ.. είναι λίγο λιτό σκηνικά είναι αλήθεια.. θα ήθελα κάτι παραπάνω.. φωνητικά αυτό που άκουσα στο βιντεάκι με ικανοποίησε και το είδα πολύ αρμονικό και δεμένο.. πάρα πολύ μου άρεσε, δυνατή ερμηνεία.. εγώ το βρήκα πάρα πολύ καλό!!

  57. Και κάτι άλλο η 3η πρόβα διακόπηκε !!! Και η 3η ήταν η τελική που είχε τα πάντα και τους καπνούς και τα όλα του !!!οποτε περίμενετε να δούμε με τα μάτια μας την τελική πρόβα και μετά κάντε αυτό που ξέρετε μόνο να κράζετε και να βγάλετε κακιά

  58. Καταρχάς ψυχραιμία. Η πρόβα δεν άρεσε γενικά αν κρινω από τα σχόλια στο YouTube. Όλοι περίμεναν το live γιατί δεν ειχε ξαναακουστει.. Περίμεναν μια πιο δυνατή σκηνική παρουσία και καλύτερα φωνητικά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουν είναι να διορθώσουν τα φωνητικά, κάτι που γίνεται από τη στιγμή που η Γιάννα δεν έχει κάποια κίνηση για να χάσει ‘ανάσες’. Ο ημιτελικός αυτός είναι ΦΩΤΙΑ! Το παραμικρό λάθος στοιχίζει και οι φανς τείνουν να τιμωρουν σκληρά τα φαβορί σε περίπτωση που δεν παρουσιάζονται καλά. Εμείς από την Ελλάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι προς το παρόν. Στήριξη χρειάζεται και ας υπάρχει κριτική μετά το τέλος της Eurovision. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και τη Κύπρο!

    • 2 ειναι τα τινα.
      α) εισαι ανηλικος και ακομη δεν εχεις αναπτυξη την κριτικη σου σκεψη
      β) εισαι τρολομπουμπουνας
      που ακριβως διαβαζεις στο youtube αρνητικα σχολια; στειλε μου λινκ γτ πραγματικα ισως διαβαζω αλλες πηγες…
      μια χαρα ειναι, δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους εννοειται αλλα υπαρχει μεγαλη αποσταση απο τον αρνητισμο για να χρησιμοποιεις το γενικα…
      σοβαρευτειτε λιγο…. το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα ο οποιοσδηποτε..ελεοσ!

    • Δεν άρεσε; Άλλα σχόλια διαβάζεις; 8 στους 10 γράφουν με κεφαλαία γράμματα και με ενθουσιασμό..

  59. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω , και ΔΕΝ ήθελα κάτι παραπάνω.Είναι τόσο καλό και δυνατό το κομμάτι,που πρέπει να μιλήσει από μόνο του.Πολύ καλή ερμηνεία χρειάζεται κι όλα καλά!Στο μεταξύ πιστεύω πως ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα , το μπλε χέρι,δεν πιστεύω πως απλά το έβαψαν έτσι για να υπάρχει ,κάτι θ γίνει με εφέ ή δεν ξέρω τι άλλο…πάντως ελπίζω ό,τι γίνει να μην υπερβάλει.
    Αν κάτι θα μου άρεσε να γίνει για να υπάρξει μια κινητικότητα στην σκηνή ,θα ήταν στην γέφυρα τα φωνητικά ως “Έλληνες” που αναζητούν την ‘Ελλάδα-Γιάννα” να έμπαιναν στην σκηνή ,να πλησίαζαν την Γιάννα και σε φάση υποστήριξης για φινάλε να την ακουμπούσαν στον ώμο.
    Aσχολούμαι με την Eurovision ενεργά από 8 χρονών,και τα τελευταία χρόνια διαβάζω τον OGAE ,γιατί πρέπει κάθε ,μα κάθε(;) φόρα να βγάζουμε τόσο αρνητισμό για την χώρα και ειδικά χρονιές που όλα βαίνουν κάλως όσον αφορά την αισθητική και την αποδοχή της συμμετοχής μας,ασχέτως των συνθηκών που αφορούν αυτή!Ας μην γκρινιάζουμε ,ας περάσουμε καλά και ότι θέλει ας γίνει!Καλή Επιτυχία στην λατρεμένη μας Γιάννα!

  60. Να δεχτώ τα πάντα, ότι κρατάνε εκπλήξεις για τις επόμενες πρόβες, ότι ήταν κουρασμένη κλπ.
    Τι θα γίνει με το γεγονός ότι η φωνή που ακούγεται δεν είναι καν δική της, αλλά της Χαλκίτη; Και ακόμα και έτσι το ακουστικό αποτέλεσμα είναι άκρως απογοητευτικό… Ειλικρινά λυπάμαι διότι το κομμάτι ως εκδοχή studio είχε πολλές προοπτικές.
    Ελπίζω να βελτιωθούμε κατά πολύ στις επόμενες πρόβες.

    Υ.Γ. Του χρόνου καλύτερα να μη μπούμε στον κόπο να στείλουμε κομμάτι, αν αυτό χρειάζεται autotune…

    • https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=DOMsQfWdc6c
      Πήγαινε στο 1:34:00. Είναι η πρώτη πρόβα της Ελλάδας. Προφανώς δεν υπάρχει εικόνα αλλά υπάρχει ήχος και θα ακούσεις ότι, πέρα από το φινάλε, σε όλο το υπόλοιπο η Γιάννα ακούγεται ακριβώς όπως στη studio version. Πριν μιλήσεις να ξέρεις 5 πράγματα. Φιλικά. 🙂

      • Δεκτό, δεν είχα ακούσει όλο το κομμάτι. Πάντως το βίντεο που ανέβασε η EBU (και βλέπουν οι περισσότεροι) δεν το λες και κολακευτικό.

      • Δεν έχουν καμία σημασία αυτά, για την ώρα έστω. Θυμάμαι πέρυσι πόσες πολλές προβολές είχε η demy και πόσα θετικά σχόλια… Ξέρεις που κατέληξε.

  61. Ένα μεγάλο μπράβο και τίποτα άλλο …πρώτη πρόβα και ακούστηκε μια χαρά….καλή συνέχεια και στην κύπρο μας το απόγευμα….

  62. 1)Φωνητικα ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα με εξαιρεση το “μα γιατι” που και αυτο τη δευτερη φορα το ειπε καλυτερα.(την τριτη δεν μαθαμε)
    2)Νομιζω γενικα πως θα παιξουμε με το φωτισμο και τα πλανα κυριως οποτε δεν νομιζω πως εχουμε δει την τελικη εμφανιση.
    3)Επισης νομιζω πως το μπλε βαμμενο χερι θα παιξει καποιο ρολο που δεν μαθαμε σημερα.
    4)Απο το live streaming που ειδα ειπαν οτι ειναι λιγο πιο στατικη απο οσο ισως θα επρεπε.
    Σε γενικες γραμμεςνομιζω ηταν καλη μπροβα.
    Οσο για τα αρνητικα σχολια που διαβαζω εδω μεσα.
    Θα σας κανω μια ερωτηση. Τι θελατε να δειτε; Πραγματικα ας μου απαντησει καποιος

    • την ίδια απορία έχω τι θέλανε να δουνε;;και μηχανή αέρα έχει και ξηρο πάγο ( δεν ειμαι σίγουρος αν είναι ξηρος πάγος)

    • Θέλουμε να δούμε περισσότερο δυναμισμό και χρώμα στη φωνή της, δεν ήταν καλή φωνητικά, πάντα μιλάμε για αυτό που είδαμε σήμερα, δεν το έχουμε δει όλο, φυσικά και θα υπάρξει βελτίωση αλλά να μην στέκεται έτσι. Είμαι από αυτούς που δεν αντέχουν τη γκρίνια, θέλει μόνο βελτίωση, τίποτα άλλο, δε χρειάζεται υπερπαραγωγή

  63. Νταξει δεν περίμενα κ κατι αλλο δεν θ τεριαζε ν το φορτώσουν Οποτε οκ μοα χαρα ηταν όλο στην σκηνή κ ωραίο ρούχο κ το μπλε στο χέρι κατι θ παιχτεί μ τ πλάνα για ν φανεί θέλει πολυ καλη τηλεοπτική κάλυψη ν παίξουν κλ μ τ πλάνα τις θ ήθελα στην αρχή καπνό στο έδαφος πολυ πιθανών ν εχει δεν το εχουμε δει μονο στην γέφυρα ν φτιαχτεί φωνητικά εκει πρέπει ν τ δώσει ολα Μα ολα και κατι ακομα το οποίο δεν μ άρεσε απο φωτο π είδα πως την βάψανε ετσι σαν αγρίμι επείγοντος αλλαγή αυτο δεν μ
    Άρεσε καθολου το πρόσωπο τις!!!! Άντε ν δουμε κ την δεύτερη πιο ν εχουμε καλύτερη εικόνα !!!

  64. Φωνητικά μου άρεσε αρκετά ίσως μόνο να χαμηλωναν λίγο την ένταση των φωνητικών… και λίγο το “μα γιατί” αν ισχύει ότι ακουγόταν ασταθής…Πρώτες πρόβες είναι αυτές θεωρώ θα το βρούν!λ μέχρι τη jury rehearsal.
    Σκηνικά πραγματικά δε καταλαβαίνω τι θα θέλατε και σας φαίνεται λιγο? χορευτές? τύμπανα? χορούς? Πολύ σχετικο με το κομμάτι…τι να πω;Αν είναι να στέλνουμε πισινουλες και τραμπολίνα επί σκηνής τότε ναι προτιμώ το φετινό στήσιμο! Επίσης οπτικά θα γράφει πολύ όμορφα σίγουρα (ειδικά οι φωτισμοί και το παίξιμο με τα φώτα!).Αν μπείτε στο κόπο και δείτε τη βίντεο στο youtube από το επίσημο κανάλι της eurovision θα δείτε ότι στη γέφυρα γυρνάει πλάτη και την τραβάει η κάμερα….εξάλλου όπως έχει δηλώσει θα κάνει πράγματα και θα προκαλεί οπότε ίσως αυτά συμβαίνουν στη γέφυρα!
    Προσωπικά εγώ αυτό ήθελα κάτι απλό λιτό και όμορφο με δυνατό σημείο (οπτικά εφέ ίσως)στη γέφυρα…Το φόρεμα μου άρεσε πολύ!
    Γενικά για ΠΡΏΤΗ ΤΕΧΝΙΚΉ ΠΡΟΒΑ ήταν καλή!
    Μη κράζετε αμέσως άλλο να μην αρέσει κάτι και άλλο να το παρουσιαζουμε ειρωνικά και πικροχολα…Ειδικά εσείς οι καποτε-“υποστηρικτές”της συμμετοχής…Αλλά τι λέω ακόμα θυμάμαι τα σχόλια για τους Κόζα Μόστρα στη πρώτη πρόβα που σας φαίνονται όλα λάθος σκοτεινά και σαν συνάθροιση του ΠΑΟΚ…
    Τέλος πάντων,εν αναμονει της δεύτερης πρόβας τη Πέμπτη που ως είθισται από πέρυσι δίνουν και ένα απόσπασμα από το πώς θα γράφει τηλεοπτικά…

  65. Δε νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κρίνουμε και πολλά.. Είδαμε ένα πολύ μικρό απόσπασμα κι επίσης δεν είδαμε ολόκληρη τη γέφυρα. Λογικά το χέρι που είναι βαμμένο μπλε κάποιο ρόλο θα παίζει κι πιστεύω κάτι θα γίνει στη γέφυρα. Αλλά και να μην γίνει οκ.. παραμένει ατμοσφαιρικό και ποιοτικό ( οι καπνοί θα το κάνουν ακόμα περισσότερο). Με το budget που διαθέτουμε νομίζω κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Άλλωστε και ο Πορτογάλος κέρδισε με την απλότητα του κι το τραγούδι μας ούτως ή άλλως απαιτεί κάποια απλότητα. Όσο για το φόρεμα ενώ προτιμούσα κάτι σε μπλε, βλέπω ότι το λευκό γράφει καλύτερα, θυμίζει αρχαιοελληνικό στυλ και ξεχωρίζει και το χέρι.

  66. Γκρίνια και φασαρία χωρίς λόγο. Όχι ότι περίμενα και τίποτε άλλο. Εγώ το είδα και το άκουσα μια χαρά! Μου άρεσε πραγματικά! Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι το τραγούδι που έχουμε φέτος δεν μπορεί να έχει σαν σκηνική παρουσία κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Δεν γίνεται να έχουμε πάνω στη σκηνή την Άρτα και τα Γιάννενα. Είδαμε και πέρυσι με τα διάφορα ευρήματα τι κάναμε, μια τρύπα στο νερό. Το τραγούδι μας στηρίζεται αποκλειστικά στην ερμηνεία. Το θέμα είναι λοιπόν εάν η ερμηνεία της θα καταφέρει να περάσει σε αυτούς που θα την δουν και θα την ακούσουν στον ημιτελικό και στον τελικό. Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Είμαστε όλοι εδώ μέσα πολύ έμπειροι με αυτό τον διαγωνισμό. Δεν έχουμε καταλάβει όμως ακόμα ότι δεν υπάρχει συνταγή ούτε για να περάσει κάποιος στον τελικό, ούτε για να κερδίσει. Είναι θέμα καθαρά εάν το κάθε τραγούδι θα τύχη να αρέσει ή όχι στους περισσότερους. Γιατί σε όλους να αρέσει δεν γίνεται. Δηλαδή νομίζουμε ότι η Ελλάδα κέρδισε το 2005 επειδή ήταν ωραίο το χορευτικό; Κέρδισε γιατί άρεσε το τραγούδι. Απλά ήταν τέτοιο το είδος του τραγουδιού που δεν θα μπορούσε να βγει μόνη της η Παπαριζου, έπρεπε να είχε και χορευτές. Φέτος όμως τι να έβαζαν πάνω στη σκηνή. Χορευτές; Να χορέψουν τι; Και δεν καταλαβαίνω τι εύρημα θα μπορούσε να έχει που να το κάνει τόσο ξεχωριστό. Το τραγούδι εξάλλου είναι από μόνο του ξεχωριστό.
    Ας ελπίζουμε λοιπόν ότι θα αρέσει σε τόσους όσους χρειάζεται ώστε να περάσει στον τελικό και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στον τελικό.

    • Η Ουκρανία το 2011 και το Αζερμπαϊτζάν το 2013 ήταν μπαλάντες σωστά? Μπήκαν και τα δύο πεντάδα και ας ήταν μέτρια τραγούδια? Έγινε ευρηματικό staging που τα εκτόξευσε? Οπότε γίνεται ευρηματικό staging και σε slow τραγούδια και μάλιστα πολύ πιο slow από το δικό μας. Εμείς έχουμε επικό άκουσμα και δεν μπορούμε να κάνουμε σκηνική παρουσία αλλά μπόρεσε να κάνει η Ουκρανία το 2011 με εκείνο το τραγικό τραγούδι του ύπνου? Ή το Αζερμπαϊτζάν το 2013? Ας μη δουλευόμαστε. Ότι οι μπαλάντες ή τα πιο αργά κομμάτια δεν θέλουν σκηνική παρουσία αλλά μόνο ένα άτομο να περπατάει στη σκηνή είναι μια παρωχημένη άποψη των 90ς. Ακόμα και αν ταιριάζει σε κάποια κομμάτια, δεν ταιριάζει στα περισσότερα. Θέλει έμπνευση και να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τη συμμετοχή του. Η δική μας εκπρόσωπος είναι όλη μέρα στο ινσταγκραμ, που να βρει το χρόνο να ασχοληθεί? Μέχρι και τα φωνητικά της τα βρήκε 20 μέρες πριν πάει Λισαβόνα.

      • Χρησιμοποιείς παραδείγματα που σε βολεύουν για να στηρίξεις την άποψη σου και πηγαίνεις και πιο παλιά κιόλας. Εγώ θα σε πάω μόλις πέρυσι. Η Πορτογαλία είχε ένα τραγούδι που ήταν αργό και δεν είχε τίποτα πάνω στη σκηνή, μόνο τον τραγουδιστή να τραγουδάει. Και κέρδισε.
        Οπότε φίλε μου, εάν ένα τραγούδι αρέσει δεν θα το αναδείξει η εμφάνιση και τα ευρήματα. Τα τραγούδια που αναφέρεις επειδή δεν σου άρεσαν εσένα, δεν σημαίνει ότι ήταν μέτρια. Απλά άρεσαν στον κόσμο και ψηφίστηκαν. Και χωρίς ευρήματα περίπου την ίδια θέση θα είχαν.
        Εάν το τραγούδι μας αρέσει, θα ψηφιστεί. Δεν θα το ψηφίσει κάποιος για κάποιο εύρημα, ενώ το τραγούδι δεν του αρέσει.

  67. Καλό θα ήταν να μή γράφουμε αρνητικά σχόλια και η Ελλάδα μας. καί η Κύπρος χρειάζονται την υποστήριξη μας είμαστε Ελλάδα όσοι αγαπάμε και της δύο χώρες. Καί όσοι μας αγαπάνε και αυτοί Ελλάδα. καλή επιτυχία. Αγαπάμε Γιουροβίζιον. ???????????????????

  68. Μην σκατε στους Ελληνες φανς (στο φανς γελαμε) δεν ειχαν αρεσει ουτε οι προβες των Κοζα Μοστρα, Λουκα Γιωρκα, Αλκαιου, Καλομοιρας, Σαρμπελ, Ρουβα, Βισση, Παπαριζου, Αντικ. Σε αλλες δεν τους αρεσαν οι φωνες, σε αλλες τα ρουχα, τα γραφικα, οι χορογρφιες, τα ευρηματα, τα φωνητικα, τα πλανα των σκηνοθετων κτλ κτλ

  69. ΣΤΟ WIWIBLOGGS ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΟ ΔΕΥΥΕΡΟ ΒΙΒΤΕΟ) ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑ δεν ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΙΑ.

  70. Ωραία αφήστε εμάς τους κακοπροαίρετους.Εσείς οι καλοπροαίρετοι είστε αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ μάλιστα.Ξεχνάτε κάτι όμως.Δε μπορούμε να ψηφίσουμε το κομμάτι μας.Ψηφίζει η Ευρώπη.Που είδατε ό,τι άρεσε στους ξένους ρε;Από το Youtube που τα καλά σχόλια είναι μόνο από Έλληνες με διάφορους ψεύτικους λογαριασμούς για να κάνουν likes στην Ελλάδα και dislikes στα Σκόπια;Απογοήτευσε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η Γιάννα Τερζή αλλά δε φταίει αυτή η κοπέλα,πάλεψε μόνη της χωρίς φράγκο και συγχαρητήρια για τη προσπάθεια αυτή.Φταίει η ΕΡΤ που έχει φέρει όποιον άσχετο μπορούσε να φέρει που απλώς να δήλωνε ΣΥΡΙΖΑ.Η εταιρεία της η Panik την έγραψε κανονικά και με το νόμο.Όλα τα λεφτά μαζί με το ΡΙΚ και τη Σουηδία τα έριξαν πίσω από τη Φουρέϊρα.Να δω που θα κρυφτείτε όλοι εσείς αν δεν περάσουμε στον τελικό.Ποιος θα αποδειχτεί ό,τι είχε δίκιο τελικό; – ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ – Αν ήμασταν στον 2ο ημιτελικό ακόμα και με αυτή την εμφάνιση θα περνούσε άνετα παρακαλώ.Τώρα στον 1ο ούτε με σφαίρες.

    • σε περακαλω εσυ που τα λες τοσο χαριτωμενα στειλε μου ενα μηνυμα οταν θα ειμαστε στον τελικο

    • Γιατί πρεπει να “κρυφτεί” κάποιος; Επειδή δεν συμφωνεί με σενα; 🙂
      Με διασκεδάζετε μερικοί….

      Όσο για τα σχόλια στο Youtube εκτός από θετικά υπάρχουν και αρκετά αρνητικά από Έλληνες. Αυτά δεν τα είδες; Αν σε ενοχλούν οι παρωπίδες μπορείς να τις βγάλεις… και που ξέρεις μπορεί να δεις περισσότερα πράγματα από αυτά που τώρα “βλέπεις”(;).

    • To Βέλγιο κατρακύλα και λογικό Τσεχία επίσης έπεσε πολύ εστονια στα ίδια αν και ήταν καταπληκτική εχτές Βουλγαρία έχασα ακόμα μια θέση μια ερώτηση όμως Γτ η Αυστραλία βρίσκεται εκεί με ενα τόσο μέτριο τραγούδι πραγματικά την προωθούν πολύ και σίγουρα θα έχει πολλούς ψήφους από κριτικές επιτροπές…το καλό είναι ότι εμείς μείναμε στα ίδια!

  71. Πρόβες ήταν και στις πρόβες είμασταν οι καλύτεροι ρε τη φωνάζετε…κακίες όλες κρατήστε τη κακια για παρτυ σας Έλληνες είμαστε όλοι μη κραζετε εμάς εκπροσωπούν μου γίνατε όλοι Τριανταφυλλίδης και Μουρατιδης μαζι

  72. Ρε παιδια για πειτε λιγο γιατι συνεχεια ακουω για τα λεφτα που χαλασε η Πανικ για την Φουρειρα και δεν εδωσε για την Γιαννα γιατι δεν ειμαι ενημερωμενος. Ποια λεφτα χαλασε? Για το βιντεο κλιπ που το πληρωσαν οι χορηγοι? Για το προμο τουρ που δεν εκανε? Για την σουηδικη ομαδα που τους πληρωσε το ΡΙΚ? Για το ρουχο που ειναι χορηγια του Βρεττακου? Για τα εξοδα αποστολης που κι αυτα ειναι του ΡΙΚ? Για την Γιαννα ξερουμε τουλαχιστον οτι πληρωσε το βιντεο κλιπ αφου δεν ειδα να υπαρχει χορηγος και την εγγυητικη στην ΕΡΤ για να δεχτει να συμμετεχει στον τελικο που αν θυμαμαι καλα ηταν 20000ευρω.

  73. Κλασικοί Έλληνες τι θέλετε δηλαδή να ανέβει στη σκηνή με μπαλέτο, να φοράει ένα κορμάκι με στρας κλπ και να τραγουδάει μία Μπαλάντα ??? Εεε??? Γιατι αν στελναμε κάποιον άλλον πάλι παράπονα δεν θα κάνετε αν είχα παλα πράγματα????

  74. To Μεγαλύτερο νομίζω θεμα ειναι οτι το μηνυμα του κομματιου δεν περνάει στη σκηνη. Βλέποντας το βιντεο κλιπ καταλαβαινεις οτι εχει ενα στορυ. Στη σκηνη, ενα μπλε χερι και ενα ασπρο φορεμα δεν μπορουν να “μεταδώσουν” αυτο το μήνυμα. Η τζαμάλα είχε το δέντρο, ειχε τα γραφικά και ο κόσμος το κατάλαβε. εδώ νομίζω χρειάζεται κάτι λίγο παραπάνω.

    (Δεν γκρινιάζω ούτε το βγάζω σκάρτο, απλά λεω την αποψη μου)

      • Έχουν μια 6η γυναίκα κρυμμένη που κάνει αυτά τα φωνητικά στην αρχή και το τέλος του τραγουδιού βασικά

  75. Σύμφωνα με ξένους δημοσιογράφους,η Ελληνική αποσταλή ζήτησε να μην μεταδοθεί η 3η πρόβα μας,γιατί υπάρχει ένα σημείο έκπληξη

  76. Λυσάξατε με το μπλέ χέρι!!!! Έλεος!!!

    Λοιπόν,στο δια’ταύτα τώρα :

    * Το κομμάτι είναι αξιοπρεπέστατο, η σκηνική παρουσία είναι λιτή,ωραία και απλή.(δυστηχώς δεν υπάρχουν λεφτά για καμια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή on stage).
    Επίσης,
    Η Γιάννα μας είναι πανέμορφη είναι μία σύγχρονη θεά Αφροδίτη!

    #Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!!!

  77. Φτου σου! Δεν έκανε τριπλή τούμπα φωνάζοντας αλαλαλαλαΓΙΑΝΝΑ αλα στυλ Ζήνας ; 🙁

    Καταλαβαίνω τις υψηλές προσδοκίες μερικών, όλοι θέλουμε το καλύτερο αλλά μην χάνουμε την λογική μας… μερικοί τα παρουσιάζεται τραγικά και μιλάτε ήδη για αποκλεισμό λες και είδατε καμιά χώρα που να ξετρέλανε με την πρόβα της ή που να είχε κάτι τρομερά εντυπωσιακό και εμπνευσμένο επι σκηνής…
    Είναι ΤΕΧΝΙΚΉ ΠΡΟΒΑ… Τ-Ε-Χ-Ν-Ι-Κ-Η … που σημαίνει ότι γίνεται καθαρά για να δουν τι από αυτά που έχουν διαλέξει γράφουν καλά, αν θα γίνουν αλλαγές, τι θα προστεθεί/αφαιρεθεί κτλ . Κυριολεκτικά στις πρώτες πρόβες έχουν δικαίωμα να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα αν δεν τους άρεσε, δεν είναι η πρόβα τζενεράλε που κλειδώνουν οι κάμερες. Οπότε αν θέλετε να πείτε κάτι, πείτε με επιχειρήματα και καλοπροαίρετα (που ξέρετε ίσως η ελληνική ομάδα να ακούσει κάποια συμβουλή μας και να κάνουν κάποιες μικρές αλλαγές, χρόνος υπάρχει.
    Και μιλώντας για καλοπροαίρετες κριτικές, να πω και εγώ την γνώμη μου:
    Στα θετικά: Τα άσπρα φώτα πίσω και πάνω από την Γιάννα από είδα αναβοσβήνουν αρκετά γρήγορα προσθέτοντας αυτή την δραματικότητα του τραγουδιού και κάνοντας την σκηνή να διαφέρει ελαφρώς από τις άλλες σκέτες μπλε σκηνές που είδαμε μέχρι τώρα. Το φόρεμα υπέρηχο, σύγχρονο με αρχαιοελληνικά στοιχεία που θα δείχνει υπέροχα με το μηχάνημα με τον αέρα. Οι καπνοί που φαίνονται στην αρχή της γέφυρα επίσης αρκετά ταιριαστοί. Τέλος μου άρεσε το βαμμένο χέρι απλά ελπίζω να αξιοποιηθεί αρκετά και να μην υπάρχει απλά για ντεκόρ.

    Στα αρνητικά: Ίσως να είναι υπερβολικά λιτό σε κάποια σημεία (κρίνοντας από το απόσπασμα ) και μου φαίνεται ότι δεν έχουν αξιοποιήσει την γέφυρα που είναι φτιαγμένη και ραμμένη για να δώσει αυτή την wow στιγμή που κάνει τους πάντες να μιλάνε. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να το κρίνουμε αυτό.
    Πάντως στο youtube ανεξαρτήτως από την παραπληροφόρηση που δίνεται κάποιοι, έχει τα 5απλάσια likes από dislikes και πολλά θετικά σχόλια σε αντίθεση με άλλες πρόβες όπως της Νέττας που τα dislikes έχουν περάσει τα likes . Οπότε αν κάποιοι πρέπει να ανησυχούν, αυτοί είναι οι Ισραηλινοί που έχουν αρχίσει να αποχαιρετάνε την νίκη με το τσίρκο που στήσανε.

    Καλή επιτυχία Γιάννα <3

  78. χααχαχαχ παντως ανεβασε μολις ινστα στορυ που ειναι μαζι με τον αρσενακο,για οσους ελεγαν οτι δεν ηταν μαζι της(αναμεσα τους και εγω σε καποιο ποστ μ).

    Θεωρω σιγα σιγα οτι θα υπαρχουν εκπληξεις οποτε απλα θα περιμενω τη 2η προβα.

  79. Καλά παιδια τα εφέ αν όντως η φώτο απο το βίντεο που είδα το δούμε πραγματικά τελειο. Μπράβο Γιάννα και πιστεύω δεν είδαμε πάρα πολλά μαλλον δεν είδαμε πολλά…μυρίζει πρωτιά με διάφορα κι ολας

  80. Δεν μπορεί στη Λισαβόνα να έχουν της καλύτερες εντυπώσεις μπείτε και στα ξένα Σαίντ που παρουσιάζουν τής πρόβες. Για μας πάντως διάβασα πολύ καλές κριτικές μπράβο Γιάνα. Καλή επιτυχία Ελλάδα στις 8/5/2018. Πανέμορφο φόρεμα πανέμορφη παρουσία απο την πρώτη πρόβα. ??????????????

    • Ακόμα και το άρθρο της Wiwibloggs μιλούσε πολύ θετικά για το κομμάτι (φωνητικά και σκηνικά),που συνήθως αυτοί μας έχουν γραμμένους.Μάλιστα στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι η Γιάννα κάποιον άσσο πρέπει να κρύβει στο μανίκι της. Επίσης ότι δυστυχώς δεν είδε κανείς την τρίτη πρόβα που φάνηκαν όλα τα εφέ

  81. ουτε τελικο δε θα περασει. ειναι που λεγατε οτι θα ειναι κ τοπ3. βγηκε μονη της στη σκηνη σαν αγγουρι με τη μπογια στο χερι και να δειχνει το ξωπλατο σα τη ρενα βλαχοπουλου. πιο φτωχη εικονα δεν εχω δει. μεχρι κ η ντεμυ κ η μαρια ελενα ειχανε κοσμο στη σκηνη. η τερζη εχει τη λαδομπογια στο χερι. εντελως τσιπικο. καλο αποκλεισμο.

    • Ε και να μην περάσει τι εγινε;; θα καταστραφεί ο κόσμος;;
      Γιατι ευχεσαι “καλό αποκλεισμό” ; αν δεν περάσουμε θα χαρείς; αν περάσουμε δε θα χαρείς;

    • Εσύ που ήθελες να κάνει διπλό άξελ και τριπλό τόλουπ η Γιάννα, να αποτανθείς αλλού! Το τραγούδι έχει μια δωρικότητα ένα στήσιμο που δεν επιτρέπει τσιρκολίκια. Τσίπικο επειδή δεν κάνει τη μαϊμού δηλαδή;;;!!!

  82. Είδα τη συνέντευξη τύπου της Γιάννας Τερζή. Μπράβο στην κοπέλα που είναι τόσο επικοινωνιακή και ευγενική με όλους. Έβγαλε μάλιστα και φωτογραφίες με τους δημοσιογράφους! Ήταν πολύ άνετη και οι απαντήσεις που έδινε ήταν πολύ ωραίες. Γενικά το κλίμα ήταν ευχάριστο

  83. Πόσα nickname κάνατε για να βγάλετε χολή ρε παιδιά; Ήμαρτον! Ξεσπαθώστε και βγάλτε όλα σας τα απωθημένα. Μεγάλο κόμπλεξ

  84. Καλησπέρα κ από μένα. Δεν ‘εχω ολοκληρωμένη άποψη για την σκηνική παρουσία της Γιάννας, μιας και είδα μόλις 40 δευτερόλεπτα. Κρίνοντας από το βίντεο που ανέβηκε στο official youtube channel, οι εντυπώσεις μου είναι αρχικά θετικές. Το μοναδικό ίσως αγκάθι που βλέπω είναι στο σημείο της γέφυρας. τραγούδι έχει περίπου 30 δευτερόλεπτα γέφυρα και αν εκεί δε γίνουν κάποια εφέ επί σκηνής (είτε με τη κάμερα, είτε με φωτισμό, οτιδήποτε τελοσπάντων) θα δείχνει άδειο, άνευρο, βαρετό και θα χάσει όλη την επική αίσθηση. Όπως και να χει, εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας και στη Γιάννα και καλη διασκεδαση σε οσους παρακολουθουν ζωντανα

  85. Η συνέντευξη τύπου δεν πήγε πολύ καλά..λίγο την στρίμωξαν οι δημοσιογραφοι και οι απαντήσεις τις ήταν λιγο..”εμείς αυτό έχουμε και σε οποίον αρέσει”..

    • Μαλλον δεν αρεσει αυτο που σκεφτηκαν να παρουσιασουν επι μηνες και γιαυτο επεσε πολυ στο στοιχημα!!!

      • δε θα έλεγα ότι έχει πέσει πολύ (ακόμα). 9η είναι όπως και πριν.
        Οι δημοσιογράφοι ήταν από πάντα περίεργοι άνθρωποι και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι για να έχουν να γράφουν.

    • Δεν ήταν τσαμπουκάς ούτε αγενής. Είπε απλά ” ίσως στην δευτερη προβα να σου αρεσει περισσοτερο”

    • Εγω τωρα το ειδα και μιλησε ωραια.Της ειπε ενας δημοσιογραφος απο το Ισραηλ οτι δεν ειδε παθος στο τραγουδι και του απαντησε σοβαρα , μπορει περιμενε την δευτερη προβα.Πολυ καλα τα αγγλικα της απλα βρε παιδια δεν εχει χαρακτηρα η εμφανιση της και αυτο δεν το αποχτας με προβες ειναι εμφυτο.Θυμαστε την Βανια απο την πορτογαλια ειχε χαρακτηρα και πολυ παθος η δικια μας ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε…!

  86. Χαμένοι των προβών μέχρι τώρα Βέλγιο και Ελλάδα! Το Βέλγιο βρίσκεται στην 15η θέση και η Ελλάδα στην 13η. Εύχομαι να ανατραπεί η κατάσταση γιατί τα αγαπώ και τα δυο τραγούδια

    • Η πτώση μας στα στοιχήματα οφείλετε στο γεγονός ότι 2 εταιρείες ανέβασαν ιλιγγιωδώς την απόδοση στο 62 και 70! Έτσι ανέβηκε ο μέσος όρος της απόδοσής μας γενικά στα στοιχήματα.

      Το γεγονός επίσης ότι έχουμε και πολλές προβολές στο youtube με πολλά likes φανερώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την συμμετοχή μας και έχει θετικό πρόσημο η παρουσία μας.

  87. Που την κρυβετε τοση χολη; τελικα η ανωνυμια του νετ βγαζει τον χειρότερο χαρακτηρα ενος ανθρωπου. Περαστικα

    • Βρε φιλε μου αντε εμεις ειμαστε κακοι θελουμε το κακαο της Γιαννας στο στοιχημα γιατι πεφτει?Μηπως και αλλοι ειδαν κατι που εσυ δεν βλεπεις ελεος δηλαδη με κουρασε τι κακοι και τι κακοι.Το τραγουδι μου αρεσει και η φωνη της κακη δεν της λες αλλα το να ανεβεις σε μια σκηνη και να λαμψεις θελει αστρο ειδικα “one womans show”.Αυτη την ελλειψη την εβλεπα απο την αρχη γιαυτο και δεν εκανε ποτε καριερα κατα την γνωμη μου παντα.Η Ντεμυ περσυ με πολυ πιο χαλια τραγουδι μετριοτατη εμφανιση(ο φωκας μαλλον αλλου κοιταζε) ειχε μια λαμψη που το εσωσε καπως.

      • Ααα μαλιστα εκρινες και οτι δεν εχει αστρο. Ωραια

  88. Χάλια φωνητικά, μέτρια σκηνική παρουσία! Δεν βγάζουμε καμία κακία! Απλά κάποιοι είμαστε αντικειμενικοι και γράφουμε αυτό που βλέπουμε και ακούμε! Μακάρι να τα διορθώσει. ..Έτσι κι αλλιώς τεχνική πρόβα ήταν.

    • Αν αντικειμενικός σημαίνει να καταδικάζεις οτιδήποτε δεν έχει φορτώσει την Άρτα και τα Γιάννενα (βλέπε Φινλανδία) τότε λυπάμαι αλλά δε θα πάρω. Αντικειμενικότητα επίσης σημαίνει να περιμένεις ώστε να κρίνεις ολόκληρο το τηλεοπτικό αποτέλεσμα κι όχι 30 ” λήψης από το στάδιο.
      Κάθε χρόνο τα ίδια…

      • Donnie Darko…Νομίζω ότι υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να γράφει την άποψή του και δεν είναι απαραίτητο να είναι θετική! !!Οπότε όπως πχ χθες όλοι έκραζαν την συμμετοχή του Ισραήλ από το λίγο που άκουσαν και είδαν (και δεν θυμάμαι να σε έπιασε η ίδια ευαισθησία), έτσι λοιπόν θα πρέπει τουλάχιστον να μας επιτρέψουν να γράψουμε αυτό που επιθυμούμε. ..Η συμμετοχή μας από εκεί που είχε ανοδική πορεία και ήταν στην 10αδα, μετά την πρόβα έπεσε στην 13η θέση. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν υψηλότερες προσδοκίες!! ! Απλά πράγματα.

    • Κι εμένα άποψή μου είναι ότι η άποψή σου δεν είναι αντικειμενική και δικαιούμαι να το πω.

      • Εννοείται ότι δικαιούσαι να το πεις! Δημοκρατία έχουμε! Ωστόσο δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Θα ίσχυε εάν έκραζα την συμμετοχή μας από την αρχή! Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και είχα πει αρκετά καλά λόγια.

        ΥΓ:Ελπίζω την ίδια γνώμη να έχεις και γι αυτούς που λένε για νίκες και 3αδα στην πρόβα της Κύπρου.

    • Και για να μην παρεξηγούμαστε,
      την αντικειμενικότητα σου στο “χάλια φωνητικά” αμφισβητώ. Τίποτα άλλο από το αρχικό σου σχόλιο δε μου ξένισε τόσο

      • Μπορεί και να κάνω λάθος! Άλλωστε ποτέ μου δεν δήλωσα μουσικός! Και κάποιοι που χθες ήταν μέσα, έγραψαν ότι είχε μερικά θέματα! Αλλά όπως έγραψα στο 1ο μου σχόλιο, τεχνική πρόβα ήταν και έχει περιθώρια για να βελτιωθεί.

  89. Υπαρχει μελος του ogae στην Πορτογαλία; Ποια η εντυπωση που αποκομισε απο την πρόβα;

    • Όχι μέλος. Μέλη! Και μέσα στην εβδομάδα ανεβαίνουν και άλλοι! Μας μεταφέρουν όλα όσα γράφουμε στα άρθρα! Το θέμα είναι ότι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ οι πρώτες πρόβες είναι καθαρά τεχνικές και εννοείται θα υπάρχουν θεματάκια… όπως σε όλες τις χώρες. Σπανίως το αποτέλεσμα κάποιας πρώτης πρόβας είναι άρτιο εξ’ αρχής. Μας είπαν ότι η Γιάννα είναι συμπαθής στο κόσμο, ότι οι πρόβες πήγαν καλά, εκτός από την πρώτη που υπήρχαν κάποια θέματα που όμως διορθώθηκαν και πως αυτό που σχολιάζουν οι περισσότεροι θετικά είναι η γλώσσα του τραγουδιού. Σε γενικές γραμμές, καλή εντύπωση και θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους εκεί.

      • Ευχαριστώ για την αμεσοτατη απαντηση. Χαιρομαι που ειχα την ιδια εντύπωση από τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του βιντεο. Θα προτεινα σε όλους εγκράτεια στην κριτικη. Στο τελος ξυριζουν το γαμπρό.

      • Να ΄σαι καλά! Συμφωνώ απόλυτα! Είμαι αισιόδοξος ως προς το τελικό αποτέλεσμα!

  90. To φόρεμα με τα μακριά μανίκια είναι Τζαμάλα τελείως, αλλά λευκό και παραπέμπει σε κάτι αρχαιοελληνικό. Πολύ ωραία η πλάτη όταν γυρίζει στην κάμερα. Το χρώμα που κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος είναι το μπλε και το άσπρο – προσωπικά μου αρέσουν οι εναλλαγές με το κίτρινο/πορτοκαλί στην αρχή και το τέλος και θα τις ήθελα περισσότερο.

    Το χέρι της είναι βαμμένο μπλε που σημαίνει ότι κάτι θα δούμε σε στιλ «εικονικής πραγματικότητας» στις οθόνες μας. Από ό,τι γνωρίζουμε το εύρημα θα επικεντρώνεται στον στίχο «και το μπλε μου να ξεβάψεις». Προφανώς το κρατάει για έκπληξη γιατί οι δημοσιογράφοι στο press-room σήμερα τουλάχιστον δεν το είδαν. Φωνητικά ακούγονται μια χαρά σ’αυτό το κλιπ τουλάχιστον.

    Παραμένει ένας πολύ δύσκολος ημιτελικός αφού τόσο η Αυστρία όσο και το αουτσάιντερ της Κροατίας τα πήγαν πολύ καλά σήμερα και έπεται συνέχεια (Φινλανδία, Αρμενία, Κύπρος)…

  91. Σχετικά με τα στοιχήματα νομίζω ότι ο λόγος που πέφτουν οι περισσότερες χώρες είναι η σκηνή… εννοώ ότι η έλλειψη οθονών led(ειδικά σε τέτοιες πρόβες χωρίς τις κατάλληλες λήψεις που ίσως αναδείξουν τηλεοπτικα την σκηνή) είναι πλήγμα για πολλές χώρες…
    Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι η μεθόδευση των στοιχημάτων…. εννοώντας ότι παρά την μέτρια πρόβα του Ισραήλ για παράδειγμα είχε πολύ μικρή πτώση και μετα από αυτη τη πρόβα δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μπορεί να δει τη νεττα νικήτρια (το ίδιο ισχύει για την Βουλγαρία και Τσεχία που ναι μεν έπεσαν αλλά ελάχιστα)…. Άλλες πάλι χώρες που δεν έχουν καν κανει πρόβα (πχ Νορβηγία και Αυστραλία ανεβαίνουν διαρκώς)ενώ άλλες όπως η Ελλάδα και το Βέλγιο έχουν μεγαλύτερη πτωτική πορεία χωρίς να παρουσίασαν κάποιο έκτρωμα εν τέλει…
    Δε ξέρω πάντοτε αμφέβαλα για τα στοιχήματα αλλά ειδικά φέτος σε μια τόσο αμφίρροπη χρονιά νομίζω ότι απλώς δε γίνεται να τα λάβουμε υπόψη τουλάχιστον μέχρι τις jury rehearsals για να μη πω μέχρι και τους ημιτελικούς, βλέποντας πως γράφει κάθε χώρα τηλεοπτικά….

    • ΥΓ:για την ώρα παραμένω (ακόμα) συγκροτημένα αισιόδοξος όμως σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι είχαμε μια κακή πρόβα σίγουρα δεν ήταν τέλεια αλλά δε την λες και αισχος!

  92. Η σκηνη φετος πολυ φτωχη αλλα τι να κανουμε,βλεπω την εσθονια να κερδιζει γιατι θα διαφερει με τις οθονες.Μερικοι εδω μεσα ειστε πολυ σκληροι οκ με το ισραηλ που απο τα 45 σχολια που ειδα τα 40-42 ηταν αρνητικα.αλλα και με την χωρα σας;η τερζη οτι θεση καταλαμβει δεν εχει σημασια το στοιχημα το κερδισε.η πιο ομορφοτερη εκπροσωπηση μας μετα το λουκα μετα απο κατι γελοιες εκπροσωπησεις (2012,2013,2016).στην δευτερη προβα θα δουμε περισσοτερα και τοτε ομως λιγο θα ειναι αν δεν ερθει η τριτη.υπομονηηηηηηηηη.

  93. Έλα να σε παίξω σε ευθεία γραμμή γιατί μάλλον πονάει πολύ η ΑΛΗΘΕΙΑ.1)Ελεύθερη πτώση στα στοιχήματα.Ήδη είμαστε 13η θέση και συνεχίζουμε προς τα κάτω με ΡΑΓΔΑΙΑ στροφή.2)Άστο το σκηνικό,ας πάει στα κομμάτια 0 στο σύνολο το αποτέλεσμα φάνηκε.3)Που είναι η ερμηνεία ρε;Που είναι η εσωτερικότητα ρε;Που είναι το πάθος ρε;Μπερδεμένες φωνές μέσα στη πολυφωνία με ανδρική κ.λ.π. ένας αχταρμάς.4)Που είναι ο αμανές της Γιάννας ρε;Το σκότωσε και στις 2 πρόσπάθεις – ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ AUTOTUNE ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;5)Λάθος επικοινωνιακά παιχνίδια στη πρώτη συνέντευξη τύπου πρώτη μέρα.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ Τ Ρ Α Γ Ο Υ Δ Α Ρ Α!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ(ΛΕΦΤΑ,ΕΡΤ,ΕΤΑΙΡΙΑ,ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ,ΑΣΚΟΠΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΕΡΖΗ,ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ) – ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 17 – 23.ΞΥΠΝΑ.

  94. Παιδιά από ότι έχω καταλάβει το oddschecker κατατάσσουν τις χώρες με βάςει την χαμηλότερη απόδοση (δλδ αν πχ εμείς έχουν ένα 5/1 κ τρία 30/1 μας κατατάσσουν βάσει το 5/1). Στο eurovisionworld κατατάσσουν επι του συνόλου των αποδόσεων από όλα τα γραφεία. Για αυτο στο δευτερο ειμαστε ακόμα 9οι την ώρα π γραφω κ στο αλλο 13οι. Το 9οι είναι πιο αντικειμενικό. Για τ παραπάνω βέβαια δεν είμαι σγρς κρατάω τις επιφυλάξεις μ

  95. Επισης γίνεται λόγος στο wiwibloggs ότι στην Τρίτη πρόβα π έγινε αυτο με τα σκοπιά είναι η πρόβα που βάζουνε κ τα εφέ επαυξημένης πραγματικότητας κ λενε οτι η ελληνική αντιπροσωπια ζήτησε επίτηδες ν μν τ δείξουν για ν το κρατήσουν για έκπληξη. Δεν είναι σιγουρο δεν έχω έγκυρες πηγές αλλά βγάζει νοημα

  96. H Γιαννα ειπε πως υο φορεμα ειναι μερος της σκηνικης παρουσιας και πως με το χερι της κατευθυνει τα φωτα. Επισης, ειπε οτι δεν το ειδαμε στην πρωτη προβα γιατι ακομα το φτιαχνουν…προφανως τεχνικο θεμα. 14:30 στη συνεντευξη τυπου. Οποτε δεν τα εχουμε δει ολα και κακως γκρινιαζουν καποιοι.

    • α θα ειναι κατι σαν το βαγγελη που ανοιγε η πορτα στην γνωστη ελληνικη ταινια. τι να πω εξαιρετικη ιδεα για σκηνικη παρουσια να αναβει τα φωτα με κινησεις των χεριων της

      • Αν δεν το δουμε στην τηλεοραση ο,τι και να λεμε ειναι περιττο. Απο 3ο δευτερολεπτα βιντεο με ερασιτεχνικη καμερα δε φαινεται τιποτα. Παντοτε η πρωτη προβα ειδικα απο τη χρονια που δεν επιτρεπουν πλανα και μετα φερνει αρνητικο ντορο.

  97. Επειδη εδω μεσα εχω μπερδευτει… εσεις που γραφετε τα κατα αλλα και τα υπερ με τοσο παθος… ειδατε ολη την προβα? Ειστε εκει ή απλα επειδη καποιος εγραψε οτι δεν βγηκε ο αμανες το αναπαραγετε?

    Δεν το γραφω για να σας “την πω” αλλα για να καταλαβω ρε παιδια! Και στο κατω κατω… ολα θα κριθουν στη ζωντανη μεταδοση που θα γινει για τις επιτροπες και την επομενη στην τηλεοραση!

    Εγω απο αυτο που ειδα καλο μου φανηκε, περισσοτερη ενημερωση δεν εχω. Ουτε ξερω για εφε επαυξημενης πραγματικοτητας κτλ κτλ… τι ειναι αυτα?

  98. Ομολογώ πως δεν μου αρεσει η φετινή μας συμμετοχή και θα μας είχα εκτός δεκάδας. Απο το σύντομο απόσπασμα που είδα η Τερζη ειναι αρκετα καλη φωνητικά, το ρούχο συμπαθές (μου θυμισε κλεοπατρα 1992) και θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες για τελικό πράγμα που δεν θεωρώ δεδομένο….Οπως και να χει καλη επιτυχία στην Ελληνική Αποστολή.

  99. οδδς. Μπείτε για να δείτε που είναι η Ελλάδα μας με την Γιάνα μας και αφήστε τα ψέματα κρίμα και παλι κρίμα που θέλετε το καλο της χώρας μας και φέτος. Πάντως εύχομαι πραγματικ α να έχουμε την καλύτερη αποδοχή στις 8/5/2018 να περάσουμε τελικό και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά να ξερεταιι. Ότι θα είναι Γαλλία Ιταλία Βουλγαρία Ελλάδα Κύπρος Εσθονία Ισραήλ Αρμενία και κάποια έκπληξη θα τα δούμε όλα 8 / 10 12 /5/ 2018 ο νικητής ???καλή επιτυχία Ελλάδα ?????

  100. It’s obvious that Yianna has more tricks up her sleeve. There are a series of shots where the camera pans out and we see Yianna looking up surrounded by solid blue. Above her we anticipate augmented reality effects, fire or smoke. But unfortunately the televisions in the press centre cut out during her third run-through — the take where acts pull out all the visuals. Instead of seeing Yianna’s magic, we were shown the press conference of FYR Macedonia instead.

  101. Καλα απο οτι βλεπω δε μας βλεπω καλα πεσαμε στοιχηματα η κυπρος εσκισε και γενικα δε θελω να μαι αρνητικος αλλα τα γεγονοτα μιλουν μονα τους.

    • επειδη απο το πρωι βγαζεται ολο χολη ….Κοιταξτε λιγο τα τοπ 19 να δειτε σε ποιες θεσεις μας δινουν 1 μεχρι 3 …..Ειναι ενα τραγουδι που δεν χρειαζεται ουτε εφε ουτε σκηνικη παρουσιαση οπως εσεις την φανταζεστε ειναι ενα επικο ακουσμα που μονο με την μελωδια και την φωνη μπορει να κανει την διαφορα…..Τεσπα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ..

  102. Προς τα μέλη του ogae Greece που βρίσκονται στη Λισσαβόνα.
    Μπορούμε να περιμένουμε κι άλλα από την σκηνική παρουσία και αν ναι τι μπορεί να είναι αυτά;

  103. Νομίζω ότι η Τερζή θα πήρε μία γεύση για το τι γίνεται στην Ελλάδα με την Ελληνική συμμετοχή.
    Πραγματικά χαίρομαι απίστευτα που εκείνη και η ομάδα της μας κάνουν (και θα μας κάνουν) να χαιρόμαστε, ακόμα πιο πολύ φέτος τον διαγωνισμό.

    Όσο για αυτούς που λενε τόσα αρνητικά θα θελα να πω ότι πολύ εύκολα ο καθένας μπορεί να διακρίνει ποιος κάνει καλοπροαίρετη αρνητική κριτική και ποιος βγάζει μόνο κακία.
    Όσα nickname και να χρησιμοποιήσετε δεν πρόκειται να αλλάξετε την γνώμη κανενός. Αυτο που τελικά θα δούμε και θα γίνει, θα είναι η απάντηση στην κακομοιριά σας και το θράσος που έχετε αποκτήσει λόγο της “ανωνυμίας”. Λυπηρό πράγματι, όσο λυπηρό ήταν το χθεσινό γεγονός με τον Τσέχο που κάποιοι “αντικειμενικοί” θεωρήσατε ότι είναι καλή ευκαιρία για πλακίτσα.

    Για κλείσω το σχόλιο μου θα θελα να πω, πως είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την φετινή εκπροσώπησή μας.
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  104. Μια χαρά ήταν αυτό που είδα ,τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν..Πραγματικά όμως τι σας νοιάζει πως ακριβώς θα παρουσιαστεί ο περισσότερος κόσμος ψηφίζει το τραγούδι ,όχι το αν ο άλλος έκανε κάποιο τρικ ή όχι..

  105. Καλυτερα να το ακους παρα να το βλεπεις…λιγο βαρετο κ η γιαννα φαινεται χωρις παθος!!κ περισσοτερο ακουγονται τα φωνητικα…

  106. Λυπάμαι για τα dislikes του βίντεο μας. Θα μου πείτε το ίδιο κάναν και στα Βέλγιο, Βουλγαρία, Ισραήλ, Φινλανδία κτλ αλλά το τραγούδι μας δεν αξίζει τόσο hate. Γνώμη μου. Τι λέτε εσείς;

    • Οπως στρωσει κανεις θα κοιμηθει.

      Οταν αλλες χωρες ειναι πιο εξυπνες και τα πανε καλυτερα,οπως η φουρειρα που εχει μηδαμινα dislikes ας παρουμε μαθημα απο εκει.

    • Τα δικά μας είναι φεικ… Κάποιος αγόρασε dislikes το απόγευμα ήταν 600κατι και μέσα σε 10λεπτα που έκανα ανανέωση έφτασαν τα 1700… πράγμα αφύσικο… ενδεχομένως το ίδιο να συμβαίνει και σε άλλες συμμετοχές….

  107. Κρίμα που πέσαμε τόσο στα στοιχήματα, ειδικά στο Oddschschecker πέσαμε στην 13ηθέση. Ήταν εξαιρετική η Γιάννα αλλά θα συμφωνήσω και εγώ με όσους λένε ότι μέχρι στιγμής δεν είδαμε να γίνεται τίποτα πάνω στην σκηνή. Ας ελπίσουμε πως στην επόμενη πρόβα θα ανέβουμε ξανά στα στοιχήματα.Το ”Μα γιατί” που το ακούσατε μερικοί, υπάρχει κάπου στο Youtube; Η το παρακολουθήσατε σε Live μετάδοσή ;

  108. Ότι έχω μπερδευτεί….Είναι σίγουρο….αλλά κάτι μου λέει ότι πρέπει να περιμένουμε….

  109. Πρώτη φορά γράφω φέτος. Λοιπόν… ελπίζω η κριτική μου να εκτιμηθεί ως καλοπροαίρετη γιατί είναι.
    Από αυτό που είδα, και από αυτά που ακουσα, πιστεύω ότι η σκηνική μας παρουσία στερείται δημιουργικότητας. Αισθάνομαι ότι το όλο πράγμα έγινε λίγο πρόχειρα, και εννοώ κυρίως λόγω έλλειψης χρημάτων. Ελπίζω πραγματικά το αποτέλεσμα που θα δούμε την Τρίτη να μας δικαιώσει γιατί σήμερα είναι η πρώτη φορά από τότε που επιλέχθηκε το τραγούδι, που δεν είμαι 100% σίγουρος για την πρόκριση της χώρας μας. Τα όποια φωνητικά προβλήματα πιστευω θα διορθωθούν και επίσης ήταν εμφανής η κούραση της Γιάννας, οπότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπές. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό. Στηρίζω την συμμετοχή μας 100% και ευχομαι να πάει πάρα πολύ καλά, αλλά λυπάμαι που ένα τραγούδι πεντάδας, δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε.
    ΚΑΝΩ ΈΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΕΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013….
    Καλή επιτυχία και κουράγιο στην Γιάννα και την ομάδα της!!!!!

  110. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια! Εσεις βρε δεν ειστε οι ιδιοι που λεγατε τραγουδαρα και εισαστε περηφανοι και δεν σας νοιαζει οτι θεση και να φερει η Γιαννα?

  111. Ρε παιδιά τι γκρίνιες ακούω από το απόγευμα και λοιπά κουραφέξαλα!!! Έχω ανατριχιάσει ακόμα και με το μικρό αυτό στιγμιότυπο!!! Αυτές είναι πρώτες πρόβες, εννοείται θα βελτιωθεί η Γιάννα, μη βιάζεστε!! Και στην τηλεόραση είναι γνωστό ότι ακούγεται διαφορετικά απ’ότι στο στάδιο! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ!!! #CYP #GRE

  112. Απο οτι ειδα σε συνέντευξή της δηλωσε πως η σημερινη προβα δεν αποδοθηκε στο 100% και πως μαλλον θα υπαρξει καπνος και φωτια στην σκηνη..παρολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω την τοση γκρινια..ειναι ενα πολυ ωραιο τραγουδι που βγαζει συναισθημα και οχι τσιρκολικια..ενταξει φτανει με το κιτς πια

  113. Ολοι εσεις με τα αρνητικα σας σχολια ειστε το λιγοτερο κωμικοτραγικοι!!!
    Ελληναρες κλασσικοι (αν κ αμφιβαλω ποσα απο αυτα τα nickname ειναι ελληνικα)
    Οι ξενοι ανταποκριτες μας εχουν ακομη ψηλα κ σχολιαζουν θετικα την εμφανιση μας!
    Σιγουρα δεν ακουστηκε καποιο wow,υπηρχαν προβληματακια κ καποια κενα ok αλλα τι σημαινει αυτο?
    Πρωτη προβα ειναι..Πρωτη!!!
    Και ερχεστε τωρα καποιοι να το παιξετε ειδικοι? Να βγαλετε τη χολη σας λες κ ειδατε – ακουσατε κατι το εξωφρενικο? Μεσα απο 35-40 δευτερολεπτα βγαλατε συμπερασμα οτι ειναι χαλια?
    Οτι ειναι αφωνη? Αταλαντη? Οτι δεν εχει αστρο? Δεν εχει παθος? Οτι γενικα η παρουσιαση ειναι χαλια? Ουτε καν να περιμενετε,σαν “Ελληνες” να δειτε ολοκληρωμενη την προβα?
    Τα στοιχηματα κ τα στοιχηματα..και πεσαμε,και πεσαμε!!!
    Θα συκωθουμε παλι ρε!!!!!!!!!!!!
    Και στην τελικη δεν καταλαβα? Αν ειναι το θεμα τα στοιχηματα,ας αποσυρθουν ολες οι χωρες που δειχνουν οτι δεν περνανε τελικο κ ας μεινουν μονο οι 20 συν οι big 5 να διαγωνιστουν,να τελειωνουμε!
    Τα χειροτερα σχολια ειναι απο “Ελληνες”..αν ειναι δυνατον!!!
    Περιμενετε να το δουμε ολοκληρωμενο..να δουμε τον ημιτελικο..
    ..και τοτε βγαλτε δηλητηριο..και αν τα “λαθη” ειναι πλεον τοσο τραγικα κ εμεις μαζι σας ωρε “πατριωτες” !
    Ποσο λυπηρο..ποσο εξωφρενικο..σε τι σημειο εχουμε φτασει..!
    Να ξερετε ομως:
    Οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα ,εμεις οι πολλοι το τραγουδι αυτο το αγαπαμε..και τη Γιαννα επισης..!
    Συμμετοχη μετα απο χρονια με επιπεδο..ηθος..νοημα..μελοδια..νοσταλγια..ελπιδα..
    Και ξερετε κατι?Ολα αυτα ειναι συστατικα που κανουν ενα αστρο να λαμπει κ οχι απο μονα τους τα πυροτεχνηματα!!!
    Περιμενουμε τα καλυτερα απο την Ελληνικη αποστολη για να..ζωντανεψει το ονειρο μας!!!
    Καλη επιτυχια “Ονειρο μου!!!

  114. Η Γιάννα ανεβασε στορυ κανονικα πλανα και ειναι πολυ πολυ πολυ καλυτερο απο αυτο που ειδαμε.
    10αδα σας αρεσει ή όχι.

    • Και γω πρόλαβα και είδα το 1ο απ’ τα δυο βίντεο, αλλά αμέσως μετά τα κατέβασε (και καλά έκανε γιατί απαγορεύεται). Τα χει αποθηκεύσει κανένας όμως; xDxD

    • ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ INSTAGRAM της Γιάννας: Ανεβάστε το βίντεο σαν «μη καταχωρημένο» στο youtube δώστε λινκ από εδώ να το δούμε!!!!!!!!!!!!

    • Οχι και για αυτο το διεγραψε υστερα.Παντως αυτο που ειδα απο το μονιτορ ειναι μετριο.Εξαιρετικη φωνη αλλα πολυ αδεια εμφανιση

  115. το γεγονός ότι μέσα σε ένα 5λεπτο το πολύ τα ντισλαικ στο βίντεο από 2000 πηγαίνουν σε 2300-700 με ξεπερνά και με εκνευρίζει..πολύ fake ρε παιδί μου..
    Τους γράφουμε όλους!! Πάμε δυνατά!!!! <3

  116. Μόλις είδα κάτι σχόλια σε φωτο που ανεβασε η Chali Jennings και ρωτάει κάποιος αν θα υπάρξουν εκπλήξεις και αν έχουμε δει τα πάντα και του απαντάει με δυο ημοτζι ??.. Να υποθέσω ότι το επιβεβαιώνει και ελπίζω σε κάτι αξιόλογο και ευρηματικό… διότι αλλιώς….

  117. Επίσης έχει κανει ταγκ μια εταιρία που ονομάζεται Lightning Art και έχει να κανει με προτζεκτορες και προβολές όποτε υποθέτω ότι θα έχουν projections πάνω στο φόρεμα η κατι τέτοιο

  118. Σε συνέντευξη της, η Γιάννα είπε ότι είδαμε μόνο το 70% της εμφάνισης μας οπότε hold your horses!!! Αν και ότι έχουμε δει μέχρι τώρα το βρίσκω πολύ κατάλληλο για το συγκεκριμένο τραγούδι.

  119. Για όσους βλέπουν να κατρακυλάμε στον πάτο των στοιχημάτων, να τους ενημερώσω ότι βλέπω τωρα την Τερζή να έχει ανέβει στην 6η θέση κι η Φουρέιρα στην 5η!

    Πολύ πικρόχολοι κάποιοι εδώ μεσα, άλλα προβλέπω να καταπιούν την χωλή τους όταν θα αποκαλυφθεί ολοκληρο το staging της Ελληνικής συμμετοχής, καθώς είναι γνωστό ότι στην 1η πρόβα γίνεται μια πρώτη προσέγγιση στο βασικό τεχνικό στήσιμο.
    Πολλές πρώτες πρόβες φαίνονται πρόχειρες σε σχέση με άλλες, γιατί κάθε συμμετοχή στήνει και ξεδιπλώνει την παρουσίαση της με τον δικό της τρόπο και προσέγγιση.
    Όσοι βιάζονται λοιπόν να κρίνουν απτην πρώτη και ελάχιστη εικόνα, έχουν ήδη σκοντάψει και δεν το πήραν πρέφα…

    Η Τερζή φαίνεται ήδη απτην πρώτη πρόβα ότι θα ερμηνεύσει πολύ σωστά το τραγούδι ενώ αυτό που θα πρέπει να προσεξει η ομάδα μας, είναι οι φωνητικές αρμονίες που θα κορυφώνονται προς το τέλος τους κομματιού και θα πρέπει να είναι όσο γίνεται δεμένες και δυνατές, επικές θα λεγα… Αλλά κι εκεί πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά.

    Καλή επιτυχία Ελλάδα και Κύπρος!

  120. Ρε παιδια γιατι κανετε ετσι με μια προβα που δεν εχουμε δει ΤΙΠΟΤΑΑ…και επισης τι ακριβως περιμένατε? Δεν ειμαστε σουηδια, ξεχασατε οτι πριν 2 χρονια στειλαμε τους αργκο? Τουλαχιστον φετος εχουμε ωραιο τραγουδι και απο τα 40 δευτερα αξιοπρεπης εμφανιση. Εδω βγηκε 6ος ο αγαθωνας με τους κοζα με το ηλιθιο τρικ με τις κιθαρες που φωτιζαν…

  121. Αν γραψετε στο youtube yianna terzi monitor rehearsal θα δειτε τα βιντεο που αναφερεται παραπανω απο το τι θα δειξει η τηλεοραση!

    • Oσοι προλάβετε μπείτε και δέιτε το βίντεο του μονιτορ που ανέβασε η Γιάννα. Γράφει απίστευτα στην καμερα, αψογα τα φωνητικά και η δική της φωνή!!

      Θα πεσουν σαγόνια στο πάτωμα…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  122. Παντα ειμαστε υπερβολικοι στις αντιδρασεις μας. Ευκολα ενθουσιαζομαστς, ευκολα πεφτουμε. Ειδαμε ενα πολυ μικρο μερος της προβας που δεν περιειχε καν ολα τα στοιχεια που θα φανουν την βραδια του ημιτελικου. Οι δε συγκρισεις με την Κυπρο νομιζω ειναι ατοπες διοτι η Κυπρος καπως ετσι φανταζομασταν ολοι οτι θα παρουσιαστει: με μια καλη δυναμικη χορογραφια χορευτες και sexy Φουρειρα με αστραφτερο κορμακι κ φωτιες. Ουτε βλεπω κατι το φοβερο απο πλευρας κοστους. Στην τελικη ας παει μια φορα και η Κυπρος πιο γκράντε. Το ελληνικο κομματι πρεπει να περιμενουμε να το δουμε ολοκληρωμενο. Απο αυτα τα μικρα βιντεακια προσωπικα καμια προβα δεν με ενθουσιασε. Αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι συμμετοχες ηταν κατωτερες των προσδοκιων, απλα δεν μπορουμε να πολυκαταλαβουμε πως θα φαινονται. Λιγο μετρο στις αντιδρασεις μας δεν βλαπτει. (Οι μονες χωρες που ξερουμε πως θα γραφουν ειναι η Σουηδια που το μεταφερουν παντα σχεδον κόπια απο τον τελικο τους, και πιθανολογω σχεδον ομοιες θα ειναι και οι Νορβηγια, Δανια και Εσθονια με το γνωστο φορεμα αλλα διαφορετικά projections. Οι υπολοιποι θα πρεπει να δουμε εικονα κανονικη για να κρινουμε).

  123. Όσοι κρίνατε την συμμετοχή και την θέση που ΛΕΤΕ ότι θα πάρει, την ΕΡΤ, την τραγουδίστρια κλπ με 30 δευτερόλεπτα που είδατε, πρέπει να μας πείτε και τα εξής:
    1)Πότε θα καταστραφεί ο κόσμος;
    2)Θα βγούμε από το μνημόνιο το καλοκαίρι;
    3)Θα έχουμε πόλεμο με την τουρκία;
    4)Ποιό κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές του 2019;
    5)Πότε θα πεθάνω;

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!!!!!

  124. Το εγραψα σε αλλο ποστ το γραφω και εδω.Δεν λεω μην κοιτατε τα στοιχηματα αλλα κοιτατε τουλαχιστον αυτα που μετρανε.Και αυτα που μετρανε ειναι αυτα που δινουν αποδοσεις προκρισεις(η αυτα που δινουν αποδοσεις μη προκρισεις) και μονο αυτη την στιγμη.Που σε αυτα η μονη αξιοσημειωτη αλλαγη ειναι η πτωση της αποδοσης της Κυπρου σε επιπεδα που δεν αξιζει να παιχτει οποτε εχει εξασφαλισει 100% προκριση στο τελικο.Οσο για την Ελλαδα υπηρχε ανοδος στην αποδοση προκρισης αλλα ας πουμε χοντρικα οτι απο το 90% πιθανοτητες προκρισης επεσε στο 80%

  125. Λυπάμαι πραγματικά για τη Γιάννα Τερζή.Είχαμε ωραίο τραγούδι αλλά δε θα τα καταφέρουμε πιστεύω δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτή.Δε χρειάζεται τρομερή σκηνική παρουσία αυτό το τραγούδι να ξέρουν μερικοί που τα λένε αυτά τα περίεργα όμως βρε παιδιά ή φωνή της ή τα φωνητικά δεν ακούγονταν καλά,χάλια τελείως.Ας υποστηρίξουμε το σίγουρο.Τη Κύπρο μας.Η Ελένη ακόμα προθέρμανση κάνει.Έχει ακόμα να δώσει.Δε πειράζει για την Ελλάδα.Τουλάχιστον να τερματίσει στις θέσεις 11-15 στον Α’Ημ. που είναι και δύσκολος.Μια χαρά θα είναι για τη Γιάννα.Καλή Επιστροφή στην Ελλάδα μας.Καλή Επιτυχία στην Κύπρο μας.Μακάρι να το σηκώσει το τιμημένο η Ελένη.ΥΓ:Πολλά αρνητικά σχόλια από Έλληνες και Ξένους στο βίντεο της πρόβας στο επίσημο κανάλι του θεσμού.Βροχή πέφτουν τα Dislikes.Συνεχίζουμε να πέφτουμε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες.Κάποιοι κάνουν λόγο επίσης για Autotune και ό,τι το έφτιαξε η Γιάννα στο στούντιο.Κάτι σημαίνουν όλα αυτά δεν είναι τυχαία που συμβαίνουν όλα μαζί.Δε πειράζει.

    • πραγματικά φέρνεις τη καταστροφή να πας σε γάμο να λες και του χρόνου! Τα dislikes είναι προφανώς bots δε γίνεται σε 2 λεπτά από 600 που ήταν να πήγαν 1.8Κ σοβαρεψου.

    • ποια βροχή τα dislikes; 6,8 χιλ likes vs 2,8 χιλ dislikes το λες βροχή; Λες και η Ελένη δεν έχει 1,7 χιλ dislikes αύτη την στιγμή; όλες οι χώρες πήραν κάποια dislikes γιατί 1) υπάρχουν πολλοί που δεν συμπαθούν την χώρα ή το τραγούδι και ανεξαρτήτως την παρουσιασή μας θα έκαναν dislike έτσι και αλλιώς, 2) πολύ λίγες πρόβες άρεσαν γιατί όπως είναι φυσιολογικό σαν πρόβες έχουν ακόμα λάθη και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο…. κ 3) πολλά από αυτά μπορεί αν είναι και ψεύτικα. Πάνε ρίξε μια ματιά στην πρόβα της Νέττα; και δες τα 6χιλ likes και τα 5,8 χιλ dislikes και μετά μίλα για βροχή από dislikes. Μερικοί εδώ μέσα έχετε πειστεί τόσο πολύ ότι δεν θα τα πάμε καλά (βασισμένοι σε βίντεο 30 δευτερολέπτων….) που βγάζετε μόνοι σας αρνητικά στατιστικά.

    • Ρε κλαιωωω απ τα γέλια. Η Γιάννα στις τηλεοράσεις του press centre ακουγόταν τέλεια. Σε στάδιο από κινητό λογικό είναι να ακούγονται όλοι κάπως. Η Φουρειρα δε θα το σηκώσει, ούτε η Ελλάδα αλλά δεν είναι καν αυτό το νόημα του διαγωνισμού. Αντί να κάτσεις να κράζεις και να κλαις βγες με τους φίλους σου και ψησ τους να δείτε όλοι μαζί την Γιουροβίζιον κι ας μην τη γουστάρουν. Εγώ αυτό έκανα ?

  126. Μπηκα απο περιεργεια στα βιντεο των πρωτων προβων του Λουκα Γιωρκα και των Κοζα Μοστρα. Πολλα dislikes και τα σχολια των Ελληνων απο κατω να κραζουν και να προβλεπουν αποκλεισμο και πατο. Η συνεχεια γνωστη. Δεν ξερω ισως να μην τα παει τοσο καλα η Τερζη οσο περιμεναμε αλλα εγω εμεινα ικανοποιημενος απο οτι ειδα και ακουσα. Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος φετος και πολλες χωρες βαζουν τα δυνατα τους. Απο τις 43 μονο οι 10 θα ειναι 10αδα και μια θα κερδισει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε καλο τραγουδι ή σκηνικη παρουσια αλλα μπορει αλλες συμμετοχες να αρεσουν περισσοτερο. Εξαλλου η φετινη μας συμμετοχη ειναι ιδιαιτερη. Δεν ξερουμε αν θα νιωσουν το τραγουδι οι ξενοι οπως οι Ελληνες και αυτο δεν εχει να κανει με την σκηνικη παρουσια ή την ερμηνεια της Γιαννας. Οπως και να εχει εγω ειμαι πολυ χαρουμενος που μας εκπροσωπει αυτο το τραγουδι με αυτην την σκηνικη παρουσια. Για να μην πω οτι η σκηνικη παρουσια και κυριως το φωνητικο αποτελεσμα ξεπερασαν τις προσδοκιες μου.

    • Συμφωνώ 100% και με αυτό το σχόλιο σου και με το ακριβώς από κάτω.

  127. Οσο για τα στοιχηματα, αυτα καθοριζονται απο τα πονταρισματα. Αν σας εδιναν 1000 ευρω να τα πονταρατε στον νικητη που θα τα βαζατε? Εγω παντως που εχω την Ελλαδα πρωτη στο τοπ μου φετος, αν ηθελα να βγαλω λεφτα δεν θα τα πονταρα στην Ελλαδα γιατι για πολλους και διαφορους λογους δεν θεωρω οτι θα κερδισουμε. Αντιθετως θα τα πονταρα στην Ελλαδα για προκριση στον τελικο ή ισως για μια θεση στην δεκαδα. Για νικη θα τα εβαζα σε Ισραηλ, Γαλλια, Βουλγαρια ή Εσθονια ενω αν ηθελα να ρισκαρω θα τα εβαζα σε Νορβηγια ή Σουηδια. Οποτε λογικη η θεση της Ελλαδας στα στοιχηματα για νικητρια. Δεν λενε οτι θα βγει 12η ή 14η αλλα οτι για πιθανοτητες να κερδισει ειναι 12η.

  128. Συγνώμη σε όλους αν ήμουν απότομος.Δεν θα ξαναενοχήσω το υπόσχομαι.Κάτι πιο σοβαρό τώρα.Έχει γίνει διαρροή στο Youtube το Monitor Reharsal από έναν τύπο που αποθήκευσε το βίντεο που ανέβασε η Γιάννα Τερζή στο Insta της.Τραγικό και ανώριμο λάθος από την ίδια,βέβαια το έσβησε γρήγορα αλλά δεν ξέρουμε αν έγινε ζημιά τελικά γιατί το βίντεο ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μέσα στο Youtube.Σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά και τιμωρείται με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.Να σπεύσει γρήγορα ο OGAE να ενημερώσει την Ελληνική Αποστολή και τους κατάλληλους αρμόδιους.

  129. Το κανάλι λέγεται “Alex Seth Rollins” στο Youtube.Κάντε ό,τι μπορείτε πριν είναι αργά.Δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα.Να κατεβεί άμεσα το βίντεο.

  130. 367.607 ?? Israel (?5.900?5.700)
    233.317 ?? Greece (?6.500?2.800)
    221.266 ?? Czech Republic (?3.400?1.200)
    220.065 ?? Cyprus (?6.100?1.700)
    184.185 ?? Finland (?3.500?2.200)
    159.146 ?? Estonia (?3.600?915)
    155.992 ?? Azerbaijan (?4.200?625)
    150.069 ?? Croatia (?3.100?441)
    140.519 ?? Belgium (?2.900?3.900)
    137.120 ?? Lithuania (?3.100?480)
    132.444 ?? Bulgaria (?4.300?1.400)
    124.576 ?? Belarus (?2.900?971)
    103.300 ?? Fyr Macedonia (?2.200?1.100)
    100.169 ?? Albania (?2.600?451)
    090.178 ?? Iceland (?1.500?882)
    076.756 ?? Austria (?2.100?557)
    063.006 ?? Armenia (?1.800?680)
    061.031 ?? Ireland (?2.400?391)
    055.883 ?? Switzerland (?1.900?277)

  131. Λοιπόν εμένα η Γιαννα μου άρεσε παρά πολύ και πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει κατι στις επόμενες πρόβες αυτό ήταν μην ακούτε χαζομάρες ότι είδαμε μόνο το 70% εγώ πιστεύω ότι αυτό θα είναι και το μόνο που θα αλλάξουν είναι να βάλουν και φωτιές και ατμό, εμένα ο ατμός μου άρεσε παρά πολύ και πιστεύω με συνδυασμό με τις φωτιές θα δείξει ακόμα πιο ωραίο επίσης δεν μπορώ να μιλήσω για συναίσθημα αν δεν το δω στην τηλεόραση!!!
    Επίσης θα ήθελα να δω πιο πολύ φέτος την δουλειά της chali Jennings πρώτη φορά νομίζω χορογραφεί και σκηνοθετεί μια συμμετοχή και επίσης με εντυπωσίασε που έφερε μαζί της έναν ειδικό για το φωτισμό και συγκεκριμένα μια εταιρία… δεν ξέρω περιμένω 8 Μαΐου. Πιστεύω ότι ο Νικητής βρίσκεται στον δικό μας ημιτελικό και δεν ξέρω τι θα κάνει και η Γαλλία !!!!
    Καλή τύχη Γιαννα εύχομαι τα καλυτερα και καλή αρχή στην Chali ( ελπίζω θα την ξαναδούμε στην Eurovision )

    • Αυτό που αποκαλείς χαζομάρες, το είπε η ίδια η Γιάννα σε συνέντευξη δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας.

  132. Εγω μετα απο τις σημερινες δηλωσεις τις απορω ακομη περισσοτερο ποιο ειναι το ευρημα…

    – Θα παίξουμε πολύ με τα φώτα και με τις κινήσεις που κάνω στη “γέφυρα” του τραγουδιού, δηλαδή εκεί που κορυφώνεται. Κάνω κινήσεις με τα χέρια που ταιριάζουν με τα φώτα.

    Και επισης ανεφερε οτι δεν υπαρχουν τεχνικα εφε.Δε ξερω κατα ποσο θα εντυπωσιασουν καποιον κινησεις χεριων και απλως η εναλλαγη των φωτων και για αυτο θα εχουμε πεσει πλεον στην 13η.

  133. Παιδιά δεν είδαμε σχεδόν τίποτα το αποκάλυψε και η Γιάννα, μάλιστα θα υπάρχουν οπτικά εφέ τα οποία έμεινα στο τελωνείο και θα τα έχει η ελληνική αποστολή την Πέμπτη.. Επίσης τα φώτα δεν ήταν σωστά για πρέπει να εναρμονίζονται με την κίνηση των χεριών της Γιάννας (κάτι που δεν έγινε) και στην τρίτη και τελευταία πρόβα που υπάρχουν φωτιές και όλα αυτά, διεκόπη για να δείξουν την συνέντευξη τύπου του ΦΥΡΟΜ… Δηλαδή ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, αυτό μπορεί να μας έχει ρίξει μέχρι στιγμής… Αλλά ίσως να εντυπωσιάσουμε στην δεύτερη πρόβα που θα είναι και ολοκληρωμένη, (αφού όλες οι χώρες έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους από την πρώτη πρόβα), … Αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι… http://www.star.gr/lifestyle/420330/apokleistiko-h-gianna-terzh-mila-stoys-koy-koy-apo-thn-portogalia http://www.star.gr/lifestyle/420332/to-prwto-aproopto-ths-eurovision-ta-optika-efe-emeinan-sto-telwneio

    • Μόλις επιβεβαίωσε πως έχει κάποιες εκπλήξεις η Γιάννα στο στόρυ της στο Instagram… ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 10ΑΔΑ!!!!!!

    • Στο βίντεο λέει ότι ΔΕΝ υπάρχουν εφέ και ότι η παρουσίαση θα στηριχθεί στις κινήσεις, κυρίως των χεριών της και τον φωτισμό. Μη γράφετε ότι σας κατεβαίνει στο μυαλό! Άκου έμειναν στο τελωνείο! Χαχα! Ταξίδευσε εντός της ΕΕ, ποιό τελεωνείο;

      • Και πριν λίγο επιβεβαίωσε μέσα απο λαιβ στο ινστα ότι πράγματι είχαν μείνει στο τελωνείο και ότι κάτι έχει έρθει σήμερα!

  134. Απλά θυμηθείτε τι έγινε με τον Σάκη το 2009 που δεν μπορούσαν να δώσουν ρεύμα στο τραπεζάκι και φάνηκε φτωχό. Μετά στη δεύτερη είχαν αποκαλυφθεί όλα. Και τότε την πρώτη πρόβα τη βλέπαμε ολόκληρη κι όχι ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων.

  135. Όσοι επιμένετε στην χολέρα σας για την Γιάννα και για τα στοιχήματα, φροντίστε να εξαφανιστείτε μετα τον ημιτελικό γιατί η Γιάννα περνάει σιγουράκι.
    Εδώ είναι η αλήθεια κι όχι η λάσπη σας:
    https://eurovisionworld.com/odds/eurovision-semi-final-1
    Άντε γιατί πολύ μας τα πρήξατε!

  136. https://eurovisionworld.com/odds/eurovision
    Για όσους προκειτε να στοιχηματίσουν θα ήθελα βα προτείνω μερικά πράγματα και αυτή είναι καθαρά η άποψη μου και όσοι θέλετε μπορείτε να ποντάρετε
    Νικητής:Βουλγαρία-εσθονια
    Τοπ10:στοιχηματίσετε Ελλάδα!!
    Τοπ5:Κύπρος
    Να πέρασε στον τελικό:Φινλανδία τρ που ανεβαίνει η απόδοση!

  137. συμφωνα με τις προβολες στο youtube οι δυο χωρες που εχουνε ξεχωρισει ειναι Ισραηλ και Κυπρος.. μακαρι ο κοσμος να στηριξει την Κυπρο. αξιζει κ στην ελενη και στη κυπρο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ