EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Αυστρίας!

Σειρά έχει τώρα ο Cesár Sampson από την Αυστρία για τη πρώτη τεχνική πρόβα της συμμετοχής της χώρας “Nobody but you”. Η κάμερα εστιάζει στο πρόσωπό του χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιο μέρος της σκηνής βρίσκεται. Καθώς ξεκινά το zoom out αποκαλύπτεται οτι ο Cesár βρίσκεται ανεβασμένος σ’ένα πολύ ψηλό βάθρο, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά φέτος στον διαγωνισμό. Το βάθρο έχει περιμετρικό φωτισμό και πίσω από αυτό βρίσκονται τα φωνητικά.  Ο ερμηνευτής φοράει ένα γκρι δερμάτινο μπλουζάκι και γκρι παντελόνι τα οποία είναι πολύ εφαρμοστά, προφανώς για να αναδείξουν το σώμα του.  Η σκηνή είναι σε κόκκινα και χρυσά χρώματα. Είναι πολύ καλός φωνητικά και στο τέλος το βάθρο κατεβαίνει κι εκείνος ξεχύνεται στη σκηνή και η κάμερα τον ακολουθεί. Πολύ θερμή η αντίδραση στο press center!

Φωτό: Andres Putting (eurovision.tv)

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σφαγή στον πρώτο ημιτελικό, περισσότερο από όσο ήδη περιμέναμε. Και ενδεχομένως το δεύτερο μισό να αποδειχθεί περισότερο δυνατό στη σκηνή από το πρώτο.

    • Αναμενόμενο δεν ήταν; Όλο αυτό το διάστημα αυτό λέγαμε όλοι. Εννοείται ότι θα γίνει “σφαγή” σε έναν δύσκολο ημιτελικό.

      Τραγούδια που “θεωρούνταν” φαβορί για πρόκριση όπως Βέλγιο βλέπουμε ότι θα δυσκολευτούν.
      Κάθε χρόνο “ξεπετάγονται” τραγούδια που δεν περιμέναμε πριν τις πρόβες. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το θέμα είναι εμεις πως θα σταθούμε στη σκηνή με ένα τραγούδι που γενικά έχει αποδοχή.

  2. Το τραγούδι είναι εξαιρετικό,ένα από τα αγαπημένα μου φέτος. Θεωρώ την πρόκριση άνετη. Δεν θα με εξέπληττε και αν βρεθεί στην πρώτη πεντάδα του ημιτελικού.

  3. Ποσο χαιρομαι που τρωνε ακυρο,ολοι οι ειδικοί που βλεπαμε τόσο καιρο εδω μέσα.Θα γινει χαμος με τις προβες και θα αλλάξουν Πολλά.Να ειστε ετοιμοι.Ο πρωτος ημιτελικος εχει πολλα φαβορί και προφανως πολλα θα μεινουν έξω

  4. Δεν με ενθουσίασε αυτό που παρακολούθησα, τίποτα που να ανεβάζει τη δυναμική του τραγουδιού, φωνητικά αυτός άψογος όπως τον περιμέναμε αλλά το τραγούδι έχει γίνει πιο gospel στην πρόβα και κάτι με ξενίζει, γιατί το ήθελα πιο pop. Παρά ταύτα θεωρώ ότι προκρίνεται

  5. Πραγματικά αγαπώ αυτή την φωνή και το τραγούδι έχει γίνει από τα αγαπημένα μου ,μην πω το αγαπημένο μου.Καλή επιτυχία Αυστρία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ