«Ένας κόσμος Ελλάδα» με τη Γιάννα Τερζή!

Η Γιάννα Τερζή, λίγες ημέρες πριν από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, κάνει όλο τον κόσμο Ελλάδα μέσω του ραδιοφώνου και μιλά για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας θα βρεθεί την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 16:00, στην εκπομπή της Λίτσας Πισκερά, «Ένας κόσμος Ελλάδα», στον Ρ/Σ «ΘΕΜΑ FM 104,6».

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Γιάννα Τερζή, η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια που μας εκπροσωπεί στην Eurovision στην εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα». Την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα, η Λίτσα Πισκερά, στην εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6, «Ένας κόσμος Ελλάδα», φιλοξενεί την ερμηνεύτρια Γιάννα Τερζή, που σε λίγες ημέρες θα εκπροσωπήσει την πατρίδα μας με το τραγούδι «Όνειρό μου» στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision στη Λισαβόνα. Η Γιάννα Τερζή θα μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τη μουσική της πορεία, τον πατέρα της, τον δημοφιλή τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή, τoν θεσμό της Eurovision, αλλά και για την πολύχρονη παραμονή της στην Αμερική.

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 16:00 από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6 και μέσω web radio: http://www.themaradio.gr/
E-mail: enaskosmosellada@gmail.com
Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada
You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19:00 με 20:00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://www.hephaestuswien.com/hephaestus-radio-2/

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»
Παρουσίαση – Επιμέλεια: Λίτσα Πισκερά
Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Καλούδης
Επιμέλεια video: Τάσος Δενεσίδης»

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

19 ΣΧΟΛΙΑ

      • Το πιο πιθανο.Δεν προλαβαινει για συνεντευξη και ετοιμασιες αναχωρησης την ιδια ημερα.Γυναικα ειμαι,το γνωριζω,χαχαχα

      • Ισως. Πάντως αυτό είχαμε διαβάσει. Οτι αναχωρεί στις 29 Απριλη γιατί στις 30 Απρίλη η πρόβα της είναι στις 2 το μεσημέρι. Μάλλον θα πάρει βραδυνή πτήση… χα χα

    • Δεν μπορουσε να μιλησει καλα καλα και ηταν με πυρετο και αντιβιωση λες να τραγουδησε live?????

      • Αν τραγουδούσε με πυρετό και είχε αυτό το αποτέλεσμα, μπράβο της. Το απόσπασμα αυτό φαίνεται να είναι live. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αμφιβολίες για το αν μπορεί να πει καλά το συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά για την παρουσίαση.
        Σε 3 μερες θα ξέρουμε…

  1. Αν τελικα κερδισει η γαλλια οπως φαινεται οτι εχει “προαποφασιστει” απο την ebu καλυτερα να μην ξαναπαρουμε μερος….Ο διαγωνισμος απο τραγουδιου εγινε συμφεροντων ,συμμαχιων,οικονομικου πλουτου και δεν συμαζευεται…..Αλλωστε και να αποχωρησουμε δεν νομιζω να λειψουμε σε κανεναν….Καθε χρονο οτι και να στειλουμε οι ξενοι αρχιζουν τα περι διασπορας που μας βοηθα να περασουμε…..Και οταν εχουμε σαχλοτραγουδα οπως το περσινο να το δεχτω αλλα το διαβασα και φετος…..

      • Αλεξη πολυ θα ηθελα να κερδισουμε φετος γιατι το αξιζουμε αλλα κατι τα μαγειρεματα της ebu,κατι η αδιαφορια της ερτ και η απεχθεια του προεδρου της για τον διαγωνισμο δεν το βλεπω….Κι αν δεν κερδισουμε φετος με αυτην την τραγουδαρα δεν προκειται να ξανακερδισουμε ποτε με το συστημα επιτροπων και τ/β…..

    • Μαρια,
      προς τι η καχυποψια;
      Τι σχεση εχουν οι αποδοσεις των στοιχηματων που πεφτουν για τη Γαλλια, με την ΕΒΥ;
      Εχεις βγαλει το αποτελεσμα, ξερεις το λογο, προκαταλαμβανεις την αμεση αντιδραση της Ελλαδας, τις αντιδρασεις των ξενων επι της αντιδρασεως της Ελλαδας κλπ.
      Το φλυτζανι διαβαζεις; Γιουροβιζιον ειναι, λεμε και καμια κουβεντα παραπανω να περασει η ωρα, αλλα μην χασουμε και τα λογικα μας για ενα διαγωνισμο!
      Εγω παλι πιστευω οτι η Γαλλια δεν θα νικησει γιατι…
      1. Το τραγουδι ειναι αρκετα μετριο.
      2. Υπαρχουν καλυτερα.
      3. Η Γαλλια δεν εχει ρευμα γενικα.
      4. Η τραγουδιστρια δεν εχει λαμψη, κατι να σε ιντριγκαρει. Απαρατηρητη περναει.
      5. Ειναι μια φουσκα των μπουκ. Θα σκασει συντομα.
      6. Οι κεντρο/βορειοευρωπαιοι δεν συγκινουνται με το θεμα του τραγουδιου για τους προσφυγες εν ετη 2018. Καθε αλλο θα ελεγα.

      • Νικολα δεν μιλησα εγω για τα στοιχηματα που το ειδες????
        Καχυποψια υπαρχει απο την στιγμη που ο Γιαν Ολα ηταν καλεσμενος στον τελικο της γαλλιας σε συνδυασμο με το ριαλιτι που παιζει το γαλλικο καναλι με το κοριτσακι του τραγουδιου, που τυχαια εψαξαν να το βρουν,τυχαια τους εδειξαν το τραγουδι για να δειξουν την συγκινηση της μαμας του,τυχαια ισως το φερουν στην Λισαβονα….Ο αρχηγος αποστολης τους δε, μεχρι πολεις προτεινε σε περιπτωση νικης δηλαδη ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαπτισαμε που λεει και η παροιμια….Ολα αυτα τα τυχαια αλλα και η οικονομικη κατασταση σε βιοτικο επιπεδο της βουλγαριας που ειναι σχεδον οπως η δικη μας,η εσθονια που ισως θυμιζει στην ebu το παθημα της περσινης ουκρανιας και το ισραηλ που ξερουμε τι κοινωνικοπολιτικα θεματα εχει που με κανουν να πιστευω οτι η γαλλια θα σπρωχτει αρκετα….ειναι δικη μου γνωμη δεν ειπα να την υιοθετησει καποιος…επισης δεν θα παραξενευτω για πολλους λογους κερδισει ο ριμπακ….το ενδιαφερον της ερτ ειναι τοσο μεγαλο που το ινστα της γιουροβιζιον στην ερτ εχει να ενημερωθει απο τον Νοεμβρη!!!!!!!!

      • Ο Ολα ηταν καλεσμενος και πηγε. Δεν μου λεει κατι αυτο. Επισης ολοι επηρεαζονται απο τα στοιχηματα. Κυριως ομως, αυτοι που συμμετεχουν στις ψηφοφοριες των Ογκαε. Εξ και ειναι ψηλα η Γαλλια. Αυτο εννοουσα.
        Μην ανησυχεις ομως καθολου. ΔΕΝ θα κερδισει η Γαλλια, δεν υπαρχει περιπτωση το ευρωπαικο κοινο να ψηφισει αυτη την ανευρη σαχλαμαρα. Οτι και να κανουν οι επιτροπες.
        Οσον αφορα την Ερτ, τα εχουμε πει ολοι μας. Χρειαζεται μανατζμεντ σωστο, το οποιο δεν εχει. Πρεπει να πλησιασει το 2018, γιατι βρισκεται πισω στο 1980. Διαφωνω ομως καθετα με το οτι η ΕΒΥ και ο νορβηγος Ολα εχουν προαποφασισει το αποτελεσμα. Αυτο ΔΕΝ παιζει. Διαφθορα υπαρχει και στη σκανδιναβια. Φυσικα και θα σπρωξουν αυτα που θελουν, δε λεω. Αλλα δε θα ρισκαρε ποτε ο Ολα να προαποφασισει το αποτελεσμα. Στη σκανδιναβια οι ποινες τηρουνται….Δεν ειναι οπως στην Ελλαδα. Και επισης ΟΛΟΙ ελεγχονται.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ