EUROVISION 2018: Η αυριανή ημέρα προβών! Στις 14.00 η Ελλάδα, στις 18.40 η Κύπρος!

Η αυριανή δεύτερη μέρα τεχνικών προβών περιλαμβάνει τις υπόλοιπες εννιά χώρες του πρώτου ημιτελικού με πρώτη να ανεβαίνει στη σκηνή της Λισαβόνας τη συμμετοχή της Π.Γ.Δ.Μ.! Αναλυτικά, το αυριανό πρόγραμμα προβών έχει ώς εξής:

12.00 Π.Γ.Δ.Μ.

12.40 Κροατία

13.20 Αυστρία

14.00 Ελλάδα

15.40 Φινλανδία

16.20 Αρμενία

17.00 Ελβετία

18.00 Ιρλανδία

18.40 Κύπρος

Αύριο επομένως είναι η πρώτη μεγάλη μέρα για Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες ρίχνονται στη μάχη των προβών, τις εντυπώσεις των οποίων αναμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία!

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας..
    Ελπίζω μετά από την αυριανή πρόβα, ανεξαρτήτως παρουσίασης, να υπάρχει αυτό το θετικό κλίμα που επικρατεί εδώ και 3 μήνες γύρω από το ελληνικό τραγούδι, και ο καθένας να εκφράζει τη γνώμη του χωρίς να γεμίσει αρνητισμό το community μας.
    Λόγω των υψηλών προσδοκιών μας από το ελληνικό κομμάτι, ίσως γίνουμε λίγο παραπάνω υπερβολικοί και καυστικοί στα σχόλιά μας, παρ’ όλα αυτά ο,τι και αν συμβεί, αν υπάρξει μια υποστηρικτική στάση από το εγχώριο περιβάλλον, το κλίμα αυτό θα σταλεί εμμέσως και στο εξωτερικό.
    Καλή μας απόλαυση φίλοι, ξεκινάει η Eurovision 2018!

  2. Η πιό μεγάλη ώρα είναι…. ΑΥΡΙΟ.
    Και όλα καλά θα πάνε! Και για την Ελλάδα και για την Κύπρο!

  3. Γνωριζει καποιος που μπορουμε να δουμε την stand in προβα της Ελλαδας? Eιχε διαρρευσει μεσω twitter νομιζω.

    • Αληθεια ποτε εγινε αυτο ? αν ξερει καποιος κατι ας μας πει, καλη επιτυχια στα κοριτσια αυριο…Πιστευω οτι η Γιαννα θα ειναι απλη στο stage αλλα πολυ συναισθηματικη, αλλα οσο για την Φουρειρα σας το λεω θα αφησει εποχη να το δειτε 😉

  4. Πληροφοριακα επειδη καποιοι μας λενε γκρινιαρηδες:
    “Οι δικοί μας έφτασαν πριν από περίπου μια ώρα στη Βενετία, όπου και θα παραμείνουν 5 ώρες, για να πάρουν άλλη πτήση για Λισαβόνα.”

    Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ STAGING ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ….ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΡΤ Κ ΠΑΝΙΚ??????ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΝΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ…..
    Η ΛΕΞΗ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ…..
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ…..ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!!!!

    • Σοβαρα απο το πρωι Μαρια εισαι αυτη που εχει βγαλει την πιο πολυ γκρινια…. Σταματα η σκηνικη παρουσιαση θα ειναι καλη!!!

      • Γιαννη…
        1ον) Τωρα δεν κρινω την σκηνικη παρουσιαση και οτι εκρινα απο το πρωι ειναι λογω ολων αυτων που ακουω καιρο τωρα…..Συγγνωμη σου ζητω που ενοχληθηκες γιατι θελω να παει καλα το τραγουδι μας…
        2ον) Αφου σου αρεσει που ερτ και πανικ δεν αξιωθηκαν να κλεισουν απευθειας εισητηρια για Λισαβονα και περνανε ολοι τετοια ταλαιπωρια ενω η ερτ χρυσοπληρωνει την ακριβοπουλου πχ για μια εκπομπη του 1,3% παω πασο!!!!!!Η στην ερτ δουλευεις η στην πανικ δεν εξηγειται….

      • Μαρία είμαι ένας μαθητής λυκείου, δεν δουλεύω πουθενά… Απλά πιστεύω πως μπορεί τα εισιτήρια να τα πλήρωσαν φθηνότερα με σκοπό να επωφεληθεί το staging ή μπορεί να υπάρχουν και άλλοι χίλιοι λόγοι… Απλά δεν πρέπει να είμαστε τόσο αρνητικοί πριν καν ξεκινήσουν οι πρόβες για τόσο ηλίθιους λόγους…

    • απλα κλαιω..!!! τι φαση;
      τοσο γτπ ειμαστε τελικα;
      μηπως δεν υπαρχουν πτησεις αθηνα-λισαβονα direct;

      αν και μην υπερβαλουμε κομματια δεν θα ειναι, οι πτησεις ειναι ολιγοωρες και δεν σκαβει στη διαδρομη…

      • Απότι είδα είχε απευθείας πτήση μόλις τώρα για Λισαβόνα με την aegean.. Αν ισχύει αυτό με τη Βενετία είναι τραγελαφικό απλά.. Όπως και να έχει καλή μας επιτυχία!!!

      • Νομιζω εχει η aegean το διαβασα καπου…Ολο αυτο εγινε για να “γλυτωσουν” λεφτα προφανως……

      • Η aegean είχε 12:05. Εφυγαν με aegean για Βενετία στις 15.35 και τώρα οι Βενετία με TAP για Λισαβόνα. Μην φέρνετε την καταστροφή

  5. Ελπίζω να υπάρχει μία καλή ιδέα για την παρουσίαση του τραγουδιού μας, γιατί η σκηνή δεν βοηθάει καθόλου. Αν είναι να βασιστούμε μόνο στους φωτισμούς, δύσκολα τα πράγματα.

  6. Ανυπομονώ για Ελλάδα και Κύπρο, αντέ καλή μας επιτυχία με όση λιγότερη γκρίνια ειδίκα από συγκεκριμένους που γκρινιάζουν για τις πτήσεις, για όνομα δηλαδή, είναι ακριβώς αυτό, που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό αλλά ο Ελλήνας ο μίζερος, αντί να χαρεί καθέται και γκρινιάζει για τις ωρές αναμόνης μεταξύ των πτήσεων. Αντέ φτάνει, μερικοί πραγματικά έχετε κουράσει πάρα πολύ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ!!!

  7. Στο ινσταγκραμ το έβαλαν και οι ίδιοι της αποστολής μας. Έχουν σταματήσει Βενετία τώρα και από κει θα συνεχίσουν για Λισαβόνα. Αν είναι να πηγαίνουμε τόσο μπατίρικα, πραγματικά ας αποσυρθούμε. Πώς να αναλάβει ένας άξιος σκηνοθέτης και χορογράφος τη συμμετοχή μας όταν κάνουμε τσιγκουνιές στα εισιτήρια λες και οι εκπρόσωποί μας είναι παιδάκια του Λυκείου ή πρωτοετείς φοιτητές που εξοικονομούν χαρτζιλίκι? Πωπω κατάντια … Ούτε οι Μολδαβία δεν φέρεται έτσι στις συμμετοχές της. Μάθαμε με τα καμώματα της ΕΡΤ και τα θεωρούμε όλα καλά και δεν πειράζει!

    • Έλεος πια με την γκρίνια σας.
      Πέρυσι που ο Φωκάς τα πήρε χοντρά από την ΕΡΤ όμως δεν γκρίνιαξε κάνεις.
      Για να μη θυμηθώ την κατασκευή του Σάκη το 2009 που είχε κοστίσει ένα απίστευτο ποσό.
      Και Ναι σε τελευταία ανάλυση τι έγινε που πήγε στη Βενετια;
      Να πήγαινε και στη Μόσχα για μένα.
      Δύο μέτρα δύο σταθμά εδώ μέσα.

  8. Πωπω η Μαρια S βλάπτει σοβαρά την υγεία.
    Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα περνάει στο σπίτι ο άνδρας σου αν είσαι παντρεμένη..

    • Heretic επειδη εμενα οι ειρωνιες αυτου του τυπου δεν μου αρεσουν να σε πληροφορησω οτι εγω σε οτιδηποτε κανει η χωρα μας στο εξωτερικο θελω να ειναι αψογη…..Ακομη και στο πανευρωπαικο πρωταθλημα ταβλι να περναμε μερος θα ηθελα τα πούλια γυαλιστερα με τελεια διαταξη….Ο Ωνασης εντυνε τις αεροσυνοδους της Ολυμπιακης στους καλυτερους σχεδιαστες γιατι αυτες ελεγε ειναι ο καθρεφτης της Ελλαδας στο εξωτερικο….Φετος ασχοληθηκα γιατι το τραγουδι αξιζει και δεν ειναι της κακιας ωρας οπως προσφατα παραδειγματα που ζησαμε…Οποτε ασε με να εχω την αποψη μου για τα “γυρω γυρω” της ελληνικης αποστολης δεν σου ζητησα να συμφωνησεις μ αυτην… Ευχαριστω!!!!!

  9. Κουφ μαλλον σου διαφευγει οτι αυριο εχουμε προβα….Να στειλουμε εσενα να κατσεις να περιμενεις 5 ωρες στην βενετια την επομενη πτηση να δεις την γλυκα????2 ωρες χρειαστηκε να περιμενω εγω καποτε σε ενδιαμεση πτηση και βαρεθηκα την ζωη μου…..Ποσο μαλλον να εισαι κουρασμενος και να πρεπει να αποδοσεις φωνητικα τελεια γιατι δεν μιλαμε για εμφανιση σε συναυλια η μπουζουκια οπου και λαθος να κανεις δεν θα το προσεξει κανεις…..

    • Επειδή βαρέθηκα να ακούω αηδίες περί έλλειψη χρημάτων για τα εισιτήρια….
      Το ήξεραν από τον Μάρτιο ότι πάνε Λισσαβόνα.
      Τόσο δύσκολο να κλείσουν εισιτήρια; Πόσο πια έχει η απευθείας πτήση;
      Η μήπως δεν έχουν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους;
      Τόση μα τόση βλακεία πια εδώ μέσα….Έλεος

  10. Αφού δε θέλει η ΕΡΤ να συμμετέχουμε γιατί δεν το αναλαμβάνει κάποιο άλλο κανάλι; Η Μολδαβία,μία αρκετά φτωχή χώρα πλήρωσε Φωκά,Κιρκόροφ και Κοντόπουλο και εμείς μόνο μέσω Αυστραλίας δεν τους στείλαμε,αν έβγαινε πιο οικονομικά θα γινόταν. Ξέρω ότι η χώρα δεν έχει λεφτά αν και η Eurovision με ένα σωστό marketing θα γινόταν ένας απίστευτα επικερδής διαγωνισμός. Τι θέλω να πω; Ότι η ΕΡΤ αν έβαζε 10 θα έπαιρνε 100 πίσω… Η ΕΡΤ προτιμάει να πληρώνει τον κάθε άσχετο με 2% τηλεθέαση από το να στηρίξει κάτι που μπορεί υπό προϋποθέσεις να πιάσει 80% και τρελά έσοδα. Αγαπώ το φετινό τραγούδι και μιλάει μέσα στη καρδιά μου, είναι κρίμα αν δούμε μια απογοήτευση αύριο. Θα μπορούσε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ή ο Φωκάς να το αναλάμβανε και να διεκδικήσει πρωτιά.. Αυτή τη στιγμή νιώθω απογοήτευση και θυμό, στεναχώρια για τη Γιάννα για την έλλειψη στήριξης…

  11. Ρε παίδες έχω διαβάσει τόσα σήμερα αλλά όλο αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μας χωρίζουν λίγες ώρες μέχρι να ανέβει η Γιάννα Τερζή στη σκηνή για τη πρώτη της πρόβα και έχετε φέρει τη καταστροφή χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Έχει καρφωθεί σε κάποιος η ιδέα ότι κάτι δε θα πάει καλά στη σκηνή… Τι στο καλό, έχετε καμία μαγική σφαίρα που δείχνει το θα γίνει στη πρόβα ή έχετε δει κάτι στο φλιτζάνι; Για όνομα του Θεού δηλαδή. Αντί να λέμε πάλι καλά που το τραγούδι μας αρέσει και έχει μια καλή θέση και στα στοιχήματα εμείς ανησυχούμε για το πως θα φτάσει η ελληνική αποστολή στη Λισαβόνα και ψάχνουμε πληροφορίες για τις πτήσεις… Εντάξει τώρα νομίζω έχουμε ξεφύγει

    • Αυτό ακριβώς φίλε..όλοι εδώ μέσα βγαζουν απίστευτη χολή λες και ότι ξέρουν τι θα γίνει αύριο..και επίσης σίγουρα αυριο θα βγούνε πάλι και θα χλευάζουν και θα κράζουν κάτι θα βρούνε σίγουρα!!!!

    • Καθόλου άδικο βλέπεις μερικοί δεν έχουν τι να κράξουν και ασχολούνται με το πώς θα φτασει στη Λισαβόνα η ελληνική αποστολή . Μόνο στην Ελλάδα αυτά!!!

  12. Καλη επιτυχια Ελλαδα!
    Καλη επιτυχια Κυπρο!
    Αν και δεν εχω καταγωγη απο Κυπρο, νομιζω οτι φετος η Κυπρος θα σκισει! Ακομα και να χασμουριεται η Φουρειρα στη σκηνη θα ειναι καλυτερη απο τις αλλες.

    • Ευχαριστούμε αγαπητέ Νικόλα!! ? Κι εμείς το ίδιο ευχόμαστε για τη Γιάννα!
      Πραγματικά κρίμα για την ίδια που δίνει ολόκληρο τον εαυτό της στη φετινή συμμετοχή ενώ η ΕΡΤ τίποτα απολύτως και προσωπικά της εύχομαι διπλά το καλύτερο!
      Όσο για τη Φουρέιρα ότι θα σκίσει θα σκίσει! Ίδωμεν όμως αύριο τι θα γίνει για να μην μακαρίζουμε πριν το τέλος ?

      • Νομιζω οτι η Γιαννα θα παει καλα γιατι εχει φωνη και τραγουδι.
        Η Φουρειρα δεν εχει να χασει τιποτα. Ξεκινησε απο την 25η θεση, συμμετεχει με την Κυπρο (η 10αδα θεωρειται για την Κυπρο γενικα απιαστο ονειρο), ομως πιστευω οτι θα ειναι 10αδα φετος, καθαρα λογω εκτοπισματος της Φουρειρα. Η γυναικα ειναι show woman, τι να λεμε!

  13. Η Φουρέιρα όντως θα σκίσει, απλά νομίζω θα υπάρχουν κάποια σχόλια για το θέμα της φωνής.
    Όσον αφορά την Ελλάδα… Λόγω της ποιότητας του τραγουδιού και το πως μιλούσαν γι αυτό η Γιάννα και λοιποί, ήταν και είναι λογικό να έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Δεν έχω ακούσει τίποτα για διαρροή της stand-in πρόβας ούτε για την υποτιθέμενη αλλαγή πλάνων την τελευταία στιγμή. Αν κάποιος έχει αξιόπιστες πληροφορίες πραγματικά να τις πει, αλλιώς για την ώρα είναι απλά παραπληροφόρηση. Πάντως καλό είναι να μην περιμένουμε πολλά. Για μένα, αν έχει άψογη φωνή, σωστό συναίσθημα, αρμονικά φωνητικά και γεμίσει κάπως τη γέφυρα του τραγουδιού, τότε θα ‘ναι επιτυχία και θα ανακουφιστώ.

    • Αν είναι να πεις κάτι να το πεις σωστά. Αν προχωρήσεις πιο κάτω τη σελίδα, λέει “All times in CEST” (Central European Summer Time). Η ώρα μας είναι 1 ώρα μπροστά από την CEST, οπότε μια χαρά τα γράφουνε στο άρθρο. 🙂

  14. Βλεπω υπαρχει γκρινια και απαισιοδοξια… πριν βγει η Γιαννα καλυτερα θα ηταν να μην γκρινιαζουμε..
    Σιγουρα και αυριο μολις κανει προβα δεν θα σας αρεσει πολλους και θα βρειτε κουσουρια…

  15. Τι βλακεία στεναχωρήθηκα τώρα..άκου μέσω Ελβετίας..Μωρέ θα τα παρατουσα….θα τους εδωνα κ μια μούντζα…κι άντε από εκεί.

  16. εδω ας πουμε οτι ΟΛΟΙ πεσαν μετα τη 1η προβα,πλην εσθονιας ισως δεν θυμαμαι που βρισκοταν ακριβως… πιθανοτατα ολη η διαδικασια ετσι θα κυλησει, φαινεται ειχαν καλομαθει οι των στοιχηματων αφενταδες στα φαντασμαγορικα και τωρα τα ριχνουν ολα; χαχαχαχα

    τεσπα, κ επισης επειδη το διαβασα πολλες φορες… οχι δεν ανεβηκαμε εμεις, οι αλλοι πεσαν κ τους περασαμε, στις ιδιες αποδοσεις βρισκομαστε ΠΟΛΥ μακρια απο τον 8ο ακομη…για να γινει λιγο πιο ξεκαθαρο, ο 7ος και πανω εχει λιγοτερο απ το 1/2 της επιδοσεις μας για την ωρα… αυριο θα δειξει που θα παμε…

  17. Μην εχετε καμμια αμφιβολια οτι η Γιαννα θα τα παει καλα! Εχει τσαγανο! Παμε με μια τραγουδαρα για την οποια μιλαει ολη η Ευρωπη! Εχω εμπιστοσυνη σ αυτο το κοριτσι
    με την υπεροχη φωνη και το εκπληκτικο συναισθημα! Καλη επιτυχια Γιαννα,
    εισαι κοντα στο επαθλο!!!!!

  18. Θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση: πόσα είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που αναχώρησε σήμερα για τη Λισαβόνα; Φαντάζομαι κάπου 15-20 άτομα. Και δεν μπορούσε η ΕΡΤ να κάνει ένα απλό deal με την Aegean & να πάρει ειδική τιμή ναύλου για group & να ταξιδέψει η αποστολή όπως πρέπει; Σαν πόσα χρήματα δηλαδή γλίτωσαν που για ένα ταξίδι 3,5 ωρών αναγκαστηκαν να ταξιδεύουν σχεδόν όλη μέρα για να φτάσουν στον προορισμό τους;
    Όχι δεν είναι γκρίνια, μιλάμε για τα αυτονόητα.
    Εύχομαι αύριο να δούμε κάτι κάλο πάνω στη σκηνή.

  19. Φήμες λένε φημες λενες φημες λενε! Αι σταματηστε την γκρίνια σας κ στειλτε την θετικη ενέργεια στο κοριτσι που την χρειαζεται αυτη τη στιγμη! Μια χαρα εξυπνη ειναι και ξερει τι θα κάνει πάνω στην σκηνη τι πρέπει και τι όχι! Θα τα παει περιφημα! Όσο για την φουρειρα το λαιβ της με φάνηκε ικανοποιητικο το θεμα ειναι αν θα μπορεί να αποδωσει στο λαιβ μαζι με τον χωρο! Εύχομαι δεκαδα σε ελαδα και κυπρο φέτος και εναν αξιολογο νικητη(οχι ισραηλ)!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ