ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε το “Fuego” live!

Πριν λίγο είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε την Ελένη Φουρέϊρα να ερμηνεύει για πρώτη φορά το “Fuego”….Live.

Η ανάρτηση έγινε από την ίδια την καλλιτέχνιδα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε την Ελένη και το “Fuego” σε μία πιο slow acoustic version.

https://www.instagram.com/p/Bhe84VTFb4U/

Περισσότερες πληροφορίες για την Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2018 θα βρείτε ΕΔΩ.

[Φωτογραφία: Από το προσωπικό λογαριασμό της Ελένης Φουρέϊρα στο Instagram]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω τι λένε κάποιοι, αλλά ο χαρακτηρισμός “άφωνη” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
    Πιστεύω θα τα σκίσει όλα στη Λισαβόνα και μακάρι να είναι για άλλη μια φορά Ελλάδα και Κύπρος μαζί στη δεκάδα μετά από χρόνια.

  2. Playback είναι κι αυτό και μας το πλασάρει για live. Μας δουλεύει κανονικά η άφωνη. Μήπως τη βάλουν τελικά και στη Eurovision να “τραγουδήσει” playback; Ικανή την έχω.

    • Σας χαλάει η αλήθεια. Αλλά δεν φταίει αυτή. Βρίσκει και τα κάνει. Αφού υπάρχει κόσμος που την πιστεύει και την θεωρεί ταλέντο και ότι κάνει ωραία σόου ( ; ) τότε τι να περιμένει κανείς. Εσείς χτυπιέστε γι’αυτήν και την κάνετε θεά και αυτή βγάζει τα φράγκα ενώ είναι ατάλαντη.

    • Αγόρι μου επδ δεν την συμπαθείς σαν καλλιτέχνη δεν συμμενει ότι είναι playback δεν είναι playback φενεται όταν είναι κάτι playback

  3. Live είναι. Το θέμα είναι να ακούσουμε την κανονική έκδοση του τραγουδιού να το τραγουδάει στην σκηνή ενώ χορεύει ταυτόχρονα.

    Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην eurovision όπου καλλιτέχνες τραγουδούν πολύ καλά τα κομμάτια τους acapella ή σε ακουστική έκδοση αλλά όταν έρθει η ώρα να ερμηνεύσουν την κανονική έκδοση του τραγουδιού στη σκηνή, το λένε χάλια.

    Πρόσφατο παράδειγμα τα Σκόπια φέτος. Υπάρχει βίντεο στο youtube όπου ερμηνεύει το τραγούδι πολύ καλά live σε ακουστική έκδοση, ενώ στο party του Ισραήλ το ερμήνευσε τελείως χάλια. Κάτι παρόμοιο έγινε και με την Demy πέρυσι.

    Οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε τις πρόβες στην Λισαβόνα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

  4. Γιατί τόσο “χολή” από μερικούς. Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει.

  5. Το τραγουδαει λαιβ και μια χαρα. Δεν εχει καμια φωναρα τυπου Γουιτνευ Χιουστον να μεινεις παγωτο αλλα για το ειδος της ειναι αξιοπρεπης. Και δεν το λεω μονο γι αυτο το βιντεακι αλλα γενικα. Παρολα αυτα ειναι μια σλοου βερσιον του τραγουδιου που εχει χρονο για ανασες και με την ασφαλεια της καλης ακουστικης ενος στουντιο. Αλλιως ειναι σε ανοιχτη αρενα και να εχεις να υπηρετησεις και εντονη χορογραφια. Οπως και να εχει η Φουρειρα ειναι περφορμερ κατα κυριο λογο και εχει μια φωνη αρκετα καλη για να υποστηριζει το σοου. Δεν θεωρω οτι ειναι χειροτερη φωνητικα απο Σαρμπελ, Καλομοιρα, Ρουβα, Αδαμου, Ελευθεριου, Ερικ Σαασντε, Γιαγιαδες Ρωσιας κτλ κτλ για να ασκειται τοσο αυστηρη και αδικη κριτικη. Ουτε η ιδια πλασαρει τον εαυτο της ως φωναρα. Ειδαμε τι φωναρες εχουν κι αλλοι φετινοι συμμετεχοντες που πλασσαρονται ως φαβορι ή ποιοτικοι. Καλη επιτυχια να εχει.

  6. Η Ελένη Φουρέιρα φέτος θα φτάσει πολύ ψηλά!

    * Βάζω στοίχημα από τώρα ότι θα είναι σίγουρα στη 10άδα!!!

  7. Και η Ντεμυ περυσι μας ειχε εκπληξει με κατι τετοια βιντεακια και τελικα γελαγε ο κοσμος στη σκηνη…

    • +1000000
      ΒΈΒΑΙΑ H Demy ήταν μια φούσκα,έσκασε και παει…
      Άλλωστε και δισκογραφικά στην αφάνεια είναι χρόνια τωρα..έβγαλε 2_3 σουξεδακια και απλά της έμεινε η σφραγίδα της τάχα ταλενταρας…
      Η φουρειρα ωστόσο καμιά σχέση…οτιδήποτε και να βγάλει γίνεται χιτ και έχει και μιλλιονς στο YouTube και είναι και συνεχώς στο προσκήνιο…
      Το λαιβ θα δείξει αλλά δεν νομίζω να μας απογοητεύσει τόσο όσο περιμένουν κάποιοι…
      Και τα λέει αυτά κάποιος που δεν του κάνουν Ούτε κρύο ούτε ζεστή αμφότερες…

  8. Την Φουρέιρα δεν την έχω παρακολουθήσει αλλά αυτό που άκουγα από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής της είναι ότι είναι άφωνη.
    Εγώ μια χαρά φωνή την βλέπω να εχει, πολύ καλή θα έλεγα.
    Φυσικά με τη χορογραφία τα πράγματα αλλάζουν αλλά από φυσική κατάσταση την βλέπω εξαιρετικά. Μπορει το αποτέλεσμα να μην βγει άρτιο αλλά το περιμένω τουλάχιστον αξιοπρεπές φωνητικά.
    Για Ελευθερία Ελευθερίου η Ήβη Αδάμου δε μου φαίνεται…

  9. Εδώ αντεχεται, απλά εκεί δεν θα ναι αυτή η version, συν οτι θα χορεύει. Αναγνωρίζω πως είναι δουλευταρου, ωστόσο αρκεί αυτό μόνο για να της δώσει ένα καλό αποτέλεσμα, όταν έχει μέτρια φωνή και ένα παρωχημενο τραγούδι? Θα δείξει.. Προσωπικά αμφιβάλλω σοβαρά αν μπορεί να πάει καλύτερα από 15αδα. Μη ξεχνάτε πως μιλάμε για Κύπρο. Που σημαίνει πως για μια καλή θέση θέλει είτε φωναρα (Lisa Andreas) ή τραγουδαρα.

  10. Λέτε όλοι για τη Ντέμη, αλλά η Ντέμη πέρσι είχε στο ρεφρέν της μια τόσο υψηλή νότα που αντικειμενικά δεν την έφτανε και φαινόταν από το βίντεο κλιπ ακόμα. Και προσπάθησε να την καλύψει με φωνητικά. Ε και έφαγε τα μούτρα της.
    Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συμμετοχής της Φουρέιρας είναι η Κύπρος. Είναι μικρό κράτος χωρίς συμμαχίες, και τα τελευταία χρόνια τα μικρά κράτη την πληρώνουν

    • Όπως η Πορτογαλία ας πούμε, που ειναι επιςης χώρα χωριά την παραμικρή συμμαχία. Oh wait…

  11. Μια χαρά ακούγεται αλλά γιατί σε χαμηλό τόνο; Στη Λισαβόνα θέλω να δω πως θα το πει που θα χορεύει παράλληλα.

  12. Δεν ειναι οτι ειναι αφωνη αλλα ειλικρινα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..της εφυγε σε ενα σημειο και οπως καποιος προανεφερε, αυτη η εκδοχη ηταν τερμα αργη και ο χρονος για τις ανασες ηταν καλος. Εμενα συνεχιζει να μην μου αρεσει το κομματι τοσο οσο εχει αναδειχθει και οντως το θεωρω λιγο υπερεκτιμημενο. (Να σκεφτουμε οτι εχουμε και πολλες καλες συμμετοχες φετος) Παραμενει στην 17η θεση για το τοπ μου 🙂

  13. Δεν εχω σχεση με Κυπρο.
    Ειμαι ελληνας.
    Δεν ειμαι φαν της Φουρειρα. Προπερσυ την εμαθα απο τα κλιπ της.
    Βλεπω ΠΟΛΥ κακια απο πολλους λογω αλβανικης καταγωγης της. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
    Αυτο και μονο την κανει συμπαθη σ εμενα.
    Το φωνητικο αυτο κλιπ δειχνει οτι εχει καλη φωνη. Κακη πχ εχω εγω.
    Μαντω και Κυριακου ειναι τρανα παραδειγματα οτι η Γιουροβιζιον ψηφιζει τραγουδι. Οχι φωνη μονο. Αντιθετα τελεια τραγουδια με μετριες φωνες εχουν παει καλυτερα.
    Για τους πικροχολους ΚΑΙ ΜΟΝΟ…
    1. Η Κυπρος φετος ΜΠΟΡΕΙ να παει και καλυτερα απο την Ελλαδα. Εξαρταται απο εμας. Ουτε η Γιαννα εχει τραγουδησει το τραγουδι της λαιβ με τα φωνητικα της …οποτε περιμενουμε.
    2. Η Κυπρος ηδη ανεβαινει στα στοιχηματα …κατι βλεπουν.
    3. Η Φουρειρα ειναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ οτι και να λετε. Θα δειτε σε ποιους θα τρεχουν οι φωτογραφοι. Ισραηλ και Κυπρο.
    4. Η Σκανδιναβια θα ψηφισει Κυπρο δαγκωτο (οπως και με την Ηβη Αδαμου) αν το τραγουδι αποδωθει σωστα. Συμμετειχε σε 300 συναυλιες η Ηβη εδω, μετα τη Γιουροβιζιον.
    5. Η Φουρειρα δεν μπορει παρα να κανει ενα τελειο σοου. Γιατι το κακο σοου…ΔΕΝ το ξερει.
    6. Θα εχει φωνητικα μαζι της…ΠΙΚΡΟΧΩΛΟΙ…helloooooo… τη βελγιδα φετος και το σουηδακι το εχετε ακουσει;;;; Ο Μπενταμιν νιαουριζει, οπως και αλλα σουηδακια πριν.
    7. Η Κυπρος φετος θα ειναι 10αδα….τον πωλο σας να χτυπατε κατω.

    • 1. Συμφωνω σε αυτο που λες αν και μου φαινεται απιστευτο να μην εχει καλη εμφανιση η τερζη γιατι προσπαθει να κανει ξανα καριερα στην ελλαδα.Μια αποτυχια στην eurovision ειναι κατι που δε θα τη βοηθουσε και κατι που ασφαλως και θα το αποτρεψει.
      2.Αραξε φιλε μου και εμεις ειχαμε ανεβει και αλλες τοσες χωρες ανεβηκαν παραπανω θεσεις.Η κυπρος επεσε και τωρα απλως ανεβηκε 3 θεσεις.Στα στοιχηματα του ημιτελικου ανεβηκε κυριως λογω της εμφανισης της.
      3.Ειναι επειδη εχει ολο το πακετο(σταριλικι,ονομα κτλ).Αυτο δε σημαινει ομως οτι επειδη θα τρεχουν σε αυτη θα παει και καλα.

      Γενικα διαπιστωνω οτι καποιοι απο εδω μεσα ειτε προσπαθουν να την θεοποιησουν ειτε να την θαψουν.Κατα τη γνωμη μου η φουρειρα θα περασει τελικο μπορει και σε καλη θεση λογω τελευταιας εμφανισης,αλλα στο τελικο δε μπορω να φανταστω η επιτροπη να την καταταξει τοσο ψηλα τη στιγμη που υπαρχουν παρα πολλα αλλα τραγουδια που σιγουρα θα προμοδοτηθουν απο τις επιτροπες.Οποτε μια θεση 12-16 ειναι πολυ πιθανη και δε θελω να θεωρουμαι κακος αλλα πραγματικα αμα η φουρειρα καταληξει εκτος δεκαδας θα ειναι αποτυχια για κεινη οπως ηταν και για την ντεμυ.

    • Ευτυχώς που δεν είσαι οπαδός της Φουρειρα..Φαίνεται από το “γιατί το κακό σόου δεν το ξέρει”..Αντικειμενικός, είναι ολοφάνερο..Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τη Φουρέιρα αλλά μη λέμε κι ό,τι θέλουμε..Θα περπατάει και θα τρέχουνε από πίσω της οι κάμερες..Ναι, αν φοράει αυτά που (δεν) φοράει και στο βίντεοκλιπ, φυσικά και θα τρέχουν..Να σου θυμίσω επίσης πως το 2006, οι κάμερες πήγαιναν όπου πήγαινε η Sylvia από την Ισλανδία για να κάνουν χάζι (όπως θα κάνουν φέτος με τη Netta) και τη κατάληξη της τη ξέρουμε όλοι.Επίσης, το ότι ψηφίζονται κυρίως τραγούδια, δεν σημαίνει ότι ψηφίζονται και άφωνες. Να σου θυμίσω τα παραδείγματα της Xandee, της Javine και τόσων άλλων..Και σιγά το τραγούδι. Ένα ανέπνευστο, παρωχημένο dance pop 00s με μια παρωχημένη ιαχή να επαναλαμβάνεται.Δεν είναι και το euphoria, ούτε το city lights.Άραξε. Και στο λέω εγώ που δεν αναφέρθηκα ποτέ στη καταγωγή της (ποσώς με νοιάζει, δικό της θέμα), ούτε θεωρώ ότι έκραξα ποτέ με τα γραφόμενά μου. Απλά το στυλάκι σου ομολογώ πως με ενόχλησε λιγάκι. Όσο για το που θα τερματίσει, κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε κανα μήνα θα ξέρουμε.

  14. Σε ένα τραγούδι όπως της Κύπρου φυσικά δεν χρειάζεται καμία εξαιρετική ερμηνεία. Απλά να μην πονάνε τα αυτιά του τηλεθεατή θέλει όπως πχ με την Ήβη Αδάμου. Αυτό και μια καλή σκηνική παρουσία (που αδιαμφισβήτητα θα υπάρξει) και θα πάει σίγουρα πολύ καλά…

  15. Ναι οκ, έχει σχετικά καλή φωνή. Μέχρι εκεί. Κι επειδή δεν αντέχω να μην πω την κακία μου, το ότι την είδαμε ντίβες της εγχώριας pop, με αμερικανικές επιρροές, δε μας δίνει χάρη στο έγκλημα του να καθόμαστε σε κονσόλα χιλιάδων ευρώ με τέτοιο μπρίο λες και τινάζουμε το πετραδάκι από το παπούτσι μας. Λίγο “περπατώ γερά στη γη” δε βλάπτει. Οι Γαστρεντερολόγοι και λοιποί ειδικοί στις “χολές”, ας με προσπεράσουν. Ευχαριστώ.

    • λοοοολ εισαι για κλαματα… και το κακο ειναι οτι δεν εχεις αισθηση του τι μπουρδες(για να μην πω καμια αλλη λεξη) πετας…
      αρχικα, σ αρεσει δεν σ αρεσει ειναι αυτη τη στιγμη ντιβα στην ελλαδα ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…
      δευτερον, τις αμερικανικες επιρροες που ακριβως τις ειδες και που τις εμαθες εσυ βρε λολιτα μου;
      επισης,το που καθεται οχι μονο η συγκεκριμενη αλλα ο οποιοσδηποτε δεν ειναι δικη σου δουλεια,μαγκια της…τη θεωρουν αστερι και τις το επιτρεπουν, εσενα τι ακριβως σε τσουζει απο αυτο;
      τελος, μην ανησυχεις εσυ δεν χρειαζεσαι καποια ειδικοτητα γιατρου,κατι αλλο θες και μαλλον δεν το παιρνεις…
      καλη συνεχεια “γιωργο”…

      και οχι δεν ανηκω στο φαν κλαμπ της φουρειρα,ουτε καν ασχολουμαι μαζι της αλλα καποια πραγματα εχουν και ορια…
      arrivederci…!!!

      • Μαζέψου φίλε και μάζεψε τις χυδαιολογίες σου, γιατί υπάρχει και η νομική οδός για την αισχρότητά σου. Παρακαλώ τη σελίδα να κατεβάσει αυτό το επιθετικό σχόλιο και να φιλτράρει με καλύτερο τρόπο τα σχόλια από δω και πέρα. Και ενημερώστε τα διάφορα παιδάκια ότι δεν θα γίνονται ανεκτά τέτοιου είδους προσωπικά σχόλια, τουλάχιστον όχι από μένα

    • δεν εχω να μαζεψω κατι <3
      σου απανταω στο υφος που γραφεις και εσυ για να βρισκομαστε στα ιδια μηκοι κυματος…
      αν δεν μπορεις να ανεχθεις απαντησεις σε αυτα που γραφεις τοτε καλυτερα να απεχεις…
      ειμαι τοσο κυνικος οσο εισαι κ εσυ…
      το οτι δεν αναφερεσαι σε μενα χυδαια, δεν σημαινει οτι δεν μπορω να υπερασπιστω την αντιθετη πλευρα…
      αν θες να βρεις το δικιο σου(που δεν εχεις και στη τελικη) δυστυχως χτυπησες σε λαθος ατομο, σε τρωω για πρωινο…
      καλη σου συνεχεια..!!!

  16. μωρή κοκκάλο τραγουδά το όσο θες με αργό ρυθμό για να δείξεις την φωνή σου (που έχεις)Αλλά τον Μάιο δεν θα τραγουδήσεις σε τέτοιους ρυθμούς…Δεν πρόκειται ουτε μια νότα να βγάλεις σωστά

  17. Να πω την αλήθεια νομίζω ότι το πρόβλημα στην Λισαβόνα δεν θα είναι φωνητικό, αλλά η σκηνική της παρουσία. Απ’ ότι βλέπω οι περισσότεροι ασχολείστε με τις φωνητικές δυνατότητες της και όχι με την παρουσίαση, επειδή μάλλον την έχετε στο μυαλό σας σαν μια καλή show-woman.

    Δεν λέω ότι δεν είναι, ίσα-ίσα. Το πιθανό πρόβλημα μπορεί να προέλθει από την σκηνοθέτιδα-χορογράφο. Οι δουλειές της οποίας είναι, για τα δικά μου γούστα, από μέτριες εως άθλιες. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι μόνο μία (και όχι πάντα) συμμετοχή ξεχωρίζει από τις 3-4 που αναλαμβάνει κάθε χρόνο.

    Το τραγούδι της Κύπρου το βρίσκω αρκετά καλό και δυναμικό. Όχι όμως τόσο καλό ώστε οι όποιες αδυναμίες και αν παρουσιαστούν δεν θα παίξουν κανένα ρόλο την στιγμή της ψήφου. Η Φουρέϊρα με ένα τέτοιο τραγούδι χαμηλών φωνητικών απαιτήσεων θα τα πάει μια χαρά και θα είναι σωστή.
    Στις πρόβες και στα live όμως δυστυχώς (αν κρίνω τις προηγούμενες παρουσιάσεις της Sasha) θα δούμε ότι θα την φάει το “σκοτάδι”. Όσοι περιμένουν να δουν κάτι λαμπερό στην σκηνή μάλλον θα απογοητευθούν.

    Εν κατακλείδι. Πιστεύω ότι βαρόμετρο για την όποια θέση της Κύπρου θα είναι η παρουσίαση (που κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι) και όχι η φωνή.

  18. ποσο μα ποσο θα χαρω να παει καλα η ελενη και σκασετε ολοι απο τη ζηλια σας! η κοπελα για το ειδος της εχει εξαιρετικη φωνη και θα βαλει φωτια στη σκηνη της eurovision με τις κινησεις της. ειναι σταρ και αυτο απο μονο του θα της δωσει μεγαλη ωθηση στη σκηνη. δειτε το μυρολοι της τερζη καια φηστε την φουρειρα να καψει την αρενα

    • Σιγά μην είναι και κριθαρ. Χαχα! Ναι τι να σου, θα πρασινησουμε από τη ζήλια. Μωρέ τι εντύπωση έχετε μερικοί, ότι επειδή δεν μας αρέσει η Φουρειρα εάν πάει καλά στον διαγωνισμό θα τα βάψουμε μελανά; Τι σκασίλα που έχουμε. Βρε δε πάει να κάνει ότι θέλει.
      Υ. Γ. Φαίνεται το επίπεδο σου όταν θεωρείς κομματάρα της Φουρειρα και μοιρολόι της Τερζή. Είστε για λύπηση μερικοί.

      • δεν θα αναφερθω εκτενως στις ψυχωσεις που σε διακατεχουν θα πω απλα να δεις σε ενα αγγλοελληνικο λεξικο τη μεταφραση της λεξης pathetic…
        πλεον εχουν βαλει τη φατσα σου διπλα 😀
        btw μορφωμενε προσεχε τη πολυ διαλογη, μπορει να παρα-μορφωθεις…

        απορω γτ οι συντακτες συνεχιζουν και βαζουν τα σχολια μερικων…

      • Αλήθεια; Έχουν τη φάτσα μου δίπλα; Αυτό είναι υπέροχο!!! Θα το ψάξω οπωσδήποτε! Δεν χάνω κάτι τέτοιο!
        Κατά τα άλλα, κι εγώ σ’αγαπώ! Φιλάκια πολλά!

    • Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο… Όσο και να χτυπιόμαστε η Ευρώπη θα ψηφίσει και όλα θα κριθούν πάνω στη σκηνή

  19. Άφωνη ξεάφωνη μην τη φοβάστε την Ελένη. Μια χαρά θα της τα φτιάξει ο Μπγιορκης, και θα βρεθεί μπορεί και τοπ5!

  20. Η ερμηνεία της Φουρέιρα ήταν o.k., ακριβώς όπως την περίμενα, απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα από την ακουστική version, μιας και “άλλο” κομμάτι θα τραγουδήσει το Μάιο. Ο βαθμός δυσκολίας και οι απαιτήσεις τότε σαφώς θα είναι μεγαλύτερες, λόγω χορευτικού, αν και πιστεύω σε αυτόν το συνδυασμό έχει εξασκηθεί τόσα χρόνια… Άσε που δε νομίζω να μην έχουν ελαχιστοποιηθεί οι πιθανότητες φωνητικής αστοχίας εκ μέρους της Κυπριακής αποστολής (θα’χουν κάνει σίγουρα τα κουμάντα τους για φωνητικά). Συμφωνώ με το φίλο παραπάνω ότι το clue για το αποτέλεσμα (στον τελικό, μιας και η τελευταία θέση εμφάνισης είναι “δωράκι”, ποσο μάλλον για μια up tempo συμμετοχή, βλ. περσινό Ισραήλ) είναι τί θα έχει ετοιμάσει η χορογράφος για σκηνική παρουσίαση, στην οποία προφανώς ποντάρουν, μιας και μιλάμε για Φουρέιρα. Καλη επιτυχία στην κοπέλα!

  21. Πραγματικά διαβάζω ένα ένα τα σχόλια και η προσωπική μου άποψη είναι πως για να κάνει όλο αυτό τον χαμό η κοπέλα κάτι κάνει σωστά .
    Δεν είμαι μεγάλη φαν της Φουρέιρα και επίσης εξακολουθώ να κρατώ μικρό καλάθι για την καταταξή της στον τελικό (που θα περάσει) αλλά γουστάρω που οι απόψεις σχεδόν όλων είναι 50-50.Και μόνο γι’αυτό την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή .

  22. Αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι επειδή δεν μας ενθουσιάζει το τραγούδι της φουρειρα όπως ούτε και η ίδια,την ζηλεύουμε με ξεπερνάει! Ότι δεν μας αρέσει είναι αναγκαστικό να το ζηλεύουμε δηλαδή;; Αστείο τουλάχιστον..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ