ΠΓΔΜ: Το «Lost And Found»… αλλιώς (VIDEO)!

Οι Eye Cue, οι εκπρόσωποι της ΠΓΔΜ στην επικείμενη Eurovision, εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή κι ερμήνευσαν το τραγούδι τους, το «Lost And Found», σε ακουστική εκδοχή.

Όπως αποκάλυψαν, μάλιστα, η σκηνοθετική επιμέλεια της εμφάνισής τους στη Eurovision θα φέρει την υπογραφή της Jana Andrejevic – Lazareva.

Η ΠΓΔΜ θα εμφανιστεί στο δεύτερο «μισό» του πρώτου ημιτελικού της 63ης Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο Altice Arena, στη Λισαβόνα.

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνισή τους:

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: twitter.com/eyecueofficial]

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οι βαθμολογίες των υπόλοιπων σωματείων της Ευρώπης έχουν προγραμματιστεί ανάλογα με το πότε κάθε σωματείο είναι έτοιμο να δώσει την βαθμολογία του. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τον όγκο των μελών που έχει το κάθε OGAE club (που επομένως πρέπει να συντονιστούν) και τις αντίστοιχες εσωτερικές υποχρεώσεις αυτού. Οι Γάλλοι (όντας ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία) μαζεύτηκαν όλοι μαζί σχεδόν σε 2 βραδιές και ψήφισαν, για αυτό και ανακοίνωσαν πρώτοι. Η Ελλάδα και ο OGAE Greece ας πούμε θα δώσει στο τέλος την δική του ψηφοφορία. Το τρίτο πάντως κατά σειρά σωματείο που θα ψηφίσει είναι αυτό της Ισπανίας. Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα.

  1. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως δε θα μας απογοητεύσει στη σκηνή από άποψη ερμηνείας, όπως συνέβη με την περσινή εκπρόσωπο της χώρας. Θεωρώ πως έχει πιθανότητες πρόκρισης!

  2. καθε φορα που το ακουω μετραω ποσα διαφορετικα τραγουδια προσπαθει να χωρεσει μεσα σε ενα,γιατι αυτο που ακουμε δεν μπορει να ειναι ενα τραγουδι αλλα τουλαχιστον τρια.

  3. όταν έχεις 3-4 ιδέες για τραγούδι και αντί να διαλέξεις 1, ενώνεις όλες τις ιδέες και κανεις έναν αχταρμά που το ονομάζεις τραγούδι…

  4. Άρτιο τραγούδι, έστω και πολυσύνθετο. Πολύ καλή και σωστή φωνή και γλυκύτατη η γειτόνισσα. Από τα αγαπημένα μου, ελπίζω να πάει καλά…

  5. To τραγούδι είναι καλό και η κοπέλα μια χαρά οπτικά και φωνητικά. Τώρα αν κάποιοι είναι προκατειλημμένοι λόγω της χώρας που εκπροσωπεί, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

  6. Έτυχε να το δω αυτό το βίντεο πριν κάτι μέρες και θαύμασα το ποσο ωραία το ερμηνεύει λάιβ. Μπορώ να πω πως σε αυτή τη βερσιόν το συμπάθησα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ