ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ακούστε τη τελική version του “Forever”!

Η Λευκορωσία, θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από τον Alekseev με το τραγούδι Forever,  σε  στίχους και μουσική  Kyrylo Pavlov & Evhen Matyushenko.

Το τραγούδι πέρασε από σαράντα κύματα και άλλαξε μέχρι να καταλήξει να είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει τη χώρα με τη σύμφωνη γνώμη κοινού και επιτροπής.

Πριν λίγες ώρες διέρρευσε και η τελική version του, η οποία περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στο ρυθμό, στα φωνητικά και στη γενική αίσθηση του τραγουδιού. Όπως ο ίδιος ο Alekseev είχε δηλώσει, η νέα version του “Forever” είναι περισσότερο “προσωπική και οικεία”.

Ακούστε την εδώ στο itunes ή στο VK ή στο παρακάτω video στο youtube όπου διέρρευσε, αναμένοντας την επίσημη κυκλοφορία:

Πως σας φαίνεται η τελική version του “Forever”; Θα καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα;

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στο διαγωνισμό της Λισαβόνας θα βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την φετινή συμμετοχή της Λευκορωσίας.

[φωτογραφία: escXtra]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κατέστρεψαν απλά..τραγικό..εκτός προσωπικού μου τοπ 10 πλέον και εκτός ημιτελικού..

  2. Δεν έπρεπε να το κάνουν τόσο αργό…
    Είναι σαν να ακούς την acapella version του κομματιού…

  3. Ίσως το καναν έτσι μπας και το σώσουν λίγο στο live… είναι γνωστόν άλλωστε ότι το παιδάκι είναι άφωνο…
    Απο θέμα τόνου,μάλλον εκεί στα χαμηλά να το χει κάπως και γι αυτό και να το κατέβασαν αρκετά…πάντως έχει κάποια σημεία που άμα πάει να τα πει όπως το ακούμε εδώ θα γελάσει πάσα πικραμένος…??

  4. Προσωπικά πιστεύω ότι κανένας δεν κέρδισε από την studio version. ..Η ουσία είναι το πώς θα παρουσιαστεί πάνω στη σκηνή! !! Για παράδειγμα η συμμετοχή μας έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια και τα πάει αρκετά καλά στα στοιχήματα. ..Αν όμως δεν παρουσιαστεί σωστά πάνω στη σκηνή, μπορεί και να πατωσει…Ο Alekseev έχει μια δυνατή ομάδα οπότε είναι από τις συμμετοχές που μετά τις πρόβες μπορεί κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα!

  5. Ρε παιδιά το αργό και το acapella που το είδατε; Μόνο το πρώτο κομμάτι άλλαξε μετα είναι ίδιο… Με αυτή την εκδοχή μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα στη σκηνή και η ομάδα τους μπορεί να εκπλήξει.

  6. Ε, είναι σαφώς πιο αργό, ειδικά πριν το δεύτερο ρεφραιν. Δεν μ’ άρεσαν καθόλου οι αλλαγές και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο κομμάτι. Για μένα έχασε τη “συνέχεια” του.. κριμα

  7. Ε, είναι σαφώς πιο αργό, ειδικά πριν το δεύτερο ρεφραιν. Δεν μ’ άρεσαν καθόλου οι αλλαγές και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο κομμάτι. Για μένα έχασε τη “συνέχεια” του.. κριμα..

  8. Εμένα πριν δεν μαρεζε. Τώρα με ακούγεται πιο ωραίο!!!!
    Καλή αλλαγή αλλά δεν έγινε και κάτι το φοβερό. Οριακά αν θα περάσει από τον ημιτελικό του

  9. Με κούρασαν οι πολλές αλλαγές του κομματιού. Ειδικά στην αρχή παραείναι αργό. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ελπίζω μόνο να μην το εκτελέσει τον Μάιο όπως στον εθνικό τελικό. Καλή επιτυχία!

  10. Δυστυχώς η αρχική έκδοση ήταν καλύτερη…και χίλιες φορές καλύτερο στα ρωσικά.
    Κρίμα…δε μπορώ να προβλέψω την τύχη του…Μπορεί στις επιτροπές να αρέσει περισσότερο έτσι…πολύ απρόβλεπτος ο ημιτελικός μας…

  11. Αν και μου άρεσε το intro της προηγούμενης version τώρα το ακούω σαν σύνολο πιο άνετα και έχει μια ενδιαφέρουσα κλιμάκωση. Τα αγγλικά μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο ωστόσο..

  12. Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι, είναι στο top 3 μου! Μακάρι να το υποστηρίξει σωστά ο τραγουδιστής!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ