ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ακούστε τη τελική version του «Forever»!

Η Λευκορωσία, θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από τον Alekseev με το τραγούδι Forever,  σε  στίχους και μουσική  Kyrylo Pavlov & Evhen Matyushenko.

Το τραγούδι πέρασε από σαράντα κύματα και άλλαξε μέχρι να καταλήξει να είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει τη χώρα με τη σύμφωνη γνώμη κοινού και επιτροπής.

Πριν λίγες ώρες διέρρευσε και η τελική version του, η οποία περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στο ρυθμό, στα φωνητικά και στη γενική αίσθηση του τραγουδιού. Όπως ο ίδιος ο Alekseev είχε δηλώσει, η νέα version του «Forever» είναι περισσότερο «προσωπική και οικεία».

Ακούστε την εδώ στο itunes ή στο VK ή στο παρακάτω video στο youtube όπου διέρρευσε, αναμένοντας την επίσημη κυκλοφορία:

Πως σας φαίνεται η τελική version του «Forever»; Θα καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα;

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στο διαγωνισμό της Λισαβόνας θα βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την φετινή συμμετοχή της Λευκορωσίας.

[φωτογραφία: escXtra]

Written by 

Related posts

17 Thoughts to “ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ακούστε τη τελική version του «Forever»!”

 1. Θοδωρής

  Το κατέστρεψαν απλά..τραγικό..εκτός προσωπικού μου τοπ 10 πλέον και εκτός ημιτελικού..

 2. Marios

  Δεν έπρεπε να το κάνουν τόσο αργό…
  Είναι σαν να ακούς την acapella version του κομματιού…

 3. VampireDiary

  Ίσως το καναν έτσι μπας και το σώσουν λίγο στο live… είναι γνωστόν άλλωστε ότι το παιδάκι είναι άφωνο…
  Απο θέμα τόνου,μάλλον εκεί στα χαμηλά να το χει κάπως και γι αυτό και να το κατέβασαν αρκετά…πάντως έχει κάποια σημεία που άμα πάει να τα πει όπως το ακούμε εδώ θα γελάσει πάσα πικραμένος…😂😂

 4. Eurofan

  Προσωπικά πιστεύω ότι κανένας δεν κέρδισε από την studio version. ..Η ουσία είναι το πώς θα παρουσιαστεί πάνω στη σκηνή! !! Για παράδειγμα η συμμετοχή μας έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια και τα πάει αρκετά καλά στα στοιχήματα. ..Αν όμως δεν παρουσιαστεί σωστά πάνω στη σκηνή, μπορεί και να πατωσει…Ο Alekseev έχει μια δυνατή ομάδα οπότε είναι από τις συμμετοχές που μετά τις πρόβες μπορεί κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα!

 5. Fuego.

  Ρε παιδιά το αργό και το acapella που το είδατε; Μόνο το πρώτο κομμάτι άλλαξε μετα είναι ίδιο… Με αυτή την εκδοχή μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα στη σκηνή και η ομάδα τους μπορεί να εκπλήξει.

 6. Giorgos

  Το αγαπώ, αλλά συνεχίζω να λέω ότι είναι άφωνος (live)

 7. Spyros83

  Ε, είναι σαφώς πιο αργό, ειδικά πριν το δεύτερο ρεφραιν. Δεν μ’ άρεσαν καθόλου οι αλλαγές και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο κομμάτι. Για μένα έχασε τη «συνέχεια» του.. κριμα

 8. Spyros83

  Ε, είναι σαφώς πιο αργό, ειδικά πριν το δεύτερο ρεφραιν. Δεν μ’ άρεσαν καθόλου οι αλλαγές και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο κομμάτι. Για μένα έχασε τη «συνέχεια» του.. κριμα..

 9. Kyr

  Ετσι οπως το κανατε το τραγουδακι… Καλο αποκλεισμο

 10. Anna

  Εμένα πριν δεν μαρεζε. Τώρα με ακούγεται πιο ωραίο!!!!
  Καλή αλλαγή αλλά δεν έγινε και κάτι το φοβερό. Οριακά αν θα περάσει από τον ημιτελικό του

 11. Αλέξανδροε Ι. Ρούσσος

  ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!

 12. Jim

  Με κούρασαν οι πολλές αλλαγές του κομματιού. Ειδικά στην αρχή παραείναι αργό. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ελπίζω μόνο να μην το εκτελέσει τον Μάιο όπως στον εθνικό τελικό. Καλή επιτυχία!

 13. Ntinaki

  Δυστυχώς η αρχική έκδοση ήταν καλύτερη…και χίλιες φορές καλύτερο στα ρωσικά.
  Κρίμα…δε μπορώ να προβλέψω την τύχη του…Μπορεί στις επιτροπές να αρέσει περισσότερο έτσι…πολύ απρόβλεπτος ο ημιτελικός μας…

 14. ESC8

  Αν και μου άρεσε το intro της προηγούμενης version τώρα το ακούω σαν σύνολο πιο άνετα και έχει μια ενδιαφέρουσα κλιμάκωση. Τα αγγλικά μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο ωστόσο..

 15. Stelios zeikos

  Αρχίζει να μ αρέσει….

 16. Αλέξανδρος Ι. Ρούσσος

  Θα πάει εξαιρετικά καλά!!!

 17. Eleana

  Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι, είναι στο top 3 μου! Μακάρι να το υποστηρίξει σωστά ο τραγουδιστής!!!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ