Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2018!

Η Ρουμανία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από το συγκρότημα The Humans, με το τραγούδι Goodbye, σε σύνθεση Alexandru Matei, Alin Neagoe και στίχους Cristina Caramarcu.

Οι The Humans είναι οι Adi Tetrade (τύμπανα), Alin Neagoe (μπάσο), Alex Matthew (πλήκτρα), Alex Cismaru (κιθάρα), Cristina Caramarcu (φωνή). Η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μόλις το 2017, με τίτλο “Îndură inima“. Παρότι είναι ένα νέο συγκρότημα, κέρδισαν το εισιτήριο για την Λισαβόνα, στο φετινό Selectia Nationala.

Τον τελευταίο χρόνο έχουν κάνει πολλές συναυλίες στην Ρουμανία. Το στυλ που ακολουθούν σαν συγκρότημα είναι funk και pop/rock.

πηγή φωτογραφίας Facebook

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά το βρίσκω λίγο υποτιμημένο, δεν είναι άσχημο, παιρνάει το μύνημα που θέλει να περάσει
    Δε θα εκπλαγώ αν καταφέρει και περάσει, για τη Ρουμανία μιλάμε, που ποτέ δεν έχει χάσει τελικό

  2. Μου αρέσει, αν και πρέπει να περιμένουμε σχεδόν ενάμισυ λεπτό για το “ξέσπασμά” του. Μου λείπει όμως η Ρουμανία του “Tornero” και του “let me try”. Φέτος, είχαν την ευκαιρία με τη Feli να βάλουν φωτιά στη σκηνή της Λισαβόνας, αλλά επέλεξαν αλλιώς οι αψυχολόγητοι..

  3. Άλλη μια χώρα του β’ ημιτελικού που “φλερτάρει” με το φαινόμενο “Anna Bergendahl”. Δεν έχει κάτι κακό το εν λόγω κομμάτι αλλά είναι πολύ βαρετό και αδιάφορο. Και η 2η θέση εμφάνισης δεν βοηθά καθόλου, ιδίως το ότι όλοι θα συζητάνε για το comeback του Rybak. Πάντως εγώ ούτε την Ρουμανία την “ξεγράφω” τόσο εύκολα από τον τελικό αλλά θεωρώ ότι είναι πιο πιθανό να μείνει εκτός η Ρουμανία παρά η Ρωσία. Ωστόσο δεν πρέπει επ’ουδενί να υποτιμούμε την “δύναμη” της ρουμανικής διασποράς. Εντούτοις, πράγματι, μπορεί φέτος για 1η φορά να δούμε πρόκριση Μολδαβίας και αποκλεισμό Ρουμανίας. Εγώ εύχομαι σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία!
    Υ.Γ.: Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η Ρουμανία φέτος (βάσει των τραγουδιών που προκρίθηκαν στον τελικό τους) θα ήταν το “Auzi cum bate” των Jukebox ft Bella Santiago

  4. Λίγο flat η φετινή συμμετοχή της Ρουμανίας. Κακό δεν το λες, ένα o.k. mainstream indie rock κομμάτι είναι, με δυνατή frontwoman φωνητικά. Ωστόσο, περνάει κάπως αδιάφορο και πολύ φοβάμαι ότι θα ξεχαστεί τη βραδιά του ημιτελικού. Δεν το ξεγράφω, όμως, ο δεύτερος ημιτελικός διαισθάνομαι ότι θα έχει εκπλήξεις στις τελευταίες θέσεις πρόκρισης… 4+/10 και 28/43

  5. Προσωπικά μ’ αρέσει πολύ (μάλλον από τους λίγους) και το βρίσκω εξαιρετικά αδικημενο. Μακάρι να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί (αν και με τη 2η θέση εμφάνισης και μετά τη μπούρδα του Rybak, δύσκολο αρκετά) Εδώ προκρίθηκε (και διακρίθηκε) η περσινή αστειοτητα..

  6. Στο πρώτο ενάμιση λεπτό, είσαι έτοιμος να σε πάρει ο ύπνος. Απο την στιγμή όμως που αρχίζει η ροκιά, το κομμάτι τα σπάει. Μεγάλο ρισπέκτ και στον στίχο, ο οποίος είναι εκπληκτικός (μόνο της Γερμανίας ίσως είναι καλύτερος). Θα περάσει στον τελικό μονάχα αν το recap περιέχει το δεύτερο -καλό- κομμάτι και όχι το βαρετό πρώτο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ