Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2018!


Το Ισραήλ, θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018 από τη Netta Barzilai, με το τραγούδι Toy, σε  σύνθεση των Doron Medalie (συνθέτης Golden Boy, Made of Stars) και Stav Beger.

Η Netta Barzilai είναι Ισραηλινή τραγουδίστρια από την πόλη Hod Hasharon και γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου το 1993. Συχνά τραγουδάει σε κλαμπ, αλλά και σε γάμους στο Τελ Αβίβ. Η ίδια της, έχει δηλώσει πως αν δεν ήταν τραγουδίστρια, θα είχε σπουδάσει ψυχολογία η σε παιδαγωγικό τμήμα, για να γίνει νηπιαγωγός. Η Netta, έχει υπηρετήσει στον στρατό και αποτελεί  μέλος του νεανικού κινήματος aNoar HaOved VeHaLomed.  H Netta έχει ιδιαίτερη εμφάνιση, που αντανακλά το ξεχωριστό μουσικό της στιλ. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ερμηνειών της, είναι η χρήση vocal looper, για το οποίο η ίδια έχει πει :

“όταν ήμουν 18 ετών, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας, παρακολούθησα ένα βίντεο από τον Kimbra, ένα καταπλητικό καλλιτέχνη και αυθεντία στο looping. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα looper. Αποταμίευσα αρκετά χρήματα, εργαζόμενη ως σερβιτόρα και κατάφερα να το αποκτήσω. Τώρα χρησιμοποιώ δύο loopers στις ερμηνείες μου, το πρώτο βρίσκεται στο παρασκήνιο και με το δεύτερο (visual looper) επεμβαίνω στην φωνή μου, πολλαπλασιάζοντας, προσθέτοντας αρμονία και ισοστάθμιση ήχου. “

Η Netta κατά την νεανική της ηλικία, πέρασε  από διάφορα σχολεία και συναντώντας  προβλήματα, υιοθέτησε  μια ξεκάθαρη στάση εναντίον του μπούλινκ. Έχει πει για τον εαυτό της σχετικά:

Δεν ήμουν δημοφιλές παιδί, ήμουν ένα κορίτσι με δραματική αντίληψη των πραγμάτων και παράλληλα πολύ ευαίσθητη. Είχα την ψυχή ενός καλλιτέχνη χωρίς προσδοκίες. Δεν ήθελα να διαφέρω, να είμαι περίεργη ή ξεχωριστή. Ήθελα να έχω φίλους, bat mitzvah, όπως όλοι οι άλλοι. Ήθελα να φοράω ρόυχα όπως όλοι οι άλλοι, να μιλάω όπως όλοι οι άλλοι, να νιώθω όπως όλοι οι άλλοι. Όμως, τίποτα δεν ήταν για μένα ίδιο με τους άλλους. Ο κόσμος όταν παρατηρεί κάτι διαφορετικό ή περίεργο σε κάποιον, τότε φοβάται, απομακρύνεται από αυτόν. Καταστάσεις σαν και αυτές, αποτέλεσαν συντροφιά μου, μέχρι στο τέλος του λυκείου. Τώρα θέλω να πως σε όλους κυνηγήστε τα όνειρά σας, η ζωή είναι σύντομη, τελειώνει σε τρία δευτερόλεπτα, για πιο λόγο να χάσετε χρόνο για να προσποιήστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε; η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα είναι κάτι που μπορεί να φέρει χαρά.

Για κάποια χρόνια η Barzilai έβλεπε το The Next Star, όμως δεν τολμούσε να πάρει μέρος στις οντισιόν. Ήρθε όμως η στιγμή που αποφάσισε ότι έχει να μοιραστεί πράγματα με τους ανθρώπους και έκανε το βήμα. Η ταλαντούχος ερμηνεύτρια, πέρασε με επιτυχία τις οντισιόν και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό της 13ης Φεβρουαρίου 2018 όπου και στέφθηκε νικήτρια.

Στο HaKokhav HaBa (The Next Star), η Netta ερμήνευσε τα “Rude Boy”, “A-Ba-Ni-Bi”, “Hey Mama”, “Papi chulo” / “Sing Hallelujah” / “Hachaiyim shelanu tutim”, “What Is Love”, “Barbie Girl”, “Wannabe”, “Beautiful”, “Kzat meshugat”, “Tik Tok” / “Gangnam Style”

Μέσα στα σχέδια της Barzilai, είναι δημοσιεύσει δικά της original κομμάτια και ήδη δουλεύει  σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση με τον παραγωγό της. Επιθυμεί παράλληλα να συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κομμάτι δεν είναι του στυλ μου αλλά καταλαβαίνω γιατί θεωρείται φαβορί. Η Νetta αναμφίβολα είναι ταλαντούχα και παρ’όλο που δεν θα ήθελα το κομμάτι αυτό να κερδίσει, δεν θα εκπλαγώ αν συμβεί κάτι τέτοιο.
    Καλή επιτυχία Ισραήλ!
    Υ.Γ. Η Dana International κέρδισε το 1998, 20 χρόνια μετά την 1η νίκη του Ισραήλ. Φέτος κλείνουμε 20 χρόνια από την νίκη της Dana International, άρα θα έχουμε την 4η νίκη του Ισραήλ; Η απάντηση τον Μάιο…

  2. Μου βγάζει κάτι πολύ δήθεν… Κάτι γκριμάτσες που κάνει τις βρίσκω ό,τι να ναι… Δε μου αρέσει

  3. Το λατρεύω!!! Ταλεντάρα, catchy, ξεχωριστό και ξεσηκωτικό. Τι άλλο θέλει; Μαζι με το δικό μας και του Βελγίου, το αγαπημένο μου φέτος.

  4. Την λατρεύω. Θα την έβλεπα άνετα νικήτρια. Αλλά φοβάμαι ότι οι επιτροπές δεν θα την στηρίξουν. Μόνο αν την στηρίξει πολύ ο κόσμος και έχει μεγάλη διαφορά από αυτά που θα στηρίξουν οι επιτροπές

  5. Κατ’ αντικειμενική κρίση είναι τραγούδι, το οποίο, είτε θα το αγαπήσεις, είτε θα το μισήσεις! Το ρεφρέν και τα ανατολίτικα στοιχεία του μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά τα επιφωνήματα και τα κακαρίσματα με ξενερώνουν απίστευτα όμως! Παρόλο το στιχουργικό τους νόημα, απλά υπάρχουν για να τραβήξουν τα βλέμματα… Και δεν είμαι καθόλου πολέμιος στα joke entries και στα πιο «ελαφρά» ακούσματα… Με αποτέλεσμα το εν λόγω τραγουδάκι να με έχει, τουλάχιστον, μπερδέψει στο σύνολό του… Η κοπελιά μορφάρα πάντως 🙂 Σίγουρα δε θα περάσει καθόλου απαρατήρητο από το κοινό (για την ακρίβεια θα το λατρέψουν), τόσο που η όποια τυχόν «αντίσταση» από επιτροπές δεν θα του στερήσουν την πρόκριση. Στον τελικό όλα είναι ανοιχτά, αλλά θεωρώ ότι δεν κερδίζει με τίποτα! 5+/10 και 24/43

  6. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ,όμως δυστυχώς πιστεύω θα έχει την ίδια τύχη με την Ιταλίας πέρσι ,δηλαδή οι επιτροπές δεν θα την στηρίξουν σε αντίθεση με τον κόσμο που θα την φτάσει μέσα στην πεντάδα αλλά για νίκη δεν ξέρω

  7. Σίγουρα δεν είναι μια συμμετοχή η οποία θα περάσει απαρατήρητη. Το πόσο καλά θα τα πάει εξαρτάται από την εμφάνιση της Netta. Αν δεν “παρασυρθεί” από τα προγνωστικά που τη θέλουν φαβορί και δεν παρουσιάσει κάτι εντελώς επιτηδευμένο πάνω στη σκηνή (όπως ο Francesco Gabbani πέρσι), τότε ίσως να επαληθευτούν τα προγνωστικά, τουλάχιστον στο televoting. Οι επιτροπές μπορεί να επηρεαστούν κι από την πολιτική του κράτους του Ισραήλ και τις τελευταίες εξελίξεις εκεί.

  8. Το εχω ξαναπεί και άλλες χρονιές.. αυτά ταψτραγούδια δεν έχουν τύχη για πρωτιά.. βλέπε ουκρανία κ βέρκα σεντουτσκα, οι γιαγιάδες της ρωσίας ο ισπανός και τόσα άλλα παλιότερα.. νομίζω ότι θα είναι δεύτερο, για να σπάσει τα δύο πρώτα. Οπωσδήποτε με κάνει να γελώ, κάποια σημεία του μου προκαλούν εκνευρισμό, γενικά το μου βγάζει και μια δηθενιά.. παρόλα αυτά μου αρέσει όχι όμως για πρώτο.. θεωρώ ότι θα καταταγεί μεταξύ 2 και 4 με πιθανότερη τη 2η. Και εκεί υα με ευχαριστούσε κιόλας. Αν έβγαινε πρώτο θα νευρίαζα με το διαγωνισμό.

  9. Εύχομαι να μην πάρει το βραβείο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ, γιατί δεν θα ξαναβγώ και γω για δουλειά και θα πάρω για τα καλά τον σωστό τον δρόμο!

  10. Πολυ αρνιτικιλα φετος οι ελληνες φαν για το ισραηλ.εχω διαβασει πολλα αρνητικα σχολια απο εξωτερικο αλλα οι ελληνες το βριζουν πολυ ασχημα απο ολους.ακους εκει σουργελο.πολλοι τους ενοχλει μονο και μονο επειδη ειναι ισραηλ.τους ενοχλουν τα κακαρισματα και καλα αν ηταν απο ρωσια θα επεφταν ολοι ξεροι.το θεωρω πολυ γουρικο που δεν το πολυγουσταρουν οι φαν.θα ηταν μια πολυ γλυκια εκδικηση να κερδισει.της το ευχομαι.ειναι φοβερη καλλιτεχνης δειτε βιντεο απο το ριαλιτυ που συμμετειχε,η γυναικα ειναι φωναρα και ειναι γελοιο να την συγκρινετε με γελοιες συμμετοχες.σιγουρα ο κοσμος πρωτη θεση και οι επιτροπες της δυτικης ευρωπης θα την στηριξουν οσο για την ανατολικη ξερουμε πως ψηφιζουνε.δεν την θεωρω δηθεν ειναι ο ευατος της.η πιο δηθεν συμμετοχη φετος ειναι της γαλλιας ξεκαθαρα.οσο φορες κερδισε το ισραηλ κερδισε με πιασαρικα τραγουδια που γιναν αμεσως επιτυχιες.εχει 6 χρονια νικητηριο τραγουδι να γινει σουξε,καιρος ειναι και η νεττα διαθετει ολο το πακετακι.που μου γιναν ολες ποιοτικες φετος.

    • Τουλάχιστον, Παύλο μου, μας αναγνωρίζεις το θεμελιώδες δικαίωμα να μη μας αρέσει; (Συγχώρεσέ μας για τα κακόβουλα σχόλια μερικές φορές αλλά όταν μας σπρώχνουν κάτι στη μούρη με βία όπως το τραγούδι της συμπαθέστατης Νέττα-ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ!!! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ!!! κτλ κτλ-και κάποιοι από μας θεωρούμε ότι απλά είναι μια σάχλα αλλά, για να μην στοχοποιηθούμε από τους παθιασμένους υποστηριχτές του, κάνουμε τουμπεκή…ε κι αυτή η σιωπή κάπου ξεσπά! Σου ζητώ ξανά να μας συγχωρήσεις).

    • Οποιαδήποτε χώρα να το έστελνε το ίδιο θα σκεφτόμουν, ακόμα και η Ελλάδα να ήταν. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με το Ισραήλ… Το τραγούδι μου “κλωτσάει” από τη στιγμή που έχει στείλει καλύτερα στον διαγωνισμό πχ 2014, 2015 ακόμα και το περσινό τους πιο συμπαθητικό μου ήταν απ τη φετινή μπούρδα. Το δικό μας καλύτερο είναι με συγχωρείς και ΝΑΙ το πιστεύω!

    • Λυπάμαι και συγνώμη ότι δεν μου αρέσει αυτό το τραγούδι και το έχω στη χειρότερη περίπτωση της euravision για φέτος και πιθανότατα στα σκουπίδια. Νομίζω ότι έχω δικαίωμα. Δεν είναι έτσι;
      Θα ήθελα να κάνω μια ευχή σήμερα, που είναι η Χριστιανική ονομαστική γιορτή μου.
      Στην κορυφή της λίστας να είναι η Ελλάδα και η Βουλγαρία μαζί!

      (χρησιμοποίησα μετάφραση гоогле από τα βουλγάρικα)

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ?? ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  11. Είναι από αυτά τα τραγούδια που από τη μία τα μισείς και από την άλλη, χωρίς να το θέλεις, τα σιγοτραγουδάς και σου “κολλάνε” στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι σε μερικούς αρέσει, αλλά θεωρώ ότι έτσι υποβαθμίζεται η ποιότητα που θα θέλαμε να έχει ο διαγωνισμός. Όχι ότι κρίνω τη δουλειά και την προσπάθεια της κοπέλας. Σε αυτό που κάνει είναι πολύ καλή και μπράβο της που το νιώθει τόσο και πάει με ένα τραγούδι που την εκφράζει. Όμως, προσωπικά, δεν θα ήθελα να πάρει το βραβείο. Ας βγει και 10αδα ή 5αδα, αλλά όχι βραβείο.

  12. Φρέσκο, ανανεωτικό, συνδυάζει πολλά είδη μουσικης χωρίς να γίνεται αχταρμάς κ επιπλέον πανεξυπνοι στίχοι. Όσο για τη Νετα μορφαρα κ ταλενταρα. Γουστάρω πραγματικά να κερδίσει

  13. Παιδιά συγγνώμη…τώρα που διάβασα και τους στίχους σε όλο τους το μεγαλείο…τώρα ναι…τώρα καταλαβαίνω την τομή που πραγματοποιεί το Toy στην τέχνη της στιχουργικής. Συγγνώμη ξανά για την αδυναμία, την ανεπάρκεια της νοητικής μου αντίληψης να συλλάβει αυτό το φιλοσοφικό/κοινωνιολογικο/ψυχαναλυτικό μεγαλείο. Συγγνώμη και πάλι. Μόνο μια λέξη. Συγγνωμη.

  14. Ας περάσει πρώτα αυτός ο εμετός στον Τελικό, που μου θέλει και βραβείο!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

  15. Ξερασμα,σουργελο,εμετος ωραια σχολια.μια νικη του ισραηλ σας χρειαζεται ετσι για εκδικηση.

    • ΠΡΟΣ ΟΓΚΑΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μαζεψτε τον συγκεκριμενο. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε απειλες!!!!

  16. To τραγούδι ως τραγούδι είναι κακό, ένα trash του κερατά στην πραγματικότητα, η ερμηνεύτρια έχει καλλιτεχνικά ένα ενδιαφερον. Διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το πως θα μπορέσει να αποδώσει όλο αυτόν τον αχταρμά ζωντανά επί σκηνής.
    Tα περί μηνυμάτων μέσω κακαρισμάτων είναι απλά για γέλια.

    Επίσης, μία ενδεχόμενη νίκη του Ισραήλ πιθανότατα θα προκαλέσει και μία προβληματική διοργάνωση του χρόνου. Όχι μόνο για τις αναταραχές στη χώρα που περνάνε πάλι περίοδο κλιμάκωσης, αλλά και για τη γενικευμένη δυσαρέσκεια στην Ευρώπη για τον Νιετανιάχου και τις πολιτικές του Ισραήλ σε σχέση με τους Παλαιστίνιους.

    Δεν θα απέκλεια αποχωρήσεις χωρών σε ενδειξη διαμαρτυρίας ή συμμετοχές με πολιτικές αναφορές.

  17. Με το ζόρι να το βγάλουν αριστουργημα με βαθύ νόημα. Ε λοιπόν όχι, είναι μόνο μια κοπέλα που κακαριζει αλληθωριζοντας.. αλλα το κάνει σου λέει με στυλ μιας κι έχει και looper.. τι να το κάνουμε ,φίλοι μου, που είναι σύγχρονος και πιασαρικος ήχος και που έχει καλή φωνη.. (που αναμφισβήτητα έχει)
    Οι δημιουργοί ενος τραγουδιού λογικό κι επαινετο είναι να έχουν καινοτομες ιδεες καθώς επίσης είναι θεμιτό και να σκαρφίζονται ακόμη ότι το τραγούδι έχει ερισματα από τη χι ψι ιδεολογία-κινημα, αλλά αν οι Ισραηλινοί παρουσιάσουν στη σκηνή κάτι σαν αυτό που κάναν στο βίντεο ας μην περιμένουν η πλειοψηφία του κόσμου που θα το ακούει/βλέπει πρωτη φορα να μην πει “τι μπούρδα είναι αυτή..” κοινώς να μην το αντιμετωπίσουν ως joke entry. Φυσικά και θα πάρει πάρα πολλές ψήφους για ευνόητους λόγους αλλά δεν είναι τραγούδι βραβείου, μην τρελαθούμε κι όλας. Αλλά ακόμα κι αν κερδίσει που λέει ο λόγος πάλι δε θα σημαίνει ότι είναι κανένας ύμνος.. άλλωστε προσωπικά τα τελευταία χρόνια εκπλησσομαι αρνητικά από ορισμένα τραγούδια που κερδίζουν το βραβείο.

  18. Θυμίζει σε όλα μα όλα την περσινή συμμετοχή της Ιταλίας, μόνο που το Occidentali’s Karma περνούσε και ένα μήνυμα! !! Από την στιγμή που έχει αρκετές ομοιότητες με την συμμετοχή της Ιταλίας, θα ρισκάρω και θα πω ότι δεν θα κερδίσει! Τώρα αν τα καταφέρει τι να πω! !! Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    • Δε γίνεται τέτοιες συμμετοχές να έχουν τη προσοχή όλων και άλλες πολύ πιο αξιόλογες προτάσεις να περνάνε στο ντούκου…. Οκ στη eurovision βλέπεις τα πάντα αλλά όχι και να υπερεκτιμηθει τόσο μια κοπέλα που κάνει τη κότα (θέλω να δω live πως θα της βγει)

  19. Αυτή η κοπέλα τραγουδάει καθόλου κανονικά τραγούδια με κανονική φωνή? Έψαξα στο youtube για να βρώ καμία ερμηνεία της σε οποιοδήποτε αλλο τραγουδι για να δω γιατί την εξυμνούν μερικές και μερικοί. Ότι βρήκα είναι σαν αυτό που στέλλει στην eurovision. Όλα της τα τραγούδια είναι σε στυλ τρελλοκοτσιδούς. Κρατάει ένα μιξεράκι μπροστά της και κράζεται σαν να κάνει φάρσες στο τηλέφωνο. Δεν την έχω καν για τραγουδίστρια.

      • Προφανως και εισαι εβραιος. Κατανοητο. Κανενα προβλημα και μπραβο σου.
        Γιατι ομως θελεις να δουμε το Ισραηλ….σαν ΘΥΜΑ;;;
        Δεν καταλαβαινω την επιμονη σου.
        Απλα σε καποιους δεν αρεσει αυτο το ειδος τραγουδιου.
        Ολοι εδω μιλανε για το τραγουδι και την τραγουδιστρια, ενω εσυ για το κρατος του Ισραηλ. Δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. Ξανασκεψου το.

      • Τι κάνουμε;;;; χαχαχα καλά και ο Ιταλός πέρσι με αέρα νικητή πήγε στο Κίεβο μέχρι που βρήκε μπροστά του τον τυφώνα Σαλβαδόρ και κατάλαβε ότι το δικό του τραγούδι μπροστά στου Πορτογάλου δεν έπιανε μια

  20. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ …. ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ , ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ . ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ , ΝΤΡΟΠΗ !!
    1ο ΙΣΡΑΗΛ
    2η ΕΛΛΑΔΑ

    • Διαβαζεις αλλο σαιτ, δεν μπορει!!!
      Πες μου σε παρακαλω πολυ ποιοι αναφερθηκαν στο κρατος του Ισραηλ εδω μεσα.
      Ολοι αναφερονται στην ερμηνευτρια και το τραγουδι της.
      ΥΓ. Γραφω κεφαλαια σημαινει φωναζω. Ειναι το λιγοτερο αγενες.

  21. Φίλε Παύλο δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, κάτι μου λέει όμως ότι είσαι μικρός για να έχεις τόσο πάθος για μια τραγουδιστρια που ούτε έχεις ακούσει από κοντά, ούτε γενικότερα εχεις ακούσει τη φωνή της κανονικά. Προχθές διάβαζα στη lifo (που της επλεκε το εγκωμιο) για το μηχάνημα που χρησιμοποιεί για λουπες και γέλαγα μόνος μου γιατί παρουσίαζε ως πρωτοπορία, κάτι που έχει τριάντα χρονια (και βάλε) ιστορία (από εγχώρια σκηνή της electronica μέχρι τον παραγωγό της Madonna στο “music”, τον Mirwais) Αν πάλι δεν είσαι μικρός, τότε ή έχεις σχέσεις με το Ισραήλ και θιγεσαι τόσο πολύ ή έχεις σχέσεις με παραγωγό του τραγουδιού. Αλλιώς, τόσο έντονη αντίθεση δεν τη καταλαβαίνω. Forum είναι εδώ, ο καθένας έχει την άποψή του και την εκφράζει όπως αυτός κρίνει. Το αν είναι σουργελο η ίδια η κοπέλα δεν μπορώ να το πω γτ πολύ απλά δεν τη ξέρω προσωπικά αλλά ότι το τραγούδι δεν πολυαξιζει, ε, νομίζω έχω την ελευθερία να το πω. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει να βγει από τη Loreen τραγούδι που να ακουστεί πέραν του διαγωνισμού. Αν δεν αξίζει, μη σώσει να βγει γτ θα εκθέσει κι άλλο τον διαγωνισμό. Το euphoria ήταν κομματαρα με φωνή, ερμηνεία, ευφυιες στήσιμο και όχι μια συμπαθής ευτραφης νεαρή κοπελιτσα που κακαριζει και υποτίθεται πως έτσι κάνει και κοινωνικό σχόλιο. Ούτε νομίζω ότι κάποιος, Έλληνας ή ξένος θα έλεγε ποτέ ότι η Βερκα πχ ήταν τραγουδιστριαρα, ώστε να μιλάς για ανιση μεταχείριση. Καταληγωντας (αν μου επιτρέπεις να πω κι εγώ τη γνώμη μου) θα έλεγα πως μολονότι μετά το πρώτο άκουσμα το συνηθισα και μπορώ να το αντέξω, επουδενι δεν θα ήθελα να κερδίσει το διαγωνισμό, και γιατί υπάρχουν ωραιότερα κομμάτια και γιατί το επίπεδο του διαγωνισμού θα πέσει κι άλλο και δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο. Σημείωση :Τρομάζω στην υποψία όσων θα δω στη σκηνή το Μαιο απ’τη συγκεκριμένη συμμετοχή.

  22. Παιδιά σοβαρολογείτε; Αν καταλαβαίνω καλά, το να μη μας αρέσει το Τοy είναι ένδειξη αντισημιτισμού και μίσους εναντίον του κράτους του Ισραήλ κατά τη γνώμη μερικών αναγνωστών εδώ; Με κάθε σεβασμό, πάτε καλά;

    • Πολλές φορές στην ιστορία τα θύματα του αυταρχισμού καταλήγουν να εκδηλώνουν εκείνα αυταρχικές συμπεριφορές προς άλλους.

    • Δεν μας αρέσει το toy? Μας πονάει που το Ισραήλ είναι φαβορί… Μιλάμε ό,τι του φανεί του Λολοστεφανη. Μισούμε το Ισραήλ κλπ κλπ… Κάθε χρόνο ακούμε και από ένα πετυχημένο.. Μπράβο προοδεύουμε

  23. φιλε spyros83 24 ειμαι και δεν ειμαι εβραιος nikolas-sweden.Δεν σας επιβάλλω να λατρεψετε το τραγουδι της Νεττα αλλα μερικοι μην το βριζετε τοσο χυδαια,λεξεις οπως σουργελο,εμετος,αισχος δειχνουν πολυ κακια και κατι αλλο.δεν εχω ξαναδιαβασει στην ελλαδα τετοια σχολια για αλλη αποστολη ουτε φετος ουτε αλλη χρονια.κατι παρομοια βλεπω απο ρωσια,ουκρανια και εκει επεκτεινονται και στα κιλα της τραγουδιστριας.ακομη πριν βγει το τραγουδι και το βλεπαν μερικοι ψηλα στα στοιχηματα πεταγαν κακιουλες,ειχαν σκασει.ειμαι 100% σιγουρος οτι ανθρωποι το βριζουν χωρις να το εχουν ακουσει και τρεμουν σε μια νικη του ισραηλ.και μην διαβαζω χαζα οτι θα αποχωρησουν χωρες το 19,το ισραηλ λατρευει την γιουροβιζιον και για δευτερη χρονια ετοιμαζει παρτυ που θα συμμετεχουν οι μισες χωρες και παραπανω.το ισραηλ ειναι η μοναδικη χωρα που τολμαει.εχει προσφερει τραγουδαρες στο διαγωνισμο.και ειναι η χωρα που το 1998 εδωσε το φιλι της ζωης στο διαγωνισμο,η συζητηση γυρω απο την πιο επικη και θυελλωδη συμμετοχη της γιουροβιζιον ανεβασε πολυ το διαγωνισμο,μερικοι το μαθαν και απο αυτο το γεγονος μην μιλησω για την γκει κοινοτητα που κολλησε μετα απο αυτο.οσα εντυπα δεν ειχαν γραφτει ποτε για το διαγωνισμο γραφτηκαν εκεινο το ετος και το επομενο.με ολο αυτο το ροζ που ακολουθησε την δεκαετια 2000 εβγαλε λεφταααααα η γιουροβιζιον και ερχονται τωρα κατι τζαμαλες και κατι σαλβαδοροι για να μας το παιξουν και να μας ανεβασουν επιπεδο.τι ειναι επιπεδο δηλαδη;ευχομαι το μαιο να το σηκωσει για να απαντησει σε πολλους.spyros83 μην τρομαζεις για το τι θα δεις τον μαιο,διαθετει φωναρα η γυναικα και για εσας τους απαιτητικους.και πιο επιπεδο να πεσει;επιπεδο δηλαδη;στη διασκεδαση δεν υπαρχει επιπεδο.απολυτως τιποτα δεν θα γινει αν κερδισει.ενα χαρουμενο τραγουδι θα κερδισει.επιμενω οτι σε πολλους ενοχλει επειδη ειναι ισραηλ.Η γιουροβιζιον ειναι μια χαρουμενη και πολυχρωμη γιορτη και το τραγουδι της νεττα ταιριαζει γαντι.

    • H συνωμοσιολογία για σκοτεινά σχέδια εναντίον τους ήταν πάντα σύμπτωμα των Εβραίων. Και αν κάποτε είχε μία βαση λόγω των διώξεων που είχαν υποστεί, σήμερα αποτελεί απλά ένα χαρακτηριστικό του έθνους τους.

      Το τραγούδι του Ισραήλ μπορεί μία χαρά να κρινεται και αρνητικά, όπως και οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και με πιο αιχμηρές, ακραίες, άστοχες εκφράσεις. Και η κριτική κρίνεται. Αυτός δεν σημαίνει ότι κρίνεις τη χώρα.

      Και ας σταματήσει αυτός ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας “Μην κρίνετε γυναίκες, Εβραίους, μαύρους, ομοφυλόφιλους, μουσουλμάνους, χοντρούς, κοντούς, γιατί σίγουρα έχετε ρατσιστικά κίνητρα για να το κάνετε!”. Οι πάντες μπορούν να κρίνονται για αυτό που παρουσιάζουν δημόσια. Το αν η κριτική είναι εύστοχη, σοβαρή, τεκμηριωμένη ή όχι, είναι΄ένα άλλο θέμα.

  24. Σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο, αλλά εύχομαι να μην κερδισει γιατί υπάρχουν καλύτερα τραγούδια!

  25. Παιδιά μην τσακώνεστε και ΜΟΝΟ επειδή είναι το Ισραήλ ΔΕΝ πρόκειται να κερδίσει απορώ πως δεν το σκέφτεται κανείς μέχρι τώρα.Ειναι δυνατόν να γίνει διοργάνωση στο Ισραήλ ;;;;!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ