ΡΩΣΙΑ: Η Julia Samoylova μιλάει αποκλειστικά στον OGAE GREECE!

Η Julia Samoylova, όπως είναι ήδη γνωστό, θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Πορτογαλία με το τραγούδι “I Won’t Break”. O OGAE Greece εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί της την οποία η ίδια δέχθηκε αμέσως, με ιδιαίτερη χαρά! 

Συνέντευξη: Ιωάννης Δανιήλ | Φωτογραφικό Υλικό: Vladimir Smirnov (PR&Press από το Channel 1 Russia)

OGAE Greece: Για ποιο λόγο αποφάσισες να λάβεις μέρος στη Eurovision και τι σημαίνει αυτός ο διαγωνισμός για σένα;

Julia Samoylova: H Eurovision είναι ένα μεγάλο βήμα στη ζωή και την καριέρα μου και είναι ένα όνειρο της παιδικής μου ηλικίας που θα γίνει πραγματικότητα. Όσο πλησιάζει ο διαγωνισμός τόσο μεγαλύτερος είναι ο ενθουσιασμός που νιώθω!

Ο.G.: Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν έμαθες ότι σε επέλεξαν για να πας στη Eurovision;

J.S.:Ήμουν βασικά χαρούμενη και θυμάμαι ότι μια σκέψη με διαπέρασε: “Αυτό είναι! Έγινε!”

O.G.: Πως θα περιέγραφες το τραγούδι σου “I Won’t Break”; Οι στίχοι του σε τι αναφέρονται; Περνάει κάποιο μήνυμα σε όσους το ακούνε;

J.S.: Μου αρέσει πολύ το νέο μου τραγούδι. Ακούγεται δυνατό, το νιώθεις δυνατό και νομίζω ότι μου ταιριάζει ακόμα καλύτερα από ότι το “Flame Is Burning”. Μου αρέσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά και ως ακροάτρια. Σίγουρα θα συμπεριλάμβανα στη λίστα των αγαπημένων μου ένα τραγούδι σαν κι αυτό . Το τραγούδι σας διδάσκει να ακούτε την καρδιά σας και να πάτε εκεί που σας οδηγεί αυτή: στην ευτυχία. Δεν έχει σημασία πόσο μακρύς και δύσκολος θα είναι ο δρόμος.

O.G.: Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι από την ιστορία της Eurovision και για ποιο λόγο;

J.S.: Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Molitva” της Marija Serifovich από την Σερβία. Είναι ένα πολύ δυνατό τραγούδι που αγγίζει την ψυχή σου.

O.G.: Έχεις πάει ποτέ στη Λισαβόνα ή στην Πορτογαλία; 

J.S.: Όχι ποτέ. Ανυπομονώ να την επισκεφθώ όταν θα πάω εκεί για τη μαγνητοσκόπηση της καρτ-ποστάλ στα τέλη Μαρτίου. Είμαι βέβαιη ότι θα απολαύσω τόσο τη χώρα όσο και το ταξίδι.

O.G.: Ποιος είναι ο στόχος σου για τον διαγωνισμό της Λισαβόνας;

J.S.: Αρχικά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να αρέσει το τραγούδι μου στο κοινό όσο αρέσει και σε μένα. Και επίσης θέλω η χώρα μου να είναι υπερήφανη για μένα και με την παρουσίασή μου εκεί.  

O.G.: Θα ήθελες να μας πεις ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

J.S.: Τόνοι από σχέδια! Και όλα έχουν να κάνουν με τη μουσική μου καριέρα. Σύντομα θα κυκλοφορήσω το ντεμπούτο άλμπουμ μου για το οποίο ανυπομονώ πολύ και στη συνέχεια θα κάνω περιοδεία. Πρώτα απ ‘όλα σε όλη τη Ρωσία! Έπειτα, ποιος ξέρει; Μπορεί και να εμφανιστώ σε διάφορες χώρες της Ευρώπης… Ακόμα και στην Ελλάδα!

Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Julia Samoylova για την προθυμία της να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό της Λισαβόνας.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η Ρωσία συμμετέχει στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, στις 10 Μαΐου. 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2018.

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πραγματικά λυπάμαι πολύ για τη λάσπη που τρώει κάτω από το τραγούδι καθώς και για τα dislike..δεν το αξίζει..προσωπικά μου αρέσει πολύ..αν δεν είναι δεκάδα…τουλάχιστον θα είναι στις θέσεις 10 με 13..good luck 🙂 🙂

  2. Σιγα ρε παιδιά με τη φωνή.. Λες και η Φουρειρα έχει καλύτερη.. Ή λες και οι tatu είχαν φωναρες..Προσωπικά το τραγούδι το βρίσκω αξιοπρεπεστατο εως καλό αλλά αυτό είναι υποκειμενικο. Η φωνή φαίνεται πειραγμενη αλλά χωρίς να την έχω ακούσει live, δεν θεωρώ πως μπορώ να εκφέρω άποψη με βεβαιοτητα. Σε κάθε περίπτωση, λίγη διακριτικοτητα και ευγένεια για τη κοπέλα δεν βλάπτει. Σε άλλους είστε εξαιρετικά επιεικεις, σ’ αυτή βρήκατε να εξαντλησετε την αυστηροτητα σας?

    • Μιας και ανταλλάσσουμε απόψεις και είμαι ένας εξ αυτών που σχολίασαν αιχμηρά την φωνητική αδυναμία της Γιούλια να σου υπερτονισω ότι γράφοντας “μια ακόμα άφωνη προστέθηκε..” εννοούσα τη Φουρέιρα και τη Jessica Mauboy (τη δεύτερη ισως άδικα, ομολογω, και σίγουρα προωρα, κρίνοντας μόνο από το λάιβ της στο ιντερβαλ) Σαφώς και δεν πρέπει να κρίνουμε από μόνο τη studio version, ελα όμως που βρίσκω τη φωνή της Γιούλια ακόμα κι εκεί αδύναμη, ιδιαίτερα στο “flame is burning”
      Τελος ελπίζω να μην εννοούσες πως καλό είναι να είμαστε πιο επιεικείς ως προς τη Ρωσίδα εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς της γιατί αυτό κι αν δεν ακούγεται έως και προσβλητικό.. από τη στιγμή που επελέγη διαγωνίζεται επί ίσοις όροις no matter what 🙂

      • Καταρχάς χαίρομαι για το ύφος και το επίπεδο της απάντησης σου. Όπως προείπα, η φωνή κρίνεται βάσει υποκειμενικων κριτηριων. Αυτό που ακούω δεν προσβάλλει τ’αυτιά και την αισθητική μου, σε κάθε περίπτωση όμως η κριτική μου δεν είχε σκοπό να εστιασει εκεί. Δεν υποστηρίζω την επιεικεστερη μεταχείριση της με γνώμονα την κατάσταση της, σε καμία περίπτωση . Απλώς διατυπωσα τη διαφωνία μου σχετικά με το όλο (δυσμενες) κλίμα που διαμορφώθηκε εξαρχής στα σχόλια από την υποψία ακόμα της υποψηφιότητας της. Δεν θέλω να κερδίσει ή να πριμοδοτηθει λόγω της αναπηρίας της (ή ιδιαίτερης ικανότητας όπως είναι ο politically correct όρος) αλλά βρίσκω και άδικο να μειώνεται εκ των προτέρων η (οποία) αξία της συμμετοχής της και να μιλάμε για χρηση της ιδιότητας της (χωρίς να έχουμε ακούσει καν το κομμάτι) προς αγραν ψηφων. Το βρίσκω εντελώς άδικο και εντέλει ρατσιστικό.

  3. […] Η Julia Samoylova  φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το Europarty που διοργανώνεται στη χώρα της. Για πρώτη φορά, θα έχουμε τη δυνατότητα να την ακούσουμε να ερμηνεύει ζωντανά τη φετινή συμμετοχή της I won’t break! Αξίζει να σημειωθεί, ότι σήμερα 7 Απρίλη είναι τα γενέθλιά της και ο OGAE Greece της εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία! Happy Birthday Julia!!! Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχαμε εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη μαζί της την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ