ΡΩΣΙΑ: Ακούστε το τραγούδι της Julia Samoylova!

Η Yulia Samoylova θα εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Πορτογαλία!

Το video clip για το τραγούδι ‘Ι Won’t Break‘, κυκλοφόρησε πριν λίγο στο διαδίκτυο. Πρόκειται για διαρροή, καθώς το επίσημο video clip θα κυκλοφορήσει σήμερα το βράδυ.

https://vimeo.com/259554635

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για μένα απ τα καλύτερα ακούσματα φέτος. Οκ δεν το έχει με τα αγγλικά, αλλά αν βελτιωθεί ως τον Μάιο κι έχει και καλή live ερμηνεία πιστεύω θα πάει πολύ καλά! Είπαν ετοιμάζουν και κάτι ιδιαίτερο επι σκηνής και καθότι πρόκειται για Ρωσία είμαι σιγουρος ότι θα ‘ναι καλό. Απο ‘κει και πέρα για νίκη δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά ακόμα κι αν συμβεί δεν θα εκπλαγώ

  2. Από αυτά που βγήκαν καλό είναι… Βέβαια μέχρι σήμερα δεν έχω ξεχωρίσει κανένα πλην της ΕΣΤΟΝΙΑΣ και της ΕΛΛΆΔΑΣ….. Αν και εμείς για πρωτιά δεν υπάρχει περίπτωση για πολλούς λόγους και λόγο ΕΡΤ

  3. Το τραγούδι μου άρεσε, χωρίς ωστόσο να με εντυπωσιάσει. Αν κρίνω απ’ τα υπόλοιπα τραγούδια, νομίζω ότι εύκολα θα μπει στην 5αδα.

    Ως τώρα τα 10 αγαπημένα μου.
    1. Ελλάδα
    2. Ουγγαρία
    3. Κύπρος
    4. Ρωσία
    5. Γαλλία
    6. Βέλγιο
    7. Αζερμπαϊτζάν
    8. Φιλανδία
    9. Εσθονία
    10.Αρμενία

  4. Έτσι κι έτσι αλλά ανώτερο του περσινού .. Η φωνή της πολύ αδύναμη.
    ΥΓ: Στο μεταξύ το Ισραήλ όχι μόνο ανέβηκε πρώτο στα στοιχήματα αλλά ήδη χτίζει διαφορά από τη δεύτερη θέση. Έχουμε τρελαθεί μου φαίνεται.

  5. Σαφώς καλυτερο από το περσινό της που το θεωρούσα γελοίο αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τραγούδι που αξίζει να προκριθεί στον τελικό (αλλά πρόκειται για τη Ρωσία και μάλιστα μια Ρωσία που απείχε) ακόμη κι αν φωνητικα το αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων της η Yulia, αν και ας μη γελιομαστε, μια ακόμα ακόμα αφωνη προστέθηκε στην παρέα για Λισαβόνα.

  6. Μπράβο Ρωσία!Εξαιρετικό κομμάτι!!Μπράβο!!

    Παιδιά τι γίνεται φέτος, θα τρελαθώ!

    * Η καλύτερη Γιουροβίζιον EVER!!!!
    Έχει όλα τα είδη μουσικής σε πολύ ποιοτικό επίπεδο: Κλασικό,έντεχνο,ρόκ,πόπ,χέβι μέταλ, τα πάντα όλα!!!

    # Θα γίνει χαμός φέτος για το Βραβείο…!!!!!

  7. Δεν μου αρέσει καθόλου.αλλα επειδή είναι η Ρωσία και ότι μαλακια και να στείλει θα είναι δεκάδα.

  8. Πρεπει να δουλέψει αρκετα τα αγγλικα και την αρθρωση της.
    Σαν τραγουδι παγερα αδιαφορο.
    Δεν θα ευχηθω καλη επιτυχια διοτι ο.τι και να στειλει η μαμα Ρωσια θα είναι δεκαδα.

    • Το πρόβλημα στην άρθρωση οφείλεται κυρίως στην ιδιαιτερότητα της & όχι στην κακή προφορά των Αγγλικών της.

      • Μου εκανε εντυπωση το σχολιο σου και εκανα ενα google search. Θελει μαγκιά να μην τα παρατας και μπραβο της. Δυστυχώς το τραγουδι δεν αντιπροσωπεύει τη δύναμη που μπορει να κρύβει η ιδια.

  9. Fαίνεται ότι οι Ρώσοι υπεύθυνοι, όταν πληροφορήθηκαν το ισραηλίτικο τραγούδι, σκιάχτηκαν τόσο που ορκίστηκαν η ρώσικη συμμετοχή να είναι τόσο άχρωμη, άοσμη, άγευστη, ουδέτερη που να μην απασχολήσει κανέναν στο φετινό διαγωνισμό. Άλλη μια χώρα που στο δρόμο για τη Λισσαβώνα μπέρδεψε το μέτρο με τη μετριότητα.

  10. Είναι εξαιρετικό τραγούδι. Αναρωτιέμαι που ακούν κάποιοι την κακή προφορά στα αγγλικά και την μέτρια φωνή! Και μήπως καλό θα ήταν να ακούμε ένα τραγούδι με τα αυτιά της ψυχής μας και όχι με τα αυτιά ενός φιλολόγου αγγλικής φιλολογίας;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ