ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ακούστε snippet της συμμετοχής!

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα ένα μικρό μέρος (snippet) της συμμετοχής του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2012. Το Μαυροβούνιο συμμετέχει στο φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι  Euro neuro που το ερμηνεύει ο Rambo Amadeus. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

[youtube id=”qou1Z4lowN4″ width=”600″ height=”350″]

 

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος


18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ζητώ ταπεινότατα συγνώμη Gaitana μου, επειδή κατάθαψα τη συμμετοχή σου! Είναι για βραβείο όσκαρ καλύτερου τραγουδιού μπροστά στο μαυροβουνιακό …… πυρηνικό απόβλητο. Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας ήθελα να ‘ξερα! Απορώ γιατί ξοδεύουν χρήματα οι Μαυροβούνιοι για μια εντελώς χαμένη υπόθεση, για ένα διεθνή εξευτελισμό. Αλλά όταν το κράτος κάνει “χρυσές δουλειές” ως κέντρο λαθρεμπορίου δεν το νοιάζει να πετάξει και λίγα χρήματα κυριολεκτικά για πλάκα. Κράτη μαριονέτες, ελπίζω να μην καταντήσουμε ποτέ έτσι, ας μην λαμβάνουν καλύτερα μέρος.

  2. Αντίο, λοιπόν αντίο, το χάνω κι αυτό το (γιουροβιζιονικό) το πλοίο, και κάνει Θεέ μου ένα κρύο, όταν στον Α’ ημιτελικό θα παραμείνωωωω!!!

  3. Συγχαρητήρια Μαυροβούνιο!Το καλύτερο τραγούδι μέχρι τώρα για υποψηφιότητα να πάρει 0 βαθμούς (και μείον αν υπήρχαν).Μπράβο στον καταπληκτικό καλλιτέχνη (κακοτέχνη βασικά) Rambo Amadeus που θα σηκωθεί ο άλλος Amadeus (ο Mozart) απ’τον τάφο να τον σκοτώσει.Μάλλον τους είχαν πρήξει οι φαν να συμμετάσχουν και είπαν κάτσε να βγάλουμε ένα τραγούδι που να μην ξαναθέλουν να πάμε Γιουροβίζιον…

  4. τι λετε ρε παιδια?δεν μπορει να ειναι αληθεια..αποκλειεται..θα πρεπε να το απαγορευσει η ebu και να αποκλεισουν το μαυροβουνιο για παντα..

  5. Epeita apo to ektrwma tis Tsexias to 2009 erxetai to Mavrovounio to 2011 na mas pei oti:”Nai,yparxei kai xeirotero”…….I lexi aisxos kai apaisio einai liges,aporw an kapoios tha parei thlefwno i tha steilei minima gia ayto to tragoudi….

    • αντικειμενικα καλες eurovision ηταν το 2004 και 2009..

      απο κει και μετα 2008,2011….

      και θα συμφωνησω οτι φαινεται η φετινη πολυ μετρια εως κακη..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ