ΑΥΣΤΡΙΑ: Ακούστε τη φετινή της συμμετοχή!

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστρίας ORF μετέδωσε πριν λίγο το τραγούδι που θα αποτελέσει την 51η εκπροσώπησή της στο διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι λέγεται “Nobody but you” και ο εκπρόσωπος της χώρας, όπως είχε γίνει γνωστό από το Δεκέμβριο θα είναι ο 34χρονος  Cesár Sampson.

Ο Cesár ως μέλος των Symphonix International συμμετείχε στην παραγωγή των συμμετοχών της Βουλγαρίας το 2016 και 2017, οι οποίες έφεραν τη χώρα στην 4η και 2η θέση αντίστοιχα, δηλαδή τις καλύτερες θέσεις που έχει βρεθεί η Βουλγαρία μέχρι σήμερα! Μάλιστα το 2016 ήταν και επί σκηνής στα φωνητικά της Poli Genova! Η ίδια ομάδα παραγωγής θα φροντίσει και τη δική του συμμετοχή στη Λισαβόνα!

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να περιμένουμε την 8η Μαϊου, βραδιά του πρώτου ημιτελικού, για να δούμε εάν ο Cesár θα κερδίσει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 12ης Μαϊου!

Πώς σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Αυστρίας;

 

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία φωνή ο Cesár, συμπαθητικό το τραγούδι του. Εν τω μεταξύ και ο Νathan πέρσι στα χιόνια έτρεχε 😛 αλλά είναι άλλης φιλοσοφίας τραγούδι δε λέω. Καλή επιτυχία στην Αυστρία!

  2. Ενταξει δεν ειναι και τοσο εντυπωσιακο το τραγουδι της Αυστριας αλλα η γνωμη μου ειναι οτι δυσκολα θα περασει στον τελικο

  3. Θυμίζει αρκετά το περσινό της Αυστραλίας αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα ιδιαίτερο

  4. Πρωτο ακουσμα. Συμπαθητικος ηχος, αλλα δεν ξεχωριζει. Υπαρχουν χιλιαδες τετοια τραγουδια.

    • Ενα ακομα σχολιο.
      Μπορει να περασει τελικο λογω επιτροπων (η αγαπη των επιτροπων στην Αυστρια τα τελευταια χρονια κατανταει σκανδαλο. Κοντευει να φτασει αυτη της Αυστραλιας και της Σουηδιας).

  5. Ωραιο κομματι συγχρονο και ωραια φωνη.Μου θυμιζει λιγο απο Kwabs-Walk αλλα ισως να ειναι και ιδεα μου.

  6. Ωραίο κομμάτι, αν και δεν διαφέρει και πολύ από όλα τα υπόλοιπα pop κομμάτια που κυκλοφορούν. Μου δίνει πολλά John Legend vibes, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα δείξει πώς θα πάει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ