ΑΡΜΕΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του δεύτερου Ημιτελικού του «Depi Evratesil 2018»!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο δεύτερος Ημιτελικός του εθνικού τελικού της Αρμενίας, Depi Evratesil 2018 (=Προς την Eurovision 2018) ο οποίος έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν! Δέκα υποψήφιοι καλλιτέχνες με αντίστοιχα υποψήφια τραγούδια διαγωνίστηκαν στον αποψινό, δεύτερο Ημιτελικό διεκδικώντας μία ευκαιρία για τον γύρο του Μεγάλου Τελικού που θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου!

Πιστό στην ώρα του, το show ξεκίνησε στις 20:15 ώρα Ελλάδος και μεταδόθηκε από την συχνότητα του Καναλιού 1 της κρατικής τηλεόρασης της Αρμενίας. Παρουσιάστρια της βραδιάς, η μοναδική στο είδος της, Gohar Gasparyan, μία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που το όνομά της σχετίζεται άμεσα με τον διαγωνισμό της Eurovision μιας και η ίδια από το 2010 εκτελεί χρέη Αρχηγού Αποστολής των Αρμενικών συμμετοχών στους διαγωνισμούς.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσιάστρια Gohar να λέει δυο λόγια για τη βραδιά ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η παρέλαση των δέκα καλλιτεχνών που διαγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο Ημιτελικό. Χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις, ξεκίνησε η παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών με την Maria’s Secret να ανοίγει την αυλαία με την συμμετοχή της «Escape». Πριν από την κάθε εμφάνιση, ένα βίντεο/card-postal όπως συμβαίνει και στον διαγωνισμό της Eurovision παρουσίαζε τον κάθε καλλιτέχνη ο οποίος μοιραζόταν με το παρευρισκόμενο κοινό αλλά και τους τηλεθεατές λίγες πληροφορίες για την ζωή του και την πορεία του στη μουσική αλλά και για ποιο λόγο επιθυμεί να συμμετέχει στη Eurovision 2018!

Η σειρά εμφάνισης των δέκα υποψήφιων τραγουδιών ήταν: 

  1. Maria’s Secret – Escape
  2. Arman Mesropyan – What you hide
  3. Kamil Show – Puerto Rico
  4. Suren Poghosyan – The voice
  5. Amaliya Margaryan – Waiting for the sun
  6. Alternativ – Stare at me
  7. Tyom – Follow the ocean
  8. Sevak Khanagyan – Qami
  9. Mariam – Fade
  10. Asmik Shiroyan – You and I

 

 

 

 

Μετά τις εμφανίσεις και των δέκα τραγουδιών, δόθηκε δεκαπέντε λεπτά χρόνος για να ψηφίσει το κοινό και ακολούθησε το καθιερωμένο video/recap με αποσπάσματα από όλες τις εμφανίσεις. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Green Room συνομιλώντας με τους καλλιτέχνες ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα video-αφιέρωμα με τις συμμετοχές της Αρμενίας στην Eurovision, από το 2006 μέχρι και σήμερα!

Επίσημη καλεσμένη του 2ου Ημιτελικού του Depi Evratesil ήταν η Suzana Melkonyan, μία από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης Αρμενικής μουσικής σκηνής. Η ίδια συμμετείχε στο Depi Evratesil 2017 διεκδικώντας το εισιτήριο για το Κίεβο και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους πάντες για τις φωνητικές της δυνατότητες. Η Suzana ερμήνευσε ζωντανά στη σκηνή του Depi Evratesil 2018 αποσπάσματα από τρία δημοφιλή νικητήρια τραγούδια της Eurovision: το “1944” της Jamala (Ουκρανία 2016), το “Rise like a phoenix” της Conchita Wurst (Αυστρία 2014) και το “Euphoria” της Loreen (Σουηδία 2012).

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα video αφιερωμένο στην νίκη του Salvador Sobral στον διαγωνισμό της προηγούμενης χρονιάς αλλά και στην διοργάνωση του φετινού διαγωνισμού. Τέλος, κοινό και τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα πέντε τραγούδια που κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό από την βραδιά του πρώτου Ημιτελικού του Depi Evratesil 2018!

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα αποτελέσματα! Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από το τηλεοπτικό κοινό (κατά 50%) και από μία ειδική κριτική επιτροπή (κατά 50%) που απαρτιζόταν από μέλη από την Σουηδία, την Μάλτα, την Εσθονία, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Λετονία!

Τα πέντε υποψήφια τραγούδια και οι πέντε υποψήφιοι καλλιτέχνες που κατάφεραν στο τέλος της βραδιάς να εξασφαλίσουν από μία θέση στον γύρο του μεγάλου τελικού της Κυριακής είναι και που ανακοινώθηκαν με τυχαία σειρά είναι: 

  1. Sevak Khanagyan – Qami
  2. Amaliya Margaryan – Waiting for the sun
  3. Kamil Show – Puerto Rico
  4. Mariam – Fade
  5. Asmik Shiroyan – You and I

Πως κρίνετε εσείς τα αποτελέσματα; 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη βραδιά εκ νέου εδώ!

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για τον Μεγάλο Τελικό του Depi Evratesil 2018, τη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To Qami έσωσε κάπως τη βραδιά ως τραγούδι και φωνή. Να μη φορούσε και τη στολή του Μπατμαν, καλά θα ‘ταν.

  2. Προβληματισμενος φετος με την Αρμενια. Τo Qami που ηταν απο την αρχη το αγαπημενο μου δεν με συνεπηρε λαιβ οπως στη στουντιο βερσιον. Δεν ξερω αν εχει να κανει με τεχνικα θεματα στον ηχο της βραδιας αφου πολλες συμμετοχες δεν με ενθουσιασαν φωνητικα. Επισης αχαρακτηριστο το στυλιστικο του κομματι με την μπλουζα/πανωπλια με six pack κοιλιακων.

    Ευχαριστη εκπληξη η Amaliya Margaryan που ηταν πολυ καλη φωνητικα και με εκανε να δω με αλλο ματι την συμμετοχη της. Απο τους αλλους που περασαν στον τελικο λιγα πραγματα ή δεν ειναι του γουστου μου οι συμμετοχες τους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ