ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Απόψε επιλέγει εκπρόσωπο!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημέρωσει εδώ, πέντε τραγούδια θα διαγωνιστούν στον φετινό τελικό του Μαυροβουνίου, Montevizije 2018. Οι 5 υποψηφιότητες επιλέχτηκαν από μια ειδική επιτροπή, ανάμεσα από 31 τραγούδια που είχαν υποβάλει την υποψηφιότητα τους για τον εθνικό τελικό.

Το ‘Montevizije θα μεταδοθεί ζωντανά από το Podgorica Hilton Hotel, απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδος, θα είναι διάρκειας 2 ωρών και η επιλογή του τελικού νικητή θα προκύψει από 100% televoting.

Τα τραγούδια θα παρουσιαστούν με την εξής σειρά:

  1. Nina Petković – Dišem
  2. Vanja Radovanović – Inje
  3. Ivana Popović Martinović – Poljupci
  4. Katarina Bogićević – Neželjena
  5. Lorena Janković – Dušu mi daj

Με βάση αυτή τη σειρά, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου RTCG έδωσε στη δημοσιότητα τη βδομάδα που πέρασε τα snippets (20 δευτερολέπτων) των 5 υποψήφιων τραγουδιών.

Ακούστε τα στο παρακάτω βίντεο και πειτε μας αν ξεχωρίζετε κάποιο.

Καλεσμένοι στο αποψινό εθνικό τελικό του Μαυριβουνίου είναι:

ο Slavko Kalezić , περσινός εκπρόσωπος της χώρας, που θα παρουσιάσει 2 τραγούδια, το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στη Eurovision του Κιέβου “Space” και το νέο του single “El ritmo”.

o Knez, που εκπροσώπησε το Μαυροβούνιο στη Eurovision 2015 με το τραγούδι Adioκαι είχε φέρει την καλύτερη μέχρι τώρα θέση στο διαγωνισμό (13η θέση)

και ο φετινός εκπρόσωπος της Αλβανίας Eugent Bushpepa που θα παρουσιάσει την συμμετοχή του “Mall” στην 3-λεπτη version του τραγουδιού!

Συνεχίζετε να ψηφίζετε στο poll του OGAE Greece! Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στη Eurovision 2018;

Ποιο τραγούδι πιστεύετε ότι θα κερδίσει;
×

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μάθετε τον εκπρόσωπο του Μαυροβουνίου στη Eurovision 2018!

Γιάννης Δανιήλ

[φωτογραφία: eurovisionworld]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ