ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ακούστε το “Monsters”!

 

Λίγα λεπτά νωρίτερα κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο από τα τρία υποψήφια τραγούδια της Saara Aalto για την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει σε τρεις μήνες στη Λισαβόνα. Όπως είχε ήδη ανακοινώσει, το τραγούδι φέρει τον τίτλο “Monsters“. Τα άλλα δύο υποψήφια τραγουδια θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 16 και 23 Φεβρουαρίου αντίστοιχα! Μπορεί άραγε το “Monsters” να αποτελέσει την ιδανική εκπροσώπηση για τη Φινλαδία αυτή τη χρονιά;

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν πιστεύω να επιλεγεί αυτό. Είναι χιλιοακουσμενο ποπ που δε σου μένει κιόλας. Ελπίζω στα δύο εναπομείναντα τραγούδια να υπάρχει έστω ένα πολύ καλύτερο από αυτό και το οποίο θα το απογειώνει με την αδιαμφισβήτητα ωραία φωνή της η Saara.

  2. Κομματάρα είναι. Club anthem. Ειναι queen η τύπισσα. She slays που λέμε…και αν το πρώτο ειναι τοσο δυνατό και δροσερό και σέξυ που θες να ξανακούσεις , φαντάσου πως ειναι τα αλλα δυο υποψήφια που τα αφησε για το τέλος…. Η Ελλάδα δεν έχει δεδομένο τον τελικό ούτε φέτος.

  3. Το περίμενα κάπως πιο μυστηριώδες, αλλά είναι εντυπωσιακό όσο να πεις. Εντάξει το κλιπάκι θα ήταν η πεμπτουσία της τέχνης αν πέρα από πόζες στο φακό είχε και λίγη δράση, λίγο δάγκωμα, λίγο splatter, κάτι τέλος πάντων. Αναμένουμε και τα άλλα βέβαια.

    Υ.Γ Ο τυπάς με το magenta κραγιόν και το επιθετικό φρύδι μου θύμισε Frida Kahlo…

    (8,5/10 για αρχή)

  4. Telio! Anevastiko! Oso perissotero to akus toso kalitero ine. Exi k fonara. Tora apla perimeno na to do on stage. K gia mena ine poli dinato, melodiko k poli pio dinato apo ta sinithismena pop komatia. 10/10. Perimeno na akuso k ta ala 2 vevea. Good luck Finland!

  5. Εμένα μ αρεσει κ κατι μ λει οτι τα αλλα θα ειναι ακομα καλύτερα συν την φωνή μ την άψογη κίνηση μαζι τις δίνει αέρα για την Λισαβόνα κακά τα ψέματα παιδιά η Φινλανδία φέτος παει για πολυ καλη θεση η κοπελα στο ενεργητικό τις βέβαια εχει γκαντεμιά αφου εχει βγει σε όλους τους διαγωνισμούς π εχει συμμετάσχει X factor Fin UK και 2 φορές στον εθνικό τελικό για ν παει Γιουροβίζιον το 11 και το 16 μου φαίνεται έρχεται ν παρει το αίμα τις πίσω καλη τύχη και χαίρομαι πολυ για την Φινλανδία!!!

  6. Μου αρέσει, μου έμεινε στο αυτί σχεδόν από την αρχή που το άκουσα, αναμένουμε και για τα επόμενα!

  7. Αγαπαμε Σααααρα Άαλτο(καπως ετσι παει κανονικα η προφορα)…
    τη λατρεψα απο τη 1η στιγμη που την ειδα περσυ στο xfactor uk…
    και ας μην κοροιδευομαστε γι αυτο τη στελνουν απευεθειας…
    ειναι φωναρα η γυναικα και απιστευτη show woman(οχι φουρειρα φαση μην μπερδευτειτε)…
    το κομματι αρχιζε οκ αλλα μετα δεν…τιποτα το συναρπαστικο αλλά απο αυτα που εχουν βγει μεχρι τωρα νομιζω είναι κλασεις ανωτερο…
    περιμενουμε και τα υπολοιπα να δουμε τι εχει να μας δειξει αν και στατιστικα τα καλα τα αφηνουν για το τελος παντα 😉
    Αν και δεν ανηκει στις αγαπημενες μου σαν χωρα φετος θα κανω μια εξαιρεση..!!
    GO SAARA..!!!

  8. Τίποτα το ιδιαίτερο! !! Τετοιου είδους συμμετοχές θυμίζουν πολύ την συμμετοχή της Γερμανίας το 2013 που πάτωσε.

  9. Προβλέπω τοπ 5 αν όχι πρωτιά για Φινλανδία φέτος στο κοινό τουλάχιστον (αν και πολύ νωρίς)
    Και όχι επειδή το συγκεκριμένο τραγούδι είναι wow αλλά επειδή η Saaraa θα δώσει ρέστα πάνω στην σκηνή! ???

  10. Χμ
    Την Σάαρα δεν την ήξερα. Την έμαθα απόψε.
    Όταν το άκουσα είπα καλό το studio version αλλά επί σκηνής θα βγαίνει η φωνή; κατά πώς φαίνεται όμως η κοπέλα μπορεί και τραγουδάει όντως εξαιρετικά ΚΑΙ live. Δεν ξέρω γιατί τόση ξυνίλα από μας, τα σχόλια στο youtube είναι απόλυτα διθυραμβικά, κάτι που της δίνει δυναμική στη φετινή φινλανδική συμμετοχή.

  11. Δεν είναι να τρελαθείς αλλά δεν είναι κακό. Καλή παραγωγή, πολύ καλή φωνή αλλά είναι ένα mix πολλών τραγουδιών Eurovision και όχι μόνο που έχουμε ξανακούσει. Βέβαια για να πούμε και την αλήθεια αν αυτό το τραγούδι ας πούμε το είχε πέρσι η Ελλάδα με την Demy μάλλον θα πετάγαμε από τη χαρά μας σωστά? Δηλαδή σε σύγκριση με την περσινή πατάτα που στείλαμε εμείς, αυτό εδώ είναι αριστούργημα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ