ΤΟΥΡΚΙΑ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της παρουσίασης της φετινής συμμετοχής!

Μέσα από μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή, αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στον Can Bonomo,  εκπρόσωπο της Τουρκίας στην Eurovision 2012, θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό η συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου TRT, η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και όλα είναι έτοιμα για την πρώτη μετάδοσή του, μέσα από το συγκεκριμένο show που ετοιμάζεται στον κρατικό σταθμό. Η εκπομπή αναμένεται να έχει διάρκεια μισής ώρας, και θα περιλαμβάνει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Can Bonomo, αλλά και μια μίνι συναυλία, στην οποία ο ίδιος θα ερμηνεύσει κάποιες από τις επιτυχίες του. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, στις 19:20 ώρα Ελλάδας. Το show θα προβληθεί απ’ ευθείας και μέσω διαδικτύου (περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε θα δοθούν σε επόμενο άρθρο μας).

Η Τουρκία διαγωνίζεται φέτος στον Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Κλείνοντας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εμφάνιση του Can Bonomo στον εθνικό τελικό του Αζερμπαϊτζάν για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της χώρας, ο οποίος διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στην φετινή διοργανώτρια πρωτεύουσα.

Θανάσης Νάκος

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ