ΚΥΠΡΟΣ: Η Ελένη Φουρέιρα στο «Σπίτι της Κύπρου»!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2018 Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο «Σπίτι της Κύπρου» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Κυπριακής αποστολής στον φετινό διαγωνισμό.

To «Σπίτι της Κύπρου» αποτελεί τμήμα  της Πρεσβείας  της  Κυπριακής Δημοκρατίας και βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φυσικά και η ομάδα αποστολής του κρατικού καναλιού της Κύπρου ΡΙΚ καθώς και η δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας, Panik Records.

Η παρουσίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00. Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη και δεν σταμάτησε να ευχαριστεί το Κυπριακό κανάλι για την ευκαιρία που της δίνει, να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision που όπως είναι γνωστό είναι μεγάλο της όνειρο. Όπως δήλωσε, υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής και θέλει – ανεξαρτήτως θέσης – να κάνει μία μοναδική εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία της πορείας της Κύπρου στον διαγωνισμό. Επίσης, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την ομάδα που καλείται να έχει σ’ αυτήν την τόσο  σημαντική στιγμή της καριέρας της και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον συνθέτη του κομματιού Alex P όσο και για την Sacha Jean Baptiste, που θα αναλάβει την σκηνική επιμέλεια!

H παρουσίαση του τραγουδιού αναμένεται να γίνει επίσημα τέλη Φεβρουαρίου όταν θα είναι έτοιμο και το video clip και θα λάβει χώρα στην Λευκωσία.

Ως τότε, μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για περισσότερες εξελίξεις!

Πηγή Φωτογραφιών: cybc: eurovision cyprus

Written by 

Related posts

6 Thoughts to “ΚΥΠΡΟΣ: Η Ελένη Φουρέιρα στο «Σπίτι της Κύπρου»!”

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

  Καλή επιτυχία, Κύπρος!!!

 2. giorgosthess

  Sacha Jean Baptiste αναμένετε σκηνική παρουσία ΦΩΤΙΑ!!!!

 3. Αλέξης

  Θυμίζει πολύ την Iveta (Αρμενία 2016)

 4. Nikolas-sweden

  Καλη επιτυχια στη Φουρειρα και την Κυπρο μας!

 5. Giorgos P.

  Λέτε Nicosia 2019 ???

 6. kay

  Καλή επιτυχία Κύπρος και του χρόνου Λευκωσία 2019 όλοι εκεί θα είμαστε γιατί όχι!

Comments are closed.