ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απόψε ο Τελικός!

Μετά από μια σειρά εκπομών που γνώρισαν αρκετή επιτυχία, ήρθε η ώρα για τον μεγάλο τελικό της Γερμανίας μεταξύ δύο υποψηφίων. Απόψε, λοιπόν στις 21:15 ώρα Ελλάδος, πραγματοποιείται η τελευταία εκπομπή του “Unser Star für Baku” που θα αναδείξει τον επόμενο εκπρόσωπο της περσινής διοργανώτριας.

Η διαδικασία θα διαφέρει από αυτή των προηγούμενων εκπομπών. Σήμερα, οι δύο υποψήφιοι Roman Lob και Ornella de Santis θα ερμηνεύσουν από τρια διαφορετικά τραγούδια ο καθένας, προτάσεις διαφορετικών δισκογραφικών εταιρειών, που γράφτηκαν ειδικά για αυτούς. Στο τέλος της πρώτης φάσης του διαγωνισμού, το κοινό με την ψήφο του θα επιλέξει ένα τραγούδι για τον καθε ένα υποψήφιο, το οποίο θα ερμηνεύσουν ξανά στη δεύτερη φάση της διαδικασίας, όπου και θα επιλεγεί αυτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Sandra Rieß και Steven Gätjen, ενώ ρόλο συμβουλευτικής επιτροπής έχουν οι Thomas D, Alina Süggeler και Stefan Raab.

Σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής Thomas D, μεταξύ των δημιουργών που κατέθεσαν τραγούδια βρίσκεται και ο διάσημος Βρετανός μουσικός Jamie Cullum, τραγούδιστής της pop/Jazz ο οποίος ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα το 2008 στην κατηγορία Καλύτερο Τραγούδι, με το “Gran Torino”.

Τον τελικό μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εδώ

Αλέξανδρος Λιάπης

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ