ΜΑΛΤΑ: Σήμερα ο τελικός του MESC 2018!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα shows ανά την Ευρώπη συνεχίζονται με σκοπό να επιλέξει η κάθε χώρα τον εκπρόσωπο της για την Λισαβόνα. Πέμπτη κατά σειρά χώρα που θα επιλέξει τη φετινή της συμμετοχή, είναι η Μάλτα.

Στον Εθνικό Τελικό της χώρας, Malta Eurovision Song Contest (MESC) 2018, θα λάβουν μέρος 16 υποψήφιοι καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να διαγωνιστούν επί σκηνής για να διεκδικήσουν την πρωτιά που θα τους δώσει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Μάλτα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η παρουσίαση των 16 υποψήφιων τραγουδιών θα γίνει με βάση την παρακάτω σειρά εμφάνισης:

  1. Aidan– Dai laga
  2. Mariana Conte– Rocket
  3. Jasmine– Supernova
  4. Matthew Anthony– Call 2morrow
  5. Danica– One step at a time
  6. Dwett– Breaking point
  7. Lawrence Grey– Love renegade
  8. Richard & Joe– Song for dad
  9. Tiziana– First time
  10. Eleonor Cassar– Back to life
  11. Rhiannon– Beyond blue horizon
  12. Brooke– Heart of gold
  13. Christabelle Borg– Taboo
  14. Deborah C– Turn it up
  15. Avenue Sky– We can run
  16. Petra– Evolution

To MESC 2018, θα διεξαχθεί σήμερα στις 22:00 ώρα Ελλάδος και ο νικητής θα αναδειχθεί από τον συνδυασμό της ψηφοφορίας του κοινού και της επιτροπής. Μπορείτε να δείτε τον τελικό ζωντανά εδώ.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον τελικό θα θέλαμε τη γνώμη σας. Ακούστε όλα τα υποψήφια τραγούδια και ψηφίστε ποιο θεωρείτε το καλύτερο για να εκπροσωπήσει την Μάλτα στη Eurovision 2018!

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece! 

Ποιος υποψήφιος καλλιτέχνης επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Μάλτα;
×

 

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για να μάθουμε μαζί το 5ο τραγούδι της φετινής Eurovision.

Γιάννης Δανιήλ

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ