ΓΕΡΜΑΝΙΑ: H Lena δεν ξεχνά τη Eurovision!

Πιστή η Lena στο διαγωνισμό που την ανέδειξε και την έκανε γνωστή σε όλη την Ευρώπη, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με διαφορετικό αυτή τη φορά τρόπο με τη Eurovision, μετά τη νίκη της στο Όσλο το 2010 και τη 10η θέση το 2011 στο Ντύσελντορφ.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο focus.de δήλωσε ότι θα την ενδιέφερε πολύ να είναι ένας από τους κριτές στο show Unser Star fur Bacu που θα αναδείξει τον εκπρόσωπο της Γερμανίας στη Eurovision το 2012. Φυσικά, όπως αναφέρει το esctoday.com, ένα ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς την πίεση της συμμετοχής, απλά σαν τουρίστρια θα ήταν υπέροχο για εκείνη.
Εντωμεταξύ ξεκινάει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας στο Τμήμα Γλωσσών και Πολιτισμού της Αφρικής και Φιλοσοφίας.
Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και το νέο της single αλλά και το videoclip του τραγουδιού What a man που αποτελεί το soundtrack της νέας ταινίας του γερμανού σκηνοθέτη Matthias Schweighöfer.

Στη Eurovision το 2011 η Lena ερμήνευσε το τραγούδι Τaken by a stranger κατακτώντας τη 10η θέση με 107 βαθμούς, με 10 βαθμούς από την Αυστρία, 8 από Δανία, Ελβετία, Λευκορωσία, Λετονία και 4 βαθμούς από την Ελλάδα.

 

Λουκάς Βλαβιανός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ