ΓΑΛΛΙΑ: Οι 8 φιναλίστ του Destination Eurovision 2018!

Το Destination Eurovision 2018 μπαίνει στην τελική φάση του και έτσι σύντομα, όλοι θα γνωρίζουμε  τον φετινό εκπρόσωπο της Γαλλίας στη Eurovision της Λισαβόνας! Οι 18 συμμετέχοντες του Destination Eurovision 2018 πέρασαν από 2 ημιτελικούς και έτσι προέκυψαν οι 8 φιναλίστ του τελικού.

Μπορείτε να δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα στους 2 ημιτελικούς παρακάτω:

Πρώτος ημιτελικός  –  Δεύτερος ημιτελικός

Οι 8 φιναλίστ του μεγάλου τελικού είναι οι εξής

1. Lisandro Cuxi – Eva – live εμφάνιση

2. Madame Monsieur – Mercy – live εμφάνιση

3. Max Cinnamon – Ailleurs – live εμφάνιση

4. Emmy Liyana – OK ou KO – live εμφάνιση

5. Nassi – Rêve de gamin – live εμφάνιση

6. Malo’ – Ciao – live εμφάνιση 

7. Igit – Lisboa Jérusalem – live εμφάνιση

8. Louka – Mamma mia – live εμφάνιση 

Το αποτέλεσμα των 8 φιναλίστ του τελικού Destination Eurovision 2018 αποφασίστηκε και στους 2 ημιτελικούς από τις δύο επαγγελματικές κριτικές επιτροπές σε ποσοστά 50% αντίστοιχα. Η γαλλόφωνη επιτροπή αποτελούνταν από τους: Amir, Isabelle Boulay και Christophe Willem. Η διεθνής επιτροπή αποτελούνταν από τους: Christer Björkman, Nicola Caligiore και Olga Salamakha. 

Η Γαλλόφωνη κριτική επιτροπή [Φωτογραφία: eurovision.tv]

To αποτέλεσμα του τελικού θα κριθεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από μία διεθνή κριτική επιτροπή. Η επιτροπή αυτή θα απαρτίζεται από εκπροσώπους των αποστολών 10 χωρών. Οι 3 επικεφαλής από Σουηδία, Ιταλία και Λευκορωσία είναι ήδη γνώριμοι μιας και ψήφισαν στους 2 ημιτελικούς. Οι υπόλοιποι 7 εκπρόσωποι αποστολών θα είναι από Βουλγαρία, Αρμενία, Ελβετία, Ρωσία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ισλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Αρμενία την βαθμολογία θα δώσει η Iveta Mukuchyan (εκπρόσωπος της χώρας το 2016)!

Εν αναμονή λοιπόν, του μεγάλου τελικού του Destination Eurovision 2018, το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21:55 ώρα Ελλάδας!

Εσείς ποιο τραγούδι προτιμάτε;

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece!

Ποιο τραγούδι θέλετε να εκπροσωπήσει την Γαλλία στην Λισαβόνα;
×

 

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: wiwiblogs.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O Nassi έχει υπέροχο και πολύ ξεσηκωτικό τραγούδι ωστόσο φωνητικά δεν με έπεισε. Το Mercy είναι μαγικό, απλά δε ξέρω τι τύχη θα έχει στην Eurovision. Αλλά και όλα τα υπόλοιπα τραγούδια είναι πολύ καλά, μαζί με αρκετά που αποκλείστηκαν…δύσκολη επιλογή φέτος.

    • Ο Nassi είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί. Το Mercy έχει κάτι από Mylene Farmer η τύπισσα είναι φωνάρα. Θα ήθελα όμως καλύτερη ενορχήστρωση και ο τύπος με την κιθάρα είναι λίγο ντεκαβλε χαλάει την εικόνα. Επίσης δε θέλω να την δω με αυτή την ηλιθια φορμα. Παραμένει όμως το φαβορί και αγαπημένο για μένα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ