EUROCLUB: Lust in Rio…και ας αρχίσει το party!!!

Το ταξίδι με προορισμό την Eurovision 2018 στην Λισαβόνα έχει ξεκινήσει με την διαδρομή να είναι καθηλωτική! Σημερινός σταθμός πέρα από την ημερομηνία κλήρωσης των χωρών σε ημιτελικούς είναι και το EUROCLUB!!! 

Το night club που θα γίνει ο χώρος του Euroclub από τις 4 Μαΐου μέχρι τον μεγάλο τελικό της 12ης Μαΐου είναι πλέον γεγονός. Tο όνομα αυτού Lust in Rio! To club Lust in Rio βρίσκεται στην όμορφη περιοχή Cais do Sodré, ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Είναι δίπλα στο σταθμό του τρένου και λογίζεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Λισαβόνα. Η ατμόσφαιρα του μαγαζιού είναι πάντα χαλαρή, αλλά ραφιναρισμένη από την μαγεία του ποταμού Τάγου!

Στις παρακάτω photos μπορείτε να απολαύσετε το εσωτερικό του Lust in Rio!!!

Φωτογραφίες: eurovision.tv – asduaspor3.com

Το φετινό Euroclub απέχει 12 χιλιόμετρα από την Altice Arena, αλλά είναι πολύ κοντά στο Eurovision Village που θα βρίσκεται στην Praça do Comércio. Η Praça do Comércio είναι η πιο αξιοσημείωτη πλατεία της Λισαβόνας και εκεί θα στηθεί μία μεγάλη οθόνη από όπου το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τα live shows! Το EuroVillage θα είναι ο κεντρικός κόμβος για δραστηριότητες χορηγών και διαφόρων δρώμενων καθώς και σειράς συναυλιών και παραστάσεων, καθ’ όλη την διάρκεια της Eurovision.

Praça do Comércio [Φωτογραφία: eurovision.tv]

Η Τελετή έναρξης του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision προγραμματίστηκε για την Κυριακή 6 Μαΐου. Οι αποστολές των 43 συμμετέχοντων χωρών θα περπατήσουν φέτος, πάνω σε ένα ειδικό μπλε χαλί (όχι κόκκινο παρακαλώ!!!). Η τελετή θα λάβει μέρος στο Μουσείο Τέχνης, Αρχιτεκτονικής και Τεχνολογίας (ΜΑΑΤ) πριν από την υποδοχή που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Ηλεκτρισμού της Λισαβόνας.

MAAT Museum, Lisbon [Φωτογραφία: eurovision.tv]
Και όλα αυτά δίπλα στην μοναδική θέα του μαγευτικού ποταμού Τάγου! Εξάλλου φέτος οι διοργανωτές έχουν ως κεντρικό θέμα το γαλάζιο του ωκεανού και τη ναυτιλία. Άρα λογικό είναι όλα τα μεγάλα events να βρίσκονται δίπλα στα καταγάλανα νερά…!

Σας καλούμε όλους λοιπόν να γίνετε οι συνταξιδιώτες μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι και φέτος!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com και όλοι μαζί θα απολαύσουμε τη διαδρομή…

OGAE Greece Team

[Κεντρική φωτογραφία άρθρου: godiscoverportugal.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ