ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: 250 συμμετοχές από 60 χώρες μέχρι σήμερα για τον εθνικό τελικό!

Η διαδικασία επιλογής εκπροσώπου για το 2018, έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 10 μέρες για τον Άγιο Μαρίνο και η πρώτη φάση της αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα από σήμερα. Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 250 συμμετοχές, προερχόμενες από 60 διαφορετικά κράτη. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου όταν και λήγει η προθεσμία κατάθεσης συμμετοχής, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα.

Όλες οι συμμετοχές που κατατέθηκαν με τη μορφή βίντεο αναμένεται να δημοσιευτούν στο επίσημο site της διοργάνωσης www.1in360.com αλλά και στο YouTube. Εκεί το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά σχολιάζοντας, κάνοντας like και να μοιράζεται τις συμμετοχές στα social media. Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν μόνο ηχητικό κλιπ για την διαδικασία, δεν θα δουν, προς το παρόν τουλάχιστον, τη συμμετοχή τους να δημοσιεύεται. Θα τους ζητηθεί ωστόσο -ξανά-η αποστολή της συμμετοχής τους συνοδευόμενη από βίντεο.

Ο καθένας από σας λοιπόν, χωρίς ιδιαίτερο κόπο έχει τη δυνατότητα να στείλει τη συμμετοχή του και να παλέψει για μία θέση στον εθνικό τελικό του κρατιδίου.

Διαβάστε στο προηγούμενο άρθρο μας αναλυτικά τις λεπτομέρειες για το πρωτότυπο αυτό project και την διαδικασία που απαιτείται για την αποστολή της συμμετοχής!

 

 

Written by 

Related posts

4 Thoughts to “ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: 250 συμμετοχές από 60 χώρες μέχρι σήμερα για τον εθνικό τελικό!”

 1. Το 2008 είχαν στείλει ένα καταπληκτικό τραγούδι.
  Απο’κει και πέρα… το χάος.

  1. EurovisionFan

   Συμπαθητικό μπορείς να το πεις, αλλά όχι και καταπληκτικό.. μα τα παραλέμε

  2. mangelo

   Όντως καταπληκτικό και αδικημένο κατάφορα. 10 χρόνια σχεδόν μετά και το ακούω ακόμα

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ