ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Εθνικός τελικός και για το 2018 – ημερομηνίες!

Το Ουκρανικό ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι STB σε συνεργασία με τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας UA:PBC, θα διοργανώσει για ακόμα μία φορά τον εθνικό τελικό για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision.

Τον περασμένο Αύγουστο ο UA:PBC, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της Ουκρανίας στην επερχόμενη Eurovision 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Ο μηχανισμός επιλογής εκπροσώπου παραμένει ίδιος τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Εθνικός τελικός της Ουκρανίας για την Eurovision 2018 θα πραγματοποιηθεί σε τρία σόου τα οποία θα αναμεταδοθούν από το STB και το UA:PBC’s Κανάλι 1.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι:

 • 1ος ημιτελικός 10/02/2018
 • 2ος ημιτελικός 17/02/2018
 • Μεγάλος τελικός 24/02/2018

Στην φετεινή Eurovision οι O.Torvald εκπροσώπησαν την Ουκρανία με το τραγουδι Time, και κατέλαβαν την 24η θέση στον μεγάλο τελικό.

Related posts

2 Thoughts to “ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Εθνικός τελικός και για το 2018 – ημερομηνίες!”

 1. Νίκη Σαμοθρακιώτη

  Πως τα καταφέρνουν οι Ουκρανοί και βγάζουν πάντα τραγούδι υποψήφιο για βραβείο δεν μπορώ να καταλάβω! Και η Ρωσία το έχει αυτό, αλλά σε μικρότερο βαθμό από ότι η Ουκρανία! Δίνουν άλλη γεύση και ενδιαφέρον στο διαγωνισμό παρά τα παρατράγουδα τους. Μπράβο τους!

  1. mangelo

   Συμφωνώ, πραγματικά αξιοθαύμαστο. Εμένα δε προσωπικά μου άρεσαν καπως και οι συμμετοχές τους που δεν έφτασαν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα 2005 και η φετινή)

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ