ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Απόψε αποφασίζει για το Μπακού – Ακούστε τα τραγούδια!

Με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ολοκληρώνεται απόψε το Melodi Grand Prix 2012, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί η συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2012.

Του αποψινού τελικού προηγήθηκαν τρεις ημιτελικοί, από τους οποίους προκρίθηκαν οι εννέα από τις δέκα συμμετοχές που διεκδικούν το εισιτήριο για το Μπακού. Το δέκατο τραγούδι προστέθηκε ως wildacrd, κατ’ όπιν της κρίσης της ειδικής επιτροπής του διαγωνισμού.

Η λίστα των καλλιτεχνών και των τραγουδιών που διαγωνίζονται στην τελική φάση της διοργάνωσης έχει ως εξής:

  1. ToojiStay
  2. Reidun SætherHigh On Love
  3. Lise Karlsnes Sailors
  4. PlumboOla Nordmann
  5. Malin ReitanCrush
  6. Nora Foss Al-JabriSomewhere Beautiful
  7. CarburetorsDon’t Touch The Flame
  8. Petter Øien & Bobby BareThings Change
  9. Yaseen & Julie MariaSammen
  10. Tommy FredvangMake It Better

Η προβολή του show θα ξεκινήσει στις 20:55 ώρα Ελλάδας και θα υπάρξει ταυτόχρονη αναμετάδοση μέσω διαδικτύου, τόσο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του NRK (για να παρακολουθήσετε πατήστε εδώ), όσο και μέσω του επίσημου ιστότοπου της EBU, του eurovision.tv (για να παρακολουθήσετε πατήστε εδώ).

Ειδική εμφάνιση στο interval act της βραδιάς θα πραγματοποιήσει ο εκπρόσωπος της χώρας και νικητής του διαγωνισμού Eurovision 2009, Alexander Rybak, καθώς η περσινή εκπρόσωπος Stella Mwangi δεν θα μπορέσει να παραστεί λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Ταυτόχρονα, οι δέκα φιναλίστ της διοργάνωσης θα πραγματοποιήσουν από κοινού μια εμφάνιση-έκπληξη, έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις τους στο διαγωνιστικό τμήμα.

Κλείνοντας, μπορούμε να ακούσουμε τα δέκα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν σε λίγες ώρες στη σκηνή του Melodi Grand Prix 2012.

Θανάσης Νάκος

 


 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο τους δημιουργούς της ”Βέρας στο δεξί” μια νέα μεγάλη παραγωγή τα ”Μυστικά της Εδέμ”…Απο τους δημιουργούς του Popular…μια δυνατή επιλογή…STAY!!!!

  2. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΑΚU

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ