EUROVISION 2017: Δεύτερη πρόβα Λετονίας!

Μετά τη Σλοβενία, είναι η σειρά της Λετονίας για να κάνει την δεύτερη πρόβα της!

Ακόμη μία εκκεντρική και ιδιαίτερη εμφάνιση για την Λετονία από το συγκρότημα Triana Park! Η τραγουδίστρια Agnese Rakovska εμφανίζεται φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και λευκές λεπτομέρειες, ψηλές μεταλλικές μπότες σε χρυσό και ασημί αποχρώσεις και δύο ξανθές πλεξούδες στα μαλλιά της. Είναι έντονα βαμμένη κάτι που ταιριάζει και με το ιδιαίτερο σκηνικό στο οποίο κυριαρχεί το πράσινο και το μπλε χρώμα ενώ υπάρχουν ψυχεδελικές χρωματικές λεπτομέρεις στο φόντο και στο πάτωμα. Το stand του μικροφώνου της τραγουδίστριας που είναι ροζ κλέβει τη παράσταση τα δύο περίπου πρώτα λεπτά της εμφάνισης, καθότι μετά το πετάει. Υπάρχει έντονη χρήση ανεμιστήρα προς το τελείωμα του κομματιού ενώ η τραγουδίστρια παίζει έντονα με τη κάμερα.

Φωνητικά η Agnese Rakovska είναι αρκετά καλή ενώ τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος συμμετέχουν μόνο στα χειροκροτήματα και στο πλαισίωμα της σκηνικής παρουσίας!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολυ ιδιαιτερο. πιστευω οτι θα βρεθει στον τελικο. διαφωνω με τα ρουχα

  2. Αγαπημένο ηλεκτρονικό τραγούδι από την αρχή. Θεωρώ οτι τα χρώματα θα γράφουν καλύτερα στους τηλεοπτικούς δέκτες.
    7/10 από ‘μένα για την αγαπημένη Λετόνία και είναι μια απο τις 10 φιναλιστ μου.

  3. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι και ως άκουσμα αλλά και ως παρουσία. Στην αρχή δε μου άρεσε καθόλου ωστόσο πλέον βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό που με χαλάει περισσότερο και με χάλαγε από την αρχή είναι ότι η παρουσία και κυρίως η ενδυμασία της τραγουδίστριας θυμίζει πολύ suicide squad, οπότε θεωρώ ότι είναι κάπως “κλεμμένη” (θα προτιμούσα το μαλλί της πρώτης πρόβας για να θυμίζει λιγότερο). Πιστεύω ότι περνάει τελικό.

  4. Τηλεοπτικά ζαλιζει. .. υπερβολικός φωτισμός λες και ήμαστε σε κλαμπ
    τελικό θα περάσει όμως

  5. Θα περάσει αν και εμένα για κάποιο λόγο με εκνευρίζει η φωνή της τραγουδίστριας.Παρόλα αυτά είναι αρκετά καλό συνολικά

  6. Μέτρια φωνητικά, πολύ ενδιαφέρον τραγούδι, ψυχεδελική ατμόσφαιρα σα να βρισκόμαστε σε rave party, τελευταία σειρά εμφάνισης. Η Λετονία προκρίνεται!

  7. Η Λετονία μας έχει πρήξει με το ενάλλακτικό της. Σιγά τώρα η Μέκκα της electropop!

  8. Αυτό το τραγούδι είναι με διαφορά το πιο ρυθμικό και το πιο ξεσηκωτικό τραγούδι της φετινής Eurovision.Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως δε θα πέρναγε στον τελικό γιατί στον 1ο ημιτελικό ακούσαμε πολύ καλά τραγούδια.Πάντως το τραγούδι είναι μοντέρνο,ηλεκτρονικής μουσικής και δένει αρμονικά με την ενδυμασία, τη φωνή της τραγουδίστριας και τα πολύχρωμα φώτα στη σκηνή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ