EUROVISION 2017 : Πρώτη πρόβα Λευκορωσίας!

Το βασικό μοτίβο της Λευκορωσίας επί σκηνής είναι η νύχτα με το φεγγάρι, σε μαύρους και μπλε χρωματισμούς με σύννεφα και κτίρια, ενώ επίσης επί της οθόνης εναλλάσονται χρυσά αντικείμενα σαν γκράφιτι.

Οι Naviband βρίσκονται σε μία λευκή βάρκα με δύο έλικες (από αυτές που χρησιμοποιούνται στα έλη των νοτίων πολιτειών των ΗΠΑ και λέγονται Windmachines) και φαίνεται σαν να πλέουν στο νερό. Ο Artem παίζει κιθάρα και κινείται γύρω από την Ksenia η οποία στέκεται εμπρός σε ένα μικρόφωνο με βάση.

Οι τραγουδιστές φαίνεται σαν να ταξιδεύουν με την βάρκα τραγουδώντας και χορεύοντας σε μια ονειρική ατμόσφαιρα δημιουργώντας αρκετό κέφι το οποίο προσπαθούν να μεταφέρουν στο κοινό. Το βασικό χρώμα της ενδυμασίας τους είναι το λευκό, η κοπέλα φοράει λευκό φόρεμα και έχει λουλούδια στα μαλλιά της.

 Στο φινάλε του τραγουδιού βγαίνει ο ήλιος. Φωνητικά οι καλλιτέχνες φαίνονται ανταπεξέρχονται καλά.

Πριν την έναρξη των προβών, οι Naviband σε δηλώσεις τους στο www.eurovision.tv, δήλωσαν ότι είναι αρκετά αγχωμένοι για την πρώτη παρουσία τους σε τόσο μεγάλη σκηνή αλλά και παράλληλα ενθουσιασμένοι για αυτό που τους συμβαίνει.

Σε ότι αφορά την ενδυματολογική τους επιλογή (λευκό) ανέφεραν χαριτολογώντας ότι θα μπορούσε κανείς να πεί ότι είναι η εμφάνιση της Χιονάτης και του Χιονάτου.

Ιδού ένα μικρό δείγμα από την πρώτη πρόβα της Λευκορωσίας :

Ogae Greece Team

Πηγές : www.esctoday.com

www.eurovision.tv

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου αρεσει ο ηχος. Η δε εικονα πολυ κλισε. Δεν περναει …ελπιζω.

  2. Συμπαθητικό φαίνεται αλλά το τραγούδι προσωπικά δε μ’ αρέσει.. Ίσως και να περάσει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ