EUROVISION 2017: Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας προβών!

Τρίτη ημέρα προβών αύριο στο Κίεβο και σειρά έχουν οι χώρες που θα εμφανιστούν πρώτες στο δεύτερο ημιτελικό για την πρώτη τεχνική τους πρόβα. Συγκεκριμένα, το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

10.00 Σερβία

10.40 Αυστρία

11.20 Π.Γ.Δ.Μ.

12.00 Μάλτα

13.40 Ρουμανία

14.20 Ολλανδία

15.00 Ουγγαρία

16.00 Δανία

16.40 Ιρλανδία

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων προβών του ημιτελικού μας, μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχουμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις. Ακόμα και αυτοί που “ανησυχούσαν” ή το χαν σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε στον τελικό ξαφνικά σταμάτησαν να “φοβούνται” αυτό το ενδεχόμενο.
    Για την Κύπρο πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό το μικρό απόσπασμα που είδα.

    Από τις αυριανές πρόβες έχω περιέργεια να δω την Σερβία και την Ολλανδία. Τα υπόλοιπα τραγούδια δεν μου αρέσουν και θα εκπλαγώ αν μπορέσουν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο.
    Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ και ειδικά στην eurovision…

  2. Σερβία,Π.Γ.Δ.Μ.,Ρουμανία,Δανια αντέ και λ7γο Ολλανδία θέλω να δω τι θα παρουσιάσουν και κυρίως οι γείτονες μας και η Δανία!

  3. Ειδα τα 3 λεπτά όλης της πρόβας ολο το τραγούδι ηταν τέλειο παιδια δεν φαντάζεστε τέλεια μετα γινεται νεράιδα και πετάει στα 2 λεπτά ειναι τέλειο και τα αγόρια στο τέλος γίνονται γαλάζια και σχηματίζουν καρδιά ποποο φοβερό μάγεψε παλι ο φώκας

  4. Μάλιστα 2 πράγματα θα ήθελα να δω :
    1) Tις πρόβες απο Ιρλανδία,Ολλανδία,Δανία και Αυστρία
    2) Τα 3 άλφα της τραγουδίστριας απο την Π.Γ.Δ.Μ. Ότι είναι Άφωνη,Ατάλαντη και Άρρυθμη .
    Ουπς κακία :p

  5. Ειμαι περιεργος να δω κατα ποσο και αν οι Σκοπιανοι καταστρεψουν ή οχι σκηνικα και ως στησιμο ενα καλο ραδιοφωνικο τραγουδι, που μονο ως ετσι το αντιμετωπισα απο την αρχη χωρις να με ξετρελάνει! Εχει βεβαια μεγαλη αποδοχη και δεν θυμαμαι αλλη χρονια τραγουδι τους να εχει τοσο μεγαλη αποδοχη! Βεβαια, ολα θα παιχτουν στο live αλλα και στο πως θα το παρουσιασουν στη σκηνη! Σερβια, Ρουμανια και…Σαν Μαρινο περιμενω, και ειδικα το Σαν Μαρινο θελω και να περασει, ετσι απο κοντρα στα στοιχηματα που το δινουν τελευταιο των τελευταιων παντου! Ζητω η Valentina!

  6. Ανυπομονώ για Δανία, Ολλανδία και ΠΓΔΜ. Όλα τα άλλα είναι κάτω του μετρίου. Είμαι περίεργος να δω πως θα υποστηρίξει το καλό τραηούδη η τραγουδίστρια από τη Μακεδονία και πόσο Χάιντι θα βγει η Ρουμάνα.

  7. Έχοντας ολοκληρωθει ολες οι προβες για τον πρωτο ημιτελικο πιστευω θα περασουν με τυχαια σειρα οι εξης:
    Σουηδια Αυστραλια Φινλανδια Αζερμπαιτζαν Πορτογαλια Ελλαδα Αρμενια Λετονια
    Ενω για τα δυο τελευταια εισητηρια μαχη θα γινει μεταξυ των:βελγιο>πολωνια>κυπρο>μολδαβια με αυτη την σειρα πιθανοτητων…
    Οι αλλες συμμετοχες μαλλον θα αρκεστουν σε μια “φιλικη”συμμετοχη.
    Καλη συνεχεια να εχουμε!!!

    • εχω την εντυπση οτι αυστραλια φετος θα μεινει εκτος οχι γιατι δεν εχει καλουτσικο τραγουδακιι απλα θα χαθει…και εμεις εχουμε “adynamo” τραγουδι αλλα στη σκηνη γινονται πραματα και θαυματα σου μενει…αλλα επειδη εχει εξελιχθει σε δυνατο ημιτελικο που προσωπικα θεωρω πως αν εξαιρεσουμε σοηδια αζερμπαιτζαν ελλαδα? σχεδον ολες οι υπολοιπες ειναι μεσα στο παιχνιδι..ποια να αφησεις εκτος; την αλβανια? φωναρα που ισως στηριχθει απο επιτροπες,την πολωνια? επισης φωναρα με κοινο,λετονια? προσωπικα μ ειναι αδιαφορο αυτο το στυλ αλλα γνκ αρεσει στο κοσμο…αρμενια? παλι αδιαφορο για μενα αλλα πλασαρετε γνκ ψηλα..φιλανδια? οτι πιο λιτο και ομορφο υπαρχει πορτογαλια? παιδια την φοβαμαι απο την αποψη οτι ειναι χωρα με 0 συμμαχους γνκ και μπορει να παθει κανενα βατερλο στο τελος κυπρος? ολοι αρχισαν να κραζουν οτι ειναι αντιγραφη ολη η παρουσιαση αλλα βλεπεις περνει ψηφους απο δω και απο κει βελγιο? πιστευω θα μεινει εκτος προσωπικα η κοπελιτσα αχαρη,αφωνη και κυριολεκτικα την τρωει η σκηνη,εβλεπα το βιντεο μετα το περας των προβων της 1ης μερας εβλεπε καμερα και κοιταγε κατω λες και εβλεπε το κακο το λυκο κτλ κτλ για μενα μονο η σλοβενια και η ισλανδια ειναι σιγουρο non qualify ολες οι αλλες εχουν καποιες ελπιδες για προκριση…

      • Σαφως!!ειναι οντως αμφιρροπος και δυσκολος σαν ημιτελικος αλλα ανεφερα τις παραπανω χωρες με βαση ο,τι παρουσιασαν καθως και την προιστορια τους(συμμαχιες προκρισεις κλπ)
        Προσωπικα νομιζω οτι 5 6 χωρες δυσκολα θα μεινουν εκτος 4-5 δυσκολα θα περασουν ενω για τις υπολοιπες ολο ειναι πιθανα…αλλα με βαση το ως τωρα υλικο θεωρω την προαναφερθεισα 10αδα ως πιο πιθανη… βεβαια πολλα εξαρτωνται και απο τα πλανα που θα χει η καθε συμμετοχη….οψομεθα!! 🙂

  8. Τελευταια φορα που μαρεσε τραγουδι των Σκοπιων πρεπει να ηταν το 2006 και 2007 ! Οι καλυτερες τους εμφανισεις ever!

  9. Σύμφωνα με την ψηφοφορία που κάνει κάθε χρόνο γνωστό site σε όσους βρίσκονται στο press center για την καλύτερη πρόβα της ημέρας, τα σημερινά αποτελέσματα είναι:
    100 Armenia
    69 Moldova
    40 Cyprus
    30 Latvia
    22 Greece
    20 Poland
    17 Slovenia
    11 Iceland
    06 Czechia

  10. η βαθμολογια του press center
    αρμενια 100
    μολβαδια 69
    κυπρος 40
    λετονια 30
    ελλαδα 22
    πολωνια 20
    σλοβενια 17
    ισλανδια 11
    τσεχια 6

  11. Για τις σημερινες προβες πανω κατω οι εντυπωσεις μου(απο ενα τοσο ολιγολεπτο βιντεο)ειναι οι εξης:την δικη μας προβα τη θεωρω υπερπετυχημενη,δεν μας φοβαμαι,πιστευω παμε σιγουρα τελικο,η ντεμυ ειναι σταρ!Η σλοβενια και η τσεχια μου φανηκαν βαρετες οπως και τις περιμενα(συγγνωμη αλλα δεν ξεχωριζουν)Η ισλανδια πιστευω παει παλι για αποκλεισμο!Απλα δεν βλεπω ποιος θα σηκωσει τηλεφωνο να την ψηφισει!Η μολδαβια καταλαβα πως αρεσε πολυ,εγω προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι με αυτο το τραγουδι αλλα ισως το οτι ειναι ανεβαστικο το βοηθησει.Για την κυπρο μας τον ειδα καπως αβολο τον τραγουδιστη,τι να πω,ελπιζω τα οποια λαθη να διορθωθουν!Τελος πολωνια,αρμενια,λεττονια μου φανηκαν πανω κατω του ιδιου επιπεδου και θεωρω πως χρειαζεται να δω ολη την εμφανιση για να εχω ξεκαθαρη αποψη!Συνειδητοποιω πως η σημερινη μερα δεν με ξετρελανε αλλα αφου εμεις κατα τη γνωμη μου τα πηγαμε εξαιρετικα ειμαι απολυτως ευχαριστημενη!
    Οι χωρες που θα ηθελα να προκρηθουν ειναι:
    Σουηδια,Αυστραλια,Αζερμπαιτζαν,Φινλανδια,Πολωνια,Κυπρος και φυσικα Ελλαδα(για τις αλλες προς το παρον δεν καιγομαι ιδιαιτερα)

  12. Τοπ 18 προβών
    1. Αζερμπαϊτζάν (Για μένα είναι κάτι παρόμοιο με την περσινή Αρμενία. Έχει εντυπωσιάσει με τη σκηνική παρουσία, θα μπορούσε να κερδίσει όπως και η Ivetάρα, αλλά θα καταλήξει από θέσεις 5-7).
    2. Ελλάδα (Θεωρώ στο televoting θα πάμε ψηλά, στις επιτροπές δεν έχω ιδέα… Υπολογίζω θέση 7-12 στον τελικό).
    3. Βέλγιο (Για πρωτιά δεν πάει ξεκάθαρα, αλλά θα πλασαριστεί καλά… Και τον Amir πέρσι τον έκραζαν που βγήκε μόνος του επί σκηνής και είχε ”απογοητεύσει” αλλά ήρθε 6ος. Το Βέλγιο θεωρώ θα πάει λίγο πάραπάνω).
    4. Πολωνία (Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο χαμηλά στα στοιχήματα, για μένα θα μπορούσε άνετα να μπει 3αδα).
    5. Λετονία (Αγάπη μόνο <3 ).
    6. Αρμενία (Ούτε κρύο, ούτε ζέστη… Περίμενα κάτι άλλο σκηνικά, αλλά το τραγούδι μου αρέσει).
    7. Κύπρος (Δυστυχώς οι συγκρίσεις με Rag'n'Bone Man και Loic Nottet το ρίχνουν πολύ το κομμάτι, αλλά υποστηρίζουμε Hovig).
    8. Σουηδία (Πάλι ούτε κρύο, ούτε ζέστη… Νομίζω μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί. Η 3η θέση στα στοιχήματα είναι too much).
    9. Φινλανδία (Είμαι τέρμα διχασμένος γι αυτό το τραγούδι. Από τη μία με πορώνει, από την άλλη με εκνευρίζει. Δε μπορώ να το εξηγήσω 😛 ).
    10. Μολδαβία (Epic sax guy… Χρειάζεται κάτι άλλο;;; 😛 ).
    11. Γεωργία (Θεωρώ ότι έχει πιθανότητες να περάσει. Μου αρέσει και το τραγούδι και η Tamara).
    12. Σλοβενία (Τον πάω από το 2005 τον Omar. Θα ήθελα να τον δω τελικό, αλλά χλωμό. Εξαιρετικός στην πρόβα, πάντως).
    13. Τσεχία (Το τραγουδάκι είναι όμορφο, αλλά ξερνάω πεταλούδες).
    14. Αυστραλία (Δεν ξέρω τι παθαίνω. Πέρσι δε μου άρεσε καθόλου και μετά τη Eurovision, το άκουγα κάθε μέρα. Φέτος δε νομίζω να πάθω το ίδιο. Απλά δε μου αρέσει…:P).
    15. Αλβανία (Με εκνευρίζει η κοπελίτσα έτσι όπως χτυπιέται στο κλιπ, αλλά έχει ωραία φωνή).
    16. Ισλανδία (Και μόνο από το Paper, αρνούμαι να δώσω βάση στην Ισλανδία φέτος).
    17. Μαυροβούνιο (Απλά θα γελάσουμε λίγο, καλή επιλογή)
    18. Πορτογαλία (Αρνούμαι να σχολιάσω κάτι, το απεχθάνομαι).

      • Από την κατάταξή μου, Αυστραλία και Πορτογαλία (δυστυχώς για μένα) θα είναι εντός πρόκρισης και περισσεύει μία θέση για Κύπρο, Φινλανδία, Μολδαβία.

  13. Δεν θέλω να δώσω μεγάλη βαρύτητα στην βαθμολογία των δημοσιογράφων αυτό που με νοιάζει είναι τι θέλει το κοινό, τι θα ψηφίσει και στους ημιτελικούς και το κυριότερο στον μεγάλο τελικό.Που θέλει να δώσει το βραβείο ; Και κάτι σημαντικό θα συμφωνήσει ο απλός κόσμος με τις επιτροπές για τον νικητή της Eurovision φέτος ή θα έχουμε πάλι παρατράγουδα ;Γιατί αν είναι να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο τότε τι να πω ειλικρινά θα είναι άσχημο.
    Είμαι περίεργη σε ποια θέση θα έχουν την Ελλάδα οι επιτροπές φέτος .

    • Δεν θα συμφωνησει.Δεν βλεπω την Ιταλία να πειθει τις επιτροπες.Θα στηριξουν κατι πιο μοντερνο Σουηδια η Βουλγαρια που εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει hit.Περσι στηροξαν το sound of silence αν θυμάμαι καλα το jai cherche το ειχαν τριτο προπερσι το heroes νομιζω κ το love injected.Εχουν κάνει στροφη στα πιο μοντέρνα γιατί ο διαγωνισμός χρειάζεται να παραγει ραδιοφωνικες επιτυχιες.Μπορει να κανω κ λαθος βέβαια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ