Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2017!

Η Σουηδία, μετράει αισίως 6 βραβεία, 1 δεύτερη θέση, 6 τρίτες θέσεις, 2 τελευταίες, 3 απουσίες και έναν αποκλεισμό, ενώ συνολικά από τις 56 φορές που συμμετέχει μέχρι σήμερα από το 1958, τις 38 έχει βρεθεί στην πρώτη δεκάδα. Για το 2017 και την 57η συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision, επέλεξε μέσω του Melodifestivalen, της πολύ δημοφιλούς διαδικασίας επιλογής, τον 26χρονο Robin Bengtsson και το τραγούδι “I Can’t Go On”. Ο Robin γεννήθηκε 27 Απριλίου 1990 και έγινε γνωστός όταν το 2008 συμμετείχε στο Idol, ένα πολύ δημοφιλές talent show της χώρας, στο οποίο ήρθε 3ος. Στην πορεία συμμετείχε σε κάποιες εκπομπές ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε 2 EP και αρκετά singles μέχρι που το 2016 ξαναήρθε στο προσκήνιο μέσω της πρώτης του συμμετοχής στο Melodifestivalen της χρονιάς.

Με το τραγούδι του “Constellation Prize” που συμμετείχε στον πρώτο Ημιτελικό, πέρασε πρώτος στον Τελικό, όπου ήρθε 5ος στην κατάταξη των Επιτροπών, 4ος στην προτίμηση του κοινού και έτσι στο σύνολο βρέθηκε στην 5η θέση. Με τη φόρα αυτής της επιτυχίας επέστρεψε στο φεστιβάλ το 2017 με το τραγούδι “I Can’t Go On” με το οποίο πέρασε πάλι πρώτος από τον τρίτο Ημιτελικό, ενώ στον Τελικό οι επιτροπές τον έφεραν στην πρώτη θέση, το κοινό στην τρίτη και με αυτό το συνδυασμό κέρδισε στο φεστιβάλ.

Το τραγούδι έχουν γράψει οι David Kreuger και Hamed ”K-One” Pirouzpanah που βρίσκονται πίσω από τη συμμετοχή της χώρας του 2014 “Undo”, μαζί με τον Robin Stjernberg που εκπροσώπησε τη Σουηδία το 2013.

H Σουηδία θα ανοίξει την σκηνή της Eurovision 2017, καθώς θα εμφανιστεί πρώτη στον Ά ημιτελικό που θα λάβει χώρα την Τρίτη 9 Μαΐου.

Στίχοι:

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για κάποιο λόγο στα ξενόγλωσσα κομμάτια επικεντρώνομαι στη μουσικη, τη μελωδια και δεν προσέχω σχεδόν καθόλου τους στίχους. Το σουηδικο τραγούδι ήταν που ήταν μέτριο τώρα συνειδητοποίησα ότι έχει και στιχους ο,τι να’ναι.

    • Ωραία ,κάποιοι που κατακρίνουν τον δικό μας το στίχο και τον βρίσκουν γελοίο να τα διαβάζουν αυτά..
      Αλλά…δεν μπαίνουν στον κόπο,ούτως η άλλως μιλάμε για τη Σουηδία.
      Για μένα το συγκεκριμένο δεν πρέπει να περάσει τελικό.

      • Ειλικρινά δεν ξέρω τι ποσοστό θεατών εκείνη τη βραδιά παρατηρούν το στίχο ή αξιολογούν ένα κομμάτι μόνο από τη σκηνική παρουσία και την ερμηνεία. Btw έτυχε να διαβασω τους στίχους του νορβηγικού κομματιού και εχω να πω ότι σχεδόν θα μπορούσε να είναι ποίημα.. και μόνο γιαυτό κερδίζει πόντους στην προτίμησή μου

      • Ειναι αυτονόητο οτι θα περάσει αφού θα ειναι η αγαπημένη χώρα των επιτροπών και πάλι…
        Το θέμα ειναι ακριβώς αυτό,το κοινό και ιδιαίτερα οι μικρής ηλικίας τηλεθεατές χάνουν την ουσία.θα εντυπωσιάσουν απο τους διαδρόμους και το γεγονός οτι το τραγούδι ειναι ρυθμικό και θα το ψηφίσουν.
        Με αυτή τη λογική δε,η Ελλάδα θα πρέπει πλέον να πηγαίνει με αξιώσεις…

      • Βασιλη μου οι επιτροπές ψηφίζουν ότι θέλουν όχι το κοινο,τρανό παράδειγμα το 2015.Επιτροπές πρέπει να πάρουν δρόμο.

  2. Αρκετα πιασαρικο κι καλοδουλεμενο επι σκηνης και ο robin ειναι η demy σε αρσενικο(τον θελει η καμερα)οι στιχοι βεβαια απλοι οπς σχεδον σε ολα τα κομματια…
    Δε νομιζω να δυσκολευτει μια Σουηδια να περασει στο τελικο(δεδομενη η αγαπη απο ebu και επιτροπες)
    1η-3ηθεση στον ημιτελικο
    2η-5η στο τελικο

    • Όντως δεν είχα προσέξει τη προχειρότητα στους στίχους αλλά για κάποιους αυτά είναι ψηλά γράμματα

  3. Δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού για τη Σουηδία μιας και οι επιτροπές θα την έχουν στα ώπα ώπα …. κατά τ’άλλα μια ευχάριστη συμμετοχή

  4. Οι πιο σοβαροί στίχοι ever!! Και μετά υπάρχουν κάποιοι που αποκαλούν τους στίχους του This is love φθηνους……

  5. Η Σουηδία θα βγει πρώτη φέτος και ας σταματήσουν ορισμένοι Eurofans να μας ζαλίζουν με την Ιταλία. Κι εμένα το τραγούδι της Ιταλίας είναι το αγαπημένο μου, αλλά πάρτε το απόφαση, ΔΕΝ πρόκειται να κερδίσει. Από τη στιγμή που η RAI έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν θέλει να διοργανώσει Eurovision και φέτος είπε στον Francesco Gabbani “κακώς που δέχτηκες να πας, γιατί μπορεί να κερδίσεις”, περιμένετε να την στηρίξουν οι επιτροπές; Ειδικά μετά το ουκρανικό φιάσκο, δεν θα το ρισκάρουν να στείλουν το διαγωνισμό σε μια χώρα που διαχρονικά τον αντιμετωπίζει απαξιωτικά-φαντάζομαι θυμάστε τη Eurovision του 1991 στη Ρώμη που έμεινε στην ιστορία ως μια από τις αθλιότερες διοργανώσεις. Πιστεύω ότι θα ξαναζήσουμε το 2015 σε επανάληψη: Η Ιταλία θα σαρώσει στο televoting, αλλά οι επιτροπές θα τη χαντακώσουν. Από την άλλη η Σουηδία έχει ένα συνηθισμένο “πλαστικό” τραγουδάκι που όμως θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλη τη φετινή μετριότητα και θα ανεβάσει κάπως το κοινό οπότε έχει εξασφαλισμένη μια 3η-4η θέση στο televoting. Οι επιτροπές έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν Σουηδία, αφού έτσι εξασφαλίζουν ότι η διοργάνωση θα επιστρέψει στον “πολιτισμένο” βορρά και η ίδια η Σουηδία θέλει την 7η νίκη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Ιρλανδίας και να ικανοποιηθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες του Björkman. Έτσι, θα τα κανονίσουν οι επιτροπές να ψηφίσουν μαζικά Σουηδία και με την ώθηση που θα της δώσουν θα πάρει άνετα την πρωτιά.

    • Έχει δηλώσει τέτοιο πράγμα η RAI;;; Τότε γιατί παίρνει μέρος στη Eurovision; Ας μην συμμετέχει, όπως έκανε για χρόνια παλαιότερα. Εμένα, μετά τις πολύ καλές συμμετοχές της από τότε που επανήλθε στη Eurovision και κυρίως τις συμμετοχές του 2015 και της φετινής του 2017, με είχε κάνει να πιστέψω ότι το κυνηγάει να κερδίσει και να πάει στην Ιταλία ο διαγωνισμός. Κι αν δηλαδή, λέμε τώρα, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πέρα από το κοινό ψηφίσουν και οι επιτροπές την Ιταλία σε μία τέτοια θέση όπου συνολικά η Ιταλία βγει νικήτρια, τότε τι θα κάνουν; Θα δώσουν τη διοργάνωση σε άλλη χώρα; Ή θα δούμε του χρόνου μία μέτρια διοργάνωση; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω…

      • Όταν σταμάτησε να συμμετέχει η Ιταλία, η απουσία της άφησε ένα μεγάλο κενό και τόσο η EBU όσο και οι Eurofans ζητούσαν συνεχώς να επιστρέψει. Τελικά επέστρεψε το 2011, αφού η EBU για να την πείσει την έκανε μέλος των Big 5. Παρ’ όλα αυτά η απαξιωτική στάση και η αδιαφορία γενικά της κρατικής τηλεόρασης απέναντι στη Eurovision δεν άλλαξε. Είναι γνωστό ότι η Ιταλία έχει το φεστιβάλ του Sanremo, το οποίο θεωρούν μουσικά και καλλιτεχνικά ανώτερο της Eurovision. Η RAI έχει δηλώσει ότι η Eurovision είναι πολυέξοδη και θα δημιουργήσει “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά της. Το 2014 που η Ιταλία κέρδισε την Junior Eurovision αρνήθηκε να τη διοργανώσει την επόμενη χρονιά και έγινε τελικά στη Βουλγαρία. Όπως γνωρίζουμε, λίγο καιρό μετά, στη Eurovision του 2015, οι επιτροπές “τιμώρησαν” την Ιταλία με την ψήφο τους. Αν φέτος οι επιτροπές στηρίξουν Ιταλία και δεν αποτρέψουν τη νίκη της (χλωμό το βλέπω, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω) λογικά θα αρνηθεί και τη διοργάνωση θα αναλάβει η χώρα που θα έρθει δεύτερη.

      • Να πω την αμαρτία μου, καλά έκανε η Ιταλία & απείχε από το διαγωνισμό 17 ολόκληρα χρόνια (1994-1996 & 1998-2010) & μακάρι να το πράξουν μαζικά & άλλες χώρες μπας & αλλάξουν προς το καλύτερο κάποια πράγματα. Η Rai ήταν ανέκαθεν ολίγον σνομπ με το διαγωνισμό γιατί από τη μια ήθελε να προφυλάξει το δικό της προιόν, το φεστιβάλ του Sanremo (από το οποίο προήλθε ο διαγωνισμός της Eurovision), το οποίο φεστιβάλ το θεωρεί μουσικά & καλλιτεχνικά ανώτερο της Eurovision (& δεν έχει & άδικο), & από την άλλη διότι ουκ ολίγες φορές έστειλε κομματάρες που αγνοήθηκαν από τις επιτροπές.
        Μη συγκρίνετε τώρα μια Junior Eurovision με την κανονική, όπως μην κολλάτε στην κακή διοργάνωση της Ρώμης το 1991 (έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε). Αν βγουν πρώτοι φέτος οι Ιταλοί (που το αξίζουν) σε καμία περιπτωση δε θα τους χαλάσει, & μια χαρά θα διοργανώσουν του χρόνου.
        Δε θέλω να ακουώ άλλο για Σουηδία, έχει καταντήσει γραφική. Ειδικά φέτος ούτε καν αξίζει να περάσει στον τελικό. Όπως κάποτε σταμάτησαν οι επιτροπές να θεοποιούν την Ιρλανδία, το ίδιο θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάποια στιγμή & με τη Σουηδία.

      • Ήταν τόσο δελεαστικό γι’αυτήν ότι τη βάλανε στους Big 5, ούτως ώστε να δεχτεί να επανέλθει στον διαγωνισμό, ενώ η άποψή της γι’αυτόν ήταν η χειρότερη;
        Θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου την αντίληψη της RAI ότι η Eurovision είναι πολυέξοδη και θα δημιουργήσει πρόβλημα στα οικονομικά της. Η κρατική τηλεόραση της Ουκρανίας ή του Αζερμπαϊτζάν έχουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα; Εγώ αυτή τη δήλωση την θεωρώ δικαιολογία, χωρίς να μπορώ να εξηγήσω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει να τη διοργανώσει. Αν και πιθανόν να είναι ότι απλά θεωρεί τον διαγωνισμό υποβαθμισμένο και κατώτερο, είτε γενικά, είτε σε σχέση με το Sanremo.
        Εγώ πάλι σαν μεγάλος θαυμαστής του Ιταλού και του Ιταλικού τραγουδιού, θέλω να κερδίσει και ας μην γίνει τελικά ο διαγωνισμός του χρόνου στην Ιταλία. Αν και μάλλον με αυτά που συζητάμε, τζάμπα ελπίζω ακόμα. Δεν πρόκειται να κερδίσει.

  6. Εμείς το ‘χουμε συνηθίσει το εν λόγω staging αλλά για τον μέσο τηλεθεατή τον Μάιο (πλην των Σουηδών) θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Από την 1η θέση δεν ξέρω αν είναι εύκολο να κερδίσει τον ημιτελικό, ωστόσο στις επιτροπές πιστεύω θα είναι top 3 και στο televoting στην χειρότερη top 5. Στον τελικό ίσως να πάει ακόμα καλύτερα και δεν αποκλείω προσωπικά να κερδίσει την φετινή Eurovision, άλλωστε οι επιτροπές θα το υποστηρίξουν σίγουρα…
    Καλή επιτυχία Σουηδία!

  7. τους στιχους τους εγραψε 12χρονο τι φαση?? δεν ειναι ασχημο τραγουδι αλλα επειδη ειναι η σουηδια το κοβω να ειναι κ δεκαδα στον τελικο…

  8. Είναι ένα μετριότατο εώς αδιάφορο electro-pop τραγούδι, αρκετά υπερεκτιμημένο μονο & μόνο γιατί το στέλνει η Σουηδία. Οι στίχοι χάλια (αλλά μερικοί “ποιοτικοί” δεν ενοχλούνται καθόλου). Κάνει αίσθηση, ειδικά σ’αυτόν που θα το δει για πρώτη φορά, μόνο λόγω του στησίματος πάνω στη σκηνή, δηλ τη χρήση των διαδρόμων. Δεν κάνει για τελικό, αλλά φαντάζομαι θα λάβει την κλασσική υποστήριξη. Εδώ έβγαλαν τον περσινό 5ο, σ’αυτό θα κολλήσουν;

    • Το οτι ειναι χάλια δεν το συζητά κανείς.το στήσιμο καλό ,εντυπωσιακό που θα πείσει τα 17χρόνα (κοινώς παιδαρέλια για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας).
      Μετά το φετινό φιάσκο αν η EBU ξανασπρώξει τη Σουηδία δεν θα μου φανεί περίεργο.Εχω αρχίσει και το πιστεύω οτι θα ξαναπάμε Mälme!
      Έβδομη νίκη για τη Σουηδία που ισοφαρίζει την Ιρλανδία .
      Διάβασα οτι οι Ουκρανοί δεν κάνουν πίσω . Εύχομαι απλά σε μια τεκμηριωμένη και πειστική απάντηση της EBU. Προσωπικά θα τους έδιωχνα για τα επόμενα 5 χρόνια και θα τους έβαζα να πληρώσουν όλα τα λεφτά που θα χάσει η EBU απο τη Ρωσία ,τα δικαστικά έξοδα (γιατί οι Ρώσοι δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και θα τους σέρνουν) συν τα έσοδα απο τις υπόλοιπες χώρες που θα αποσυρθούν -ευχομαι να ειναι πολλές και η Ελλάδα να ειναι μια απο αυτές-.
      Θα συνεχίζουν να κάνουν τους τζάμπα μάγκες;
      Δεν το νομίζω,απλά η EBU πρέπει να εξηγήσει απο τώρα στους Ουκρανούς τι τους περιμένει…

      • Αυτές σου οι απόψεις είναι απλά επικίνδυνες, βάζουν βόμβα στα θεμέλια του διαγωνισμού & εσύ προσπαθείς πάση θυσία να διαστρεβλώσεις το θετικό κλίμα γύρω από τη φανταστική διοργάνωση του Κιέβου, γιατί σε ενοχλεί που οι Ουκρανοί φέτος δίνουν ένα καθαρά υψηλού επιπέδου μήνυμα “Celebrate Diversity”……..χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα δεν άντεξα ο καημένος!!!
        Μαζί σου Βασίλη, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις, & ευχαριστώ για την υποστήριξη στα δικά μου σχόλια.

      • Ναι μεν η Σουηδία θέλει να πετύχει την 7η νίκη της αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά… δηλαδή ανά δυο χρόνια να πηγαίνει ο διαγωνισμός στη Σουηδία. Έτσι ο ένας και ο άλλος δικαίως θα λέει ότι η Σουηδία προωθείται από την EBU αφού κάθε φορά που κερδίζει τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γιατί βλέπουν ότι η Σουηδία στήνει διαγωνισμούς-υπερπαραγωγή… επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει από το 12 και μετά είναι ότι η Σουηδία γίνεται ολοένα και πιο υπερτιμημένη και ειδικά το 2013 με ένα μετριότατο τραγούδι βρέθηκε πολύ ψηλά στη βαθμολογία των επιτροπών. Το φετινό της Σουηδίας δεν είναι για νίκη και ειδικά με ένα staging που είναι συνηθισμένο

      • Εεεε μα δεν μπορώ κι εγώ να βλέπω τέτοια σχόλια, πάρε σε παρακαλώ τις επιτροπές και ενημέρωσε και το κοινό τι να ψηφίσει,και φυσικά μην ξεχάσεις να πάρεις και τον Πούτιν!

      • Ο Πούτιν είναι γατάκι. Ενημερώνεται ο ίδιος από την ιστοσελίδα & διαβάζει όλα τα σχόλια!

  9. Ένα μέτριο τραγούδι με το οποίο η Σουηδία και παλι θα πλασαριστεί πολύ ψηλά για τους γνωστούς λόγους.
    Για καποιο λογο που δεν μπορω να προσδιορισω η φατσα του τραγουδιστη μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθης.

  10. Πιστεύω ότι άνετα θα είναι TOP 5 αλλά με τίποτα δεν θα κερδίσει. ..Σαν συνολική συμμετοχή είναι αρκετά καλή, με χαλάνε λίγο οι στίχοι αλλά οκ..!!

  11. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τους στοίχους ,ούτε να είναι κάτι το φοβερό …είναι ένα ωραίο τραγούδι με καλό ρυθμό που σου μένει και με μια προσεγμένη και επαγγελματική σκηνική περιουσία !!
    Θα είναι ψηλά και στις επιτροπές και το κοινό !
    9/10

  12. Ένα δυνατό “πακέτο”, που θα πλασαριστεί δικαιολογημένα υψηλά. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τη νίκη! Ελπίζω οι επιτροπές να ΜΗ βάλουν το χέρι τους πάλι.
    Προσωπικά θα τοποθετούσα τη Σουηδία γύρω στην 8η θέση.
    1.Πορτογαλία
    2.Αζερμπαϊτζαν
    3.Ιταλία
    4.Βέλγιο
    5.Σκόπια
    6.Λετονία
    7.Φινλανδία
    8.Σουηδία
    9.Γαλλία
    10.Λευκορωσία

  13. πρέπει κάποιος να είναι ανίδεος από Eurovision αν δεν έχει καταλάβει ότι η Σουηδία θα είναι 5αδα που για έμενα τουλάχιστον 3αδα θα είναι, κάλο τραγούδι που ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα λόγο τις άψογης σκηνικής παρουσίας, δεν ξέρω πως θα αποδώσει ο Roben στην σκηνή του διαγωνισμού το τραγούδι άλλα και πάλι όλα είναι μαζί τους και φέτος σίγουρα, πολύ κακό στιχουργικά άλλα ποιος νοιάζεται όλοι τώρα το είδαν όσον άφορα τους στοίχους.

  14. Εντάξει οι στίχοι είναι τραγικοί αλλά πολύ μελωδικό και χορευτικό τραγούδι. Από παρουσίαση απλά σκίζει!! Λογικά θα πλασαριστεί 5αδα! Θυμίζει πολύ Justin Timberlake αλλά Who cares!! 9/10 από μένα και καλή επιτυχία!!

  15. Τωρα αρχιζω να ακουω τατραγουδια ενα προς ενα για το λογω οτι απο τα αποςπασματα που φανηκαν πολυ βαρετα.. Ωραίο τραγουδακι,που ευκολα μπορει να γινει hit! Κλασσικο κλαμπιστικο. Πιασαρικος ο ήχος με τις φυσαρμονικες στο ρεφρεν, αρκετα καλά και τα κουμπλέ! Αξίζει ανετα δεκάδα σ αυτην την μετρια χρονιά! 7/10 από μενα! Ισως ανέβει στην πορία!

  16. Για όσους λένε για τις επιτροπές…παιδιά, το φετινό τραγούδι της Σουηδίας μοιάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε ποιότητα με το ”Popular” του Eric Saade το 2011 (κακός στίχος, πιασάρικο staging). Το τραγούδι εκείνο οι κριτικές επιτροπές το χαντάκωσαν (και καλά έκαναν), βγάζοντας το ένατο.Οι κριτές ψάχνουν τραγούδια που να περνάνε ένα μήνυμα, και όχι αδιάφορα pop unoriginal τραγούδια με πιασάρικο staging (ξεχάσατε ήδη τον Sergey Lazarev?) . Το ”I cant go on” δεν περνάει κανένα μήνυμα. Θα είναι δεδομένα ψηλά στο televoting (ίσως και στην τριάδα), αλλά στις κριτικές επιτροπές ίσως να είναι και εκτός δεκάδας. Όσο κι αν προσπαθώ να βρω κομμάτι που να χτυπήσει φέτος την Ιταλία, ειλικρινά δεν βρίσκω, και δεν είμαι καν φαν του ιταλικού τραγουδιού.

    • Σιγά τον ύμνο πια…. ένα τραγούδι που προωθείται τρελά χωρίς κανέναν λόγο…. ο γορίλας μας έλειπε φέτος

      • Δεν διαφωνώ φίλε/φίλη μου…άλλωστε το τόνισα ότι δεν είμαι φαν της ιταλικής συμμετοχής. Αλλά από αντικειμενικής πλευράς, έχει όλο το πακέτο (αρέσει στον κόσμο,είναι πιασάρικο,και περνάει και ένα δυνατό μήνυμα). Εννοείται ότι έχει και την ”τύχη” να βρίσκεται σε μια χρονιά χωρίς δυνατές συμμετοχές.

      • Το νόημα του τραγουδιού το έχεις καταλάβει;
        Γιατί εκτός απο ρυθμικό και χαρούμενο το συγκεκριμένο τραγουδι(για όποιον εχει τη δυνατότητα) περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

    • Για εμένα το Ιταλικό τραγούδι είναι εξαιρετικό! Στίχοι, μουσική, ρυθμός και ένας Francesco Gabbani που είναι χαρισματικός, με θετική ενέργεια και πολύ ταλαντούχος.
      Το να μην αρέσει σε όλους είναι εντελώς φυσιολογικό. Άλλο όμως να μην αρέσει σε κάποιους και άλλο να υποβαθμίζεται, θεωρώντας το και κακό.
      Κατά τη γνώμη μου λοιπόν,σωστή η τοποθέτηση του Δημήτρη και εντελώς λάθος του EurovisionFan.

  17. Σχόλιο: Συμπαθητικό σαν άκουσμα αλλά μέχρι εκεί. Από την πρώτη φορά μου φάνηκε επαναλαμβανόμενο και ότι δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Ωραίοι ήχοι σε κάποια σημεία αλλά λίγο ανεμπνευστο σα σύνολο.
    Βαθμός: 6/10
    Θέση: 27/43 και 11/18 στον ημιτελικό
    Πρόβλεψη: Θα πάει πολύ καλά. Είναι οικείο και χορευτικό σαν άκουσμα και η σκηνική παρουσία για πολλούς το απογειωνει. Αν και ο τραγουδιστής είναι λίγο πιο χαμογελαστός θα κερδίσει και μεγαλύτερη συμπάθεια. Στον τελικό θα περάσει και θα είναι σίγουρα στο τοπ 3 του ημιτελικού (2ος) και στον τελικό πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα στην πεντάδα, πιστεύω οριακά και στην τριάδα.

  18. Και ξεκινώ για 1η φορά φέτος να αξιολογώ τα τραγούδια του επικείμενου διαγωνισμού που μόνο πονοκεφάλους ως τώρα μας δημιουργεί. Το αυτό θα πράττω και για κάθε συμμετοχή Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα την λίστα μου για το τοπ 43 η (42) αλλά θα προ

    Σουηδία

    Αναμενόμενη εκκίνηση με το κατάλληλο τραγούδι την οποία και υποψιαζόμουν.
    +: Σιγουρα ένα καλοδουλεμένο σκηνικά κομμάτι με τον τρόπο που οι Σουηδοι μονο ξέρουν ησ (έχουν γίνει μανούλες στο είδος) προς ανεύρεση της 7ης νίκης και ισοφάρισης με την βασιλισσα Ιρλανδία. Εύπεπτος ποπ ήχος, ομορφο αγόρι και αρκετά εντυπωσιακή συνθέτουν ένα ασφαλές πλασάρισμα

    -: που με την καμία δεν θα τους οδηγήσει στον επιθυμητό στόχο,,,όχι φέτος τουλάχιστονμ δεν πα να λένε οι στοιχηματικές ό,τι θέλουν,,Ευχαριστο, χιτάκι, αλλά όχι και το απαύγασμα της συνθετικής ή της ερμηνευτικής τέχνης…Δεν πειράζει, κάτσε στ αύγα σου λίγο γλυκιά μου. Πήξαμε στην σκανδιναβία πια

    Παρόλα αυτά κι επείδη είναι μέτριο το επίπεδο φέρος το κοβω γυρω στις θέσεις 9-13/43 για την δική μου λίστα μέχρι στιγμής

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ