ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Απόψε ο τελικός του O Melodie Pentru Europa 2017 !

Σήμερα το βράδυ, είναι η σειρά της Μολδαβίας να επιλέξει εκπρόσωπο για τη Eurovision 2017 που θα γίνει το Μάιο στο Κίεβο. Στον αποψινό τελικό του O Melodie Pentru Europa 2017 διαγωνίζονται 8 συμμετοχές οι οποίες προκρίθηκαν από τον χτεσινό ημιτελικό του οποίου τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στο προηγούμενό μας άρθρο.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια ζωντανά και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές σε συνδυασμό με την επαγγελματική κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50% έκαστος τον μεγάλο νικητή του O Melodie Pentru Europa 2017!

Η σειρά εμφάνισης των 8 καλλιτεχνών απόψε στο O Melodie Pentru Europa 2017 είναι η εξής:

1. SunStroke Project – “Hey, Mamma!”

2. Samir Loghin – “Glow”

3. Valeria Pașa – “Freedom”

4. Aurel Chirtoacă  – “Dor de mamă”

5. Diana Brescan  – “Breathe”

6. Marks & Ștefăneț  – “Join Us in the Rain”

7. Ethno Republic & Surorile Osoianu – “Discover Moldova”

8. Vozniuc feat. Vio Grecu – “Don’t Lie”

Στον αποψινό μεγάλο τελικό του O Melodie Pentru Europa 2017 συναντάμε τους Sunstroke Project, εκπρόσωποι της Μολδαβίας στη Eurovision 2010, οι οποίοι μαζί με την Olia Tira τότε και το τραγούδι Run Away κατέλαβαν τη 22η θέση στον μεγάλο τελικό! Να σημειώσουμε ότι με βάση και τα χτεσινά αποτελέσματα της επιτροπής (στον ημιτελικό του O Melodie Pentru Europa 2017) όπου κατέλαβαν τη θέση και γενικά την απήχηση που έχουν στο κοινό, χρίζονται το μεγάλο φαβορί για απόψε. Ωστόσο δε μένει παρά να επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, καθώς αντίπαλος τους όπως φαίνεται θα είναι το folklor τραγούδι Discover Moldova!

Η Μολδαβία μετά τις 3 τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες να περάσει στον τελικό της Eurovision ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη φέτος, οπότε όλοι αναμένουμε την αποψινή επιλογή της!

Η ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού του O Melodie Pentru Europa 2017 ξεκινάει στις 19:35 ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε  μέσω live-streaming εδώ ή να τον ακούσετε μέσω live-radio εδώ.

Ωστόσο εσείς ποιο τραγούδι θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Μολδαβία;

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: you.esc-plus.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λογικα το hey, mamma! θα εκπροσωπησει τη μολδαβια αλλα δεν ξερω τι τυχη μπορει να εχει στο κιεβο. το 2010 που το τραγουδι με το οποιο ειχαν εκπροσωπησει τη μολδαβια κατ’ εμε ηταν καλυτερο, κατελαβε την 22η θεση

  2. Μονο εγω θεωρω το hey,mamma! αθλιο ; Σαφως και θα ηθελα ή το Discover Moldova ή το Don’t Lie…ελπιζω σημερα η Μολδαβια να κανει την εκπληξη !!!

  3. Hey, Mamma! Πολύ καλό μη πω εθιστικό! Ο epic sax guy επιστρέφει με το σαξόφωνό του! Επίσης χωρίς ίχνος ντροπής δηλώνω πως μ’ αρέσει και το Discover Moldova χαχαχα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ