ΣΛΟΒΕΝΙΑ: EMA 2017 – Αποτελέσματα 1ου Ημιτελικού: Οι 4 πρώτοι φιναλίστ!

Slovenia_EMA-2017_Logo

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο 1ος Ημιτελικός του EMA 2017, της εθνικής διαδικασίας που ακολουθεί και φέτος, για μία ακόμα φορά, η Σλοβενία για την ανάδειξη του εκπροσώπου της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Κίεβο.

8 ήταν συνολικά οι διαγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος στον 1ο Ημιτελικό (κατά σειρά εμφάνισης):

 1. KiNG FOOWild ride
 2. Nika ZorjanFse
 3. Tosca BeatFree world
 4. Lea SirkFreedom
 5. Sell OutNi panike
 6. Zala Đurić RibičLalalatino
 7. AlyaHalo
 8. Omar NaberOn my way

Οι 4 πρώτοι φιναλίστ του EMA 2017 προέκυψαν με συνδυαστική ψηφοφορία κοινού και επιτροπής: αρχικά, πήραν την πρόκριση για τον Τελικό οι 2 υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τα υψηλότερα βαθμολογικά ποσοστά στο televoting. Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή επέλεξε 2 ακόμα διαγωνιζόμενους, δίνοντάς τους το εισιτήριο για τον Τελικό. Έτσι, οι 4 αποψινοί φιναλίστ είναι οι εξής (πατήστε τον τίτλο κάθε τραγουδιού για να παρακολουθήσετε βίντεο με την αντίστοιχη live εμφάνιση):

 1. KiNG FOOWild ride
 2. Nika ZorjanFse
 3. Sell OutNi panike
 4. Omar NaberOn my way

Η διαδικασία επιλογής του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, με το 2ο Ημιτελικό του EMA 2017, από τον οποίο 4 ακόμα υποψήφιοι θα πάρουν το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν στην κρίσιμη τελική βραδιά. Ο Τελικός του EMA 2017 έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Πάνος Ζαχαράτος

Written by 

Related posts

One Thought to “ΣΛΟΒΕΝΙΑ: EMA 2017 – Αποτελέσματα 1ου Ημιτελικού: Οι 4 πρώτοι φιναλίστ!”

 1. Μάριος

  Ένα πραγματικά ξεχωριστό τραγούδι είχαν οι Σλοβένοι, το Free World, και το άφησαν απ’έξω. Καταλήξαμε σε 4 τυπικά ανώδυνα τραγουδάκια, από αυτά που εξασφαλίζουν στη χώρα τον συνηθισμένο αποκλεισμό της από τον τελικό.

Comments are closed.