ΣΟΥΗΔΙΑ: Πρόβες Β’ Ημιτελικού του Melodifestivalen 2017! [snippets upd]

 

Φτάνοντας στον δεύτερο Ημιτελικό του Melodifestivalen, φτάσαμε και στην ημέρα που γίνονται οι ανοιχτές πρόβες οπότε και βλέπουμε κάποια αποσπάσματα και έχουμε το πρώτο δείγμα των τραγουδιών. Επτά ακόμη τραγούδια θα διαγωνιστούν σε αυτό τον ημιτελικό, με δύο από αυτά να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό της Στοκχόλμης, δύο να διεκδικούν μια «δεύτερη ευκαιρία» και τρία να αποκλείονται. Για τους καλλιτέχνες αυτής της εβδομάδας μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Οι συμμετοχές αυτού του ημιτελικού:

Αλέξανδρος Λιάπης

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χάλια μαύρα…
    Ή και οι άλλοι 2 θα είναι έτσι, ή το κάνουν επίτηδες για να στείλουν κάποια συγκεκριμένα όπωσδήποτε

  2. Πολύ μετριότητα!
    Πάντως εδώ νομίζω είναι ξεκάθαρο ποιοι θα μείνουν εκτός, τα τραγούδια 2, 3 και 4. Οι υπόλοιποι θα προκριθούν αλλά δεν ξέρω ποιος θα πάει που… Πάντως τις περισσότερες πιθανότητες για direkt τις έχει η Mariette αν και το Don’t Stop Believing νομίζω ήταν πολύ καλύτερο…
    Μετά για 2η θα έλεγα την Ajax αλλά νομίζω θα πάθει “Isa” και θα πάει andra chansen εν τέλει. Πάντως ο Ingrosso δεν ξέρω γιατί πήρε την 7η θέση, σιγα το τραγούδι!
    Εντούτοις θα το ρισκάρω (πολύ) και θα πώ
    Direkt:
    Mariette & Lisa Ajax
    Andra chansen
    Dismissed & Benjamin Ingrosso
    Απογοήτευση ως τώρα, ελπίζω να μας σώσει η Loreen…

  3. τι επιλογες κομματιων ειναι αυτες; αν και της loreen ειναι μετριο το κομματι…θα ειναι σιγουρο οτι η σουηδια ειπε φετος να ηρεμησει λιγο και να αφησει καμια αλλη χωρα να νικησει…

  4. Οι δηλώσεις των οργανωτών όταν οριστικοποιήθηκε η λίστα με τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια, ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 τραγούδια που μπορούν να νικήσουν την Eurovision μάλλον έγινε για τις εντυπώσεις. Σίγουρα όλοι είχαν μεγάλες προσδοκίες ειδικά με τα τόσα πολλά γνωστά ονόματα όμως και ο δεύτερος ημιτελικός είναι μέτριος. Βέβαια απομένουν άλλοι δύο.

    Η Mariette έχει πολύ κατώτερο τραγούδι από αυτό του 2015. Ένα κλασικό made in Melodifestivalen ποπ! Αλλά λογικά θα περάσει πρώτη στον τελικό. Και της Lisa Ajax.μέτριο. Τολμώ να πω πως μέχρι στιγμής το πιο ”πιασάρικο” είναι της Ace Wilder!

  5. Τα μόνα “θετικά” είναι ότι η Mariette είναι πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία και ότι οι Dismissed είναι λιγότερο κακοί απ’ όσο θα τους πήγαινε να είναι… Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι στο mf που να μ’ αρέσει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ