ΚΥΠΡΟΣ: Η Ήβη Αδάμου στο πλευρό των ψυχικά κακοποιημένων παιδιών!

Μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία παρέθεσε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2012, Ήβη Αδάμου. Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη του συλλόγου “Hope For Children” (Ελπίδα για τα παιδιά) και η ενίσχυση της εκστρατείας «Beat Bullying», κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο club της Λεμεσού και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους που θέλησαν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή. Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει ανακηρυχθεί ως επίσημη Πρέσβειρα Νεολαίας του Συλλόγου για το 2012 και δεν παραλείπει σε κάθε της βήμα να αναφέρεται στο έργο που πραγματοποιείται από τους ανθρώπους της οργάνωσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ψυχικά κακοποιημένων παιδιών, καθώς και η στήριξή τους από επιστημονικά καταρτισμένους ειδικούς.

Το Δ.Σ. του συλλόγου “Hope For Children” δήλωσε με υπερηφάνεια πως η συγκεκριμένη εκδήλωση ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις και προσδοκίες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο της Κύπριας τραγουδίστριας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Ήβη ερμήνευσε ζωντανά μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και από τη διεθνή μουσική σκηνή, ενώ από το ρεπερτόριό της δε θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι “La La Love”, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την πατρίδα της στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Θανάσης Νάκος

Videos: escdaily.com, youtube.com

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ