EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Βουλγαρίας!

Ώρα της Βουλγαρίας και της γνώριμης στο διαγωνισμό Poli Genova! Φορώντας μία, τουλάχιστον, ιδιαίτερη αμφίεση, η πολύ έμπειρη εκπρόσωπος της γείτονας χώρας φωνητικά κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση. Καθόλη τη διάρκεια του τραγουδιού, η σκηνή πλημμυρίζει από μπλε χρώμα ενώ ταυτόχρονα η Poli εκτελεί μια αρκετά έντονη χορογραφία. Ολογράμματα χορευτών πλαισιώνουν την τραγουδίστρια ενώ στο φινάλε του τραγουδιού συγκεκριμένα σημεία της ενδυμασίας της λάμπουν από φως. Μία ίσως φορτωμένη εμφάνιση που δεν θα χρειαζόταν σ’ένα τραγούδι που θεωρείται από τα πιο καλά του φετινού διαγωνισμού.

[youtube id=”mHC6QQ9copo” width=”600″ height=”350″]

Σπύρος Μαλιάδης

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι ειναι πολυ καλο…8ο στο τοπ μου…καλη φωνη η Genova,παρολα αυτα το ολο performance δεν με ενθουσιαζει…σιγουρη η προκριση…το βλεπω οριακα εκτος δεκαδας στο τελικο!!!

  2. αρκετα ανεβαστικο τραγουδι που θα χαρισει μια θεση στον τελικο για τη βουλγαρια μετα απο 9 χρονια παρακαλω!νομιζω οτι ειναι απο τα τραγουδια που σου μενουν,ειναι τοσο πιασαρικο οσο πρεπει..καλη επιτυχια στους γειτονες!

  3. Τι φοράει; Που τη βρίσκουν τόση κακογουστιά; Το τραγούδι δε με τρελαίνει & η ερμηνεύτρια μου κάνει καρναβάλι. Προφανώς θα περάσει.

  4. Άλλο ένα κιτσαριό για φέτος. Πραγματικά απορώ. Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν δίνουν σημασία σ’αυτά αλλά φέτος βλέπω καλά τραγούδια και ωραίες γυναίκες που καταστρέφονται οπτικά και μου κάνει εντύπωση.
    Η Poli είναι εξτρίμ οκ αλλά αυτό που φοράει είναι άθλιο. Έχει που έχει το ξυρισμένο κεφάλι που πλέον είναι παλιάκο αυτό το στυλάκι ήταν ανάγκη να βάλει αυτό το κακόγουστο πράμα?
    Όπως και να έχει ωραίο τραγούδι και μάλλον σίγουρος τελικός για την Βουλγαρία.

  5. Νομιζω οτι αυτο το τραγουδι εχει ολα τα φοντα να κερδισει (πλην ομως οι επιτροπες θα στειλουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ στη φιλη και γειτονα χωρα Βουλγαρια, γιατι ειναι εκτος κυκλωματων).
    Νομιζω οτι το ολο στησιμο ειναι δυστυχως ψιλοτραγικο. Ισως τηλεοπτικα να δειχνει καλυτερο η και καλο.
    Εννοειται τελικο.

  6. Πιο κιτς πεθαίνεις. Και 10αδα να μην μπει, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.

  7. Προσωπικά το ρεφρέν του δεν μου αρέσει καθόλου και αν δεν ήξερα ότι αρέσει τόσο πολύ δεν θα πίστευα ότι θα περνούσε. & ότι το ρούχο της είναι ότι χειρότερο φέτος

  8. 4/10…Το 2011 ήμουν έξαλλος για τον αποκλεισμό της, πέρσι υπήρξε συμπαθέστη παρουσιάστρια της Τζούνιορ Γιουροβίζιον, αλλά αν ξαναποκλειστεί φέτος, δε θα φταίνε ούτε οι τηλεθεατές, ούτε οι Επιτροπές, αλλά αυτή και ο στυλίστας της!!! Τραγικό αποτέλεσμα για μια πραγματικά καλή τραγουδίστρια!!!

  9. Μαζί με την Κροατία τα 2 πρώτα βραβεία για το Barbara Dex ΜΑΚΡΑΝ… Η ενδυματολογική καταστροφή (μα αν είναι δυνατόν φόρμα με κάπα και φωτισμό???), σε συνδυασμό με την έλλειψη χορευτών (η χορογραφία της υποτυπώδης και η κίνηση των ποδιών κλεμμένη από τη Barei), θα της στερήσουν θέσεις στον τελικό. Θα περάσει αέρα φυσικά, αφού είναι εξαιρετική performer και το μόνο up tempo με ethnic πινελιές. Καλή επιτυχία στη γείτονα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ