EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Λετονία!

Έκτη μέρα προβών στο Globen Arena και η Λετονία που ανοίγει τον Δεύτερο Ημιτελικό κάνει πρώτη σήμερα τη δεύτερη πρόβα της. Ο Justs είναι μόνος στη σκηνή φορώντας μαύρα ρούχα και μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Τριγύρω του γκρι και λευκοί χρωματισμοί με πολύ ασήμαντες δοκιμές στα γραφικά. Φωνητικά είναι πάρα πολύ δυνατός και αυτό είναι το βασικό σημείο της παρουσίασης. Η κάμερα είναι συνεχώς επάνω του, ενώ η κινησιολογία περιορίζεται στο μπροστινό μέρος της σκηνής με τον ερμηνευτή να περπατάει για λίγο κατά μήκος της. Πολύ καλή έναρξη ημιτελικού με ελπίδες πρόκρισης.

[youtube id=”H8lyUEq3v-M” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οχι απλα ελπιδες προκρισης….σιγουρη ειναι η προκριση…ωραιο τραγουδι,πολυ καλος performer ο Justs…παρολα αυτα πιστευω στο τελικο θα χαθει λιγο…ξεκινησει δυνατα σαν φαβορι,αλλα τις τελευταιες μερες εχει χασει τη δυναμικη του…

  2. Φωναρα. Δε μου αρεσε πολυ αυτο το τραγουδι στην αρχη. Τωρα μου αρεσει αρκετα. Σιγουρα ξεχωριζει απο το σωρο. Λογικα 10αδα στον τελικο, αν φτιαξει λιγο την παρουσιαση. Προλαβαινει;;;;
    Πολυ αγχωμενος. Φαινεται εκνευρισμενος οταν τραγουδαει. Κινειται σα νευροσπαστο. Ο χορογραφος της Λετονιας (αν εχουν) πρεπει να παρει ποδι. Φαινεται λιγο σαν ….. σχολικη παρουσιαση. Και εδω ειναι γιουροβιζιον. Μπορει βεβαια στην τβ να δειχνει εξαιρετικο. Θα δειξει.

  3. 2/10…Κάκιστη εμφάνιση και ερμηνεία ενός μέτριου τραγουδιού!!! Δύσκολη η πρόκριση!!!

  4. Ωραίο bitato τραγούδι, φωνητικά εξαιρετικός ο Λετονός, όμως η επιλογή του background δεν μου άρεσε, Σιγουράκι για τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ