EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Κύπρου!

Καπνοί, λευκές, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις για την Κύπρο στη δεύτερη πρόβα της. Ο τραγουδιστής των Minus One στο κέντρο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας γύρω του, με κάποιους να βρίσκονται μέσα σε κλουβιά. Τα πλάνα και οι φωτισμοί εναλλάσσονται με γρήγορο ρυθμό που συγχρονίζεται με το ρυθμό του κομματιού. Φωνητικά όλες τις φορές βγήκε άψογα. Μια δυνατή συμμετοχή από την Κύπρο που επέλεξε να παρουσιάσει το κομμάτι της όπως ακριβώς πρέπει.

Αλέξανδρος Λιάπης

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κύπρος μας! Ωραίο τραγούδι… με ανησυχεί που είναι στον συγκεκριμένο ημιτελικό.. γιατί θα γίνει σφαγή και μέχρι την τελευταία στιγμή θα μέινουν έξω χώρες-έκπληξη!
    Δεν μου αρέσει που ο τραγουδιστής είναι τόσο στατικός! Περιμένω να δω και το εφέ με τον λύκο..
    Καλή Επιτυχία στην Κύπρο μας που αυτή την χρονιά αξίζει την πρόκριση πολύ περισσότερο από ότι εμείς!!!

  2. Λοιπόν φωνητικά είναι καταπληκτικός. Από κει και πέρα όλο το πράγμα πάει στραβά. Εντελώς στατικός που δεν δικαιολογείται καθόλου με αυτό το ωραίο τραγούδι. Κρίμα. Πίστεψα κάποια στιγμή πως η Κύπρος φέτος θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη αλλά δυστυχώς δεν το βοηθούν καθόλου πάνω στην σκηνή. Καθόλου ενέργεια. Καθόλου κίνηση. Κρίμα, κρίμα, κρίμα.

  3. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πλασάρονται για αυθεντικοί ροκάδες ενώ, προφανέστατα, δεν είναι. Κατά τα άλλα μια χαρά μου φαίνονται. Τώρα για πρόκριση… χμμ 50-50.

  4. Μπράβο στην Κύπρο!! Καλό και με ωραίο δυναμικό τελείωμα.Ακολουθεί μετά την Τσεχία ,μάλιστα κάτι ξέρουν οι διοργανωτές όταν ανακοινώνουν την σειρά..Εύχομαι πρόκριση και γιατί όχι τοπ 10!!

  5. νομίζω το outifit και το dark βάψιμο του καλλιτέχνη έχει πιο ενδιαφέρον από το τραγούδι..χαχα..!

  6. Τι έχουν πάθει όλοι με το μπλέ; Δεν ξεχωρίζω το backround σε καμιά χώρα……όσο για την Κύπρο, παρότι μαρέσει πάρα πολλύ το τραγούδι και θέλω να περάσει η Κύπρος (τουλάχιστον να έχουμε μια δικιά μας χώρα στον τελικό :Ρ ) δε νομίζω οτι θα τα καταφέρουν…Δεν παρουσίασαν κάτι το διαφορετικό…Κρίμα
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: θέσεις 8-13 στον ημιτελικό και στον τελικό αν περάσουν 12-18

  7. Mπράβο ρε Kύπρος !!! Το τραγούδι φωνητικά είναι τέλειο, οπτικά δεν τους φοβαμαι θα σκίσουν… Να έχουμε και εμείς εδω στην Ελλάδα καποιο ενδιαφέρον να δουμε τον τελικο .. γιατι Ελλάδα και τελικός γιοκ για φέτος!!!

  8. Ωραίο τραγούδι, αλλά η παρουσίαση δεν μ’ αρέσει. Τόσο δυναμικό τραγούδι και ο τραγουδιστής ακίνητος. Τη μισή ενέργεια του ντράμερ να είχε θα ταν καλύτερα.
    Όσο για τα κλουβιά δεν μ’ αρέσουν καθόλου! Εύχομαι τηλεοπτικά να είναι πιο ενδιαφέρον απ’ ότι φαίνεται εδώ, αλλιώς….
    Καλή επιτυχία Κύπρο!

  9. Σιγουρη προκριση. Κανει την διαφορα. Αψογος φωνητικα ο τραγουδιστης. Θα ξεσηκωσει το κοινο στην αρενα. Παει για 10αδα η Κυπρος και της αξιζει. Καλη επιτυχια.

  10. Καλή η προσπάθεια της Κύπρου, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. ..Αν δεν κάνω λάθος και την σκηνική παρουσία την ανέλαβαν Σουηδοι, εξου και οι αντιγραφή των Outtrigger που εκείνο μου άρεσε περισσότερο και ταίριαζαν και τα κλουβιά. Αυτό είναι πολύ light για τέτοια σκηνική παρουσία. ..Όπως και να έχει καλή επιτυχία! !

  11. μην λέμε βλακείες είναι στα σιγουρακια που πάνε τελικό…. πολύ κάλο φαίνεται ο τραγουδιστής είναι λίγο αγγούρι άλλα μην τα θέλουμε και όλα κάλος φωνητικά και σκηνική παρουσία είναι άκρος επαγγελματικη….

  12. ελλαδα και κυπρος πανε τελικο χερι χερι!!αυτες που θα την πατησουν πιστευω θα ναι ισλανδια και φινλανδια καθως ειναι οι μονες βορειες στον ημιτελικο μας οποτε δεν το κοβω να παρουν ευκολα βαθμους απο βαλκανια και μεσογειο!

  13. γτ αυτη η συμμετοχη της κυπρου μου θυμιζει κατι συγκροτηματα ροκ που εστελνε η τουρκια;

  14. Καλή επιτυχία στην Κυπρο. Το τραγουδι τους σταματησε να μου αρεσει. Τελικα με αφηνει μάλλον αδιάφορο. Αν ηταν 100% ροκ θα ηταν πιο ωραιο και πιο αυθεντικο αν μη τι αλλο. Ωστοσο ο τραγουδιστης το αποδιδει παρα πολυ καλα. Btw εγω ροκαμπίλι δεν υπηρξα ποτε αλλά φορανε και οι ροκαδες τετοια αραχνοϋφαντα σαν της Αρμένισσας;

  15. Σα να ξεφούσκωσε κάπως…
    Πάντως μια πρόκριση κάπου στο #6 με 10 είναι εφικτή!
    Καλή επιτυχία!

  16. Ελπιζω να περασει. Αλλα δεν ειναι ευκολο. Θα χρειαστει τοση τυχη οσο κα η Ελλαδα. Μακαρι τελικο και για τις 2!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ