EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Κροατίας!

Η Nina για την Κροατία στη δεύτερη πρόβα της επιμένει στα ίδια εντυπωσιακά ρούχα. Ξεκινάει με το πρώτο φόρεμα με τα κλαδιά που φεύγει και αποκαλύπτει ένα βαρύ ρούχο γεμάτο καθρέφτες. Με λίγα λόγια το στήσιμο παραμένει αρκετά φορτωμένο. Φωνητικά είναι αρκετά καλή, επικρατούν σκοτεινές μπλε αποχρώσεις και πίσω της στα φωνητικά τέσσερα άτομα ντυμένα στα μαύρα.

Αλεξανδρος Λιάπης

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα και πάλι Κρίμα…
    Ένα πολύ ωραίο τραγούδι που καταστράφηκε! Άλλη μία χώρα που θα μέινει στον ημιτελικό της (αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μας)!
    Μου θυμίζει και τον Drama Queen της Δανίας του 2007 μη σου πω…

  2. Εμένα αυτό το τραγούδι παραμένει το αγαπημένο μου φέτος και το φόρεμά της μου άρεσε. Το σκηνικό ήταν αρκετά λιτό, αλλά η κοπέλα σκίζει φωνητικά!

  3. Αν δεν αλλαξει ρουχα επιγοντος η ελλαδα θα ειναι αυτη που θα παρει τη θεση της στο τελικο! Καλο αυτο για εμας βεβαια ειναι καλο! 😉

  4. ρε παιδι μου πας να ακουσεις ενα ωραιο τραγουδι και βλεπεις αυτο το αθλιο φορεμα…στην συνεχεια το βγαζει και λες ωραια παλι καλα…..αλλα το δευτερο φορεμα ειναι ακομα χειροτερο απο το πρωτο….πονεσανε τα ματια μας…ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!!

  5. Ανετα κοβεται…Εχουν ενα ωραιο τραγουδι και το καταστρεφουν οπτικα. Και η τραγουδιστρια δεν εχει χαρισμα…δεν μου το περναει το τραγουδι.
    Το ιδιο ισχυει και για το Αζερμπαιτζαν…δυο φαβορι μειον.

    • Μακάρι να βγεις σωστός αλλά δεν νομίζω ότι το Αζερμπαϊτζάν μένει εκτός τελικού!

  6. νομιζω τα εχει καταστρεψει ολα με την εμφανιση αυτη καταστρεψε το κομματι! σιγουρα θα ψηφιστει απο την επιτροπη αλλα απο το κοινο δεν ξερω …. εχω την εντυπωση οτι εχει χασει το εισητηριο για τον τελικο!!!

  7. Πώς να μετατρέψεις ένα τραγούδι top 10 σε non-qualifier. Δεν είναι ότι δεν έχει ξανασυμβεί, αλλά είναι κρίμα. Ελπίζω του χρόνου καλύτερα! ΟΚ δεν το ξεγράφω και τελείως αλλά δεδομένου πως στο α’ μισό πολλές χώρες παίζει αν θα ‘ναι εντός ή εκτός κάποια/-ες θα την πατήσει/-ουν. (Ελπίζω βέβαια να μην είμαστε εμείς)

  8. Παιδιά εγώ έπαθα το αντίθετο,ενώ στην αρχή μου άρεσε πολύ ,τώρα αρχίζει να με κουράσει και νιώθω ότι η Nina σε μερικά σημεία τσιρίζει και μου βγάζει κάτι αρνητικό.Δεν θα έχω πρόβλημα να περάσει στον τελικό ,αλλά σίγουρα σε μένα έχει πτωτικές τάσεις .Ήταν το my #6/43 αλλά μάλλον θα βγει εκτός δεκάδας.Το φόρεμα ασχολίαστο ..

  9. Αντίο Κροατία! Εύχομαι να μην αποχωρήσουν του χρόνου μετά τα φετινά αποτελέσματα.

    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: θέσεις 11-14

  10. Ασχετως με την ενδυματολογικη επιλογη…κατι με ενοχλει πολυ στην τραγουδιστρια…δεν εχει αυτο που χρειαζεται…κριμα!

  11. και εκεί που λέω τι είναι αυτό που φοράει στην αρχή παθαίνω 2-3… μην πω και 4 εγκεφαλικά όταν φεύγει το πρώτο ρούχο και έρχεται το δεύτερο…τι να πω ούτε φωνητικά με ικανοποίησε σκηνικά μην πω καλύτερα.. δεν νομίζω να κινδυνέψει η πρόκριση άλλα έχει ξεπεραστεί όλο αυτό με τα ρούχα, ήρθε αργά να εντυπωσιάσει με αυτά τα τρικ και τα πούπουλα και τις λαμαρίνες.. πακέτο θα πατώσουν και οι γειτονικές τους λαμαρίνες τις Βοσνίας..

  12. Μια παρα πολυ κακη προβα για την Κροατια. Η φωνη της δεν ηταν καλη αλλα ισως να την κραταει για τον ημιτελικο. Το τραγουδι στην στουντιο βερσιον βγαζει μια μαγεια και αυτη καταφεραν σταδιακα να την καταστρεψουν πρωτα με το video clip και επειτα μ’ αυτη την εμφανιση. Η πλειοψηφια των τηλεθεατων εκεινη την βραδια δεν εχει ακουσει τα τραγουδια και δεν ξερει τι να περιμενει οπως οι φανς και μολις εμφνιστει θα σταθουν στο κακιστο, κιτσατο και υπερβολικο ρουχο της και δεν θα δωσουν σημασια στο τραγουδι. Κριμα γιατι σαν τραγουδι ειχε πολυ καλες προοπτικες αλλα φαινεται πως η Κροατια δεν το εχει με το staging. Σιγουρα θα χασει πολλους βαθμους στο televoting μ’ αυτη την εμφανιση και ισως πεσει και στις εποτροπες που θα την ειχαν ψηλα. Δυσκολα θα περασει και αν το καταφερει θα ειναι στα τελευταια εισητηρια.

  13. το περιμενα οτι η Κροατια θα χανει πολυ στο live,παρολα αυτα θα περασει στο τελικο…

  14. Αίσχος φωνητικά καλα για το ντύσιμο ασχολίαστο.νούμερο από τα μεγάλα κιόλας!!!!και μετά έρχονται κάποιοι κ κατηγορούν την Ελλάδα.το δικό μας μπροστά σε αυτό είναι αριστούργημα.είμαστε τέλειοι κ αξιοπρεπέστατοι πάνω στη σκηνή κ όχι γραφικοί σαν την Κροατία

  15. το “ευρημα” με την αλλαγη ρουχων κατα την διαρκεια του τραγουδιου ειναι πια ξεπερασμενο το κανε η Λεττονια το 2002 και η Λευκορωσια το 2005 γιατι το συνεχιζουνε?

  16. Αυτο ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι φετος αλλα λαιβ αυτο που ακουμε και βλεπουμε δυτυχως απογοητευει.Παντως το αγαπω.

  17. Αν εμφανιζόταν με βατραχοπέδιλα, περικεφαλαία και γραβάτα, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να περάσει…
    Έχασε και τη φωνή της απ’ ότι ακούω…
    Κρίμα για αυτό το συμπαθέστατο τραγούδι.

  18. Ε όχι βρε παιδιά..! Κρίμα απ’τον Θεό είναι να μείνει εκτός τελικου αυτο το πανεμόρφο κομμάτι και να περάσει η Ελλάδα. Αν και θα ήθελα να δω Ελλάδαρα τελικό, όχι και να μεινει εκτος η Κροατία

  19. Ειναι τρελοί αυτοι οι Κροατες.. Ακομα γελαω με το φορεμα βασιλιας-καρνάβαλος. Μα ειναι δυνατον ανθρωπινος νους να σκαρφιστεί αυτο το πραμα και μετα να βρεθουν ακόμη πεντε-δεκα να πουν “Τελειο! Παμε να τους παρουμε τα σωβρακα” η Nina εχει και μια εκφραση αμηχανιας ασ’τα να πανε. Το τρικ με την αλλαγή ρούχου το εκανε η συμπατριώτισσα της Daniela (η καλύτερη κροατική συμμετοχη ever για μνα κι να απο τα πιο αγαπημενα μου ολου του θεσμου)πολύ πιο επιτυχημενα με το neka mi ne svane φου τοτε οντως εντυπωσιασε. Αλλα άλλη εποχή τα 90’s κι αλλο το 2016, επισης τοτε η όλη εμφανιση και ιδεα ηταν φινετσατη και αν μη τι αλλο mainstream οχι σαν αυτήν την παρωδια. Δεν ξερω αν και κατα ποσο μια εστω και φανταστική φωνη μπορει να σωσει τα ασωτα.. που και η φωνη της εδω που τα λεμε ηχει ενοχλητικα σε πολλών τα αυτια. Τι κι αν ειναι δυσκολοι κι εντυπωσιακοι οι λαρυγγισμοί που καταφερνει..Σα συνολο δε μ’αρεσει

  20. 1/10…Υπάρχει κάποια αμφιβολία πως θα τερματίσει στις 3 τελευταίες θέσεις του Α’ Ημιτελικού???

  21. η φωνη της μου θυμιζει την ντολορες οριορνταν!το τραγουδι μου αρεσει αρκετα.αδυνατω να υποθεσω πως θα τα παει..

  22. Όταν εγώ λέω να περιμένουμε τις πρόβες μέχρι να κρίνουμε τι έστι φαβορί και τι όχι…
    Πολύ κακή επιλογή ρούχων από Κροατία (κάτι σαν το Ισραήλ το 2013) που θα στρέψει την προσοχή μακριά από το τραγούδι το οποίο ομολογουμένως θέλει πολλαπλά ακούσματα μέχρι να εκτιμηθεί. Φωνητικά επίσης δεν αρέσει σε όλους αυτό το ηχόχρωμα. Δυστυχώς το κοινό θα αγνοήσει την Κροατία τελείως και οι επιτροπές δε νομίζω να της δώσουν κάτι παραπάνω από την 9η θέση.
    Πρόβλεψη :
    #14-18 στον ημιτελικό.
    Καλή επιτυχία (θα τη χρειαστούν)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ