EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Σερβίας!

Στη σκηνή για την πρώτη της τεχνική πρόβα και η Sanja Vucic. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρόβα της εκπροσώπου της Σερβίας, η ίδια πολύ άνετη πάνω στη σκηνή και δυνατή φωνητικά. Είναι στο κέντρο της σκηνής χρησιμοποιώντας τις έντονες και χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών της και του κεφαλιού της, όπως και στην παρουσίαση του τραγουδιού της πριν λίγο καιρό. Πίσω της τέσσερις χορεύτριες που υποστηρίζουν και φωνητικά το τραγούδι, ενώ και ένας χορευτής προστίθεται στη πορεία, σε μία άρτια εκτελεσμένη χορογραφία ενισχύοντας τη κίνηση που λείπει από την Sanja με έντονη θεατρικότητα, η οποία κορυφώνεται στο φινάλε με την τραγουδίστρια και τις τέσσερις χορεύτριες να ενώνουν τα χέρια επάνω στη σκηνή, θυμίζοντας πολύ, αυτήν του νικητήριου τραγουδιού της Σερβίας το 2007, ενώ ο χορευτής κείτεται στο πάτωμα λίγο πιο πίσω της. Μία  έντονα  φεστιβαλική εμφάνιση, που δίνει έμφαση στο τραγούδι και την σκηνική παρουσία, χωρίς να επιζητεί βοήθεια από τα τεχνολογικά βοηθήματα των τελευταίων ετών.


Γιώργος Πεσίνης

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λατρεύω Σερβία φέτος !!!
    Είναι τραγουδάρα.
    Η eurostar έχει εκπληκτική φωνή…
    Μπράβο Σερβία για μια ακόμη φορά !!!

  2. σερβια μου σε αγαπω σε εκτιμω αλλα γυρνα πισω στην μπαλκαν εθνικ συνταγη που τοσο καλα πλασαρεις!το φετινο σου κομματι απλα δεν παει για σερβια!οσο για την εμφανιση μα αντιγραφη της σεριφοβιτς του 07!κριμα..

  3. Εκπληκτική! Ισως το αγαπημενο μου.για φετος. Η Sanja μου φαινεται πολύ ενδιαφερων ανθρωπος και με φοβερο ταλέντο στη φωνη και την ερμηνεια. Το τραγουδι ειναι απλά αρκετα ως πιλύ καλο αλλα η κοπελα το απογειώνει.

  4. Μολις ειδα τη συνεντευξη τύπου της Sanja Το ατομο δεν παιζεται.. ποσα ταλεντα εκτος απο την κρυστάλινη φωνη.. κι αυτη η τρέλα που κουβαλαει σε αφοπλίζει.Δε χορταίνεις να τη βλεπεις και να την ακους. Η χαρα του δημοσιογραφου. Αψογα αγγλικα κι άπειρη εκφραστικότητα. Ανεπιτίδευτη και ευχαριστη οσο δεν παει. Το ‘χει 100% το επικοινωνιακό. Επιασα τον εαυτο μου να χαμογελαει σα χαζο οσο μιλουσε και να γελαει με τα αστεια της. Δηλώνω κι επισημα φαν της 😛

  5. Απο τη μια η Σερβια κλεινει τα συνορα σε προσφυγες, κατα παραβαση του κανονισμου των Ηνωμενων Εθνων και απο την αλλη στελνει τραγουδι για τα δικαιωματα των γυναικων (με σκοπο φυσικα να αποσπασει ψηφους).
    Υποκριτικο και…
    Πολυ φθηνο…….

  6. Η φωνή της είναι καταπληκτική το σκηνικό αρκετά καλό.Η ιδέα με τις κοπέλες των φωνητικών και του χορευτή δίνει ένα όμορφο στοιχείο.Επομένως 7.5/10

  7. Πραγματικά υπεροχη, με πολύ καλη φωνη και άρτια εμφάνιση. Την βλέπω για καρφωτη δεκάδα φέτος την Σερβία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ