OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Ισπανίας!

Η Ισπανία είναι το όγδοο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 348 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Γαλλία

10 βαθμοί: Ρωσία

8 βαθμοί: Ιταλία

7 βαθμοί: Αυστραλία

6 βαθμοί: Ουκρανία

5 βαθμοί: Λετονία

4 βαθμοί: Βουλγαρία

3 βαθμοί: Ουγγαρία

2 βαθμοί: Κροατία

1 βαθμός: Ισλανδία

Κι ένα video με όλα τα αποτελέσματα του OGAE Spain:

Ακολουθούν η Αλβανία και η Αρμενία! Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα δεν το περιμενα να μας εχουν και τελευταιους οι φανς ενταξει το τραγουδι δεν λει και δεν αρεσει αλλα και τελευταιοι.Δεν μας σωζει τιποτα!

  2. Πολύ χαίρομαι για το 8αρι στην Ιταλία,η οποία λογικά θα πάρει βαθμούς και απο την Αλβανια
    Στην 5αδα θελω Ιταλια,Γαλλια,Αυστραλια,Ουκρανια,Ρωσια..και μετα Λετονια,Βουλγαρια,Κροατια κτλπ

  3. Επειδη το εχω απορια αληθεια μετα απο αυτη την επιλογη ο Τσακνης θεωρειται ακομα συνθετης και στιχουργος???Οτι δηλωσει ο καθενας στην μπανανια.

  4. ΤΟ ΠΑ Κ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΕΣ …ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….

  5. Το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα κανέναν βαθμό από την ψηφοφορία των Ogae δεν είναι απαραίτητα κακό. Θυμηθείτε κάποιες χρονιές σε ποια θέση μας είχαν αυτές οι ψηφοφορίες και που καταλήξαμε: 2014 (9η θέση στις ψηφοφορίες των Ogae, 20οι στο τέλος), 2012 (νομίζω ήμασταν στη δεκάδα των Ogae, και τελικά ήρθαμε 17οι). Αντίθετα, όταν μας είχαν πολύ χαμηλά σε αυτές τις ψηφοφορίες, τα πηγαίναμε καλύτερα στον διαγωνισμό. Άλλωστε να θυμίσω κάτι που ενδεχομένως γνωρίζετε: το 2011 η Ουγγαρία ήταν νομίζω 3η στην κατάταξη των Ogae κ στα στοιχήματα σταθερά στην 5αδα και λόγω κακού Live πάτωσε (εκτος 20άδας στον τελικό) και ο Γάλλον που ήταν φαβορί για τη νίκη 15ος ηρθε. Για να μην τα πολυλογώ, δεν σημαίνει ότι επειδή μερικά τραγούδια πάνε καλά στις ψηφοφορίες των OGAE θα πάνε το ίδιο καλά και στον τελικό διαγωνισμό. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όμως!

    • Το θυμαμαι να ειμαστε 17 και 20 αλλα 41 θεση ΠΟΤΕ και αυτο κατι λει.Δεν σου ειπα οτι τα μελη του ogae πεφτουν μεσα αλλα αν δεν εισαι και στην 20αδα τους κατι βρωμαει και μιλαμε οτι αυτοι ειδαν το βιντεοκλιπ και ακουσαν το τραγουδι απο το στουντιο φαντασου να ακουσουν το λαιβ και να δουνε τα ομορφοπαιδα…!

  6. ConP, έχεις απόλυτο δίκιο! Αφού οι Ισπανοί φανς που φημίζονται για το απαράμιλλο γούστο τους, μας έχουν προτελευταίους, δε σωζόμαστε με τίποτα!!! Όταν θα ξαναπεράσουμε στον Τελικό και με καλό αποτέλεσμα, να δούμε τί θα λέτε όλοι όσοι για πολλοστή φορά μισείτε την ελληνική συμμετοχή!!! Καταντάτε γραφικοί, πάντως!!!

  7. οι μονο καλοι ψηφοι για μενα ειναι σε ιταλια ουκρανια ουγγαρια και κροατια τα αλλα απο αναμενομενα εως αδιαφορα!τετοια “ταυτιση” στα σωματεια τη να πω…πιο πολυ σε μαζοποιηση κανει!ελπιζω εστω και ενα σωματειο να ψηφισει λιγο πιο διαφορετικα.παντως η πορεια της βουλγαριας μου θυμιζει λιγο εκεινη του rise up..
    σταθερα στη 10αδα(χαμηλα ομως)των σωματειων και στο τέλος μετα βιας 20η …σε μια απρόβλεπτη χρονιά πιστεύω θα δουμε πολλες εκπλήξεις (θετικες και αρνητικές)

  8. απορω πως δινετε καποιοι τοσο μεγαλη σημασια σε αυτην την ψηφοφορια οταν εχει πεσει τοσες φορες τοσο εξω απο τα τελικα αποτελεσματα..αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε..ασε που ολοι ψηφιζουν τα ιδια και τα ιδια τραγουδια..δεν σας παραξενευει αυτη η συμπνοια στα γουστα?ελεος πια μην τα δινετε βαρυτητα!

  9. Να θυμησω οτι το 2011, με ενα τραγουδι επισης δυσκολο για τα αυτια των Eurofans, οπως το φετινο, που συνδυαζε καθαρα ελληνικο ακουσμα με ραπ, το αποτελεσμα στην ψηφοφορια των ΟΓΚΑΕ αλλα κυριως στα τοπ των Eurofans ηταν αντιστοιχα της φετινης συμμετοχης αν οχι και χειροτερα στο συνολο τους. Θυμαμαι οτι στα τοπς των φανς στο youtube και σε διαδικτυακες ψηφοφοριες η Ελλαδα ηταν μονιμως στις 3-5 τελευταιες θεσεις πριν τον ημιτελικο. Οπως και τα στοιχηματα εκεινης της χρονιας μας εδιναν πανω κατω στην 30η θεση. Ουτε λογος φυσικα απο κανεναν και πουθενα για 10αδα ή 3αδα οπου ηρθε το τραγουδι στο televoting. Σαφως και δεν λεω οτι κατι αντιστοιχο θα συμβει και φετος, αλλα γενικοτερα τετοιου ειδους ψηφοφοριες δειχνουν αποκλειστικα και μονο τις προτιμησεις μιας μικρης μεριδας των φανς, οι οποιες ειναι γνωστες, χιλιοειπωμενες και αναμενομενες και που παρα πολλες φορες πεφτουν εντελως εξω. Το 90% αν οχι παραπανω του τελικου αποτελεσματος για μια θεση στον τελικο ή την 15αδα (γιατι για νικητη ή 3αδα σχηματιζεται νωριτερα μια εικονα) καθοριζεται απο τις λαιβ εμφανισεις στους ημιτελικους και το πως εχει στησει η καθε χωρα την εμφανιση της αλλα και το πως οι καλλιτεχνες αποδιδουν λαιβ το κομματι. Ολα τα αλλα ειναι για να γεμισει ο χρονος των φανς μεχρι εκεινη την εβδομαδα. Οποτε δεν χρειαζεται ουτε ενθουσιασμος αν τα αποτελεσματα ειναι καλα ουτε καταστροφολογια αν δεν ειναι.

  10. O Christos με κάλυψε 100%!!! Καλή επιτυχία στους Argo και στην ελληνική συμμετοχή!!!

  11. Ε καλά δεν περίμενα κάτι άλλο από Ισπανούς με παπούδες από Ισπανία ο Γάλλος. Τεσπα, vamos Rusia!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ