ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Τα 6 υποψήφια τραγούδια!

Μόλις πριν από λίγη ώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα 6 υποψήφια τραγούδια για την αγγλική επιλογή Eurovision: You Decide που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή. Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που η χώρα έκανε ανοικτό τελικό ήταν το 2008 ενώ στη φετινή προκριματική διαδικασία συμμετείχε και ο Ogae Ηνωμένου Βασιλείου. Τα υποψήφια τραγούδια που μεταδόθηκαν μέσα από την εκπομπή του Ken Bruce στο BBC Radio 2 είναι τα παρακάτω:

Joe and Jake – You’re Not Alone
Bianca Ryan – Shine A Little Light
Dulcima – When You Go
Matthew James – A better Man
Darline – Until Tomorrow
Karl William Lund – Miracle

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα υποψήφια τραγούδια εδώ.

Οι Joe and Jake είναι ένα duo που σχηματίστηκε ειδικά για το διαγωνισμό και αποτελείται από υποψηφίους του The Voice (2015). H Bianca Ryan είναι γνωστή στο βρετανικό κοινό λόγω της συμμετοχής της στο girlgroup Parade με την Top 10 επιτυχία Louder (2011). Από το σχήμα έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια ενώ ανάμεσα στους συντελεστές του τραγουδιού της Shine a little light κρύβεται η Leona Lewis.

Οι Dulcima είναι ένα συγκρότημα της folk μουσικής σκηνής με μέλη τους Dulcima Showan και Tom Twyman ενώ ο Matthew James είναι ο πρώην frontman των Bad Boys Inc. παλαιό boyband της δεκαετίας του ’90 με επιτυχίες όπως Don’t Talk About Love (1993) More to This World (1994). Οι Darline αποτελούνται από τις Abby Inez και Cára Beard ενώ ο Karl William Lund πέρα από ερμηνευτής, είναι και συνθέτης του Miracle.

Θα κάνουμε υπομονή μέχρι την Παρασκευή, ημέρα διεξαγωγής του τελικού Eurovision: You Decide και θα ευχηθούμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση για το Ηνωμένο Βασίλειο!

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είτε με ανάθεση είτε με εθνικό τελικό το Ην. Βασίλειο δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τη μετριότητα.
    Ανέπνευστα κομμάτια πλην τίμια!
    Θα προτιμήσω το Shine A Little Light.

  2. Mετρια και απλά αξιοπρεπή τραγούδια. Το Miracle ξεχωρίζει κάπως… Φωνητικά είναι όλα αξιόλογα πάντως.

  3. έμενα μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένας μονόφθαλμος μακάρι να ήταν έτσι και άλλοι εθνικοί τελικοί…που δεν έχω ακούσει ένα κάλο τραγούδι ως τώρα και όσα είναι καλά είναι με το σταγονόμετρο..

    το top 3 μου!
    1. Matthew James – A better Man 8+/10
    2. Joe and Jake – You’re Not Alone 8/10
    3. Bianca Ryan – Shine A Little Light 5/10

  4. Bianca Ryan – Shine A Little Light ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΠ. Θελει απλα μια αψογη σκηνικη παρουσια, επαγγελματικη και ψαγμενη για να ξεχωρισει.

  5. τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου!η αγγλια βαζει στοχο ακομη μια φορα την τελευταια θεση μου φαινεται!ειναι αδικο και κριμα για την μεγαλυτερη μουσικη βιομηχανια της ευρωπης!

  6. Κρίμα! Ενώ είναι μια χώρα που αν το δει λίγο σοβαρά τον διαγωνισμό,μπορεί ακόμα και να κερδίσει, το σνομπάρει κάθε χρόνο.

  7. Ειπα να ακουσω Βρετανια μετα την Κυπρο και μπερδευτηκα. Ποια χωρα ειναι ποια! Επιτρεπεται μια χουφτα ανθρωποι στην Κυπρο να εχουν τετοια τραγουδαρα, με αγγλικο ηχο, αγγλικο στοιχο και η Βρετανια να εχει αυτες τις νεροβραστες π.π.ριες; Το τελευταιο ειναι μαλον το καλυτερο, αλλα βαριεμαι να τα ξανακουσω για να εχω αποφασισω τι πιστευω. Κριμα.

  8. Eνώ ας πούμε της Σουηδίας φέτος είναι καλύτερα? ROFL
    Kάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς οι Βρετανικές προτάσεις αν και μου λείπει η ποικιλία.
    Νομίζω θα κερδίσει η Bianca αλλά και με Darline θα είμαι ευχαριστημένος.
    3η επιλογή ο Matthew James.
    Καλή επιτυχία στο ΗΒ !

    • Το καταλαβαμε οτι δε σου αρεσει το Melodifestivalen δε χρειαζεται να το σχολιαζεις συνεχεια αρνητικα. Στην πλειοψηφια αρεσει και εχει παντα ανεβασμενο επιπεδο και τα περισσοτερα τραγουδια ειναι ωραια, τι να κανουμε τωρα? Get over it…

      • Μπερδεύεις το επαγγελματικά παρουσιασμένο show με το επίπεδο των τραγουδιών που ειδικά φέτος στο MF έχει πιάσει απελπιστικά χαμηλό επίπεδο…

  9. Bianca Ryan – Shine A Little Light
    ΥΠΕΡΟΧΟ….μακαρι να παει αυτο…και εχει η κοπελα και την καλυτερη φωνη απο τις αλλες φετινες συμμετοχες…αυτο θα ψηφιζα αν εμενα εκει..

  10. Δεν το βλέπω καλά το UK ούτε και φέτος, γλυκανάλατα κομμάτια και τα 6 χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο, με κανένα από αυτά δεν ξεπερνάνε την 20 θέση.

  11. Και τα 6 κομμάτια είναι αξιοπρεπή και σίγουρα πολύ καλύτερα από το περσινό τους.
    1.Bianca Ryan – Shine A Little Light
    2.Darline – Until Tomorrow
    3.Karl William Lund – Miracle
    4.Dulcima – When You Go
    5.Joe and Jake – You’re Not Alone
    6.Matthew James – A better Man

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ